FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dolina cupova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dolina cupova » 08 jun 2009, 00:03

herbion je napisao/la:
dolina cupova je napisao/la:jeli istina da je zeljo poslao primamljivu ponudu za vlastimira jovanovica momka iz slavije koji je igrao za repku...a kako cujem cijelo rukovodstvo napolje ide poslije skupstine,dzelo je vec otisao....
Vi nemate za kifle a ne da se rasipate sa ponudama.
jos kad bi ja znao jeli te ko sa pitao ;)
et vidis KO JE KOME ZANIMLJIV
PA SVIMA SMO ZANIMLJIVI ;)
fkt dosa posjecujete stranicu,tacnije temu zelje,mozda predete za zelju ko zna

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2009, 00:05

Razvukla se ova tema na 130 stranica, k'o sve ostale zajedno... Tako i treba 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 08 jun 2009, 00:41

dolina cupova je napisao/la:jeli istina da je zeljo poslao primamljivu ponudu za vlastimira jovanovica momka iz slavije koji je igrao za repku...a kako cujem cijelo rukovodstvo napolje ide poslije skupstine,dzelo je vec otisao....
Nije istina za ponudu, nece otici svi nakon skupstine ustvari bolje receno jos se ne zna, Dzelo se vec dva mjeseca ne pojavljuje u klubu istina je ali nije jedini koji se ne pojavljuje tako da ni to nista ne znaci od igraca sa kojim se pregovara je Belosevic valjda ima slobodne papire i Tripic golman Celika valjda treba da dobije slobodne papire
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 08 jun 2009, 00:55

lenovo je napisao/la:
Nije istina za ponudu, nece otici svi nakon skupstine ustvari bolje receno jos se ne zna, Dzelo se vec dva mjeseca ne pojavljuje u klubu istina je ali nije jedini koji se ne pojavljuje tako da ni to nista ne znaci od igraca sa kojim se pregovara je Belosevic valjda ima slobodne papire i Tripic golman Celika valjda treba da dobije slobodne papire
znaci uglavnom se za upravu jos nezna,a ova dva igraca kolko ce biti pojacanja ako budu dosli to nezz bas,ali et....zeljno cekamo 15 juni :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 01:19

U svakom slučaju Željo se treba pojačati za sljedećeu sezonu. Dugo nisu bili u vrhu vrijeme je da se Željo vrati tamo gdje mu je mjesto, u sami vrh bh. fudbala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 08 jun 2009, 07:08

ChelseaFann11 je napisao/la:
mozes misliti sta oces samo cu ti reci jedno!!!

