NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Tedy Bruschi legenda Patriotsa, koji danas radi kao analiticar ESPN daje sansu Bearsima 17:14
....inace analizirao je sve cetri ekipe odbranu...po njemu najbolju odbranbenu liniju front line imaju Bearsi, secondary imaju Packersi, a sve ukupno Pittssburg ima najbolju odbranu .

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samovasposmatram
- Kontakt:
packersi i jetsi ce uci u superbowl finale,...bearsi nisu imali nekog protivnika u ovim playoffs a packersi su izbacili ipak ekipe koje su bile "on fire"
jetse ce izvuci odbrana koja ove sezone igra ludo i koja se nemoze bas tako lako procitat a i sanchez jer pod pritiskom postaje ubica,..
jetse ce izvuci odbrana koja ove sezone igra ludo i koja se nemoze bas tako lako procitat a i sanchez jer pod pritiskom postaje ubica,..
WHUFC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Home Packers-Bears Tickets sold out in 1 minute
CHICAGO — The Chicago Bears say their entire stock of tickets for Sunday's NFC title game against the Green Bay Packers at Soldier Field sold out in less than one minute.
Bears spokesman Jim Christman tells Chicago's WBBM-AM that all of the Packers-Bears tickets were sold or otherwise accounted for within a minute of the time they went on sale Tuesday.
Christman hasn't said how many tickets for the highly-anticipated game were on sale. He did, though, engage in a bit of understatement by telling the station, quote, "I think people are excited about this game."
CHICAGO — The Chicago Bears say their entire stock of tickets for Sunday's NFC title game against the Green Bay Packers at Soldier Field sold out in less than one minute.
Bears spokesman Jim Christman tells Chicago's WBBM-AM that all of the Packers-Bears tickets were sold or otherwise accounted for within a minute of the time they went on sale Tuesday.
Christman hasn't said how many tickets for the highly-anticipated game were on sale. He did, though, engage in a bit of understatement by telling the station, quote, "I think people are excited about this game."
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samovasposmatram je napisao/la:packersi i jetsi ce uci u superbowl finale,...bearsi nisu imali nekog protivnika u ovim playoffs a packersi su izbacili ipak ekipe koje su bile "on fire"
pa nismo imali jer smo odigrlai odlicno regularni dio sezone, a da smo odigrali losije onda bi imali ha ja ..kakve to veze ima sad...stavljali su Berse kao trece u NFC NORTH, pa kada su otvorili sezonu odlicno, onda su govorili vjerovatno borba za wild card(i sam sam to mislio), zatim iznenadismo dsve i uzesmo diviziju, a zatim evo nas i u finalu NFC...pa vala volio bi da ponovo samo iznenade one koji im nisu davali sansu ranije, a bogami i sada...ja kazem utakmica ce biti zeznuta iz vise razloga i neizvjesna svakako...bice tu i povreda vjerujem(nazalost), ali to ce se ginuti za pobjedu, jer ove dvije ekipe tako igraju jedni protiv drugih...Packersi su kompletnija ekipa reko sam na samom pocektu sezone i sad to tvrdim i da se utakmica igra gdje drugo, ja bi rekao da ce Packersi uzeti ovo, ali opet tesko, kao sto su i sad uzeli kuci u zadnjoj utakmici...znamo dobro da je za njih i ta utkamica bila kao i play off i znajuci jos da Giantsi su vodili u toj utakmici onda mozes misliti pod kakvom dozom su oni igrali tu utakmicu...
Kako sam kopirao ulaznice su nestale za 1 minutu svee je odpuhano a sve su od 400$ pa na vise

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakav je ovo zenski nfl na Areni, to noge, guzovi i sise pucaju na sve strane
jel ovo fakat ozbiljna liga il cista zajebancija?

