Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Platis 70 maruna da gledaš neke anonimuse. Cetveroclana porodica 3 stoje haman...
Razocaran sam posjetom. Koliko sam ocekivao, vidim da nije dvorana skroz popunjena.
Ne znam posto je bila ulaznica. Vidim u Linzu je 20 eura pojedinacna, a Paket za sve 3 utakmice je 50 eura.
Ne znam posto je bila ulaznica. Vidim u Linzu je 20 eura pojedinacna, a Paket za sve 3 utakmice je 50 eura.
Može Bubamara do pobjede, držim im fige!
Šta je sa posjetom, koja je cijena karata pa dvorana nije puna?
Šta je sa posjetom, koja je cijena karata pa dvorana nije puna?
Paket za 6 utakmica je bio 70 maraka. To ustvari nije skupo. To je sport.
Samo sto je nama normalno da ulaznica za pjevaljku kosta 50 maraka, a da za sport platimo 3-5 maraka i onda cijelu utakmicu jeb.emo majku i igracima i sudijama.
Samo sto je nama normalno da ulaznica za pjevaljku kosta 50 maraka, a da za sport platimo 3-5 maraka i onda cijelu utakmicu jeb.emo majku i igracima i sudijama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
70KM svih 6 utakmica, 35KM dnevne obe utakmice, sa sezonskom kartom se moze uzeti karta za Bubamarinu utakmicu cini mi se 15km.
Prva utakmica realno na nivou federalne lige. Ovi gruzijci zajebani u pm.
Prva utakmica realno na nivou federalne lige. Ovi gruzijci zajebani u pm.
Jesu se mogle pojedinačno uzimati karte?
- Sada vidim da ste dodali. Pa super ako su ljudi sa sezonskim mogli kupovati karte po tim cijenama.
Perić ima viška kila, van forme je totalno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Bubamara je bolja ekipa od njih. Samo ovaj njihov golman ne top.
Aslani sila.
Bubini igraci van forme. Peric povreda, Brke van forme, Jelic, Bundavica i Gosto izraubani, hiljadu turnira ovo ljeto...
Mada, i takvi, dovoljni za prolaz u narednu rundu.
Bubini igraci van forme. Peric povreda, Brke van forme, Jelic, Bundavica i Gosto izraubani, hiljadu turnira ovo ljeto...
Mada, i takvi, dovoljni za prolaz u narednu rundu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovi bas fizicki jaki. I to im je sve. U izgradnji igre su potanki.
Znao sam da Perić vuce povredu. Zato sam pitao kakvo je stanje. Igra na 50 posto.
Znao sam da Perić vuce povredu. Zato sam pitao kakvo je stanje. Igra na 50 posto.
Aslani hobotnica. Da njega nema bilo bi 10 razlike
- ASD
- Kontakt:
Zanimljivo je da su Blue Magic i CIU igrali u kvalifikacijama 2021-e godine i da je Blue Magic dobio sa 5:2.
Blue Magic nije vreća za nabijanje, ali isto tako nisu nivo naše Premijer lige. CIU ipak jeste. Treća ekipa iz Velsa je nivo turnira.
Blue Magic nije vreća za nabijanje, ali isto tako nisu nivo naše Premijer lige. CIU ipak jeste. Treća ekipa iz Velsa je nivo turnira.
Blue Magic na osnovu onoga sto sam ja gledao danas ce primiti minimalno 5 komada i od Bubamare i od Ciu. Cardiff dvocifren broj.
Ibrisimovic me danas odusevio. Brke nije dobar sa glavom, isti pristup ima protiv Djecaka sa Une i u ligi prvaka. U par situacija gradi prazan prostor. Jelic tata igre.
Ibrisimovic me danas odusevio. Brke nije dobar sa glavom, isti pristup ima protiv Djecaka sa Une i u ligi prvaka. U par situacija gradi prazan prostor. Jelic tata igre.
Cestitike Bubamari i Cazinu
Veliko postovanje
Veliko postovanje

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ASD
- Kontakt:
Što se tiče druge grupe s kojom se Bubamara ukršta. Putnika u narednu rundu ćemo znati poslije meča između Clica iz Moldavije i Hjorringa iz Danske. Moldavci bi u tom meču trebali biti veliki favorit, ali opet slabiji od Gruzijaca. Prošle godine ih je Hercegovina dobila.
U minervi igra Gale Tomić, jedan od najvalitetnijih pivota što je igrao našu ligu, a i generalno futsal na ovim prostorima.
U minervi igra Gale Tomić, jedan od najvalitetnijih pivota što je igrao našu ligu, a i generalno futsal na ovim prostorima.
Ovo je bilo rutinski. Nije bilo srkleta poslije primljenog gola. Borko ih je super pripremio. Dobro je sto ne dozvoljava euforiju.
Gosto bez natpisa kockarnice na dresu. Aferim
Pa i nisu bas igrali mnogo turnira.
Rutinski, bravo Borko i igraci.
Sto se tice posjete, ybg cijena, srijeda, dijaspora otisla... plus nema vise nabijanja 300 ljudi preko kapaciteta dvorane, sva sjedista numerisana za LP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.