Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

A_d_0
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2009, 19:28

ma dobro ba capello **** vise....**** te ciro a ti njeg...meni je vazno da mi POBJEDJUJEMO a sto se mene tice i ti da budes selektror boli me briga samo nek pobjedjujemo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 maj 2009, 19:42

A_d_0 je napisao/la:ma dobro ba capello **** vise....**** te ciro a ti njeg...meni je vazno da mi POBJEDJUJEMO a sto se mene tice i ti da budes selektror boli me briga samo nek pobjedjujemo...
e pa zbog takvih mi i necemo nikad nista ostvariti...pa ako su tebi bitnije jedne kvalifikacije od 4-5 dobrih fudbalera, pritom ne mislim na igraca tipa medunjanina, golmana onog sto igra za svicu i takve igrace...mislim na igrace koji ce igrati u velikim klubovima, a mi takvih talenata imamo vec koji sa 14-15 godina igraju u veclikm ilubovima, za juniorsku momcad, normalno...
pa ako bi ti zrtvovo 4-5 takvih igraca za jedne kvalifikacije, zapravo mi jos ne znamo kako ce proci ovo do kraja, i onda dolazi baraz...i sta dalje...otice i Miske i Spaha i Keno i Sejo i svi ce oticvi i sta onda...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 15 maj 2009, 20:47

Pa mi smo najgluplji narod na svijetu i svaka čast ovima što manipulišu s nama,aferim vala i daBogda još 500 godina ovo isto radili,nismo ni zaslužili bolje !

Bola da Allah dž.š.,Isus Krist,Buda,Hiddink,ma ko god da je srao po ovoj državi i davao neke nacionalističke izjave ne bi bio selektor ove repke da se ja pitam ! Bola draže mi je da jedan Osim trenira repku i da se nikad ne plasiramo ni na kakvo prvenstvo nego da osvojim titulu SP sa ovim !

Pa **** ga bog,dovedite onda Ratka ili Radovana ili možda Praljka pa nek vode repku...fuj ccc

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 maj 2009, 20:51

Stone Island je napisao/la:Pa mi smo najgluplji narod na svijetu i svaka čast ovima što manipulišu s nama,aferim vala i daBogda još 500 godina ovo isto radili,nismo ni zaslužili bolje !

Bola da Allah dž.š.,Isus Krist,Buda,Hiddink,ma ko god da je srao po ovoj državi i davao neke nacionalističke izjave ne bi bio selektor ove repke da se ja pitam ! Bola draže mi je da jedan Osim trenira repku i da se nikad ne plasiramo ni na kakvo prvenstvo nego da osvojim titulu SP sa ovim !

Pa **** ga bog,dovedite onda Ratka ili Radovana ili možda Praljka pa nek vode repku...fuj ccc
il mozda bolje da dovedemo milosevica za selektora, a ovu dvojicu za pomocnike...tako je bilo i prije kad su nas ubijali...pa sto i sad ne bi...al neka skontace to svi kad-tad pa ce onda plakati sto je bilo ovo, sto je bilo ono...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 maj 2009, 23:11

Ne interesuje me ko je selektor, neka nas odvede na svjetsko prvenstvo, a ostalo je necija druga briga a ne briga navijaca, netrebamo ostalo mijesati sa sportom.
Vi koji ste protiv Cire i govorite protiv njega, samo da vas pitam: Da vas je neko na pocetku kvalifikacija pitao da li bi bili zadovoljni da poslije 6 kola budemo drugi i da trecem bijezimo 4 boda, i da gostujemo dvije utakmice slabijim reprezentacijama i da nam dolaze dvije jace sta bi vi odgovorili ?
Dat cu vam ja odgovor: Odgovorili bi, ma to bi bilo super, valjalo bi da bude tako,
a sada kada je to tako i imamo dobre sanse da izborimo baraz, a dalje cemo da vidimo, onda vi nesto govorite kako nevalja, kako treba nesto mijenjati, CUJ MIJENJATI NESTO STO DAJE REZULTATE, e zaista smijesno.
Ciro briga te sta misli ovih 0,0001 % navijaca u negativnom smislu o tebi, ali ostali te podrzavaju i to je odlicno, Ciro samo naprijed, puno srece tebi i nasim zlatnim momcima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 15 maj 2009, 23:50

ma pusti ih bola Amire,njima bi,i kad bi BiH imala 18 bodova i bila na prvom mjestu,nesto smetalo,nasli bi nesto da kukaju i prigovaraju.
Jedino mi smeta sto taj ima nick sa Zeljom u sebi,samo vrijedja nas koji smo istinski navijaci Zelje pa ce ljudi misliti da su svi Zeljini navijaci tako glupi.Sva sreca pa je u manjini...............
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2009, 04:13

Ova klapa sto rasprdzava protiv Cire nije im losa zamisao.
De onda kad ste toliko pametni rijesite se prvo saveza a Ciro ce onda sam otici.
Ovako samo mlatite praznu slamu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 16 maj 2009, 10:22

harishp je napisao/la:Ova klapa sto rasprdzava protiv Cire nije im losa zamisao.
De onda kad ste toliko pametni rijesite se prvo saveza a Ciro ce onda sam otici.
Ovako samo mlatite praznu slamu. :roll:
Kako ćemo se riješiti kad s vama,većinom jedan **** čovjek upravlja ?!
Kako ćemo se riješiti kada na protestima nas nekoliko stotina dobije pendreke po leđima a vi odmah sutra otrčite na utakmicu repke iako je dogovoren bojkot ?
Kako ?