ZELJO je radnicka ekipa koja stvara talente, pravi zvijezde od njih, a sarajevo je ekipa koja kupuje talente, uvijek su bili bogatiji i jaci u novcu od zelje ali zeljeznicar ima vise fanova i vatrenih navijaca od vas
i uvijk ce imati,,proseci malo bihacem, konjicem, capljinom i cut ces za koga ljudi navijaju a to su obicno velez i zeljo,, i jos nesto ti si nabrajao samo uspijehe sarajeva, a zelje mozda ??? koliko je u tim da kazem "vjecitim" derbijima posto je sarajevo osnovano kasinje poslije zelje i spada u rang olimpika s otoke koji je osnovan 93,,, koliko je u vjecitim derbijima,,, koliko zeljinih igraca igra za repku i koliko ih je sve igralo,, sjecas se nesternog ispadanja iz kupa uefa iz polufinala,, koliko zeljinih igraca sada trenira strane klubove i drzave??? vjeruj mi da pocnem sada nabrajati nebih stao,, da krenem od bazdarevica pa do amara i ivice osima i halilhodzica,, mozes ti pricati za te neke sitne pobjede sarajeva protiv zelje ali zeljo je radnicka ekipa koja ne uzima zdravo za gotovo kao sarajevo...kakva bi to danas repka bila da nije zelje ?? upitajte se...da nije hasagica, muratovica, dzeke, jahica, stilica, aBd i dialibe, vladavica(mada je taj momak potekao u velezu, ali iz zelje je regrutisan u zilinu), marka topica i ostalih,,daj ti meni nekog iz sarajeva ??? jedini koji ce mozda igrati je handzic ali nevjerujem pored stile dzeke muslimovica i kkompanije...sve u svemu sarajevo je sada bolja ekipa ali samo zato sto su bogatiji, ali zeljo ima nove talente koje cemo aBd ocekivati u repki a to su: Cocalic, ako sredi drzavljanstvo mozda i Rovcanin, Bekric aBd, Stanic i Sehic, garantujem ti bar ce se jedan od njih progurati do repke,,cocalic i sehic su na pravom putu jer igraju za mladi tim BiH.......Zeljo je ekipa koja se nezaboravlja i koja ce se pamtiti dok postoji nogomet u BiH...The Maniacs forever......
:mrgreen:
NAveo sam u svom postu koji si ti citirao, da ste igrali 1/2 finala Kupa UEFA.Sad sto ste vi nesretno ispali ne moze te zbog tga biti veci klub.USpjeh. vam je polufinale, nesretno ispadanje nije.
da krenem od bazdarevica pa do amara i ivice osima i halilhodzica
Kakvog Halihodzica kume?Vahida?Ili pak Salema? :mrgreen:
da nije hasagica, muratovica, dzeke, jahica, stilica, aBd i dialibe, vladavica
od ovih sto si nabrojo, samo se Dzeko i Stilic vasa djeca.
proseci malo bihacem, konjicem, capljinom i cut ces za koga ljudi navijaju a to su obicno velez i zeljo,
a ti proseci malo Dnevnim Avazom i vidi ko je najvise u gostima gledan, vec nekoliko sezona zaredom, pa se uvjeri na koga se ova provincijska seljadija najvise nalozi i koga docekuju na noz, nas, a ne vas.
Za veci broj navijaca, uzimajuci citav teritorij BIH u obzir ali izuzimajuci grad Sarajevo, da, imate vise navijaca od nas,cisto zbog toga jer ste simpatican klub za ljude sa strane.Kada tu pridodamo grad Sarajevo, nema sanse da imate vise navijaca i simpatizera od nas.Taj broj je daleko na nasoj strani.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 08 jun 2009, 07:40

halo pitaru ba sto si doso ovdje peglat na svoju temu bjazi pa pametuj tamo .pC
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2009, 08:15

Kako im je krivo,zar bas toliko boli :D
Juniori 1/2 finale PLBIH
ŽELJO-čelik 3-3
uzvrat u srijedu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 08 jun 2009, 14:35

Moj tata jači od tvog !

Ma kakvi vi,Velež najjači :P
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 09 jun 2009, 00:11

faba je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:
mozes misliti sta oces samo cu ti reci jedno!!!

