Sport i TV
Re: Sport i TV
to je tebi kao individualcu vrijedno a ne nekom ko treba da otkupi ta prava i opravda ih gledanoscu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Finale kupa Portugalala danas na AS4 u 18h:15min a igraju Sporting i Braga.
Nisu nikad prenosili nsita od Portugalaca i onda odjednom finale

Nisu nikad prenosili nsita od Portugalaca i onda odjednom finale

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
RTS kupio prava za Evropske olimpijske igre.

Kvalifikacije za SP Sjeverne & Centralne Amerike na Areni. Kakve ce to utakmnice biti
Sv. Kristofor i Nevis protiv Salvadora

Sv. Kristofor i Nevis protiv Salvadora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na šta oni bacaju pare.
Naravno da to nije neki aman iznos, ali su sigurno mogli usmjeriti na nešto bolje.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dolazi vrijeme kad igraju repke a prenose neke prijateljske, Copa Americu i one Legends vs Legendse tekme.
Za Copa Americu svaka cast al cuj kvalifikacije Sjeverne i Srednje AmerikeOtelo je napisao/la:Dolazi vrijeme kad igraju repke a prenose neke prijateljske, Copa Americu i one Legends vs Legendse tekme.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Veceras najaca tekma svih vremena na Areni
St.Kittis-El Salvador

St.Kittis-El Salvador

svaki srednjovjekovni oblik torture za ovo dodje kao masazaManuel je napisao/la:Veceras najaca tekma svih vremena na Areni
St.Kittis-El Salvador![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hoce li prenos tekme biti u HD-u i kako naci BHT HD? Imam sve Arene u HD-u al nemam BHT.Mozda je malo glupo pitanje al sta cu kad sam laik oko toga.Unaprijed hvala
Svjetska liga u vaterpolu na Areni. Grupna faza samo tekme Hrvatske i Srbije a kasnije koliko sam shvatio ide sve.
Btw. I kup Portugala od naredne sezone na Areni.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
Koja kablovska?berbir je napisao/la:Hoce li prenos tekme biti u HD-u i kako naci BHT HD? Imam sve Arene u HD-u al nemam BHT.Mozda je malo glupo pitanje al sta cu kad sam laik oko toga.Unaprijed hvala
Otelo je napisao/la:Svjetska liga u vaterpolu na Areni. Grupna faza samo tekme Hrvatske i Srbije a kasnije koliko sam shvatio ide sve.
Sve je to super,
Kosarku trebaju malo poboljsati
ako bi uspjeli da vrate Aba ligu i uz to da pokusaju obezbjediti nesto od sljedeceg vtb,eurocup,bbl,tbl,Seria-a.
I naravno da zadrze Endesu i Grcku ligu
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 16 jun 2015, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Da se hoće razriješiti ova saga oko Španaca. Velika bitka za dominaciju što se tiče fudbala.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 16 jun 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ABA liga formalno vise ne postoji. Bit ce nova jadranska liga i tu ce ici borba za prava.Bassha je napisao/la:Otelo je napisao/la:Svjetska liga u vaterpolu na Areni. Grupna faza samo tekme Hrvatske i Srbije a kasnije koliko sam shvatio ide sve.
Sve je to super, jos samo ako bi uspjeli da vrate Aba ligu i uz to da pokusaju obezbjediti nesto od sljedeceg vtb,eurocup,bbl,tbl,Seria-a.
Mozda jedino VTB i NBA uzmu, za ovo ostalo Sportkub odnosno Eurosport imaju prava.
Daj sta das, jer ove godine kosarka im je prelosa,Otelo je napisao/la:ABA liga formalno vise ne postoji. Bit ce nova jadranska liga i tu ce ici borba za prava.Bassha je napisao/la:Otelo je napisao/la:Svjetska liga u vaterpolu na Areni. Grupna faza samo tekme Hrvatske i Srbije a kasnije koliko sam shvatio ide sve.
Sve je to super, jos samo ako bi uspjeli da vrate Aba ligu i uz to da pokusaju obezbjediti nesto od sljedeceg vtb,eurocup,bbl,tbl,Seria-a.
Mozda jedino VTB i NBA uzmu, za ovo ostalo Sportkub odnosno Eurosport imaju prava.
Endesa i kup,kup i liga srb,kkp u eurocupu, prenosili su po par tekmi grcke lige, ncca i tjt
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Endesu odlicno rade kao i NCAA. Grke su isto prenosili dosta puta a Eurocup samo tekme Partizana, uz kup Radivoja Koraca i ligu Srbije (mozda bude kosarke kad pocnu prijateljske pred Eurobasket).
NBA mozda napokon otkupe jer SK ima prava samo na jednu sezonu
NBA mozda napokon otkupe jer SK ima prava samo na jednu sezonu

Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
Blic Net.Neki dan sam ponovo preskenirao tv al nema.JoseMourinho je napisao/la:Koja kablovska?berbir je napisao/la:Hoce li prenos tekme biti u HD-u i kako naci BHT HD? Imam sve Arene u HD-u al nemam BHT.Mozda je malo glupo pitanje al sta cu kad sam laik oko toga.Unaprijed hvala
Ja nigdje nisam nasao da ce prenositi kup Portugala.Mozes postaviti link gdje si to vidio ?Otelo je napisao/la:Svjetska liga u vaterpolu na Areni. Grupna faza samo tekme Hrvatske i Srbije a kasnije koliko sam shvatio ide sve.
Valjda otkupe jos neki kup ili barem jos jednu ligu pa makar i Seriju B.
Nemoj sad da otkrivam svoje izvore
Prenosili su finale istog ove sezone a sto se tice novih liga ne znam ni sta bi im se moglo isplatiti da prenose. Mozda AFC Champions League ili eventualno Turke, no to je tesko zbog kompliciranih prava za prenos.
PS.

Prenosili su finale istog ove sezone a sto se tice novih liga ne znam ni sta bi im se moglo isplatiti da prenose. Mozda AFC Champions League ili eventualno Turke, no to je tesko zbog kompliciranih prava za prenos.
PS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.