HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
To je prava žena, čuvaj je.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
Blago tebi! Svaka čast...hskzmostar je napisao/la:Jeb...Graovca zena za Valentinovo kupila novi dres za poklon![]()
![]()
![]()
Mocan do bola!![]()
Vrati li se Graovac imamo opet beton obranu!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- brkatasomina
- Kontakt:
Armirani beton smo ako dođe Graovac, i bez obzira na njega imamo Jakovljevića koji ide glavom tamo gdje mnogi nogu sklanjaju!
Ohladit ćemo sirotinju Zenićku lagano

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Po imenima, mislim da je ovo najjaca ekipa u povijesti zajednicke lige, svaka cast
Dresovi su vam vrh, jesu malo skupi ali Macron garantira kvalitetu

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- brkatasomina
- Kontakt:
I ja sam tog mišljenja, trener je na slatkim mukama!Android je napisao/la:Po imenima, mislim da je ovo najjaca ekipa u povijesti zajednicke lige, svaka cast![]()
Što se tiče opreme, ne samo dresa, ona je fenomenalna i izgledom i kvalitetom. Tale su u pitanju...
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.

Nemoj vrijedjat, cuj sirotinju, pazi da ne budete ohladjeni ovdje pred 10 000 ljudibrkatasomina je napisao/la:Armirani beton smo ako dođe Graovac, i bez obzira na njega imamo Jakovljevića koji ide glavom tamo gdje mnogi nogu sklanjaju!

Opstanak moramo izboriti
- Evolve
- Kontakt:
Android je napisao/la:Po imenima, mislim da je ovo najjaca ekipa u povijesti zajednicke lige, svaka cast![]()
Ja se nadam da po isteku ugovora sa Jako, da i mi uzmemo ako bude moguće Macron. Stvarno su dobri.
Graovac se vraca, nemate slabe karike u linijama. Sretno vam u nastavku.
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Aj vi uđiTe u LzP pa da imamo evropsku Hercegovinu !Evolve je napisao/la:Android je napisao/la:Po imenima, mislim da je ovo najjaca ekipa u povijesti zajednicke lige, svaka cast![]()
Ja se nadam da po isteku ugovora sa Jako, da i mi uzmemo ako bude moguće Macron. Stvarno su dobri.
Graovac se vraca, nemate slabe karike u linijama. Sretno vam u nastavku.
- hskzmostar
- Kontakt:
Vidim Zenica se raspisala o nama pa kad se tako bodre evo malo straha da im ubacimo.
Piric -reprezentativni golman
Blaic-najbrzi bek neprelazan za jadne napadace poput Stokica i nekakvih dilavera p. ..materini
Kukoc -jel te strah premijer ligo
Graovac -reprezentativac povremeni
Katanec -daleko najbolji odbranbeni igrac cesto strijelac
Petrak i Tomic zvani presing ubojice
Jovic ubojica rodjenih
Todorovic Regoje ce ga sanjati
Mesanovic golove im nece slaviti
Bilbija-najbolji igrac statisticki premijer lige
Zenicani nemojte se bojat
To je samo igra
Blaic-najbrzi bek neprelazan za jadne napadace poput Stokica i nekakvih dilavera p. ..materini
Kukoc -jel te strah premijer ligo

