Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la emir79 » 31 jul 2014, 22:28

Cartman je napisao/la: :rol:

Sa njima su bas bili odlicni. :lol:
Sa njima su i dosli do pozicije da mogu igrati u Evropi, al treba to i vidjeti ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 01 avg 2014, 09:01

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Djeste strucnjaci? Svi bolje znate od cijelog svijeta, a jos ste jadniji kad vlastitom zemljaku ne zelite da ostvari transfer. Zapitajte se samo koliko ste ljudi. Ocigledno da niste.

http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... sic-579477" onclick="window.open(this.href);return false;
nešto ko ti Prcicu a eksperte, gigante, trenercino?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje sam to ja omalovazavao Prcica? Jedan komentar mi nadji u kojem ja pisem lose o Prcicevom kvalitetu?

Ja to nikad ne radim.

Ja sam ga kritikovao sto se prepucvava preko novina, a to ne prilici balavcima, to sam pisao i za Besica i za svakog cu pisati ko sa 18-19 godina izadje po novinama da serucka. To mu ne treba.

Kvalitet mu nisam nikada osporavao niti cu, jer kvalitet mu je neosporan, a ti sad lijepo potrazi, gdje sam mu ja osporavao kvalitet, inace ces ispasti necovjek ako sad to ne dokazes, a tvrdis.
Ne mogu da trazim a bilo ih je, covjek nije seruckao nego je kao dugogodisnji clan mladih repki i kapiten istih, te prvotimac kluba iz lige 5 opravdano reagovao sto nije dobio sansu.
Isto je uradio Zukanovic, na sto je Osim reagovao i rekao da je dobro kada nam igraci imaju karakter i da bi svako postupio identicno na njihovom mjestu.
Ta seruckanja je jedino radio selektor koji je provocirao Sanjina kako igra u slabom klubu koji ce ispasti iz lige, a pojedinci ovdje svrsavali na to sto je soso ispao.
Decko je mimo repke odradio transfer u standardnog prvoligasa lige petice i to treba cijeniti i postovati.
Eto i izvinio se, a da je Safet covjek uradio bi isto za one svoje provokacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 01 avg 2014, 14:19

Tinki-vinki i Avdija u paketu u jedan turski klub idu ;)

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 01 avg 2014, 14:56

firefirefirely je napisao/la:Tinki-vinki i Avdija u paketu u jedan turski klub idu ;)
Ja konto u Tottenham... Na kraju daj Bože da i Turska bude... Jer na kraju u većini slučajeva završe u Kazahstanu ili Azerbejdžanu... A prije toga se priča o klubovima iz liga 5... :D

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 01 avg 2014, 14:58

Ma ovo je gotova prica :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 avg 2014, 14:59

Kad je gotovo onda mozes reci koji je klub u pitanju?
1946

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 avg 2014, 15:22

firefirefirely je napisao/la:Tinki-vinki i Avdija u paketu u jedan turski klub idu ;)
Preko Germanie Sportagenture?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 01 avg 2014, 15:48

bhsport je napisao/la:
Preko Germanie Sportagenture?
Preko Avdijinog menadzera ( Perče )

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2014, 16:12

Ako ode u Tursku mislim da ce Tino drasticno pogrijesiti, a bogami i dovesti Amidzu u neugodnu situaciju. Ja nikako da zaboravim da je Susic senior bio nezadovoljan mogucnoscu Besicevog transfera u osrednjeg Engleskog premierligasa. Sto ce izjaviti na mozebitni Tinov odlazak u Tursku ostaje da se vidi. Ipak moram reci da po meni Susicev talenat svakako prelazi okvire Turske lige i drasticno ce pogrijesiti ako ode u kakav spor. Mogao bi i potpuno propasti u tim uvjetima. Nadam se da je pametniji od toga. Neka makar ostane u Hajduku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2014, 16:40

Kako god bilo. Daleko bolje za njegov igracki razvoj i napredak je Hellas Verona nego neki spor. Ako bude jedan od boljih igraca u Veroni, Chievu ili nekom slicnom klubu. Jako brzo ce preci u neki bolji klub u Italiji. A kada jednom zaigra za neki spor jako tesko ce se vratiti u neki klub iz liga 5. Hajrovic je izuzetak samo on je igrao u Galatasarayu i bio pola godine prije toga najbolji igrac svog kluba a ne nekom sporu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2014, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2014, 16:41

Germanijaspor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2014, 16:52

Cartman je napisao/la:Germanijaspor.
:D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 avg 2014, 17:03

Pih. Standardni reprezentativci, učesnici SP a samo do nekih Sporova dogurali.Trebali bi razmisliti o promjeni menadžera, njihov kvalitet zaslužuju ligu petica.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 01 avg 2014, 17:10

Evo i hrvati se šprdaju na račun Ajduka i slavnog dvojca...

