NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Chip Kellly otkaz
Kakav catch sinoc Thomasa na 3rd and 3, nadam se da je ovo njegov povratak na pravi put pred PO uz odbranu koja se mora vratiti na nivo iz prvog dijela sezone. U zadnje vrijeme samo jedno poluvrijeme prekucavaju, mada i zbog povreda nekih igraca (Ward, Ware) koji su im se sada vratili. Sto se tice Bengalsa strasno kompletna ekipa, od odbrane koja je beton do odlicne OL, te odlicne napadacke opcije. Sad sam i vidio zasto Dalton ima te brojke, Green je masina i kada im se vrati Eifert + Sanu i Jones fina skupina WR-ova. Pa cak i ovaj Makaron igra vrhunski ovdje, a s Daltonom ova ekipa moze dobiti svakog i bit ce to exstra okrsaj izmedju njih i vjerovatno Jetsa.
Dakle 99% to izgleda ovako: Pats i Denver imaju bye, treci ce biti Bengalsi, zatim Kansas - Hjuston, i Jetsi upadaju kao seed 6 sa pobjedom. Naravno ukoliko se desi ono sto je vrlo izgledno, da Patsi uzmu Miami, Denver San Diega, Kansas Oaklanda i Jetsi Billse (ovo je mozda i najdiskutabilnije, hoce li Rex napatiti bivsu ekipu).
Eh sta dalje, Jetsi tuku Cinncija (bez Daltona), vrlo moguca stvar i onda idu na Patse sto je super samo po sebi jer su Patse gaze ove godine i prvu tekmu su trebali uzet imali su 2 posjeda cini mi se. Fitz prozivalja novu mladost, Marshall i Decker su strasni, Ivory i Powell solidni, a odbrana je jedan veliki tonbe, front line sila (Wilkerson) a o secondaryu ne treba trositi rijeci (Revis, Cromartie, Gilchrist).
Sto se tice drugog potencijalnog para Kansas - Hjuston, Chiefsi rade strasne stvari, nevjerovatan niza odlicna forma iako bez Charlesa - West i Ware trce, Maclin i Kelce hvataju sto im se baci i sigurica mister Alex Smith ne grijesi nikad i ne donosi sranja svojoj odbrani. Odbrani koja je kao kod Jetsa fenomen, bas ljudi deru u drugom dijelu sezone pogotovo. Zamalo da otmu diviziju Denveru i da Reid dokazuje kakav je doktor na HC
Naravno razbijaju buraniju Hjuston, o cijoj vrijednosti sam se vec izjasnio (debili, klocevi
) i prolaze na, ovisno o rezultatu Jetsa i Bengalsa, Patse ili Denver. Patse se demolirali prosle godine, Denver ove tako da ih ne bi uzeo zdravo za gotovo, pogotovo sto su pokazali da znaju igrati PO tekme (nas namucili prije 2 godine, morali smo okretat 28 razlike
).
Sto se tice NFC-a, ove gotivne ekipe su mi ispale. Kad onako gledas ostali su Rodgers bez OL i odbrane i 5 beton odbrana i beton OL-ova
Jos uvijek se seeding ne zna zbog medjusobnog okrsaja izmedju Minnesote i Packersa, tako da necu pisat o matchupima. Naginjat cu za Arizonu, zbog Ariansa doktora kojeg nikad necu prezalit, doktora s kojim bi sad bili na celu AFC-a, al' otisao je na bolje mjesto, na HC i rastura ligu. Prosle godine izgubio 2 QB, sad je kompletan i Arizona bi mogla do kraja vrlo lahko. Po meni najjaca ekipa NFC-a, Palmer s 36 kapa dole, Larry isto iskusan, bukvalno spoj mladosti i iskustva su oni. Isto tako ne mogu protiv Rodgersa jer je babuka za ove RB QB-ove i tu buraniju, al' evidentno je da ne moze s ovom OL nista osim dobit povredu, a i odbrana im je ko sir.
U NFC 2 crna QB imamo u PO, dokaz da je to neeleganta divizija (znaci ekipe im tuku odbranu, poneki pas vise trcanja), nije to to. Dok AFC elegancija cista zato i jest AFC PO bolji i propraceniji barem meni.
Dakle 99% to izgleda ovako: Pats i Denver imaju bye, treci ce biti Bengalsi, zatim Kansas - Hjuston, i Jetsi upadaju kao seed 6 sa pobjedom. Naravno ukoliko se desi ono sto je vrlo izgledno, da Patsi uzmu Miami, Denver San Diega, Kansas Oaklanda i Jetsi Billse (ovo je mozda i najdiskutabilnije, hoce li Rex napatiti bivsu ekipu).
Eh sta dalje, Jetsi tuku Cinncija (bez Daltona), vrlo moguca stvar i onda idu na Patse sto je super samo po sebi jer su Patse gaze ove godine i prvu tekmu su trebali uzet imali su 2 posjeda cini mi se. Fitz prozivalja novu mladost, Marshall i Decker su strasni, Ivory i Powell solidni, a odbrana je jedan veliki tonbe, front line sila (Wilkerson) a o secondaryu ne treba trositi rijeci (Revis, Cromartie, Gilchrist).
Sto se tice drugog potencijalnog para Kansas - Hjuston, Chiefsi rade strasne stvari, nevjerovatan niza odlicna forma iako bez Charlesa - West i Ware trce, Maclin i Kelce hvataju sto im se baci i sigurica mister Alex Smith ne grijesi nikad i ne donosi sranja svojoj odbrani. Odbrani koja je kao kod Jetsa fenomen, bas ljudi deru u drugom dijelu sezone pogotovo. Zamalo da otmu diviziju Denveru i da Reid dokazuje kakav je doktor na HC

