Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Chicharito jeste skrenuo loptu,jedva da je dotakao ali je ona promenila pravac dovoljno,a i da je nije dirao gol apsolutno ne ide na dusu Stojkovic jer je ispred imao dva igraca i mogao je ili ostati da cuva prvu(sto je uradio),ili da uradi svoj usavrseni potez "Ode medo u jagode" i da ga primi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bolje da je medo isao u jagode.Devil je napisao/la:Chicharito jeste skrenuo loptu,jedva da je dotakao ali je ona promenila pravac dovoljno,a i da je nije dirao gol apsolutno ne ide na dusu Stojkovic jer je ispred imao dva igraca i mogao je ili ostati da cuva prvu(sto je uradio),ili da uradi svoj usavrseni potez "Ode medo u jagode" i da ga primi.
Kakogod, evo mu zbog toga:
http://www.pictogame.com/en/play/game/X ... ni-mustafu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne smem ni da pomislim sta bi bilo u tome slucaju,kada se ovako pise za nesta sto nije kriv. 

Gledaj to ovako: golman uvek biva kriv, jer se njegove greske gledaju pod povecalom kakvim se ne posmatra niti jedan drugi igrac. To je apsurd fudbala.Devil je napisao/la:Ne smem ni da pomislim sta bi bilo u tome slucaju,kada se ovako pise za nesta sto nije kriv.
Parabola koju je poslao Slovenac je nesto sto se vidja 1om u 1000 tekmi, ali zato su svi skocili na Jorgacevica, iako bi je on tesko/nikako zaustavio i da je ostao na liniji. Ali, onda bi bilo verovatno postavljano pitanje zasto nije isao sa linije.
Kod ovakvih nabaca a la Meksikanac, ja smatram da na to golman mora da izleti, tim pre sto ima nesigurnog klinca za stopera. E sad, jbga, sto ovaj nas pliva u prazno kad izlece.

da izleti i primi gol na prvu...e to je već za one skečeve na ES....MaGiCa je napisao/la:Gledaj to ovako: golman uvek biva kriv, jer se njegove greske gledaju pod povecalom kakvim se ne posmatra niti jedan drugi igrac. To je apsurd fudbala.Devil je napisao/la:Ne smem ni da pomislim sta bi bilo u tome slucaju,kada se ovako pise za nesta sto nije kriv.
Parabola koju je poslao Slovenac je nesto sto se vidja 1om u 1000 tekmi, ali zato su svi skocili na Jorgacevica, iako bi je on tesko/nikako zaustavio i da je ostao na liniji. Ali, onda bi bilo verovatno postavljano pitanje zasto nije isao sa linije.
Kod ovakvih nabaca a la Meksikanac, ja smatram da na to golman mora da izleti, tim pre sto ima nesigurnog klinca za stopera. E sad, jbga, sto ovaj nas pliva u prazno kad izlece.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne, nego da izleti i izboksuje loptu. Ali to je nemoguce kad on stoji na liniji nepomican do momenta kad lopta prolazi Chicharita.DANTES je napisao/la:
da izleti i primi gol na prvu...e to je već za one skečeve na ES....
Kad bi ostajanje na liniji bilo vrhunac golmanske profesije, onda bi top golmani bili apsolutni linijasi. A ja nesto ne vidim da je to tako.
MaGiCa je napisao/la:Ne, nego da izleti i izboksuje loptu. Ali to je nemoguce kad on stoji na liniji nepomican do momenta kad lopta prolazi Chicharita.DANTES je napisao/la:
da izleti i primi gol na prvu...e to je već za one skečeve na ES....
Kad bi ostajanje na liniji bilo vrhunac golmanske profesije, onda bi top golmani bili apsolutni linijasi. A ja nesto ne vidim da je to tako.

Gde si ti igrao fudbal,samo mi reci rang takmicenja.

U ovome slucaju da izleti na loptu.

Definitivno kada nesta ubacis sebi u glavu ti ces se klati da i drugima to ubacis,iako evidentno nisi upravu.Na ovu loptu nema sanse da izlece,APSOLUTNO NIJEDAN golman nece na ovu loptu izleteti,pitam se da li su ljudi koji tako nesta kazu uopste normalni,jedino gde je mogao izleteti u ovome momentu je bilo na visinu peterca gde bi lopta i otisla da je Chicharito nije malo zakacio,ali i tamo bi kada sada vidimo kako se zavrsila akcija bilo "Ode medo u jagode".

