FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 23 okt 2016, 18:47

MCMXLVI je napisao/la:Skauti holandskog kluba zadovoljni napustili Butmir, Hadžić oduševio sjajnim nastupom.
Svi ce u njemu prije vidjeti igraca od onih koji bi trebalo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 okt 2016, 18:48

zagorski je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Skauti holandskog kluba zadovoljni napustili Butmir, Hadžić oduševio sjajnim nastupom.
Svi ce u njemu prije vidjeti igraca od onih koji bi trebalo.
Izgubit cemo najvecu nadu BH fudbala ako ga oni uzmu, koliko god da ponude malo je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 okt 2016, 18:48

TobeYarabi je napisao/la: jel Hajax?
Hadžića je nedavno britanski Guardian svrstao među 60 najvećih talenata u njegovoj dobi, poredeći ga sa napadačem Barcelone Luisom Suarezom. U medijima se pojavila informacija da su za njega zainteresovani iz redova holandskog AFC Ajax, koji ga žele dovesti u svoje redove. Potvrda ovih navoda stigla je danas, jer su utakmici prisustvovali predstavnici holandskog kluba, koji su bili više nego zadovoljni onim što su vidjeli. Hadžić je bio prvo ima susreta, a sva tri gola koja je postigao pokazali su svu raskoš njegovog talenta. Posebno su svi bili oduševljeni slobodnjakom koji je Hadžić pospremio u mrežu Plemića. Ne bi trebalo biti iznenađenje da mladi napadač napusti Sarajevo već tokom zimske pauze. Hadžić ima ugovor sa FK Sarajevo do 30. juna 2018. godine te se u Bordo klubu sigurno nadaju pristojnom obeštećenju.

pise ****.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 okt 2016, 18:50

nadam se da ga nece pustiti, i da ce vec u sledecoj utakmici mali biti u prvom timu, bar jedno poluvrijeme

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 okt 2016, 18:51

treba Hadžića prodati odmah jer bi tako imali najviše koristi od njega naravno ugraditi se u buduće transfere ako ovdje ostane sa ovim našim neznalicama samo će propasti što se tiče ove zajebancije oko Ćetkovića ja mislim da bi on bio dobar da ima iza sebe 2 dobra defanzivna vezna mnogo bolja od rustema

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 okt 2016, 18:53

TobeYarabi je napisao/la:nadam se da ga nece pustiti, i da ce vec u sledecoj utakmici mali biti u prvom timu, bar jedno poluvrijeme
Fino napisano. Je l' to nisi p'jan :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 okt 2016, 19:04

fks74 je napisao/la:treba Hadžića prodati odmah jer bi tako imali najviše koristi od njega naravno ugraditi se u buduće transfere ako ovdje ostane sa ovim našim neznalicama samo će propasti što se tiče ove zajebancije oko Ćetkovića ja mislim da bi on bio dobar da ima iza sebe 2 dobra defanzivna vezna mnogo bolja od rustema
Ko bi imao koristi?
Te pare bi se ulagale u ekipu i u infrastrulturu, ili ce ih kineski hostapler pokupiti?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 okt 2016, 19:16

Evander je napisao/la:
fks74 je napisao/la:treba Hadžića prodati odmah jer bi tako imali najviše koristi od njega naravno ugraditi se u buduće transfere ako ovdje ostane sa ovim našim neznalicama samo će propasti što se tiče ove zajebancije oko Ćetkovića ja mislim da bi on bio dobar da ima iza sebe 2 dobra defanzivna vezna mnogo bolja od rustema
Ko bi imao koristi?
Te pare bi se ulagale u ekipu i u infrastrulturu, ili ce ih kineski hostapler pokupiti?
Ovo i jeste jedini pravi Tanov interes i mogucnost da bude dobar. Prodavati igrace sa 15-16 godina i tu uzimati lovu + procenat od buducih transfera.
Prvi tim je totalno sporedan,to se vec odavno zna.
Crna nam je buducnost totalno,sve vise raje ce se distancirati od kluba jer ovo nije vise ono nase Sarajevo,ovo je nekakva instant-kompanija nekog brkatog kineza koja se igrom slucaja takmici u Pl BiH i to bez ikakvog rezultatskog imperativa. A sve manje raje ce biti i na utakmicama jer niko vise ne zeli ovo da gleda.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 okt 2016, 19:30

Evander je napisao/la:
Ko bi imao koristi?
a gdje bi ih ti ulagao ako ne u ekipu i infrastrukturu ako ih tan pokupi on može jer je klub njegov

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 okt 2016, 19:37

Nazalost mi nemamo prostora da tjeramo igrace trenutno, jer bolje definitivno necemo naci, tako da molit Boga da se ovoj ekipi pridoda jedan vezni i jedan napadac manje losiji od sadasnjih. Said ako je posten raskinuce ugovor bez stete po klub, iovako nas je naguzio.
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 okt 2016, 19:39