ZELJO je radnicka ekipa koja stvara talente, pravi zvijezde od njih, a sarajevo je ekipa koja kupuje talente, uvijek su bili bogatiji i jaci u novcu od zelje ali zeljeznicar ima vise fanova i vatrenih navijaca od vas
i uvijk ce imati,,proseci malo bihacem, konjicem, capljinom i cut ces za koga ljudi navijaju a to su obicno velez i zeljo,, i jos nesto ti si nabrajao samo uspijehe sarajeva, a zelje mozda ??? koliko je u tim da kazem "vjecitim" derbijima posto je sarajevo osnovano kasinje poslije zelje i spada u rang olimpika s otoke koji je osnovan 93,,, koliko je u vjecitim derbijima,,, koliko zeljinih igraca igra za repku i koliko ih je sve igralo,, sjecas se nesternog ispadanja iz kupa uefa iz polufinala,, koliko zeljinih igraca sada trenira strane klubove i drzave??? vjeruj mi da pocnem sada nabrajati nebih stao,, da krenem od bazdarevica pa do amara i ivice osima i halilhodzica,, mozes ti pricati za te neke sitne pobjede sarajeva protiv zelje ali zeljo je radnicka ekipa koja ne uzima zdravo za gotovo kao sarajevo...kakva bi to danas repka bila da nije zelje ?? upitajte se...da nije hasagica, muratovica, dzeke, jahica, stilica, aBd i dialibe, vladavica(mada je taj momak potekao u velezu, ali iz zelje je regrutisan u zilinu), marka topica i ostalih,,daj ti meni nekog iz sarajeva ??? jedini koji ce mozda igrati je handzic ali nevjerujem pored stile dzeke muslimovica i kkompanije...sve u svemu sarajevo je sada bolja ekipa ali samo zato sto su bogatiji, ali zeljo ima nove talente koje cemo aBd ocekivati u repki a to su: Cocalic, ako sredi drzavljanstvo mozda i Rovcanin, Bekric aBd, Stanic i Sehic, garantujem ti bar ce se jedan od njih progurati do repke,,cocalic i sehic su na pravom putu jer igraju za mladi tim BiH.......Zeljo je ekipa koja se nezaboravlja i koja ce se pamtiti dok postoji nogomet u BiH...The Maniacs forever......
:mrgreen:
NAveo sam u svom postu koji si ti citirao, da ste igrali 1/2 finala Kupa UEFA.Sad sto ste vi nesretno ispali ne moze te zbog tga biti veci klub.USpjeh. vam je polufinale, nesretno ispadanje nije.
da krenem od bazdarevica pa do amara i ivice osima i halilhodzica
da nije hasagica, muratovica, dzeke, jahica, stilica, aBd i dialibe, vladavica
od ovih sto si nabrojo, samo se Dzeko i Stilic vasa djeca.
proseci malo bihacem, konjicem, capljinom i cut ces za koga ljudi navijaju a to su obicno velez i zeljo,
a ti proseci malo Dnevnim Avazom i vidi ko je najvise u gostima gledan, vec nekoliko sezona zaredom, pa se uvjeri na koga se ova provincijska seljadija najvise nalozi i koga docekuju na noz, nas, a ne vas.
Za veci broj navijaca, uzimajuci citav teritorij BIH u obzir ali izuzimajuci grad Sarajevo, da, imate vise navijaca od nas,cisto zbog toga jer ste simpatican klub za ljude sa strane.Kada tu pridodamo grad Sarajevo, nema sanse da imate vise navijaca i simpatizera od nas.Taj broj je daleko na nasoj strani.
cija god su oni djeca oni su iz zelje transportovani u jace timove,,,a sta to treba znaciti??? da je zeljeznicar masina za stvaranje zvijezda i talenata koje drugi timovi kupuju....i dobro ti znas na kojeg halilhodzica sam mislio,,,na istog onog sto trenira didiera drogbu, kaloua i ostale.....vahida halilhodzica....i svako ko voli da pametuje obicno mu je inteligencija na nivou djecaka od 10 godina sto se to moze kod tebe primjetiti....i uostalom imate svoju temu pitari i tamo pametuj koliko oces.....i za sve ovo sto sam napisao nebi se trebao ljutiti, jer kako znam zeljeznicar donosi sve dobro za repku, a ja pretpostavljam da i ti navijas za BiH pa tako da su ti svi komentari suvisni u vezi igraca koji igraju za repku a potekli iz zelje.....u zelji prakticki igraju samo juniori pa nije ni cudo sto smo ovoliko losi...ali u svakom slucaju nasi juniori pariraju vasim seniorima..nasi momci trebaju stici malo vise iskustva u tekmama u gostima ali i to ce se desiti dok odrastu,,a dok se to ne desi mi ce mo im pjevati pjesmu "u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom oni cak i lete pogledajte....."......ove sezone ukupan rezultat zeljeznicar sarajevo 2:0,,,no comment...a sto se navijaca tice,,,,samo mi reci ko je proglasen za navijacku skupinu godine???? THE MANIACS brate.... klub koji je u nizem rangu, bodre navijaci bez prestanka, pa zamislite da smo u rangu sa vama gore, pa nebi nam bilo kraja, a da ste vi na nasem mjestu vase navijanje bi bilo nezamislivo......
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 09 jun 2009, 00:14

