UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ja kako vidim raja daje realne sanse i njemu I Khabibu. Pusti kladionice, ovo je 1 na 1 sport i kvote uopste nisu bitne.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- AndreWilliams
- Kontakt:
Woodley 

Zabit je strašan 

Jos malo do khabib vs mcgregor, navijacu za nurmagomedova al mu ne bi dao prednost zbog loseg stand up-a ipak svaka runda na nogama pocinje. Ako ima dovoljno dobru bradu dobice ovo, siguran sam da ce ga connor pogoditi skoro kod svakog pokušaja rušenja.
You are someone else I am still right here
Bože sačuvaj idiota.. Ovakvog u svijetu sporta nema niti će biti u dogledno vrijeme.
popila se koja casica vise
bit ce ovo odlicna borba

bit ce ovo odlicna borba
Navijam za Conora.
Khabib ga iskuliro totalno.
Favorit je.
Al nadam se da ce izgubit.
Ukoliko ga obori ne vidim kako se Irac moze izvadit bezobzira koliko je trenirao hrvanje.
Khabib ga iskuliro totalno.
Favorit je.
Al nadam se da ce izgubit.
Ukoliko ga obori ne vidim kako se Irac moze izvadit bezobzira koliko je trenirao hrvanje.
Nadam se da ce Khabib ubit hljeb u ovom ogavnom,prepotentnom klownu. Mislim da ce da ga prebije ko macku,lik je pravi fajter a ne klown
Nacugao se Conor posteno, napravio haos po obicaju ali bgmi prvi protivnik kojem nije uspio uci u glavu. Khabib miran, hladan i opusten. Jos ne vjerujem da su ga kladionice proglasile apsolutnim favoritom, Irac je cuda cinio do sada pa se treba i to postovati. Vidjet cemo, tipujem na pobjedu Conora.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Conor mi je drag čitavo vrijeme, ubijao je one Amere i ostala sranja pošteno al mislim da mu je ovo daleko najteži protivnik. Khabib mi je drag što momak nema nikakve prepotentosti, davno ga je izazivao i nije se bojao nikoga. Nek bude krvi do koljena
i da bolji pobijedi 

I am coming
- AndreWilliams
- Kontakt:
Tesko ce Conor uci Khabibu u glavu kad ovaj pola od onog sto pijani Conor govori ne razumije. Sjedi, smjeska se i ko veli bolje da nista ne kaze da ne ispadne glup, dok Conor izgleda kao neko nevaspitano dijete koje baca tantrume i trazi roditeljsku paznju. Malo ga je uspio trznuti sa pricom o Putinu, ali sve u svemu Khabib doesn't give a fuck. Ali, na samom kraju konferencije se desila najzanimljivija situacija. Ali Abdelaziz (Khabibov manager) dobacuje Connoru kako nikad nije odbranio titule, aludirajuci na to da su njegova dva pojasa oba lazna i Connor ga naziva teroristom (navodno ima istine) i pita ga "How's Noah?" Noah je Alijev sin za kojeg ovaj duguje $50000 neisplacene alimentacije. Fascinantno je kako je i sam Connor shvatio da nemoze mentalno uzdrmati Khabiba, pa istrazuje pozadinu i kopa po prljavom vesu njegovog oca, menadzera i timskih kolega.
Kako neko moze navijati i gotiviti ovog kretena Conora?
Bas ce mi biti merak ako ga Khabib dobro izdeveta, a hoce.
Bas ce mi biti merak ako ga Khabib dobro izdeveta, a hoce.
-
- Kontakt:
Ma ja ne vidim kako Khabib može izgubiti ovaj meč, jedino je po meni upitno koliko će dominirati, i koliko će ga puta rušiti, prve dvije runde je zagarantovano na podu Mcgregor, volio bih da ga skroz uništi fizički u prve 2-3 pa da ga mrcvari 4-5 rundu, to bi bilo najbolje za ubijanje ponosa ove budaletine.
Uzima ga Sheamus u drugoj rundi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Razumije on njega sve,samo lik nije klaun kao smrdljivi Konor,nudi mu levat viski,vrijedja itd al polako kao sto rece Khabib sacekaj 6 oktobarAndreWilliams je napisao/la:Tesko ce Conor uci Khabibu u glavu kad ovaj pola od onog sto pijani Conor govori ne razumije. Sjedi, smjeska se i ko veli bolje da nista ne kaze da ne ispadne glup, dok Conor izgleda kao neko nevaspitano dijete koje baca tantrume i trazi roditeljsku paznju. Malo ga je uspio trznuti sa pricom o Putinu, ali sve u svemu Khabib doesn't give a fuck. Ali, na samom kraju konferencije se desila najzanimljivija situacija. Ali Abdelaziz (Khabibov manager) dobacuje Connoru kako nikad nije odbranio titule, aludirajuci na to da su njegova dva pojasa oba lazna i Connor ga naziva teroristom (navodno ima istine) i pita ga "How's Noah?" Noah je Alijev sin za kojeg ovaj duguje $50000 neisplacene alimentacije. Fascinantno je kako je i sam Connor shvatio da nemoze mentalno uzdrmati Khabiba, pa istrazuje pozadinu i kopa po prljavom vesu njegovog oca, menadzera i timskih kolega.
Meni najsmješniji ispade onaj novinar što je uletio kao "Khabib, Assalamu alaykum; Conor, congrats on Proper Twelve".
I još Conor odgovara "Assalamu alaykum".

I još Conor odgovara "Assalamu alaykum".

- tuzlak1987
- Kontakt:
Khabib kaze da ce ga udarati 25 minuta i usput ga pitati da se pokaje. Kaze zna njegov fazon da kada se umori ce traziti da ga ne izudara i zavrsi polugom ali on ce odbiti da uradi to kako bi ga malo vaspitao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.