Stojkovicu se u ovoj utakmici nema bas nista za zameriti,tako ce reci bilo ko ko ima elementarnog znanja o golmanskim sposobnostima.

p.s.Mrdji stradali ligamenti desnog kolena ovaj put.

Jbt celo vreme odlucuje medjusobni duel,svaki turnir odredjuje medjusobni duel,i sada odjednom gol razlika odlucuje.
Jbm ti sunce,pa lepo recite mora domacin proci dalje i gotovo.
Danas smo ocekivano ispusili od Ceha favorita grupe sa 1:0,pa nakon tri meca imamo 4 boda uz gol razliku 1:1.Sada tek vidimo koliko nas je kostala ona utakmica protiv Litve na otvaranju.
Ovako smo zbog slabije gol razlike izvisili i za to drugo mesto,ali izvisilo smo i za tu najbolje treceplasiranu,tamo je Albanija najbolja sa 4 boda i gol razliku 4:4,koja moze da zahvali dragom Bogu sto je imala Maltu u grupi koja nije gola postigla,a onda sledi Slovacka koja je nafilovala Andorru,pa onda mi koji smo imali ubedljivo najtezu grupu na prvenstvu,ili sto bi rekli "Grupu smrti".

Jbm ti sunce,pa lepo recite mora domacin proci dalje i gotovo.
Danas smo ocekivano ispusili od Ceha favorita grupe sa 1:0,pa nakon tri meca imamo 4 boda uz gol razliku 1:1.Sada tek vidimo koliko nas je kostala ona utakmica protiv Litve na otvaranju.

Ovako smo zbog slabije gol razlike izvisili i za to drugo mesto,ali izvisilo smo i za tu najbolje treceplasiranu,tamo je Albanija najbolja sa 4 boda i gol razliku 4:4,koja moze da zahvali dragom Bogu sto je imala Maltu u grupi koja nije gola postigla,a onda sledi Slovacka koja je nafilovala Andorru,pa onda mi koji smo imali ubedljivo najtezu grupu na prvenstvu,ili sto bi rekli "Grupu smrti".

Malo nesto po mladjim kategorijama do pucanja Ahilove tetive.Devil je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gde si ti igrao fudbal,samo mi reci rang takmicenja.![]()
Moram priznati da sam sada odgledao jedno 10ak puta ovaj gol, te da sam ocigledno prevideo Rajkovicevo markiranje Stojkovica. Stajao mu je na putu do Chicharita i zaklonio ga. Ocigledan kiks Rajkovica. Izgleda da sam naseo na kikserski imidz Stojkovica ili me jutarnja kafa nije razbudila dovoljno kad sam gledao direktan prenos.U ovome slucaju da izleti na loptu.![]()
![]()

Kad bi se ovakav modus operandi tebi ukinuo, prestao bi verovatno da postojis. Tako da bi bolje bilo da obratis paznju malo vise na vlastiti diskurs.Definitivno kada nesta ubacis sebi u glavu ti ces se klati da i drugima to ubacis,iako evidentno nisi upravu.
Vazi. Ni pet ni sest - nego da li su "takvi" ljudi normalni?Na ovu loptu nema sanse da izlece,APSOLUTNO NIJEDAN golman nece na ovu loptu izleteti,pitam se da li su ljudi koji tako nesta kazu uopste normalni,jedino gde je mogao izleteti u ovome momentu je bilo na visinu peterca gde bi lopta i otisla da je Chicharito nije malo zakacio,ali i tamo bi kada sada vidimo kako se zavrsila akcija bilo "Ode medo u jagode".![]()