Brate,Halilhodžić je VELEŽOVAC i u Veleža je igrao,a ne u Želji ! Ustvari,obojica su CRVENI :P I Salem i Vahid ;)
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 09 jun 2009, 00:17

@ ChelseaFann11
Jesi lav svegami.Cuj na VAhu HAlihodjica mislio. :D
@Bola(n) nisi mu trebo govoriti, trebali smo ga pustiti da se jos ofira.

A za ovo desetogisnjak ovo ono, sve je jasno iz ovog o Vahi.Smatrati covjeka igracem Zeljeznicara, :mrgreen: ,Vaha kroci na Grbavicu samo kad bi Velez gostovo. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2009, 00:53

faba je napisao/la:@ ChelseaFann11

A za ovo desetogisnjak ovo ono, sve je jasno iz ovog o Vahi.Smatrati covjeka igracem Zeljeznicara, :mrgreen: ,Vaha kroci na Grbavicu samo kad bi Velez gostovo. :mrgreen:
Hajd ne kaki, čovjek te je prosuo k'o rižu. Ako je ovo tvoj odgovor na ovaj gore post, aferim. :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reno_11
Kontakt:

Post Postao/la reno_11 » 09 jun 2009, 10:10

slika

pozzzz :P :P :P :P :P
Za tebe u pobjede nove
Ja dacu i zivot svoj,
Nek baklje gore
Zastave viore
SLOBODO ti si sampion!

FUKARE TUZLA

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 09 jun 2009, 10:11

Bola(n) je napisao/la:Brate,Halilhodžić je VELEŽOVAC i u Veleža je igrao,a ne u Želji ! Ustvari,obojica su CRVENI :P I Salem i Vahid ;)
e čuj Halilhođžić željovac,svašta sam čuo ali je ova jedna od jačih izvala.i trebalo je stvarno ga još malo pustiti da se provaljuje.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 09 jun 2009, 15:06

Bas me nasmijao covjek :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 09 jun 2009, 18:05

Virtu4l je napisao/la:
faba je napisao/la:@ ChelseaFann11

Hajd ne kaki, čovjek te je prosuo k'o rižu. Ako je ovo tvoj odgovor na ovaj gore post, aferim. :roll:
Ko je gori od vas dvojice? :mrgreen:
Sta me je prosuo, ja se njemu obratio rijecima:
Jasno se vidi doza ironije u mojim rijecima...
Ovaj Velezovac, i lenovo sad koji je izgleda navijac Zeljeznicara samo se potvrdili ono sto sam ja prvi uocio, a ti i tebi slicni mi niste vjerovali.

PA cekaj, ko je po tebi, onako od oka, veca igracka Zeljina legenda: Skija, Bukal, Skoro?, Vaha, Vladic ili DRagan Okuka :mrgreen: :mrgreen: ?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jun 2009, 19:58

lenovo je napisao/la:
nece belosevic kod vas nema sanse samo ja ovo nekontam on je kod nas potpisao ugovor 1godina plus jos jedna sad ja neznam kako se to racuna a tripic ili se vraca u modricu ili ode u zvijezdu a i ako dodje sta ce biti sa vasim sehicem :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2009, 20:12

Majke mi vise pitari razmisljaju o Želji nego mi,ocekivano doduse ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jun 2009, 20:15

bistrikboy je napisao/la:Majke mi vise pitari razmisljaju o Želji nego mi,ocekivano doduse ;)
satra se razmisljajuci zaboli me glava samo dok cujem zeljine financije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.