nema potpisa
SaltCityAttack je napisao/la:pa nismo imali jer smo odigrlai odlicno regularni dio sezone, a da smo odigrali losije onda bi imali ha ja ..kakve to veze ima sad...stavljali su Berse kao trece u NFC NORTH, pa kada su otvorili sezonu odlicno, onda su govorili vjerovatno borba za wild card(i sam sam to mislio), zatim iznenadismo dsve i uzesmo diviziju, a zatim evo nas i u finalu NFC...pa vala volio bi da ponovo samo iznenade one koji im nisu davali sansu ranije, a bogami i sada...ja kazem utakmica ce biti zeznuta iz vise razloga i neizvjesna svakako...bice tu i povreda vjerujem(nazalost), ali to ce se ginuti za pobjedu, jer ove dvije ekipe tako igraju jedni protiv drugih...Packersi su kompletnija ekipa reko sam na samom pocektu sezone i sad to tvrdim i da se utakmica igra gdje drugo, ja bi rekao da ce Packersi uzeti ovo, ali opet tesko, kao sto su i sad uzeli kuci u zadnjoj utakmici...znamo dobro da je za njih i ta utkamica bila kao i play off i znajuci jos da Giantsi su vodili u toj utakmici onda mozes misliti pod kakvom dozom su oni igrali tu utakmicu...
Kako sam kopirao ulaznice su nestale za 1 minutu svee je odpuhano a sve su od 400$ pa na vise

Bearsi nisu imali mnogo problema sa povredama, barem što se tiče ključnih igrača, dok su npr. Packersi imali velikih probelma kroz cijelu sezonu. No to nimalo ne umanjuje uspjeh Bearsa, koji igraju odlično u zadnja dva mjeseca, ako izuzmemo blackout protiv Patsa po onoj mećavi. Dobar dio američke sportske javnosti se i sad potcijenjivački odnosi prema Bearsima i svi jedva čekaju da se Cutler pogubi, kao što je to uradio u par mečeva u prvom dijelu sezone. Glavni razlog za to je činjenica da su dva veoma bitna ofanzivna linijaša, Garza i Willimas, bili povrijeđeni, no nakon njihovog povratka Berasi su mnogo bolje štitili Cutlera, pa je broj grešaka rapidno pao, što se vidi i u konačnom rezultatu Bearsa.
Što se tiče meča sa Packersima, blagu prednost dajem gostima, zbog trenutnog naleta i momentuma koji je na njihovoj strani. Obe ekipe imaju veoma kvalitetne odbrane, koji su u TOP 5 cijele lige. Chicago ima malo bolji D-line, a Packersi imaju mnogo bolji secondary. Rodgers je daleki najbolji QB u zadnjih mjesec dana, kao i kompletan napad Packersa. Rodgers je strašan kad je pod pritiskom blitza i po tome je najbolji u ligi, tako da ne bi bilo pametno za Bearse da ga puno blitzuju. Running game je definitivno na strani Bearsa, jedino ak' opet ne poludi neki anonimus, kao što je to bio Starks prrotiv nas.

U konačnici, očekujem jedan veoma zanimljiv meč u kojem ći nijanse odlučiti. Navijam za Packerse, ali nemam ništa protiv i da Bearsi uđu u SB, jer maksimalno gotivim sve sportske kolektive iz tog grada, a naravno i zbog tebe.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
To je LFL- Lingerie Football League.Admir_Sa je napisao/la:Kakav je ovo zenski nfl na Areni, to noge, guzovi i sise pucaju na sve strane![]()

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- marseille_unique
- Kontakt:
daj ba nosi tu zastavu sa avatara mahje ti nikad to nije nasa zastava niti ce biti nasi su ljiljani ,
znas li ti odakle si ti, eh sta nbam uradise od ove omladine majko mila, ne znaju vise ni ko su ni sta su[/quote]
Slušaj dječko, do sada sam na ovom forumu bio veoma tolerantan prema tvojim neprimjerenim istupima. Malo sam te sažaljevo jer sam mislio da imaš dijagnosticiran ADHD, ali sada vidim da se radi o generalnoj neotesanosti koja se manifestira u konstantnom buntovništvu, a iza čega stoji nesigurnost u vlasitu ličnost.
Pored toga objašnjavanje historije uključujući i zastave i identitete je moj profesionalni fah, pa kada budeš spreman i pokažeš želju za tim rado ću te na PP besplatno obrazovati u vezi tebe samog i tvoje pripadnosti.
I za kraj bih ti za tvoje dobro preporučio da se zapitaš zašto i kako to da na ovom forumu jedino imamo prepucavannja na kafanskom nivou kad se ti ubaciš sa svojim nebulozama.
