FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eno onaj sudija deaktivirao profil na fb. Mogu misliti koliko je poruka dobio.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Od mene 4 komada !EmirTM87 je napisao/la:Eno onaj sudija deaktivirao profil na fb. Mogu misliti koliko je poruka dobio.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kjosevskog na gol za stalno, s obzirom koliko (ne) brani frajer je fantastičan!
Naše je dijete i perspektiva!
Naše je dijete i perspektiva!
-
- Kontakt:
Ma sad će nas malo popustiti jer smo u velikom zaostatku. Ako kakvim slučajem uletimo u kakvu seriju naletiće ti opet Bjelica ili Jakupović sa nekakvim Salemovim plačenim ubicom ko linijskim sudijom i to je to. Nemamo šta tražiti dok je ovaj pitarluk u Savezu. Da je Bog do Švabo mlađi pa da rastjera ovu seljadiju. Zvat će ga kad opet razje.bu sve da spašava fudbal u BiH.
-
- Kontakt:
steta za 2 boda koja smo izgubili vcrs ili koja su nam oteta...
igraci, svima pohvale... samo me blagojevic izvciro milion puta sa nepotrebnim meljanjem lopte... dodaj je ****....
jaki smo ko zemlja, da nije bil ocrvenog uzeli bi ih glat, idemo dalje
igraci, svima pohvale... samo me blagojevic izvciro milion puta sa nepotrebnim meljanjem lopte... dodaj je ****....
jaki smo ko zemlja, da nije bil ocrvenog uzeli bi ih glat, idemo dalje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ima tu i pitarluka, al grdne pare se nose, sjeti se prošle sezonerodom s Mejtaša je napisao/la:Ma sad će nas malo popustiti jer smo u velikom zaostatku. Ako kakvim slučajem uletimo u kakvu seriju naletiće ti opet Bjelica ili Jakupović sa nekakvim Salemovim plačenim ubicom ko linijskim sudijom i to je to. Nemamo šta tražiti dok je ovaj pitarluk u Savezu. Da je Bog do Švabo mlađi pa da rastjera ovu seljadiju. Zvat će ga kad opet razje.bu sve da spašava fudbal u BiH.
Pozivam vrh navijacke grupe da se odrze protesti ispred zgrade saveza. Doci s parolom, dovoljno je i stotinjak nas da se skupi, da se skrene paznja kretenima da ovako vise ne ide. A struka nek gleda kako ce u iducoj tekmi uzet tri boda. Inace, igracima svaka cast, Brazilac mora igrati vise, mora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Treba obavezno poslati dopis prema UEFA tijelu koje se bavi ovim pitanjima. Ako ne reagujemo, Pitarlug ce debelo zavladati savezom, ali ne onaj dobri stari, rivalsti pitarluk vec onaj novi doseljenicki tipa Ibrakovic i kompanija.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bravo momci 
A savezu i studijama se nayebem majke, pizda vam materina seljačka Dabogda vam se sve aBd vratilo, fuj fuj

A savezu i studijama se nayebem majke, pizda vam materina seljačka Dabogda vam se sve aBd vratilo, fuj fuj
bravo o tome sam razmisljao,dosta je ove lakrdije vise ,treba jednostavno napraviti neki presedan jer ovako ako se nastavi mi evrope necemo ocima vidjeti,ne zbog naseg kvaliteta nego drugih stvari,a ovaj sudija ako nam vise bude sudio ja cu se roknutiexbabilon je napisao/la:Pozivam vrh navijacke grupe da se odrze protesti ispred zgrade saveza. Doci s parolom, dovoljno je i stotinjak nas da se skupi, da se skrene paznja kretenima da ovako vise ne ide. A struka nek gleda kako ce u iducoj tekmi uzet tri boda. Inace, igracima svaka cast, Brazilac mora igrati vise, mora.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bi ja Vecu guro tako naglo...sjetimo se Hadzica. Nek on dobija postepeno sansu i polako sve nek ide.
=\_1921_/=
DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte posmatrati na ovo kratkorocno. Ovdje treba ubuduce dobro razmisliti kada vise pustiti Sirokom da igra normalan nogoment u Sarajevu. Ako je itko bio korektan prema njima posljednjih godina, to smo bili mi, kada su sudije upitanju.
NE MOZES NA NAMA NAPLACIVATI CEH OD UTAKMICE PROTIV SARAJEVA. To treba dati svima doznanja.