Naravno razbijaju buraniju Hjuston, o cijoj vrijednosti sam se vec izjasnio (debili, klocevi

Sto se tice NFC-a, ove gotivne ekipe su mi ispale. Kad onako gledas ostali su Rodgers bez OL i odbrane i 5 beton odbrana i beton OL-ova

Jos uvijek se seeding ne zna zbog medjusobnog okrsaja izmedju Minnesote i Packersa, tako da necu pisat o matchupima. Naginjat cu za Arizonu, zbog Ariansa doktora kojeg nikad necu prezalit, doktora s kojim bi sad bili na celu AFC-a, al' otisao je na bolje mjesto, na HC i rastura ligu. Prosle godine izgubio 2 QB, sad je kompletan i Arizona bi mogla do kraja vrlo lahko. Po meni najjaca ekipa NFC-a, Palmer s 36 kapa dole, Larry isto iskusan, bukvalno spoj mladosti i iskustva su oni. Isto tako ne mogu protiv Rodgersa jer je babuka za ove RB QB-ove i tu buraniju, al' evidentno je da ne moze s ovom OL nista osim dobit povredu, a i odbrana im je ko sir.
U NFC 2 crna QB imamo u PO, dokaz da je to neeleganta divizija (znaci ekipe im tuku odbranu, poneki pas vise trcanja), nije to to. Dok AFC elegancija cista zato i jest AFC PO bolji i propraceniji barem meni.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima covjek neke cudne ideje, dobio je prije ove sezone odrijesene ruke da slaze ekipu i prakticno tri najvaznija igraca koja su doveli i koja masno placaju su bili promasaji..alemsa je napisao/la:Chip Kellly otkaz
A imao je Jacksona, McCoya i Maclina