Iz lijepe i iskrene namjere ti savjetujem da preispitaš svoje ponašanje da u stvarnom životu ne bi završio onako kako i gdje ne treba.[/quote]
hej ba apo ako si ti kakav poznavaoc nase historije kako mozes bolan staviti neku zastavu i rpiznati zastavu koja nas ne pokazuje nikako i koja nam je nametnuta pa gdje to ima vezew sa zivotom nek vam je bog na pomoci nevjerovatnoooooooo ne mogu sebi doci sta pricate, pa kako mozes nju staviti i reci jos da mozes ti mene uciti kad tu zastavu nisu nasi ljudiu izabrali nego nam je nametnuta, boze svasta neg vam je bog na pomoci
znas li ti odakle si ti, eh sta nbam uradise od ove omladine majko mila, ne znaju vise ni ko su ni sta su[/quote]
Slušaj dječko, do sada sam na ovom forumu bio veoma tolerantan prema tvojim neprimjerenim istupima. Malo sam te sažaljevo jer sam mislio da imaš dijagnosticiran ADHD, ali sada vidim da se radi o generalnoj neotesanosti koja se manifestira u konstantnom buntovništvu, a iza čega stoji nesigurnost u vlasitu ličnost.
Pored toga objašnjavanje historije uključujući i zastave i identitete je moj profesionalni fah, pa kada budeš spreman i pokažeš želju za tim rado ću te na PP besplatno obrazovati u vezi tebe samog i tvoje pripadnosti.
I za kraj bih ti za tvoje dobro preporučio da se zapitaš zašto i kako to da na ovom forumu jedino imamo prepucavannja na kafanskom nivou kad se ti ubaciš sa svojim nebulozama.
Iz lijepe i iskrene namjere ti savjetujem da preispitaš svoje ponašanje da u stvarnom životu ne bi završio onako kako i gdje ne treba.[/quote]
hej ba apo ako si ti kakav poznavaoc nase historije kako mozes bolan staviti neku zastavu i rpiznati zastavu koja nas ne pokazuje nikako i koja nam je nametnuta pa gdje to ima vezew sa zivotom nek vam je bog na pomoci nevjerovatnoooooooo ne mogu sebi doci sta pricate, pa kako mozes nju staviti i reci jos da mozes ti mene uciti kad tu zastavu nisu nasi ljudiu izabrali nego nam je nametnuta, boze svasta neg vam je bog na pomoci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
ja okreno reko da vidim na sta lici i to cudo kad ono iznose sa terena jednuHare_BvB je napisao/la:To je LFL- Lingerie Football League.Admir_Sa je napisao/la:Kakav je ovo zenski nfl na Areni, to noge, guzovi i sise pucaju na sve strane![]()
jel ovo fakat ozbiljna liga il cista zajebancija?![]()
Ozbiljno je to moj Admire, vidiš kak' se ove ribetine krve.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:pa nismo imali jer smo odigrlai odlicno regularni dio sezone, a da smo odigrali losije onda bi imali ha ja ..kakve to veze ima sad...stavljali su Berse kao trece u NFC NORTH, pa kada su otvorili sezonu odlicno, onda su govorili vjerovatno borba za wild card(i sam sam to mislio), zatim iznenadismo dsve i uzesmo diviziju, a zatim evo nas i u finalu NFC...pa vala volio bi da ponovo samo iznenade one koji im nisu davali sansu ranije, a bogami i sada...ja kazem utakmica ce biti zeznuta iz vise razloga i neizvjesna svakako...bice tu i povreda vjerujem(nazalost), ali to ce se ginuti za pobjedu, jer ove dvije ekipe tako igraju jedni protiv drugih...Packersi su kompletnija ekipa reko sam na samom pocektu sezone i sad to tvrdim i da se utakmica igra gdje drugo, ja bi rekao da ce Packersi uzeti ovo, ali opet tesko, kao sto su i sad uzeli kuci u zadnjoj utakmici...znamo dobro da je za njih i ta utkamica bila kao i play off i znajuci jos da Giantsi su vodili u toj utakmici onda mozes misliti pod kakvom dozom su oni igrali tu utakmicu...