Problem sa Stojkovicem je sto on na takve lopte u principu ne istrcava, ali ga zato mozes videti na 5m u situacijama kada tu ne bi smeo da bude. E odatle stizu oni "neodbranjivi" golovi.
Skinuo je jednu tesku loptu Guardadu (na srecu) i jednu tesku loptu Barreri (na znanje i postavljanje) i generalno nije odstupio od proseka koji nasi golmani predstavljaju, a glava odlika im je nesigurnost prilikom centarsuteva.Stojkovicu se u ovoj utakmici nema bas nista za zameriti,tako ce reci bilo ko ko ima elementarnog znanja o golmanskim sposobnostima.
Ja ti govorim konkretno za ovaj gol,ne za grehe iz proslosti,ne za buduce grehe vec iskljucivo za momenat kod koga je primljen prvi gol.
Ja prvi ne volim Stojkovica,nisam ga voleo ni dok je branio u Zvezdi,ali cu svakog igraca pa makar mi bio i najmrzi pohvaliti za nesta dobro,a isto tako cu i najdrazeg da kudim ako je kriv,ali zaista u ovome nema se sta prigovoriti Stojkovicu,vec skoro sva krivica ide na dusu Rajkovicu.
Ja prvi ne volim Stojkovica,nisam ga voleo ni dok je branio u Zvezdi,ali cu svakog igraca pa makar mi bio i najmrzi pohvaliti za nesta dobro,a isto tako cu i najdrazeg da kudim ako je kriv,ali zaista u ovome nema se sta prigovoriti Stojkovicu,vec skoro sva krivica ide na dusu Rajkovicu.
najteže je biti objektivan...meni je stojke bio drag ko cigan, i njegova ludost, branjenje penala, ali me je razočarao kad je prešao kod nas...to je isto ko da lola smiljanjić pređe kod vas.......
protiv hondurasa će valjda i drugi dobiti šansu i valjda će prenos biti u normalnije vrijeme.....
protiv hondurasa će valjda i drugi dobiti šansu i valjda će prenos biti u normalnije vrijeme.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Utakmica ti je u 02:30 ponedeljak na utorak. 

[youtube][/youtube]

Sinoc jedna moze se reci zanimljiva i sadrzajna utakmica,dovoljna da u pola cetiri jutros ne kukam i gadjam televizor sto sam ostao da je gledam iako moram na posao ujutro.Ponovo poraz i ponovo 2:0 uz bolju igru nego protiv Mexica ali ipak to nam je dozvolio i jedan poprilicno skroman sastav Hondurasa bez nekih igraca koji su tu stalno poput Izaguirrea,Bernardeza,Mendoze,Guerrera,Palaciosa(niti jedan nije bio),Thomasa,Nuneza,Martineza,Costlya,W.Martineza...dakle jedan sarolik sastav sa Figueroom i Alvarezom kao glavnim igracima i ujedno retkim koji su iz evropskih klubova,tu je bio jos samo Chavez iz Wisle Krakow.
I mi smo malo rotirali pa smo krenuli u sastavu Kahriman,Rajkovic,Ivanovic,Volkov,Tomovic,Kacar,Jankovic,Ninkovic,Tomic,Kuzmanovic i Zigic kao kapiten ekipe.
Kao i protiv Meksika utakmicu otvaramo primljenim golom.Tomovic na malo vise od centra terena ne uspeva poslati pas igracu na 2 metra od sebe i sevnula je fantasticna kontra kada Dobrodosli
,zaobilazi Kahrimana i uposljava sinoc odlicnog Bengstona za 1:0.Ostaje utisak da je Welcome napravio tipican faul u napadu koji nisu sudije svirale,te da je Volkov dosta lose pratio Bengstona koji je postigao gol.
Da je Honduras ozbiljno zeleo da po treci put pobedi neku evropsku selekciju potvrdile su brojne prilike,ali nesta Kahriman,nesta njihova nepricznost,u jednom momentu i sudija koji nije svirao cist penal i cak dve precke jos sprecile su ih u toj nameri.
Sa druge strane imali smo i mi prilika,najagilni sinoc Bosko Jankovic nekoliko puta je ozbiljno na muke stavio golmana Hondurasa ali osim sto ce se to pisati kao prilika nista znacajnije nije uradjeno.Pogodio je i jednu precku svom silinom koja se jos trese.I Ziga je imao jednu lepu priliku ali masio.
Uglavnom SrednjeAmericka turneja nije ispunila ocekivanja,ili mozda i jeste Toletu koji je ponovo na delu video pulene svojih prijatelja,ali za nas navijace Srbije i ljubitelje fudbala daleko je ovo od ocekivanog.
Zavrsena je i reprezentativna 2011.godina kada se nakanim i kada se zavrsi JSL,sledi standardno pregled godine.
I mi smo malo rotirali pa smo krenuli u sastavu Kahriman,Rajkovic,Ivanovic,Volkov,Tomovic,Kacar,Jankovic,Ninkovic,Tomic,Kuzmanovic i Zigic kao kapiten ekipe.
Kao i protiv Meksika utakmicu otvaramo primljenim golom.Tomovic na malo vise od centra terena ne uspeva poslati pas igracu na 2 metra od sebe i sevnula je fantasticna kontra kada Dobrodosli