Ako nema rezultata u ligi, onda nema evrope. Ako nema evrope, ko će vidjeti naše ''talente''? Ako nema rezultata u ligi, onda nema sponzora i navijača. Ako nema sponzora, onda nema para. Ako nema para, onda nema ni uslova u Akademiji. Samim time nećemo biti u stanju dovoditi talente iz cijele BiH.
Nije baš da Tana ne zanima uspjeh prvog tima. Veći je problem što Upravu ne zanima uspjeh prvog tima, već vlastiti sitni interesi.
SARAJEVO

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 okt 2016, 19:40

Nije Said nikoga naguzio htjeli su ga navijači.
SRETAN BROJ - 1725

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 okt 2016, 19:45

Mozel meni iko objasnit na osnovu cega poso ima;Dzenan Uscuplic (15 godina trener u omladinskom pogonu ni jedan igraca )
Ihtijarevic
Repuh
Cenan
Hurtic
Turkovic

I zasto ovim tipovima niko ne moze dat otkaz. Znam da je Zukic dobio otkaz al da su mu odma morali dat 50k km valjda dug iz 1997 godine. DA NISU DUGOVI U PITANJU PA IH OVI UCJENJUJU A OVI DA BI IH UTISALI EVO VAM POSO. :thumbdown:

JANJOSU ZAR JE TOLIKO HADZIC LOS IGRAC DA NIJE BOLJI OD NIKOGA. COVJEK DAO 100 GOLOVA I NEDOBIJE SANSU DA BUDE NA KLUPI. UBJEDEN SAM DA CE NEDIM SIGURNO CIM DOBIJE PRILIKU POKAZAT DA JE BOLJI IGRAC NEGO STO JE MIHOJEVIC SAD (NAJBOLJI NAS IGRAC TRENUTNO) A DA NEKAZEM OD ONE KOKOSKE KOJA LIJECE (DODUSE TO JE RADI PROSLE SEZONE SAD NITO NERADI) KO BEZ GLAVE.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 okt 2016, 19:54

Ne zanosite se time da Tana imalo zanima prvi tim. Njemu je jednostavnije prodavati talente sa 16,17 godina nego cekati da zaigraju za prvi tim pa da se eventualno kroz euro utakmice afirmisu.
Nit' ova uprava nit' Tan mogu vise donijeli imalo zadovoljstva navijacima fk sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 okt 2016, 19:55

MortemHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:nadam se da ga nece pustiti, i da ce vec u sledecoj utakmici mali biti u prvom timu, bar jedno poluvrijeme
Fino napisano. Je l' to nisi p'jan :urnebes:
hahaha evo i ja se sam sebi ibretim :mrgreen: :mrgreen:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 okt 2016, 20:01

pitic je napisao/la:Nije Said nikoga naguzio htjeli su ga navijači.
upravo tako bile su priče da je bolji sa jednom nogom nego ovi ostali ali izgleda da on nema nogu nikako

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 okt 2016, 20:01

zagorski je napisao/la:Ne zanosite se time da Tana imalo zanima prvi tim. Njemu je jednostavnije prodavati talente sa 16,17 godina nego cekati da zaigraju za prvi tim pa da se eventualno kroz euro utakmice afirmisu.
Nit' ova uprava nit' Tan mogu vise donijeli imalo zadovoljstva navijacima fk sarajevo.
A kako mislis da ce mladi igrac sa npr. 14 godina iz Bihaca/Doboja/Trebinja doci u nasu akademiju ako mi nemamo para i sponzora da mu obezbijedimo kvalitetne uslove?
A pare i sponzore necemo imati ako prvi tim bude u sredini tabele.
SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 okt 2016, 20:04

Ma iskreno, ne znam koliko Tana i akademija zanima. Do sad se nije pokazalo da je to neki projekt na kome on bazira nesto. Nista nije ulozeni, nista nije dobijeno. Da ga zanima rad akademije, prvo bi doveo strucne trenere i rastjerao neznalice koje rade sa mladjim uzrastima.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 23 okt 2016, 20:05

Polako postajemo prosjecan klub kojem je evo vec drugu sezonu cilj izlazak u evropu, sto nismo uspjeli ostvarit ako ostane jos jednu sezonu ova uprava igrat cemo ligu za ostanak. Nije Tan kriv sto su ovi hostapleri potrosili pare od cimija i drugih transfera na raskide ugovora sa igracima koji su bili nosioci igre u sampijonskoj sezoni. I umjesto kao normalan klub da dovodimo bolje igrace od postojecih, kako se radi u svakom iole normalnom klubu, mi dovodimo propale talente koji vise nemaju neke posebne ambicije u karijeri osim uzimanja para i normalno sve je moralo ovako ispasti. Da su se prije dvije sezone u klub doveli ljudi koji su upuceni u fudbal, danas bi drukcije pjevali pjesme. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 okt 2016, 20:07

Imal kakve price i naznake da li ce se ikad graditi druga faza kampa, ili se na ovom ostaje? Rekli su da ce biti jedan od najmodernijih na Balkanu ali daleko, predaleko je to od toga. Ako cemo ovo nazivati kampom, onda isti ima i Sloboda iz Tuzle kao i Velez naprimjer, jer su skoro napravili teren za treniranjem. Hiljadu pitanja, nijedan odgovor, zasto?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.