Kako sam kopirao ulaznice su nestale za 1 minutu svee je odpuhano a sve su od 400$ pa na vise![]()
![]()
![]()
Bearsi nisu imali mnogo problema sa povredama, barem što se tiče ključnih igrača, dok su npr. Packersi imali velikih probelma kroz cijelu sezonu. No to nimalo ne umanjuje uspjeh Bearsa, koji igraju odlično u zadnja dva mjeseca, ako izuzmemo blackout protiv Patsa po onoj mećavi. Dobar dio američke sportske javnosti se i sad potcijenjivački odnosi prema Bearsima i svi jedva čekaju da se Cutler pogubi, kao što je to uradio u par mečeva u prvom dijelu sezone. Glavni razlog za to je činjenica da su dva veoma bitna ofanzivna linijaša, Garza i Willimas, bili povrijeđeni, no nakon njihovog povratka Berasi su mnogo bolje štitili Cutlera, pa je broj grešaka rapidno pao, što se vidi i u konačnom rezultatu Bearsa.
Što se tiče meča sa Packersima, blagu prednost dajem gostima, zbog trenutnog naleta i momentuma koji je na njihovoj strani. Obe ekipe imaju veoma kvalitetne odbrane, koji su u TOP 5 cijele lige. Chicago ima malo bolji D-line, a Packersi imaju mnogo bolji secondary. Rodgers je daleki najbolji QB u zadnjih mjesec dana, kao i kompletan napad Packersa. Rodgers je strašan kad je pod pritiskom blitza i po tome je najbolji u ligi, tako da ne bi bilo pametno za Bearse da ga puno blitzuju. Running game je definitivno na strani Bearsa, jedino ak' opet ne poludi neki anonimus, kao što je to bio Starks prrotiv nas.Glavna prednost Bearsa su specijalni timovi i najopasniji punt/kick returner u historiji NFL-a
Devin Hester. Mislim da je Hester imao punt return za TD u prvom meču protiv Packersa koji su dobili Bearsi onim FG-om pred sami kraj meča. Packersi su dopustili kick return za TD protiv Falconsa, i njihova special teams igra je daleko najslabiji segment, pa bi za njih bilo mnogo pametnije da uopšte ne pokušavaju izbijati loptu Hesteru, mada će to biti jako teško. Hester može okrenuti ovaj meč u korist Bearsa, i iskoristiće i najmanju grešku Packersa. O-line Bearsa bi mogao imati velikih problema sa Matthewsom i Rajijem i moraće uložiti nadljudske napore kako bi adekvatno štitili Cutlera.
U konačnici, očekujem jedan veoma zanimljiv meč u kojem ći nijanse odlučiti. Navijam za Packerse, ali nemam ništa protiv i da Bearsi uđu u SB, jer maksimalno gotivim sve sportske kolektive iz tog grada, a naravno i zbog tebe.
sve to ja razumijem i mi smo prosle sezone i to protiv Packersa u prvoj utkamici izgubili 3 igraca za sezonu i to dva LB i to jos Urlachera...poslije smo izgubili jos par igraca...pa i one sezone kada smo igrlai super bowll, mi smo za tu utkamicu izgubili 3-4 vazna startera ebiga..Cris Harris,Tomi Harris,Thank Johnson,Mike Brown svi bili starteri i pro bowll te sezone (osim Cris Harrisa ) u onoj odbrani koja naj se dovela do super bowlla
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:
kod covjeka su tu ljiljani kako ja vidim i ne kontam o cemu vise pricas i zasto ti to treba na ovoj temi?...prestani vise sa tim, jer ovo je tema gdje moderator nikad nije trebao ni ulaziti i sada u zadnje vrijeme ce izgle i trebati svracati ovdje...mislim sto se tice mene i vjerovatno takticara nece trebati jer nebi to sebi dozvolili...de prestani vise druzi se normalno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
ma vi ste , eh da je samo vise bosanaca i hercegovaca kao mene sta bi i gdje bi mi bili
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:ma vi ste , eh da je samo vise bosanaca i hercegovaca kao mene sta bi i gdje bi mi bili
jest vala danas ja i ti nebi bili u Americi i divili se Bearsima i Jetsima, vec bi otisli na Tusanj i bodrili nasu Slobodu eto tolike smo patriote...doduse za sebe mogu reci da jesam bez obzira sto se ovdje nalazim...ja sam mogao ovdje doci jos 1997 da sam zelio,ali nisam vjerovatno zbog patriotizma...dolazio sam 2 puta u posjetu na 6 mjeseci i onda sam 2005 ovdje preselio...eh sad patrioto iz USA uzmi ulaznicu za utkamicu u Atlanti i ponesi zastavu sa ljiljanima i da bodrimo nasu repku i svakako ocekujem da se javis ako dodjes dole