Pitari su prosle sezone uzeli titulu na silu, tj novcem i ovo nije teorija zavjere ovo je cinjenica. Ove godine su poceli istu. Siroki jesu nadigrali ali bilo je itekakvih sudijskih gresaka na stetu Sirokog gdje je utakmica mogla otici drugim tokom.
Sudija kao sudija, svaki od njih slusa naredenje, tako da od tih suspenzija nema bas puno. Najveci problem su ekipe kao sto je Sarajevo a do kraja prvenstva ce biti svega i svasta...
EDIT: Ne dizite malog golmana samo u nebesa. Bravo za intervencije ali gol njegov jer je ostavio stranu otvorenu komplet.
Moram ti ovdje odgovoriti, je li te stid ?! Poništili nam regularan gol i nisu svirali penal. Svaka čast na objektivnosti.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Nista se nece desiti niti promjeniti, idemo dalje sljedece kolo Velez !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najgore od svega je ne mozes se s rogatim bost, a ovo stvarno ako nastavi ovako nemamo se cemu nadat sto se titule tice.
Ljudi izgleda Nedo imao saobracajnu nesrecu u Budvi...zna li neko vise info ???
Moze se ovdje bosti trebaju izaci i Zeljo i Sarajevo zajedno kontra ovih dusmana taman bojkot lige, pa ne ide ovo ovako svako kolo neki od nas je ostecen a nekad i oba kluba.Zekoo je napisao/la:Najgore od svega je ne mozes se s rogatim bost, a ovo stvarno ako nastavi ovako nemamo se cemu nadat sto se titule tice.
Znalo se desiti da nas sudije i poguraju... njih na kraju prosle sezone, nas koju sezonu ranije ali ni to nicemu ne vodi.
Posteno sudjenje pa neka bolji na terenu pobjedi ovome definitivno treba stati u kraj, a to mogu jedino dva najveca kluba u drzavi... ostali ce se u velikoj vecini prikljuciti jer kada sve saberes i oduzmes ovo nikome ne odgovara.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tiagu dati da igra od pocekta protiv Veleza vozat ce ih u napadu, brz je samo mu loptu slati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja samo ne mogu da vjerujem da nam u 4 kola sudije ukradu 3 boda i vec sada nas odalje od titule velikih 8 bodova. Mislim da uz igru kako mi znamo i uz povratak navijaca i podrske nasim momcima mozemo i dalje biti u igri za titulu pa je cak i osvojiti. Ali ovo je zaista sramota, mislim desavaju se i u ligi prvaka ovakve stvari i da je to bilo ono bas u milimetar sto se kaze pa hajde inekako, jbg i sirokom su prosle sezone ponistili na Grbavici koliko se sjecam regularan gol, ali ovo je metar citav bilo, mislim fkt ne kontam sta drugo osim sudiju dozivotno suspendovati. A nasa najveca snaga u ovakvim situacijama i da nam ne odlucuju drugi ko ce nam kad i gdje suditi i klati nas kako hoce bi bio gospodin Nijaz Brkovic
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Smatram da se našim igraćima nema šta prigovoriti za prikazanu igru.
Al' za suđenje ... nečuveno je da se u 2015. ovako OČIGLEDNO krade od strane sudija ...
A još je gore da naš klub ne može ništa uticati ( mislim na pošten način ) u FS BiH i sudijskoj organizaciji da se prestane sa ovim bestidnim lopovlukom.
A ni u Takmičarskoj komisiji nisu neke poštenjačine ...
Da mogu, isključili bi svih 11 igrača sa utakmice ... kakav lopovluk ...
Al' za suđenje ... nečuveno je da se u 2015. ovako OČIGLEDNO krade od strane sudija ...
A još je gore da naš klub ne može ništa uticati ( mislim na pošten način ) u FS BiH i sudijskoj organizaciji da se prestane sa ovim bestidnim lopovlukom.
A ni u Takmičarskoj komisiji nisu neke poštenjačine ...
Da mogu, isključili bi svih 11 igrača sa utakmice ... kakav lopovluk ...
sve je ovo izrezirano i bojim se ako ne uradimo nesto po ovom pitanju,da ce samo biti gore i gore...jednostanvo nemamo ljude u savezu i nije ljudima u interesu JAK ZELJEZNICAR..zele nas na dnu...ali nek ga puse svi...mi smo najbolji u ovom situacijama ,moramo naci nacin da se izdigngemo iznad svega ovoga,kako pojma nemam :S
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.