Ja sam brižna osoba, moram.KK_Bosna je napisao/la: e bas ti hvala, srce si. kako ti brines za druge ljude i njihove oftamoloske probleme![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
pozdravi sasu vugdalica kad ga vidisKawhi je napisao/la:Moracu otici u obn.KK_Bosna je napisao/la: ma tesko da postoje vise snimci, jedino u obn da upadnes... radi se o onim prvim supertalentima, tamo negdje oko 2000. godine, kad li vecuglavnom suvana, amel curic, enver lugavic... ta generacija
![]()
ako slucajno nadjes - ja sam onaj kome je selma muhedinovic pjevala craigove dionice u refrenu

ma na ranu te privitiAerials je napisao/la:Ja sam brižna osoba, moram.KK_Bosna je napisao/la: e bas ti hvala, srce si. kako ti brines za druge ljude i njihove oftamoloske probleme![]()

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je Tifa naograjsoKK_Bosna je napisao/la:
Treba napraviti meme od ove slike. Goes once to Tuzla treba pisati.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je Tifa naograjsoKK_Bosna je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa banovat ću te sa planete Zemlje.Kawhi je napisao/la:Treba napraviti meme od ove slike. Goes once to Tuzla treba pisati.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je Tifa naograjsoKK_Bosna je napisao/la:
Ugasio sam temu. Ovo je bas dank bilo.Aerials je napisao/la: Pa banovat ću te sa planete Zemlje.

Sve bih dao da vidim Bosninu frizuru tada , sigurno mnogo bolja nego ova sad.
Re: RE: Re: Chat
Kawhi je napisao/la: Ugasio sam temu. Ovo je bas dank bilo.

FORZA MARŠAL !!!
sto bi velkoski reko: gasi sve!!!Kawhi je napisao/la:Ugasio sam temu. Ovo je bas dank bilo.Aerials je napisao/la: Pa banovat ću te sa planete Zemlje.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
sacu uploadovti kad ti toliko znaciMElloo je napisao/la:Sve bih dao da vidim Bosninu frizuru tada , sigurno mnogo bolja nego ova sad.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova slika je samo dokaz da:Kawhi je napisao/la:Treba napraviti meme od ove slike. Goes once to Tuzla treba pisati.tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je Tifa naograjsoKK_Bosna je napisao/la:
-Zeljeznicar treba ugasiti.
-Tuzlanski sistem fercera (socijalizam), kod nas bi Tifa bio clan SDP-a i opstinskog vijeca i u isto vrijeme antifasista i Bosanski nacionalista. Ako ne to napustio bi TZ 15.maja 1992

Čuj Velkoski, a Stevanović?KK_Bosna je napisao/la:sto bi velkoski reko: gasi sve!!!Kawhi je napisao/la:Ugasio sam temu. Ovo je bas dank bilo.Aerials je napisao/la: Pa banovat ću te sa planete Zemlje.

Dok skupi zube, pa će i on nešto reć.Aerials je napisao/la: Čuj Velkoski, a Stevanović?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
stevanovic je hardcoreAerials je napisao/la:Čuj Velkoski, a Stevanović?

evo ti slika, ebla te slika:MElloo je napisao/la:

sto otkrivas ovako frizuru javnoKK_Bosna je napisao/la:stevanovic je hardcoreAerials je napisao/la:Čuj Velkoski, a Stevanović?![]()

jer si zaisko
Ljep.KK_Bosna je napisao/la:stevanovic je hardcoreAerials je napisao/la:Čuj Velkoski, a Stevanović?![]()
Ne daj Bože da ti je šta drugo tražioKK_Bosna je napisao/la:jer si zaisko

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dickpick mu ne trebas traziti. Salje cim te doda na fejsu za svaki slucaj.Derdiyok je napisao/la:Ne daj Bože da ti je šta drugo tražioKK_Bosna je napisao/la:jer si zaisko![]()
Re: RE: Re: Chat
Tebi samo to u glavi ccc.Kawhi je napisao/la:Dickpick mu ne trebas traziti. Salje cim te doda na fejsu za svaki slucaj.Derdiyok je napisao/la:Ne daj Bože da ti je šta drugo tražioKK_Bosna je napisao/la:jer si zaisko![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.