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
kome da se javim tebi i ovima da mi kosti polomite vidim da imate na mene pik samo takav, ako dodem niko nece znati gdje sam i sta sam
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:kome da se javim tebi i ovima da mi kosti polomite vidim da imate na mene pik samo takav, ako dodem niko nece znati gdje sam i sta sam
kakva ti je to ba prica?...cuj da ti kosti ko lomi pa sta ja tebi imam lomit kosti nisi ti meni nista uradio ebes forum..ovdje diskutujemo, ali se malo cudno ponasa u tome je stvar....pa ipak nije fino da se pojavis a da se nejavis barem meni tuzlaku ebiga , pa da vidim skim se ovdje ovako dopisujemo i nerviramo i td...svakako samnom popijes kahvu,a nikako to lomljenje kostiju proslo je to mene brate kada se lomilo ipak sam Mosnicanin, a danas je meni 31 godina, valjda imamo drugaci pogled na zivot nego na taj tinejdzerski ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
nikad ne znas sa tuzlacima 

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- randy_moss
- Kontakt:
2011 Opponents
AFC East
Buffalo Bills
Home: Miami, New England, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Tennessee, Philadelphia, Washington
Away: Miami, New England, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Cincinnati, Dallas, N.Y. Giants
Miami Dolphins
Home: Buffalo, New England, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Houston, Philadelphia. Washington
Away: Buffalo, New England, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Cleveland, Dallas, N.Y. Giants
New England Patriots
Home: Buffalo, Miami, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Indianapolis, Dallas, N.Y. Giants
Away: Buffalo, Miami, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Pittsburgh, Philadelphia, Washington
New York Jets
Home: Buffalo, Miami, New England, Kansas City, San Diego, Jacksonville, Dallas, N.Y. Giants
Away: Buffalo, Miami, New England, Denver, Oakland, Baltimore, Philadelphia, Washington
AFC North
Baltimore Ravens
Home: Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, N.Y. Jets, Arizona, San Francisco
Away: Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, San Diego, St. Louis, Seattle
Cincinnati Bengals
Home: Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, Buffalo, Arizona, San Francisco
Away: Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, Denver, St. Louis, Seattle
Cleveland Browns
Home: Baltimore, Cincinnati, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, Miami, St. Louis, Seattle
Away: Baltimore, Cincinnati, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, Oakland, Arizona, San Francisco
Pittsburgh Steelers
Home: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Jacksonville, Tennessee, New England, St. Louis, Seattle
Away: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Houston, Indianapolis, Kansas City, Arizona, San Francisco
AFC South
Houston Texans
Home: Indianapolis, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Oakland, Atlanta, Carolina
Away: Indianapolis, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, Miami, New Orleans, Tampa Bay
Indianapolis Colts
Home: Houston, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Kansas City, Atlanta, Carolina
Away: Houston, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, New England, New Orleans, Tampa Bay
Jacksonville Jaguars
Home: Houston, Indianapolis, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, San Diego, New Orleans, Tampa Bay
Away: Houston, Indianapolis, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, N.Y. Jets, Atlanta, Carolina
Tennessee Titans
Home: Houston, Indianapolis, Jacksonville, Baltimore, Cincinnati, Denver, New Orleans, Tampa Bay
Away: Houston, Indianapolis, Jacksonville, Cleveland, Pittsburgh, Buffalo, Atlanta, Carolina
AFC West
Denver Broncos
