BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Mislim da ce pozive dobiti Sanel Jahic i Ognjen Vranjes. Pape trazi standardne defanzivce, a oni su standardni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
PAYBACK TIME !
Ekipa koja primi kući 4 gola od Kipra, potom izgubi od Norveške koje više nigdje nema na fudbalskoj mapi i na kraju nije u stanju izvući bod u Danskoj gdje pola igrača igra u neafirmisanim ligama ne zaslužuje da igra Euro niti će ga igrati. Ovaj put evropska ciganija (portugalci=evropski cigani i polutanci) nemaju šanse. Ronaldo samo smeta i guši ekipu svojim umaženim ponašanjem, odbrane kao i da nema a selektor je priča sam za sebe. Niti jednu važnu utakmicu nisu u stanju da dobiju i zato zbog svega navedenog:
PAYBACK TIME CIGANIJO EVROPSKA!
Ekipa koja primi kući 4 gola od Kipra, potom izgubi od Norveške koje više nigdje nema na fudbalskoj mapi i na kraju nije u stanju izvući bod u Danskoj gdje pola igrača igra u neafirmisanim ligama ne zaslužuje da igra Euro niti će ga igrati. Ovaj put evropska ciganija (portugalci=evropski cigani i polutanci) nemaju šanse. Ronaldo samo smeta i guši ekipu svojim umaženim ponašanjem, odbrane kao i da nema a selektor je priča sam za sebe. Niti jednu važnu utakmicu nisu u stanju da dobiju i zato zbog svega navedenog:
Koja pozitiva, svaka castamchy je napisao/la:PAYBACK TIME !

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma vidiš da nam se UEFA na kosti "naklatila", mene samo toga i jest strah, da nas ne natjeraju na Koševu da igramo, jer onda smo je.bali ježa u leđa !Elegant je napisao/la:Portugalci su se zalili na teren BP isti dan kad su nas izvukli, ali siguran sam da cemo igrati na njemu. Ne vidim ni jedan razlog da se padne pod pritisak Portugala da se igra u Sarajevu, jedino ako UEFA bude reagovala da im ispuni zelju !Bosnier je napisao/la:Zar nisu rekli , da se nece igrati tekme na bilinom polju ?

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Tako je! GAZI BOSNO i HERCEGOVINO!edo3majka je napisao/la:Koja pozitiva, svaka castamchy je napisao/la:PAYBACK TIME !
PAYBACK TIME CIGANIJO EVROPSKA!![]()
![]()
ajmo svi euforicno i da im se nayebemo keve
Hajmo traziti od Francuza da igramo na Stade de France, ne moze se reci da nam ne godi. Igrali smo mnogo dobro. 

Nemoj da opet ne bude kao prosli put kad je Ciro govorio "j*bacemo im mater" a mi "JES TAKO JE"..... Znamo sta je bilo....edo3majka je napisao/la:Koja pozitiva, svaka castamchy je napisao/la:PAYBACK TIME !
PAYBACK TIME CIGANIJO EVROPSKA!![]()
![]()
ajmo svi euforicno i da im se nayebemo keve

