To je to.rob do bagro je napisao/la:Ovo je samo dokaz da moramo uvijek biti budni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je to.rob do bagro je napisao/la:Ovo je samo dokaz da moramo uvijek biti budni.
Da se ti i ja nismo druzili, ti malu ne bi ni imao.Derdiyok je napisao/la:To sto si napisao je isto kao da se ti i ja druzimo, a ja ti ovamo iza ledja pleham malu.Lillard je napisao/la:Svatko ko je cinio zlocine treba odgovarati i vidimo da ovi odgovaraju za njih. Ali mislim da je vecina zaboravila sta je Hrvatska uradila za BiH u tadasnje vrijeme (izbjeglice i Oluja), ali sada ce se to svakako zaboravit.
Nek se krene dalje konacno.
Banalan primjer ali nadam se da ćeš razumjeti.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Moraš uvijek kontrirati, čisto zbog sebe.Lillard je napisao/la: Da se ti i ja nismo druzili, ti malu ne bi ni imao.
Jbga valjda kontas.
De ti odgovori na ponudu na fantasyu,3 dana cekamrio_Ferdy88 je napisao/la:Voli derdiyok tuđe žene, kažu da je i u Klokotnici u onoj orgiji učestvovao, kad je čitav bus pitara tamburao ženu nekog radnika na privremenom radu u Sarajevu, i onda im još i radnici sa vulkanizera pričkočili u pomoć
Naravno, bilo je svakako dosta pozitivnih stvari koje ne treba zaboraviti.Lillard je napisao/la:Svatko ko je cinio zlocine treba odgovarati i vidimo da ovi odgovaraju za njih. Ali mislim da je vecina zaboravila sta je Hrvatska uradila za BiH u tadasnje vrijeme (izbjeglice i Oluja), ali sada ce se to svakako zaboravit.
irfo je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Kako ovaj Praljak napravi mučenika od sebe, sad će ga ustašice još više gotivit. Heroj, mučenik!
Btw kapa dole za Lanu PrlićJadrankovu nećakinju, e sa takvim bosanskim katolicima ja želim živjet u državi.
Ja sam samo rekao cinjenice, vojnici Armije su se obucavali u Hrvatskoj, izbjeglice udomljene, da ne govorim o Bihacu i sta bi bilo da nije bilo siradnje dvije strane. Ako sam fasist radi toga @Feld odlicno. Jos lik ima obraza mene nazvat agresorom indirektno.Kajzer10 je napisao/la:Naravno, bilo je svakako dosta pozitivnih stvari koje ne treba zaboraviti.Lillard je napisao/la:Svatko ko je cinio zlocine treba odgovarati i vidimo da ovi odgovaraju za njih. Ali mislim da je vecina zaboravila sta je Hrvatska uradila za BiH u tadasnje vrijeme (izbjeglice i Oluja), ali sada ce se to svakako zaboravit.
Ali sam i za to da se za negativne stvari uzme odsteta, naravno u skladu sa medjunarodnim pravom. No hard feelings
Ma treba. Koji apsurd da moraš tražiti dozvolu od onih koji su željeli zemlju da podijele, da bi ih tužio.Federer17 je napisao/la:Jel bi nam opet za tuzbu protiv Kroata trebala vecina u Predsjednistvu?
Zeljeli i zele. Ma ugasit ovo malo od drzave i kraj price. Njemacka, here we come!Unofficialpage je napisao/la:Ma treba. Koji apsurd da moraš tražiti dozvolu od onih koji su željeli zemlju da podijele, da bi ih tužio.Federer17 je napisao/la:Jel bi nam opet za tuzbu protiv Kroata trebala vecina u Predsjednistvu?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, RobertHrkac555, Slatinash_7 i 369 gostiju.