Home: Kansas City, Oakland, San Diego, New England, N.Y. Jets, Cincinnati, Chicago, Detroit
Away: Kansas City, Oakland, San Diego, Buffalo, Miami, Tennessee, Greeen Bay, Minnesota
Kansas City Chiefs
Home: Denver, Oakland, San Diego, Buffalo, Miami, Pittsburgh, Green Bay, Minnesota
Away: Denver, Oakland, San Diego, New England, N.Y. Jets, Indianapolis, Chicago, Detroit
Oakland Raiders
Home: Denver, Kansas City, San Diego, New England, N.Y. Jets, Cleveland, Chicago, Detroit
Away: Denver, Kansas City, San Diego, Buffalo, Miami, Houston, Green Bay, Minnesota
San Diego Chargers
Home: Denver, Kansas City, Oakland, Buffalo, Miami, Baltimore, Green Bay, Minnesota
Away: Denver, Kansas City, Oakland, New England, N.Y. Jets, Jacksonville, Chicago, Detroit
NFC East
Dallas Cowboys
Home: N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, St. Louis, Seattle, Detroit, Buffalo, Miami
Away: N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, Arizona, San Francisco, Tampa Bay, New England, N.Y. Jets
New York Giants
Home: Dallas, Philadelphia, Washington, St. Louis, Seattle, Green Bay, Buffalo, Miami
Away: Dallas, Philadelphia, Washington, Arizona, San Francisco, New Orleans, New England, N.Y. Jets
Philadelphia Eagles
Home: Dallas, N.Y. Giants, Washington, Arizona, San Francisco, Chicago, New England, N.Y. Jets
Away: Dallas, N.Y. Giants, Washington, St. Louis, Seattle, Atlanta, Buffalo, Miami
Washington Redskins
Home: Dallas, N.Y. Giants, Philadelphia, Arizona, San Francisco, Minnesota, New England, N.Y. Jets
Away: Dallas, N.Y. Giants, Philadelphia, St. Louis, Seattle, Carolina, Buffalo, Miami
NFC North
Chicago Bears
Home: Detroit, Green Bay, Minnesota, Atlanta, Carolina, Seattle, Kansas City, San Diego
Away: Detroit, Green Bay, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, Philadelphia, Denver, Oakland
Detroit Lions
Home: Chicago, Green Bay, Minnesota, Falcons, Carolina, San Francisco, Kansas City, San Diego
Away: Chicago, Green Bay, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, Dallas, Denver, Oakland
Green Bay Packers
Home: Chicago, Detroit, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, St. Louis, Denver, Oakland
Away: Chicago, Detroit, Minnesota, Atlanta, Carolina, N.Y. Giants, Kansas City, San Diego
Minnesota Vikings
Home: Chicago, Detroit, Green Bay, New Orleans, Tampa Bay, Arizona, Denver, Oakland
Away: Chicago, Detroit, Green Bay, Atlanta, Carolina, Washington, Kansas City, San Diego
NFC South
Atlanta Falcons
Home: Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, Philadelphia, Jacksonville, Tennessee
Away: Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Chicago, Detroit, N.Y. Giants, Houston, Indianapolis
Carolina Panthers
Home: Atlanta, New Orleans, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, Washington, Jacksonville, Tennessee
Away: Atlanta, New Orleans, Tampa Bay, Chicago, Detroit, Arizona, Houston, Indianapolis
New Orleans Saints
Home: Atlanta, Carolina, Tampa Bay, Chicago, Detroit, N.Y. Giants, Houston, Indianapolis
Away: Atlanta, Carolina, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, St. Louis, Jacksonville, Tennessee
Tampa Bay Buccaneers
Home: Atlanta, Carolina, New Orleans, Chicago, Detroit, Dallas, Houston, Indianapolis
Away: Atlanta, Carolina, New Orleans, Green Bay, Minnesota, San Francisco, Jacksonville, Tennessee
NFC West
Arizona Cardinals
Home: St. Louis, San Francisco, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Carolina, Cleveland, Pittsburgh
Away: St. Louis, San Francisco, Seattle, Philadelphia, Washington, Minnesota, Baltimore, Cincinnati
San Francisco 49ers
Home: Arizona, St. Louis, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Tampa Bay, Cleveland, Pittsburgh
Away: Arizona, St. Louis, Seattle, Philadelphia, Washington, Detroit, Baltimore, Cincinnati
Seattle Seahawks
Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Atlanta, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Chicago, Cleveland, Pittsburgh
St. Louis Rams