Igralo se na Koševu ili na Bilinom polju svejedno ako ti sudija šilji i navlači za protivnika...Armenci se žalili na crveni karton njihovog golmana protiv Irske, ma mi nismo ni pomislili da se žalimo na Spahićev karton, iako je bio žuti moglo se bar malo reagovat. Sve sam više ubijeđen da Komitet za normalizaciju ne smije iz nekih razloga da glasno protestuje, moguće zato što je baš Uefa postavila te ljude i možda je to vrsta ucjene. Jučer smiješnu stvar čitam u novinama kažu Platini čestitao Sušiću na dobroj igri ekipe, dal je ovaj i pomislio da kaže pa gospodine Platini možete li vi nama malo pružit zaštitu i dati nam normalne sudije. I budite sigurni dok ne bude oštri reakcija sa naše strane oni će nas levatit ko budale, meni je jako krivo što određeni igrači koji daju sve od sebe ispadnu budale jer ih savez ne štiti i ne radi svoj dio posla.Iako i pojedini igrači ne smiju pravo da protestuju iz razloga što samo misle na karijere u svojim klubovima.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dobro protrljaj oči ... malo u wc umi se da dođeš sebi a onda klik na ovaj link ( " onclick="window.open(this.href);return false; ) i ako ti je mrsko gledati sve premotaj na 1:20 i dobro se zagledaj ...effe_sa je napisao/la:ma mi nismo ni pomislili da se žalimo na Spahićev karton, iako je bio žuti moglo se bar malo reagovat.
za to sušić i platini ... samo možeš reći ovo ... sa rogatim se ne može bosti džaba ti ...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A joj došli dan poslije, pa polahko sredit će se jbg, reče onaj ako treba nešto možda će se odgoditi i neke utakmice Čelika itd.....raul-zakon je napisao/la:Ma vidiš da nam se UEFA na kosti "naklatila", mene samo toga i jest strah, da nas ne natjeraju na Koševu da igramo, jer onda smo je.bali ježa u leđa !Elegant je napisao/la:Portugalci su se zalili na teren BP isti dan kad su nas izvukli, ali siguran sam da cemo igrati na njemu. Ne vidim ni jedan razlog da se padne pod pritisak Portugala da se igra u Sarajevu, jedino ako UEFA bude reagovala da im ispuni zelju !Bosnier je napisao/la:Zar nisu rekli , da se nece igrati tekme na bilinom polju ?
**** cemo im nanu naninu!amchy je napisao/la:PAYBACK TIME !
-
- Kontakt:
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false; glasajte za dzeku
- BH Patriot
- Kontakt:
Ronaldo nažalost ubjedljivo vodi u glasanju, a nakon njega je naš Edin Džeko! 

Livin' La Vida Loca ;)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa normalno da vodiBH Patriot je napisao/la:Ronaldo nažalost ubjedljivo vodi u glasanju, a nakon njega je naš Edin Džeko!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
U zadnjih sat vremena Dzeko je dobio 1000 glasova, samo nastavite.BH Patriot je napisao/la:Ronaldo nažalost ubjedljivo vodi u glasanju, a nakon njega je naš Edin Džeko!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Mozemo se nosit sa ovim portugalcima, da je vamo ako nista barem 1-0 uzet ,a tamo cuvat 0 ....al imam suhu...ne moze EP proci bez kristine 

respekt za post! ovaj puta neće ih izvaditi ni uefa, fifa, platini, blatter, bush ni nato kad im utrpamo 3 komada na bilinom polju!!amchy je napisao/la:PAYBACK TIME !
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ko se razumije u ova glasanja, može glasati sam bezbroj puta, da nebih objašnjavao... oni koji znaju neka klikaju do mile volje.shkembe990 je napisao/la:http://www.tvgolo.com/ glasajte za dzeku
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- skyisthelimit
1 dnevnoAYAN je napisao/la:Ko se razumije u ova glasanja, može glasati sam bezbroj puta, da nebih objašnjavao... oni koji znaju neka klikaju do mile volje.shkembe990 je napisao/la:http://www.tvgolo.com/ glasajte za dzeku
15.10 - 15.06 ...
Isključi, ako koristiš mozilu, pamćenje historije pretreživanja. Svaki put onda kad klikneš na džeku i onaj ti tamo registruje glas, ukini taj prozor ili tab gdje se nalazi ta stranica. Nakon toga ponovo uđi na tu stranicu, preko ovog linka na forumu i možeš glasati... Koliko ti je ćejf! Ja sam glasao barem 50 puta do sada...skyisthelimit je napisao/la:1 dnevnoAYAN je napisao/la:Ko se razumije u ova glasanja, može glasati sam bezbroj puta, da nebih objašnjavao... oni koji znaju neka klikaju do mile volje.shkembe990 je napisao/la:http://www.tvgolo.com/ glasajte za dzeku

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.