Isto kao i vlast,**** će nam mater dok god smo ovako razjedinjeni...

I ja znam da se meni stari nije borio da mi ustaša,balija ili četnik vodi repku !

On za mene nikad neće biti selektor,da osvoje SP i kad bi mi nudili kartu za finale tog SP-a gdje bi mi igrali ne bi otišao...ima nešto važnije od **** rezultata i priča !
Fudbal je kao i svaki ostali sport,samo što su ljudi u fudbalu prepoznali svoje ratnike,ljude koji brane čast njihovog kluba,grada i slično a rezultat ti dođe kao šlag na tortu ! Kad to shvatite onda ćemo o plasiranju na SP...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 maj 2009, 11:35

zasto je bas sad doso...pa mogo je pomoci prije 4-5 godina...zasto bas sad...zato sto je prije 4-5 godina bio neko i nesto
Pravo boli citati kada pises, iz jednog jednostavnog razloga:
Ili namjerno izmisljas ili nemas pojma o cemu pricas, a mozda jedna mjesavina svega toga.
Prvo Ciro po tebi prodaje igrace, tu pricu si pustio kada smo pitali za najmanje dokaze.

Sada pricas da nije htio da prije dodje i pomogne, a on je htio pa ga nisu pustili (Pusina), isti ljudi kao ti koji su govorili da Ciro, jedan HDZeovac nemoze biti selektor BIH. Dakle isti ljudi kojima nije valjalo njegovo politicko oprijedeljenje i koji mu ni sada nebi dozvolili da trenira, takvi kao ti, onda pitaju zasto nije ranije dosao. Smijesno.

Kazes mi igramo sa zastarjelom taktikom, pa kakav fudbal onda igra Belgija, kada gubi od nas tako visoko?
Iz kamenog doba? Uopste ta zamisao o "staroj" taktici.

Pazi kada vidis da neko ide jedan ili dva koraka unazad, da nekazes odmah: "Gledaj budale kako ide unazad!"
Jer moze biti da samo uzima zahvata...za skok naprijed. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2009, 11:40

ZELJO DO GROB...pa jel do Cire sto oni nece da igraju il do saveza??hajde inteligentni mozes ti to...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 maj 2009, 12:10

A_d_0 je napisao/la:ZELJO DO GROB...pa jel do Cire sto oni nece da igraju il do saveza??hajde inteligentni mozes ti to...
a zasto ih ciro ne pozove, zasto, hoceli oni sami doci da igraju za repku...

@principatus
jedna molba, kad citiras moj post procitaj ga citavog i sve stavi , a nemoj uzimati 5 rijeci i samo njih gledati...jel moze tako...

a da ti odgovorim ovo o taktici...
vidi zacetnici taktike sa 3 stopera u juznoamerikanci, znaci Brazilci i Argentinci, i oni su igrali i harali su s tom taktikom do prije nekih 10-15 godina, i onda na scenzu stupa moderan fudbal, brz, leprsav, bez prava na greske, e kad su ovi skontali da ce stalno da gube i da je tesko uspjeti, poceli su i oni izbjegavati tu taktiku vec su se prilagodjavali 4-4-2 taktici s kojom je bilo vise uspjeha...i bice ih normalno...danas ni jedan veci klub osim Zelje mada i on ne igra vise tu taktiku, ne igra sa 3 stopera zbog toga sto zadnja linija vrlo klako moze da ispadne i eto ti gola, a drugo je to sto se Belgiska taktika zasnivala na igri na fellainia po zraku, i to se moglo rascistiti, a Spanija igra leprsav, fin, lijep, nogomet od noge do noge, sa brzim napadacima, gdje ce nasi stoperi vrlo lako ispasti nakon dva dodavanja i eto ti gola...a drugo je to sto ovdje neki ne mogu to da razumiju i nemaju blagog bojma o taktici pa im cro, velikki majstor, trener svih trenera, kaze na TV sa ovim cemo uspjeti i vi normalno povjerujete...

principatus, amire, alemao, Ado, ne pistite o ovome jer vam vise ne mogu objasnjavati a vi necete da kontate...pa eto nek vam ciro sve to obajsni kad biude gostovo na OBN...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 maj 2009, 14:28