Home: Arizona, San Francisco, Seattle, Philadelphia, Washington, New Orleans, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Green Bay, Cleveland, Pittsburgh
AFC East
Buffalo Bills
Home: Miami, New England, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Tennessee, Philadelphia, Washington
Away: Miami, New England, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Cincinnati, Dallas, N.Y. Giants
Miami Dolphins
Home: Buffalo, New England, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Houston, Philadelphia. Washington
Away: Buffalo, New England, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Cleveland, Dallas, N.Y. Giants
New England Patriots
Home: Buffalo, Miami, N.Y. Jets, Kansas City, San Diego, Indianapolis, Dallas, N.Y. Giants
Away: Buffalo, Miami, N.Y. Jets, Denver, Oakland, Pittsburgh, Philadelphia, Washington
New York Jets
Home: Buffalo, Miami, New England, Kansas City, San Diego, Jacksonville, Dallas, N.Y. Giants
Away: Buffalo, Miami, New England, Denver, Oakland, Baltimore, Philadelphia, Washington
AFC North
Baltimore Ravens
Home: Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, N.Y. Jets, Arizona, San Francisco
Away: Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, San Diego, St. Louis, Seattle
Cincinnati Bengals
Home: Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, Buffalo, Arizona, San Francisco
Away: Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, Denver, St. Louis, Seattle
Cleveland Browns
Home: Baltimore, Cincinnati, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, Miami, St. Louis, Seattle
Away: Baltimore, Cincinnati, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, Oakland, Arizona, San Francisco
Pittsburgh Steelers
Home: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Jacksonville, Tennessee, New England, St. Louis, Seattle
Away: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Houston, Indianapolis, Kansas City, Arizona, San Francisco
AFC South
Houston Texans
Home: Indianapolis, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Oakland, Atlanta, Carolina
Away: Indianapolis, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, Miami, New Orleans, Tampa Bay
Indianapolis Colts
Home: Houston, Jacksonville, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, Kansas City, Atlanta, Carolina
Away: Houston, Jacksonville, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, New England, New Orleans, Tampa Bay
Jacksonville Jaguars
Home: Houston, Indianapolis, Tennessee, Baltimore, Cincinnati, San Diego, New Orleans, Tampa Bay
Away: Houston, Indianapolis, Tennessee, Cleveland, Pittsburgh, N.Y. Jets, Atlanta, Carolina
Tennessee Titans
Home: Houston, Indianapolis, Jacksonville, Baltimore, Cincinnati, Denver, New Orleans, Tampa Bay
Away: Houston, Indianapolis, Jacksonville, Cleveland, Pittsburgh, Buffalo, Atlanta, Carolina
AFC West
Denver Broncos
Home: Kansas City, Oakland, San Diego, New England, N.Y. Jets, Cincinnati, Chicago, Detroit
Away: Kansas City, Oakland, San Diego, Buffalo, Miami, Tennessee, Greeen Bay, Minnesota
Kansas City Chiefs
Home: Denver, Oakland, San Diego, Buffalo, Miami, Pittsburgh, Green Bay, Minnesota
Away: Denver, Oakland, San Diego, New England, N.Y. Jets, Indianapolis, Chicago, Detroit
Oakland Raiders
Home: Denver, Kansas City, San Diego, New England, N.Y. Jets, Cleveland, Chicago, Detroit
Away: Denver, Kansas City, San Diego, Buffalo, Miami, Houston, Green Bay, Minnesota
San Diego Chargers
Home: Denver, Kansas City, Oakland, Buffalo, Miami, Baltimore, Green Bay, Minnesota
Away: Denver, Kansas City, Oakland, New England, N.Y. Jets, Jacksonville, Chicago, Detroit
NFC East
Dallas Cowboys
Home: N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, St. Louis, Seattle, Detroit, Buffalo, Miami
Away: N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, Arizona, San Francisco, Tampa Bay, New England, N.Y. Jets
New York Giants
Home: Dallas, Philadelphia, Washington, St. Louis, Seattle, Green Bay, Buffalo, Miami
