Jedan za prolaz, dva za produzetke kad sebi daju drugi autogolZlatnaDolina je napisao/la:Mashallahkoliko treba Borcu jos? jedan za produzetke, dva za prolazak?? ili?

Moderator/ica: vlakanje
Jedan za prolaz, dva za produzetke kad sebi daju drugi autogolZlatnaDolina je napisao/la:Mashallahkoliko treba Borcu jos? jedan za produzetke, dva za prolazak?? ili?
ok. haj valjda ce jos jedandelko je napisao/la:da smo bar poveli pa da se branimo, ovako opet ce bit tesko :/
p.s. za ovaj post iznad mene, sa bilo kakvom pobjedom borac ide dalje, a za produzetke mora da bude 2:2a sa 3:3 bi borac isao
sa ovim rezultatom celik ide dalje
Gdje si to ti pa grad pada, u Sarajevu (centar) malo jaci pljusak i sjeva opasno.hamzaTM87 je napisao/la:**** Borac,gledaj grada napolju :O Odmah mi nestade RTCG
APElegant je napisao/la:Gdje si to ti pa grad pada, u Sarajevu (centar) malo jaci pljusak.hamzaTM87 je napisao/la:**** Borac,gledaj grada napolju :O Odmah mi nestade RTCG
Upravo ti napisa jos vecu glupost, nasa liga je bolja i jača od Crnogorske to svako zna, uporedi sta su bh. klubovi ucinili od 2002. u Evropi a sta Crnogorski od 2006., njihova liga postoji jedva 5. godina, svaki nas klub u PL. je bolji od Rudara P. ili Buducnosti koji su top dva kluba u CG.markomarko je napisao/la:gluposti se pisu... potcjenjujete niksicane. ne kazem ja da borac njih ne bi trebao dobiti, ali celik vise nije drugoligas vec prvoligas , a i otkud bilo kome pravo da ih potcjenjuje kada nasa liga nije nista bolja od crnogorske...
Druze bolje dobiti 100k eura nego 200k eura po tvojoj prici,smrdi ti pricaKeenan.- je napisao/la:Kao sto sam nedavno napisao, bolje vam je ispasti od "velikana iz Niksica" nego primiti cenera od Metalurga.
Sa ovakvom igrom nisu zasluzili ni eura.STBoys je napisao/la:Druze bolje dobiti 100k eura nego 200k eura po tvojoj prici,smrdi ti pricaKeenan.- je napisao/la:Kao sto sam nedavno napisao, bolje vam je ispasti od "velikana iz Niksica" nego primiti cenera od Metalurga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.