Jedino Turci ih i zele ne zato jer imaju pojma o nogometu vec zato jer su "njihovi"

Dobar potez Hajduka sto ih prodaje , realno nemaju ta dvojica kvalitetu da se Hajduk s njima bori bar za vrh HNL-a ,prosjecni igraci u HNL-u!

Bilo je i vrime da se ova dva mudžahedina proda u tursku drugu ligu, i ovako hajduk ima previše levata i konzervi!

:hmmmmm: Svega ima...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2014, 17:21

harisfloridsdorf je napisao/la:Evo i hrvati se šprdaju na račun Ajduka i slavnog dvojca...

Jedino Turci ih i zele ne zato jer imaju pojma o nogometu vec zato jer su "njihovi"

Dobar potez Hajduka sto ih prodaje , realno nemaju ta dvojica kvalitetu da se Hajduk s njima bori bar za vrh HNL-a ,prosjecni igraci u HNL-u!

Bilo je i vrime da se ova dva mudžahedina proda u tursku drugu ligu, i ovako hajduk ima previše levata i konzervi!

:hmmmmm: Svega ima...
Nazalost ima svega, dosta je ovih divljaka doslo u Split tokom i poslije rata. Ali nije Split iznimka ima toga i po Bosni koliko zelis. Samo drugim bojama obojeno. Da jos dodam ovo levati ni po cemu nije osobina govora Hrvata iz Hrvatske. Ipak po meni Tino nije toliko los igrac. Vrijeme uvijek najbolje pokaze.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 01 avg 2014, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2014, 17:31

Tino Susic jeste dobar igrac i njegovo prezime mu realno otezava neke stvari. Kao sto govorim cijelo vrijeme treba pozvati Vrancica, Prcica i Susica. Ona dvojica koja budi najbolji igraci trebali bi imati vaznije uloge u reprezentaciji. Onaj treci bi bio njihova rezerva ( trenutno ). Miske bi trebao da igra sve manje. Ako bi taj treci napredovao onda za pola godine on dobijao vecu ulogu. Puno bi trebao uticati napredak tih igraca u svojim klubovima. Bas iz tog razloga bi bilo pametno da zaigra bar za taj Hellas Veronu. Jedino moze biti problem sto ce ga najvjerovatnije Hajduk prodati onome ko ponudi najvise para pa cak i da je to neki spor. Sto se tice Avdije za njega je svejedno hoce li preci u Tursku, Grcku ili Englesku ligu. On nece puno vise napredovati. A Susic ima jos puno prostora za igracki napredak. Bolje mu je igrati protiv Milana, Intera, Rome , Juventus itd.. nego protiv nekih sporova.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2014, 17:43

Ajax je napisao/la:Tino Susic jeste dobar igrac i njegovo prezime mu realno otezava neke stvari. Kao sto govorim cijelo vrijeme treba pozvati Vrancica, Prcica i Susica. Ona dvojica koja budi najbolji igraci trebali bi imati vaznije uloge u reprezentaciji. Onaj treci bi bio njihova rezerva ( trenutno ). Miske bi trebao da igra sve manje. Ako bi taj treci napredovao onda za pola godine on dobija vecu ulogu. Puno bi trebao uticati napredak tih igraca u svojim klubovima. Bas iz tog razloga bi bilo pametno da zaigra bar za taj Hellas Veronu. Jedino moze biti problem da ce ga najvjerovatnije Hajduk prodati onom ko ponudi najvise para pa cak i da je to neki spor. Sto se tice Avdije za njega je svejedno hoce li preci u Tursku, Grcku ili Englesku ligu. On nece puno vise napredovati. A Susic ima jos puno prostora za igracki napredak. Bolje mu je igrati protiv Milana, Intera, Rome , Juventus itd.. nego protiv nekih sporova.
Treba i jos jedan za DM za zamjenu Besicu. Za sada po meni najblizi Zolotic ili Grahovac. I Modicu par minuta dati, ja ne mogu pomoci samom sebi da ne razmisljam o igracu Milana. Makar koja minuta da bude nas bez straha za buducnost. :D
Znam da se mnogi ne slazu...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2014, 17:49

Modic nije ni u 20 igraca Milana. Sada kada su igrali protiv Citya nije bio ni jedan od 23 igraca. Njega ce posuditi nekom treceligasu pa otom potom. Za Milan nece odigrati ni 90 minuta u cijeloj sezoni. On je jos jako daleko od reprezentacije. Treba vidjeti kako ce igrati za U21. Isto tako trebao bi ( po meni) malo fizicki da ojaca cim prije. Kada bi bio talenat npr. Halilovica onda bi trebalo po meni napraviti izuzetak i pozvati ga. Ovako nisam bas toliko siguran.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 avg 2014, 21:23

Hajduk izjavio da su danas Vrsajevic i Susic trenirali sa klubom punim intenzintetom. :crazy:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 01 avg 2014, 21:29

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hajduk izjavio da su danas Vrsajevic i Susic trenirali sa klubom punim intenzintetom. :crazy:
Dobro je, znaci da su spremni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 31 gost.