Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dobro ljudi ko je glavni krivac? Nisam ništa pisao o ovome do sad. Teletović odstranjen, Nurkić još sutra a za dalje je veliki upitnik. Mula je tu...čovjek došao i rasturio nas.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
-
- Kontakt:
Svaka vama cast ali vi ili ste djeca ili stvarno volite mastati. Mislim drago je meni vas slusati,svi mi isto zelimo (ja nista manje nego vi i obrnuto) al dajte molim vas. Pa prva realnost je da mi sutra izgubimo. Nazalost nakon svega to je prvo. A to sta ce biti da bude, jest inace to nas toliko hoce da je za pricu. Kao onda sa Litvanijom.
A na kraju krajeva i da se ostvari ludi nemoguci scenarij, treba da vam je jasno da ce nas u tom slucaju na Eurobasketu sa klupe predvoditi Damir Mulaomerovic i da cemo igrati bez Mirze Teletovica. Sve drugo ako neko razmislja da bi bilo drugacije u slucaju eto tog plasmana stvarno onda nikakve logike i razuma nema.
Od sutra vecer nam samo pocinje alibi kuknjava Upravnog odbora i spasavanje njihovih guzica, ostavka Mulaomerovica, pocetak suocavanja sa istinom da je sljedeci Eurobasket 2021 godine, obecanja Upravnog da ce dovesti neko veliko ime i njihovo veliko kukanje da nema para jer toga ce sada bas malo biti. Pogotovo ako bude Sejo Bukva zapeo da ostane a ovi iz Kantona Sarajevo htjeli da ga zamjene (ispred njih je i dosao u U.O. . Zapamtite Elektroprivreda, BH Telekom su najveci sponzori uz Vladu FBiH a to je SDA jos barem dvije godine. A svi ste vidjeli jucer sliku kada Konakovic potpisuje sporazum sa Arapima o ulaganjima a vise njega stoje Bake, Fadile Oprosti i onaj Zvizdic. Mislim da je svakome sve jasno.
A na kraju krajeva i da se ostvari ludi nemoguci scenarij, treba da vam je jasno da ce nas u tom slucaju na Eurobasketu sa klupe predvoditi Damir Mulaomerovic i da cemo igrati bez Mirze Teletovica. Sve drugo ako neko razmislja da bi bilo drugacije u slucaju eto tog plasmana stvarno onda nikakve logike i razuma nema.
Od sutra vecer nam samo pocinje alibi kuknjava Upravnog odbora i spasavanje njihovih guzica, ostavka Mulaomerovica, pocetak suocavanja sa istinom da je sljedeci Eurobasket 2021 godine, obecanja Upravnog da ce dovesti neko veliko ime i njihovo veliko kukanje da nema para jer toga ce sada bas malo biti. Pogotovo ako bude Sejo Bukva zapeo da ostane a ovi iz Kantona Sarajevo htjeli da ga zamjene (ispred njih je i dosao u U.O. . Zapamtite Elektroprivreda, BH Telekom su najveci sponzori uz Vladu FBiH a to je SDA jos barem dvije godine. A svi ste vidjeli jucer sliku kada Konakovic potpisuje sporazum sa Arapima o ulaganjima a vise njega stoje Bake, Fadile Oprosti i onaj Zvizdic. Mislim da je svakome sve jasno.
Nekako je najteže očekivati poraz Islanda kući od Belgije i pobjedu nas protiv Švedske. Ostalo je realno!
Ma idemo mi na Euro
Ma idemo mi na Euro

Mec sa Litvom sd mora negdje vratiti, msm da je red da to bude ovim kvalama 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Mec sa Litvom sd mora negdje vratiti, msm da je red da to bude ovim kvalama

FK Sarajevo !
Damir nece ostati selektor taman mi razbili Svede 40 razlike i plasirali se na EP, to je bar jasno ko dan.
Prvi put da nisam razocaran nakon neuspjeha jedne reprezentacije...nakon izbora Mulaomerovica i igrackog kadra s kojim se krenulo u ove utakmice bilo je jasno da se vise ne moze. Sto se insan prije pomiri s cinjenicama tada lakse podnosi slicna "desavanja"...a eventualni uspjeh (iznenadjenje prve klase) uvijek dobro dodje.
Dodat cu samo da Dzeki i Pjanicu ne moze biti selektor jedan Mirza Varesanovic...isto tako ni Mulaomerovic Teletu i Nurkicu.
Dodat cu samo da Dzeki i Pjanicu ne moze biti selektor jedan Mirza Varesanovic...isto tako ni Mulaomerovic Teletu i Nurkicu.
Samo mi reci ko će da daje koševe? Realno ovo sad što imamo je katastrofa..."Tri igrača" ne mogu da ponove onaj scenarij. Još bez Kingaesprit24 je napisao/la:Mec sa Litvom sd mora negdje vratiti, msm da je red da to bude ovim kvalama