Kelly je arogantna budala.
Prodao McCoya, Jacksona, Maclina za kikiriki, a doveo neke svoje igrače koji kao više odgovaraju njegovom sistemu. Samo što ti igrači, što ih je on doveo, nemaju ni približno isti kvalitet kao gore nabrojani. Ne možeš talent, zamjeniti za mediokritet i očekivati bolje rezultate.
I budali je bilo jasno, da ovo njegovo kockanje, neće na dobro izaći.
Prodao McCoya, Jacksona, Maclina za kikiriki, a doveo neke svoje igrače koji kao više odgovaraju njegovom sistemu. Samo što ti igrači, što ih je on doveo, nemaju ni približno isti kvalitet kao gore nabrojani. Ne možeš talent, zamjeniti za mediokritet i očekivati bolje rezultate.
I budali je bilo jasno, da ovo njegovo kockanje, neće na dobro izaći.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Merhabakad_kako je napisao/la:

de napiši jedan Cutler rant, nisi odavno

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
šteta što otjeraše chipa, bilo je predivno gledati kako neko djelotvorno razara smrdljive eaglese 
nego gledam ove tekme u 1PM u nedjelju, 10 komada, sve do jedne negledljivo! ok, bills-jets još i može nekako, ali je.beš tu heftu u kojoj je bills-jets glavna tekma u jedan popodne

nego gledam ove tekme u 1PM u nedjelju, 10 komada, sve do jedne negledljivo! ok, bills-jets još i može nekako, ali je.beš tu heftu u kojoj je bills-jets glavna tekma u jedan popodne

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije baš 5 OL-a, Wilson ima jednu od najlošijih OL-a u ligi, haman kao Rođo, pa i lošiju.Edin TM87 je napisao/la: i 5 beton odbrana i beton OL-ova![]()
Nemoj biti rasistaEdin TM87 je napisao/la: U NFC 2 crna QB imamo u PO, dokaz da je to neeleganta divizija (znaci ekipe im tuku odbranu, poneki pas vise trcanja), nije to to. Dok AFC elegancija cista zato i jest AFC PO bolji i propraceniji barem meni.

Po meni su 2 najbolje ekipe u ligi iz NFC-a, Cardsi i Panthersi, nisu ni Hawksi daleko, da je Graham tu bili bi i oni top 3 sigurno, tek onda svi ostali iz AFC-a.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kelly pokusao glumiti BB-a i izugbio posao...Nadam se da Eaglesi nece u uzi izbor uzeti McDanielsa kao novog HC-a jer se isti treba koncentirsati na PO i popraviti svoj play-calling.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa i meni su Cardinalsi najbolji, al' opet vise volim gledat AFC jer tu 90% stvari zavisi od QB, dok vamo odbrane mogu dobiti skoro svaku tekmu i tako je to u zadnjih par godina, a ko ima takve odbrane QB im je scrambler vecinom, eno sta Cam uradi protiv Atlante 3rd za 8 pogledajte na hajlajtima ko nije, ne mogu 4 covjeka da ga obore sta je onorio_Ferdy88 je napisao/la:Nemoj biti rasistaEdin TM87 je napisao/la: U NFC 2 crna QB imamo u PO, dokaz da je to neeleganta divizija (znaci ekipe im tuku odbranu, poneki pas vise trcanja), nije to to. Dok AFC elegancija cista zato i jest AFC PO bolji i propraceniji barem meni.![]()
Po meni su 2 najbolje ekipe u ligi iz NFC-a, Cardsi i Panthersi, nisu ni Hawksi daleko, da je Graham tu bili bi i oni top 3 sigurno, tek onda svi ostali iz AFC-a.

Jednostavno nisam pristalica takvih ekipa zato i jesam izabrao Coltse.
Od OL rodzinog nema ni jedan losji ! Ono je naprosto nemoguce, doduse ni nas nije bio mnogo bolji, pa ne cude dvije Luckove povrede, jos tu mozda ide Miami ! Edine uzmi Palmera i Brusa, stara skola ! Nadam se da Phila nece napasti Sean Payton, jer ja ga vec nekako vidim u Coltsima!
Max Allegri
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislis 19:00jestamaji je napisao/la:

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Oooo komsija, merhaba.Rodman je napisao/la:Merhabakad_kako je napisao/la:
de napiši jedan Cutler rant, nisi odavno

7 sezona, bez ikakvog uspjeha. Nuff said.
Postovanje treba zaraditi.
Nadam se da mi necemo napasti Chipa i njegov sistemMig_Mig je napisao/la:Od OL rodzinog nema ni jedan losji ! Ono je naprosto nemoguce, doduse ni nas nije bio mnogo bolji, pa ne cude dvije Luckove povrede, jos tu mozda ide Miami ! Edine uzmi Palmera i Brusa, stara skola ! Nadam se da Phila nece napasti Sean Payton, jer ja ga vec nekako vidim u Coltsima!