Da je Honduras ozbiljno zeleo da po treci put pobedi neku evropsku selekciju potvrdile su brojne prilike,ali nesta Kahriman,nesta njihova nepricznost,u jednom momentu i sudija koji nije svirao cist penal i cak dve precke jos sprecile su ih u toj nameri.
Sa druge strane imali smo i mi prilika,najagilni sinoc Bosko Jankovic nekoliko puta je ozbiljno na muke stavio golmana Hondurasa ali osim sto ce se to pisati kao prilika nista znacajnije nije uradjeno.Pogodio je i jednu precku svom silinom koja se jos trese.I Ziga je imao jednu lepu priliku ali masio.
Uglavnom SrednjeAmericka turneja nije ispunila ocekivanja,ili mozda i jeste Toletu koji je ponovo na delu video pulene svojih prijatelja,ali za nas navijace Srbije i ljubitelje fudbala daleko je ovo od ocekivanog.
Zavrsena je i reprezentativna 2011.godina kada se nakanim i kada se zavrsi JSL,sledi standardno pregled godine.

U21 reprezentacija uspela je da pobedi nezgodnu Severnu Irsku u Coleraineu pred 1000 gledalaca.
Strelci za nas tim S.Markovic i Gudelj sa bele tacke u samom finisu utakmice u 81. i 83.minuti.
Nisam gledao utakmicu ali po izvestaju bila je to jedna utakmica u smeru koji je odgovarao nasim momcima,dominacija terenom 90.minuta ali lopta nije htela u mrezu sve do pred kraj meca.
Ovom pobedom zaposeli smo celo tabele sa 11 bodova,3 vise od Danske ali i utakmicom vise.Ostaju nam jos tri meca do kraja Idemo Farskim Ostrvima,pa cekamo Makedoniju,i onda verovatno mec odluke protiv Danske u gostima.
A ipak je i U19 reprezentacija prosla dalje,nakon sto je u prvi mah na Uefinoj stranici pisalo da je Izrael drugoplasirani,prepravljeno je i logicnim okolnostima je Srbija dosla na drugo mesto i prolaz dalje.Momci su to i zasluzili.
Strelci za nas tim S.Markovic i Gudelj sa bele tacke u samom finisu utakmice u 81. i 83.minuti.
Nisam gledao utakmicu ali po izvestaju bila je to jedna utakmica u smeru koji je odgovarao nasim momcima,dominacija terenom 90.minuta ali lopta nije htela u mrezu sve do pred kraj meca.
Ovom pobedom zaposeli smo celo tabele sa 11 bodova,3 vise od Danske ali i utakmicom vise.Ostaju nam jos tri meca do kraja Idemo Farskim Ostrvima,pa cekamo Makedoniju,i onda verovatno mec odluke protiv Danske u gostima.

A ipak je i U19 reprezentacija prosla dalje,nakon sto je u prvi mah na Uefinoj stranici pisalo da je Izrael drugoplasirani,prepravljeno je i logicnim okolnostima je Srbija dosla na drugo mesto i prolaz dalje.Momci su to i zasluzili.
Ja sam jos 2006 prestao da se nerviram zbog repke. To mi je bila mudra odluka. Ne ocekujem nista od njih, a ako nekad nesto naprave to mi dodje kao bonus
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koja je razlika izmedju fudbalera Srbije i BiH ?
Jedni gledaju EURO na RTS1 a drugi na BHT1
Thomas Müller - Fußballgott
Ako je verovati S.centrali orice se treninzima reprezentacije "schnell,schnell" 

Koja je razlika izmedju navijaca ovih reprezentacijadon_burza je napisao/la:Koja je razlika izmedju fudbalera Srbije i BiH ?

Nema je. Jedni prete Holandiji/Argentini, a drugi Spaniji/Portugalu, a na kraju pucaju sestarde.

Yebo ih taj kvazi strucnjak. Ocajnicki pokusaj stoke da se odrzi u poziciji da odlucuje. Ali, napravice njemu neko svilen gajtan.sasagmp je napisao/la:Ako je verovati S.centrali orice se treninzima reprezentacije "schnell,schnell"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.