Jovic ubojica rodjenih
Mesanovic golove im nece slaviti

Zenicani nemojte se bojat

To je samo igra
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
hskzmostar je napisao/la:Vidim Zenica se raspisala o nama pa kad se tako bodre evo malo straha da im ubacimo.
Kukoc -jel te strah premijer ligo![]()
Jovic ubojica rodjenih
Mesanovic golove im nece slaviti![]()
Zenicani nemojte se bojat![]()
To je samo igra
Pa vi od kako postojite imate slovom dvije i brojem 2 pobijede na BP.
Bujrum na BH teatar snova
moSa likCe
Petrak ne igra u Zenici jer ima kartone, vjerojatno upada Jamak, ako je suditi po pripremnim utakmicama, iako bi ja radije stavio Pehara jest da je imao dosta grešaka, ali je borben tu je na svakoj lopti.. Jamak ima bolju loptu, ali za moj osobni ukus prespor..hskzmostar je napisao/la:Vidim Zenica se raspisala o nama pa kad se tako bodre evo malo straha da im ubacimo.
Kukoc -jel te strah premijer ligo![]()
Jovic ubojica rodjenih
Mesanovic golove im nece slaviti![]()
Zenicani nemojte se bojat![]()
To je samo igra
Bogdanović umjesto Jakovljevića, teško da će Graovac odmah upasti u prvi tim, još se nije ni priključio ekipi..
Ako je suditi po pripremnim utakmicama Peko i Todor su krila jer svaku utakmicu su igrala njih dvojica u paru, osim jedne kad je Peko bio ozljedjen
Pero nažalost klupa, vidilo se u Gabeli da nema snage ni kondicije za 90 minuta
Pirić vjv na golu, teško da je doveden da bude klupa, osobno bi više volio vidjeti Vasilja ili Bandića
Peko kapetan, ako ne bude igro traku će nositi Tomić.. tako mi se činilo na pripremama, sad vidjet ćemo šta će biti, ostalo bi trebalo biti kako si napisao

HŠKZ!
Ovo je nova prica.Drugi dio prvenstva,dosta novih igraca, novi trener....Mi trebamo spustit loptu.Ko sto ovaj Mujaga rece BP nam ne lezi bas i zato polako.Spustiti loptu i ne letjeti previse da ne bi naglo pali.Imena imamo ali imamo li ekipu vidjet cemo nakon 2-3 utakmice u prvenstvu.
Gdje se mogu kupiti dresovi?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
U fan shopu kod Mepasa tocnije Mandjarije i PepijaALOBOLA je napisao/la:Ovo je nova prica.Drugi dio prvenstva,dosta novih igraca, novi trener....Mi trebamo spustit loptu.Ko sto ovaj Mujaga rece BP nam ne lezi bas i zato polako.Spustiti loptu i ne letjeti previse da ne bi naglo pali.Imena imamo ali imamo li ekipu vidjet cemo nakon 2-3 utakmice u prvenstvu.
Pretpostavio sam da je tamo.Hvala.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
- Kontakt:
Kouadio bivsi,nije pokazo ni priblizno koliko se ocekivalo.
On je takticki najlosije potkovan igrac kojeg sam gledao.Na nivou limaca.Nek mu je sretno.
- hskzmostar
- Kontakt:
A zao mi ga bilo al evo imao je priliku i na pripremam i pod novim trenerom ali ocigledno nije kvalitet,sumnjam da ce Siroki propustit ovakvu priliku ipak je on u Travniku igrao odlicno sad sto mu se desi u nas ne znam.ALOBOLA je napisao/la:On je takticki najlosije potkovan igrac kojeg sam gledao.Na nivou limaca.Nek mu je sretno.
Kakvi zdravstvenih problema on ima?hskzmostar je napisao/la:A zao mi ga bilo al evo imao je priliku i na pripremam i pod novim trenerom ali ocigledno nije kvalitet,sumnjam da ce Siroki propustit ovakvu priliku ipak je on u Travniku igrao odlicno sad sto mu se desi u nas ne znam.ALOBOLA je napisao/la:On je takticki najlosije potkovan igrac kojeg sam gledao.Na nivou limaca.Nek mu je sretno.
...
-
- Kontakt:
Jeste li ranije imali Macron opremu ili je ovo novo?
-
- Kontakt:
Imo je nesto oko srca ,al rekli su da je to uredu sad.Orjuna je napisao/la:Kakvi zdravstvenih problema on ima?hskzmostar je napisao/la:A zao mi ga bilo al evo imao je priliku i na pripremam i pod novim trenerom ali ocigledno nije kvalitet,sumnjam da ce Siroki propustit ovakvu priliku ipak je on u Travniku igrao odlicno sad sto mu se desi u nas ne znam.ALOBOLA je napisao/la:On je takticki najlosije potkovan igrac kojeg sam gledao.Na nivou limaca.Nek mu je sretno.
Od ove polusezone,prije je Zeus bio.TofiTofita je napisao/la:Jeste li ranije imali Macron opremu ili je ovo novo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.