Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel ovo random cert, il prave neku turneju?SiamoNoi je napisao/la:
Pffff, otkad nisam čuo ovu pjesmuAerials je napisao/la:![]()
sta vam je, ovo je pjesma:Derdiyok je napisao/la:Pffff, otkad nisam čuo ovu pjesmuAerials je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Od Stinga još gotivim
Doduše, jedino znam za te dvije.
Video koji moram naci. Posveticu zivot tome. Na cemu si bio u tom periodu zivota? Kokain?KK_Bosna je napisao/la:sta vam je, ovo je pjesma:Derdiyok je napisao/la:Pffff, otkad nisam čuo ovu pjesmuAerials je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Od Stinga još gotivim
Doduše, jedino znam za te dvije.
kad se sjetim da sam ovo pjevao na obn supertalentima![]()
Ima ljudi koji ne vide bolan.KK_Bosna je napisao/la:
sta vam je, ovo je pjesma:
e bas ti hvala, srce si. kako ti brines za druge ljude i njihove oftamoloske problemeAerials je napisao/la:Ima ljudi koji ne vide bolan.KK_Bosna je napisao/la:
sta vam je, ovo je pjesma:
ma tesko da postoje vise snimci, jedino u obn da upadnes... radi se o onim prvim supertalentima, tamo negdje oko 2000. godine, kad li vecKawhi je napisao/la:Video koji moram naci. Posveticu zivot tome. Na cemu si bio u tom periodu zivota? Kokain?
Ja mislim da sam upravo tu prvi put čuo "Englishman In New York", i to da je pjevao Enver onajKK_Bosna je napisao/la:
Moracu otici u obn.KK_Bosna je napisao/la: ma tesko da postoje vise snimci, jedino u obn da upadnes... radi se o onim prvim supertalentima, tamo negdje oko 2000. godine, kad li vecuglavnom suvana, amel curic, enver lugavic... ta generacija
![]()
ako slucajno nadjes - ja sam onaj kome je selma muhedinovic pjevala craigove dionice u refrenu