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Baš neki dan gledam snimke onih utakmica sa Eurobasketa od prošle godine i kontam ona repka je igrački tri puta lošija od ove, ali je zato bolja bar duplo. Jednostavno se znalo ko šta radi. Doduše ona je imala pleja, ali **** pleja kad ti je Šutalo najbolji šuter.
Sutra bi Poljska i Island trebali lagano da dobiju i ostaje jos Makedonija protiv Britanije, tu ce bit gusto..
-
- Kontakt:
A onda ima još jedno kolo...mirzatele je napisao/la:Sutra bi Poljska i Island trebali lagano da dobiju i ostaje jos Makedonija protiv Britanije, tu ce bit gusto..
Piši propalo !
Tacno, ali ipak.. Reprezentacije, cije pobjede nam trebaju u tom zadnjem kolu, su najbolje u svojoj grupi. Nije bas nerealno.whitesnake je napisao/la:A onda ima još jedno kolo...mirzatele je napisao/la:Sutra bi Poljska i Island trebali lagano da dobiju i ostaje jos Makedonija protiv Britanije, tu ce bit gusto..
Piši propalo !
Uzeti sutra pa cemo vidjeti.
Nemojte biti smjesni glede plasmana na Euro.
Guess what: svedi nas rasipaju ko beba zvecku
Guess what: svedi nas rasipaju ko beba zvecku
Za BH košarku je bolje da se ne plasiramo.
imao sam velika ocekivanja,po prvi put,kontam imamo dva NBA igraca,idemo naprijed mozda i sta na euru napraviti,a ono kurko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sve ispod 15 razlike za svede ce biti uspjeh. Rasut ce nas ko rizu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To smo vec raspravljali, nije boljexinxee je napisao/la:Za BH košarku je bolje da se ne plasiramo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sta je s ovim Dinom Pitom, cuj izdajica u BiH, nikada nisam ni cuo, a ni vidio da neko njega spominje
sto bi se reklo, za njega u Bosni i Hercegovini i ne znaju :lol:
sto bi se reklo, za njega u Bosni i Hercegovini i ne znaju :lol:
Mislis za momka koji je odrastao u svedskoj, zavrsio sve skole tamo, u svedskoj u kojoj su mu roditelji dobili skloniste kasnije poslove i stan kada je najvise treblo, koji je davao izjave za nase novine da bi mu bila cast zaigrati za BiH i kada nije pozvan 2 puta (proglasen nekavlitetnim) i koji najvjerovatnije nebi zaigrao za BiH, onda je on zaigrao za drzavu koja mu je dala sveChinaglia je napisao/la:sta je s ovim Dinom Pitom, cuj izdajica u BiH, nikada nisam ni cuo, a ni vidio da neko njega spominje
sto bi se reklo, za njega u Bosni i Hercegovini i ne znaju
Nije bas isto kao neki koji se rode u prilluku, koji su bosnjaci i koji zaigraju za zemlju koja je bila neprijatelj 2,5 godine ranije
I da spominjan je ranije i on i selektor svedske bosnic, pogotovo sto je steta sto bosnic koji je napravio od ovoga siromasnog rostera svedske ekipu koja daleko bolje igra od puno bolje ekipe BiH koju vodi neznalica Mulaomerovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
opet ti o Damiru, kakva si ti legenda, volio bih popit pice s tobom :kafa:
kazem da ne znam ko Dinu Pitu dozivljava kao izdajicu, frajera niko ne spominje, a on daje intervju (prepostavljam za svedske novine) u kome kaze da je u Bosni i Hercegovini izdajica!
kazem da ne znam ko Dinu Pitu dozivljava kao izdajicu, frajera niko ne spominje, a on daje intervju (prepostavljam za svedske novine) u kome kaze da je u Bosni i Hercegovini izdajica!