Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja imam zuti, bas je guba, jedino sto mi se ne svidja je glossy izrada, ali jbgSveti je napisao/la:baš sam konto žuti da uzmem
Imas u BBIu onaj Apple shop u prizemlju,gdje su one "prodavnice bez zidova" (ne znam kako da opisemBosniacum Lilium je napisao/la:gdje imaju servisi za iPhone u Sarajevu. Treba mi popravka za wi-fi. Znaci nije do softvera, apdejtovan je. Koliko bi to otprilike kostalo ?
de mi reci šta lično misliš o telefonu. Zanima me iz prve ruke šta neko kaže, nagled'o sam se pun kurrac recenzija. kamera, aplikacije i to. LenBias mi je nešto natrabunj'o, al žutar je to, đe'š njemu vjerovat'QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja imam zuti, bas je guba, jedino sto mi se ne svidja je glossy izrada, ali jbgSveti je napisao/la:baš sam konto žuti da uzmem
Idi samo 3-4 stranice unazad i trazi moje postove,sve sam detaljno objasnjavao i cak ga uporedjivao sa S4Sveti je napisao/la:de mi reci šta lično misliš o telefonu. Zanima me iz prve ruke šta neko kaže, nagled'o sam se pun kurrac recenzija. kamera, aplikacije i to. LenBias mi je nešto natrabunj'o, al žutar je to, đe'š njemu vjerovat'QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja imam zuti, bas je guba, jedino sto mi se ne svidja je glossy izrada, ali jbgSveti je napisao/la:baš sam konto žuti da uzmem
naravno, pogledaj na storeu, ja sam ugrabio dok je bilo free, ne znam je li sad free, pogledaj maloElLoco7 je napisao/la:De mi jos recite jel ima tapatalk za lumiu 920?
sta da ti kazem osim da je sex od telefona, radi ko podmazan, uzmem od sestre telefon nerijetko pa preko njenog surfam, kod nje je lumija, njoj sam uzeo cisto onako da testiram wp8 telefon, telefon je odlican, mnogi su se zalili na tezinu uredjaja, tezina je taman, ama bas taman, ni tesko a ni lako, taman da ga osjetis u ruci, ja sam jos na galaxy ** i vjeruj da vise nikako ne surfam preko njega, nekad uletim na tapatalk, kad god imam priliku uzmem od sestre telefon i surfam preko njega, web browser je strasan, doduse nema nekih tih aplikacija koje ljudi traze, ali na to se naviknes lako, pa vise ti i ne trebaju, eto na mom galaxyu nema kamera blic, ja sam mislio da bez toga necu nikako moci, evo sad mi svejedno da li ima blic ili neSveti je napisao/la: de mi reci šta lično misliš o telefonu. Zanima me iz prve ruke šta neko kaže, nagled'o sam se pun kurrac recenzija. kamera, aplikacije i to. LenBias mi je nešto natrabunj'o, al žutar je to, đe'š njemu vjerovat'
ja koristim go louncher i on mi je super. koristim i go sms od njih.Zodiac je napisao/la:Koji launcher je najbolji za android ,može li se time syebati sistem
Nova je beton !QUARESMA 18<<< je napisao/la:brate od Nove nema dalje, a volim i stock Trebuchet launcher kad je u pitanju AOSP rom
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 22 gosta.