Away: Dallas, Philadelphia, Washington, Arizona, San Francisco, New Orleans, New England, N.Y. Jets
Philadelphia Eagles
Home: Dallas, N.Y. Giants, Washington, Arizona, San Francisco, Chicago, New England, N.Y. Jets
Away: Dallas, N.Y. Giants, Washington, St. Louis, Seattle, Atlanta, Buffalo, Miami
Washington Redskins
Home: Dallas, N.Y. Giants, Philadelphia, Arizona, San Francisco, Minnesota, New England, N.Y. Jets
Away: Dallas, N.Y. Giants, Philadelphia, St. Louis, Seattle, Carolina, Buffalo, Miami
NFC North
Chicago Bears
Home: Detroit, Green Bay, Minnesota, Atlanta, Carolina, Seattle, Kansas City, San Diego
Away: Detroit, Green Bay, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, Philadelphia, Denver, Oakland
Detroit Lions
Home: Chicago, Green Bay, Minnesota, Falcons, Carolina, San Francisco, Kansas City, San Diego
Away: Chicago, Green Bay, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, Dallas, Denver, Oakland
Green Bay Packers
Home: Chicago, Detroit, Minnesota, New Orleans, Tampa Bay, St. Louis, Denver, Oakland
Away: Chicago, Detroit, Minnesota, Atlanta, Carolina, N.Y. Giants, Kansas City, San Diego
Minnesota Vikings
Home: Chicago, Detroit, Green Bay, New Orleans, Tampa Bay, Arizona, Denver, Oakland
Away: Chicago, Detroit, Green Bay, Atlanta, Carolina, Washington, Kansas City, San Diego
NFC South
Atlanta Falcons
Home: Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, Philadelphia, Jacksonville, Tennessee
Away: Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Chicago, Detroit, N.Y. Giants, Houston, Indianapolis
Carolina Panthers
Home: Atlanta, New Orleans, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, Washington, Jacksonville, Tennessee
Away: Atlanta, New Orleans, Tampa Bay, Chicago, Detroit, Arizona, Houston, Indianapolis
New Orleans Saints
Home: Atlanta, Carolina, Tampa Bay, Chicago, Detroit, N.Y. Giants, Houston, Indianapolis
Away: Atlanta, Carolina, Tampa Bay, Green Bay, Minnesota, St. Louis, Jacksonville, Tennessee
Tampa Bay Buccaneers
Home: Atlanta, Carolina, New Orleans, Chicago, Detroit, Dallas, Houston, Indianapolis
Away: Atlanta, Carolina, New Orleans, Green Bay, Minnesota, San Francisco, Jacksonville, Tennessee
NFC West
Arizona Cardinals
Home: St. Louis, San Francisco, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Carolina, Cleveland, Pittsburgh
Away: St. Louis, San Francisco, Seattle, Philadelphia, Washington, Minnesota, Baltimore, Cincinnati
San Francisco 49ers
Home: Arizona, St. Louis, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Tampa Bay, Cleveland, Pittsburgh
Away: Arizona, St. Louis, Seattle, Philadelphia, Washington, Detroit, Baltimore, Cincinnati
Seattle Seahawks
Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Atlanta, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Chicago, Cleveland, Pittsburgh
St. Louis Rams
Home: Arizona, San Francisco, Seattle, Philadelphia, Washington, New Orleans, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, Seattle, Dallas, N.Y. Giants, Green Bay, Cleveland, Pittsburgh
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebeno nam je ovo gostovanje slijedece sezone
...moze se dobiti Denver,Oakland i Minesota, ostalo skoro pa nikakve su sanse...kuci nam je dosta lagan raspored moglo bi se reci...mogli bi slijedece sezone biti jos bolji nego jer imamo nekako bolji raspored ebiga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pretezak raspored: Indianapolis,Dallas,Giantsi,San Diego............Bit ce tesko,al bit ce to sve uredu kao i svake godine.Uzdam se u ovaj draft i u ovu zavrsenu sezonu da su djeca stekla iskustvo,a da ce ova nova uspjeti poboljsati nasu igru i da uzmemo taj SB
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo kako se medo juce zabavljao u zoloskom vrtu 
http://www.chicagotribune.com/videobeta ... ckers-garb

http://www.chicagotribune.com/videobeta ... ckers-garb
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.