Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako ostati normalan kad tuka stane na zeleno umjesto da prodje. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Obrati pažnju kome šalješ ponudu. Gledaj da profil ima prihvatljivu sumu koju je već potrošio na upworku, i gledaj da je verifikovan i neće bit problema.Unofficialpage je napisao/la: Kako je moguće da na mene naleti svaka prevara na upworku? Uvijek ja dobijem zahtjev da radim taj projekt a vidi se da je prevara.![]()
![]()
A kada šalješ proposal najbitnija su ti ona pitanja koja dobiješ na kraju da odgovoriš. Gledaj da njih što preciznije i opširnije odgovoriš, i naravno pokušaj slati tamo gdje nema preveliki broj prijedloga.
Jel ti profil ispunjen svim podacima?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Problem budu ovi projekti koje ja mogu raditi, da nisu teški, u entry levelu, za pola sata bude već preko 20 prijava i tu nema smisla da se prijavljujem. Pa sam skino neki RSS feed i on mi šalje nove projekte. Gledam da je payment verified i da ima nekoliko poslova uspješno završeno.bodi123 je napisao/la:Obrati pažnju kome šalješ ponudu. Gledaj da profil ima prihvatljivu sumu koju je već potrošio na upworku, i gledaj da je verifikovan i neće bit problema.Unofficialpage je napisao/la: Kako je moguće da na mene naleti svaka prevara na upworku? Uvijek ja dobijem zahtjev da radim taj projekt a vidi se da je prevara.![]()
![]()
A kada šalješ proposal najbitnija su ti ona pitanja koja dobiješ na kraju da odgovoriš. Gledaj da njih što preciznije i opširnije odgovoriš, i naravno pokušaj slati tamo gdje nema preveliki broj prijedloga.
Jel ti profil ispunjen svim podacima?
Mislim da jest sve ispunjeno, jest da to nije ništa opširno ali pokušavam stalno dodavati nove stvari.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ko kaže da Srbi ne plaćaju pretplatu? Kod nas plaćaju. Naplaćali se ljudi kazni, išli po sudovima i plaćaju. Ne znam nikoga da ne plaća pretplatu. Ali hej sigurno su Srbi krivi.. Bošnjaci bi plaćali ali neće iz inata.. 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Itekako placaju.
Samo steta sto tim parama uglavnom finansiras ovo
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=279663
Čovjek kad pomisli da ga više ništa ne može iznenaditi, desi se ovo..Kajzer10 je napisao/la:Itekako placaju.

Kakvi huškači.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek bi i plać'o pretplatu da zna da će ona ići na prave stvari kao što je povećanje kvaliteta programske šeme, ali onda skontaš da na BHRT-u radi otprilike oko 1000 stranačkih uhljeba i čovjek odustane od bilo kakvog plaćanja. Iz istog razloga nikad se ne bih priključio na BH Telecom taman da sutra postanu najbolji operater na svijetu, iz istog razloga ako ikako mogu neću koristit usluge Pošte kad trebam nešto poslat nego ću ove divlje firme. Dosta je bilo ostavljanja para debilima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo je samo vrh ledenog brijega. Istina je da su problemi mnogo dublji i kompleksniji.Gefufna je napisao/la: http://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx? ... id=1009382
Nikakva topla voda, ali evo neki dan covjek objasnio sustinu, poprilicno jednostavno i narodski, bez teskih rijeci. Samo sto je u BiH ovo jos izrazenije zbog losijih ekonomskih pokazatelja, plus dodatnih faktora (citaj: B, H i S faktor).
Politika može nešto, ali nikako sve
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dantesova, pardon Goebbelsova školaKajzer10 je napisao/la:Itekako placaju.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Radi li iko od vas sa adsensom i da li neko ima kakvu fb stranicu za prodati 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Vlasti tvrde da bi se u BiH moglo rađati više djece ako povećaju cijene goriva

Re: RE: Re: Chat
Kasnis jedan dan na ovom pdfujasmin10 je napisao/la:Vlasti tvrde da bi se u BiH moglo rađati više djece ako povećaju cijene goriva![]()
![]()
![]()
![]()

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Chat
Nisam čitao chat jučerDerdiyok je napisao/la:Kasnis jedan dan na ovom pdfujasmin10 je napisao/la:Vlasti tvrde da bi se u BiH moglo rađati više djece ako povećaju cijene goriva![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Kakav je ovo interfejs, mnogo mi se ne svidja.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mijenja li ti se misljenje o GodEmperoru?madridist je napisao/la:.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako mislimo na Donniea onda potez sa cestitkom za Dan drzavnosti definitivno izaziva respekt kod mene.Kawhi je napisao/la:Mijenja li ti se misljenje o GodEmperoru?madridist je napisao/la:.
A za ostalo cemo vidjeti,nikad u zivotu se nisam bojao priznati kad pogrijesim.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Logicno da na njega mislim. Kako je krenuo napravice drzavu od Saudije. Svjetski mir je moguc za 8 godina. Da ne pricam koliko je u Americi digao ekonomiju.madridist je napisao/la:Ako mislimo na Donniea onda potez sa cestitkom za Dan drzavnosti definitivno izaziva respekt kod mene.Kawhi je napisao/la:Mijenja li ti se misljenje o GodEmperoru?madridist je napisao/la:.
A za ostalo cemo vidjeti,nikad u zivotu se nisam bojao priznati kad pogrijesim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Svjetski mir.
Onog dana kada zavlada mir na cijeloj planeti Zemlji popodne ce da na istu navali flota vanzemaljaca
.
Onog dana kada zavlada mir na cijeloj planeti Zemlji popodne ce da na istu navali flota vanzemaljaca

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.