Čito sam Osimovu izjavu ovih dana ,svaka mu čast što kaže o Ćiri i vodstvu kao osobi i čovijeku i naravno o našim dijamantima.
Eh da je zdrav njega za predsjednika saveza bili bi NATO!
On i Ćiro ma legende !
Vidi se čista duša bez interesa kapa dole! ;)
A ostali jarani gdje su???malo spavaju ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 maj 2009, 15:20

Da pozdravim ovog lika sto je vrlo jasno ,i kratko opisao ciru,i njegov moral,karakter i trenerske sposobnosti koje su ravne nuli.
Munib Usanovic ,zbog kojeg je nasem fudbalu blokirano 6 miliona eura,je opet imao punu podrsku citavog saveza,i najglasniji u toj podrsci je bio ,zamislite CIRO BLAZEVIC,kako to da jedna moralna osoba poput cire,i covjek koji na zeli toliko dobrog u ovoj nasoj repki,daje glas za tako usljivog ,korumpiranog,nesposobnog,i krivicno gonjenog majmuna koji se zove Munib Usanovic?
Biste li vi isli na utakmicu sa Azerbejdzanom (onaj dan kad smo sa kodrom bili na kosevu),da je tu repku vodio slavni Miroslav???Naravno da ne biste,jer tada niste bili kupljeni sa par rezultata!
Poenta svega ovoga da ne zratvarmo oci pred ovim savezom,ovim likovima koji se drze kao jedan ,a sve u svom interesu,koji kradu od nas i od naseg fudbala,koji nedaju Muniba,jer ako on ode mogao bi nesto i izlajati,pa ga cuvaju,i veliki dio toga je Miroslav Ciro Blazevic...i prave patriote,prave zaljubljenike u nasu reprezentaciju,nista ne moze zavarati i ne moze nas kupiti ni osvajanje Svjetskog Prvenstva!
Jos jednom ponavljam,ako Ciro pozove ijednog igraca koji bi mogao zaigrati za Hrvatsku ,onda cu malo promijeniti svoje misljenje,ali to se nikad nece desiti.
da ne zaboravim jednu "malu" opasku.Miroslav je u HDZ-u Hrvatske,a oni malo bolje upuceni znaju politiku te stranke!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 maj 2009, 16:17

ma ne mozes ti njima dogovoriti, njima je vaznije sto ciro na OBN kaze ma **** im mater i spaniji i turskoj, nego ovi igraci sto ce sutra-prekosutra igrati za hrvatsku, a ne za nas...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 maj 2009, 16:25

Mislis li na igrace kao Borisa Pandzu kojeg je Ciru ubacio u 1. sastav a koji je mogao igrati za Hrvatsku?
Bravo.

A ne zaboravio sam, zalio si se prije dan ili dva kako Ciro ubacuje igrace iz hrvatske lige da bi zaradjivao na njima, na Ibricicu i Pandzi. Jedan stos od tebe je smjesniji od drugog.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 maj 2009, 16:38

ja koliko znam Boris Pandza i Senijad Ibricic su igrali za nas i prije nego je ciroguz doso na mjesto selekrota...il mozda ti znas nesto drugo...

daj ba principatus posto si previse dosadan, il kad nesto hoces da napises pisi ono sto je tacno...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 maj 2009, 16:42

Pa da Pandza vec igra odavno za nasu 1. reprezentaciju, ima vec godinama...boze dragi.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 maj 2009, 16:44

odigro je utakmicu protiv azerbejdzana i vozdra...on je bio nas i prije nego je ciro doso...i sta tu ima biti pametan...mozda da je ciro doso ranije mozda on ne bi igro...a pandza je igro i za nasu mladu repku.-..tako da ti vise nemas prava srati...suti vise majketi..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 maj 2009, 16:50

Ti ne realiziras uopste sta pricas ili? Zalis se jedan dan zasto ciro stavlja igrace iz hrvatske lige kao Ibricica i Pandzu, a drugi dan ti to ponovo ne pase, dakle poklopi. :)

Koliko je zaradio Ciro na Pandzi hajde ispricaj nam novu pricu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 maj 2009, 16:52

ciro na pandzi nije nista zaradio jer je pandza kvalitetan igrac, al ima igraca koji nisu kvaliteti ta reprezntaciju a oni su igrali....nisam ih ja zvao...mozda ih ciro nije prodo preko repke, al onda dolazi ono da ciro nije toliko dobar trener jer ne zna da prepozna koje je kvalitetan za reprezntaciju, a ko nije...

i haj mi molim te reci kad sam ja reko da Ibra i Pandza ne valjaju...haj mi nadji taj post...molim te..da vidim...
samo izmisljas majstore jer nemas nikadkvh argumentata...
tvoji argumenti-0 bodova
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.