Ma neka nama pojacanja ,dali neko zna kada ce se ici u javnost sa pojacanjima...zvijezdacom je napisao/la:Izgleda astra da si ti neko iz uprave Zvijezde, cim toliko znasastra1922 je napisao/la:njegova je zamjena vec nadena kao i susiceva.dobicemo dobrog veznjaka jos samo jednog kvalitetnog spica i nema problemaMa sve znas..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Pored Maksumića mogli bi ostati bez još jednog dobrog igrača..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
OrdagicBenjo_AFC86 je napisao/la:Pored Maksumića mogli bi ostati bez još jednog dobrog igrača..
-
- Kontakt:
mogli?al necemoBenjo_AFC86 je napisao/la:Pored Maksumića mogli bi ostati bez još jednog dobrog igrača..

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
nisam ja iz uprave al mi rekli iz uprave skim se pregovara i ko je blizu potpisa.vecina je iz ekipa premijer lige bih.zvijezdacom je napisao/la:Izgleda astra da si ti neko iz uprave Zvijezde, cim toliko znasastra1922 je napisao/la:njegova je zamjena vec nadena kao i susiceva.dobicemo dobrog veznjaka jos samo jednog kvalitetnog spica i nema problemaMa sve znas..
ako se ovo obistini onda bi trebali imati solidnu ekipu koja ne bi trebala strepiti za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kakav je bio Maksumic kod vas?
neznam.spor je igrac dosta je grijesio u zadnjoj sezoni dva crvena dobio i dosta zutih. za vece domete i nije mislim da mu je zvijezda i slicni zvijezdi u ovom trenutku plafon.zla2 je napisao/la:kakav je bio Maksumic kod vas?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
On kad bi vam otisao to bi vas samo pojacaloBenjo_AFC86 je napisao/la:Pored Maksumića mogli bi ostati bez još jednog dobrog igrača..

ma neznam sta da ti kazem ali godi njegovo iskustvo pogotovo nama koji se borimo vecinom za opstanak.ali iskreno ne bi trebalo biti problema kada ode doce vjerovatno neki mladi igrac i jovo nanovoaS_Roma je napisao/la:On kad bi vam otisao to bi vas samo pojacaloBenjo_AFC86 je napisao/la:Pored Maksumića mogli bi ostati bez još jednog dobrog igrača..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
i veca veceras u gradaccu..dali je i kod njega umro punac il je dosao u posjetu 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma kakav Veca i Savic sta vam je, to su gradacaccki zetovi ljudi su tu non stop..ko je u gradu zna o cemu pricam da su po kafama tu vazda..a meni je iskreno drago Maksumic sto ide, da je ista i valjao ne bi nama dosao..samo lovu uzimao, vise je bio pod suspenzijom a i sto je igrao bolje da nije 

imal ljudi sta nova ....
kad ce prozivka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
prozivka je cini mi se 23 juna
onda nema potrebe da Zvijezda dovodi igraceBrezovac je napisao/la:Ma kakav Veca i Savic sta vam je, to su gradacaccki zetovi ljudi su tu non stop..ko je u gradu zna o cemu pricam da su po kafama tu vazda..a meni je iskreno drago Maksumic sto ide, da je ista i valjao ne bi nama dosao..samo lovu uzimao, vise je bio pod suspenzijom a i sto je igrao bolje da nije

Steta sto Maksa ode, bez obzira kakvu sezonu imao iza sebe, sledece sezone bi mnogo znacio ekipi, jer ostaju samo djeca, najstariji igrac Diatta

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Klub su napustili Spasojevic,Susic,Maksumic,Akiyoshi,Buzov,Bajalica
a vjerovatno ce klub napustiti i Lazarevski ako ga vec nije napustio
Prozivka 23(vjerovatno)
a vjerovatno ce klub napustiti i Lazarevski ako ga vec nije napustio

Prozivka 23(vjerovatno)

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
ocekivano jer ovi igraci nista nisu ni pokazali mozda osim susica ,sad treba ocekivat kvalitetna pojacanjaNKZ07 je napisao/la:Klub su napustili Spasojevic,Susic,Maksumic,Akiyoshi,Buzov,Bajalica
a vjerovatno ce klub napustiti i Lazarevski ako ga vec nije napustio![]()
Prozivka 23(vjerovatno)

- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
koga će prozvat'?NKZ07 je napisao/la:Klub su napustili Spasojevic,Susic,Maksumic,Akiyoshi,Buzov,Bajalica
Prozivka 23(vjerovatno)

Dr. Emir,Redzep,Doro,Nurdo,Fadil, ...TheAlchemistRD07 je napisao/la:koga će prozvat'?NKZ07 je napisao/la:Klub su napustili Spasojevic,Susic,Maksumic,Akiyoshi,Buzov,Bajalica
Prozivka 23(vjerovatno)
DREAM TEAM

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
imali prozivke
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.