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi necemo opet napasti nikog, haman Coughlin ostaje jos godinu 

Kasnim malo, imam obaveza pa ne mogu stići napisati post.Uglavnom gledao sam tekmu preksinoć.
Uzimajući u obzir izostanke protivnika, mnogo teže nego što se očekivalo.McManus se propisno obrukao onim kickom i bespotrebno nas poslao u OT.Na svu sreću onaj penal, clutch catch Thomasa i Ware spasiše noć.Povratak u velikom stilu.
Anderson igrao pristojno do trenutka kada se fumble desio, ali pri drugom gledanju i nije mogao bolje u onoj situaciji.Nebitno, važno je da sada ostane zdrav.
Thomas za divno čudo nije bio toliko nehatan te nije zachokirao kako inače zna, Sanders kao i obično, nije razočarao.Otkako je Oswailer startni QB u ovih 6 utakmica, score nam je 4-2 sa naglaskom da je među ove 4 pobjede, jedna nad cheaterima.Naznaka nema da se najveći svih vremena vraća protiv San Diega tako da je izvjesno da će Brock ponovo biti starter.
Dalje.
Uzimajući u obzir izostanke protivnika, mnogo teže nego što se očekivalo.McManus se propisno obrukao onim kickom i bespotrebno nas poslao u OT.Na svu sreću onaj penal, clutch catch Thomasa i Ware spasiše noć.Povratak u velikom stilu.

Anderson igrao pristojno do trenutka kada se fumble desio, ali pri drugom gledanju i nije mogao bolje u onoj situaciji.Nebitno, važno je da sada ostane zdrav.
Thomas za divno čudo nije bio toliko nehatan te nije zachokirao kako inače zna, Sanders kao i obično, nije razočarao.Otkako je Oswailer startni QB u ovih 6 utakmica, score nam je 4-2 sa naglaskom da je među ove 4 pobjede, jedna nad cheaterima.Naznaka nema da se najveći svih vremena vraća protiv San Diega tako da je izvjesno da će Brock ponovo biti starter.
Dalje.

Ma Gase je bivši.kad_kako je napisao/la:Ja se nadam, po prvi put u mnogo godina, da ce nas coaching staff ostati isti... ali tesko.
Samo da ne ode, kod Lionsa. Kad vidiš, šta je uradio od Cutlera, ove godine, zamisli šta bi radio sa Staffordom. On, Hue Jackson i McDaniels, će biti treneri 100 %, sljedeće sezone.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Gase, se vec spominje kao kandidat za Eagles HC poziciju. Steta. On je od go.vna napravio pitu. Ko god drugi dodje/preuzme... sumnjam da ce moci.Rodman je napisao/la:Ma Gase je bivši.kad_kako je napisao/la:Ja se nadam, po prvi put u mnogo godina, da ce nas coaching staff ostati isti... ali tesko.
Samo da ne ode, kod Lionsa. Kad vidiš, šta je uradio od Cutlera, ove godine, zamisli šta bi radio sa Staffordom. On, Hue Jackson i McDaniels, će biti treneri 100 %, sljedeće sezone.
Postovanje treba zaraditi.
Volio bi da se GB i Seahawks sastanu odma, jer to je vrlo vjerovatno jedini nacin za proslogodisnji rematch.
Edine ne nasmijavaj narod s tim svojim najavama i ocekivanjima, pomislit ce neko da si ozbiljan
Edine ne nasmijavaj narod s tim svojim najavama i ocekivanjima, pomislit ce neko da si ozbiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.