Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Vidim upoznat si s ovim detaljno...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ne ,ne...ja neam problema...nego sam malo proguglao, da ti nadjem pomoc...pa ebemu misa, nisi ti meni svako.....momcina moja
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Titova-Juga
- Kontakt:
Aj mali ne serendaj zivota ti... Prece ti je dioptriju jacu sebi traziĆeMa je napisao/la:ne ,ne...ja neam problema...nego sam malo proguglao, da ti nadjem pomoc...pa ebemu misa, nisi ti meni svako.....momcina moja

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma no sikiriki....ja cu sebi nabavit cvike...nije to problem....al ti ces se teze izlijeciti
cuvaj mi se...nemoj da te neki nalet i sejtan odvede na krivi put
cuvaj mi se...nemoj da te neki nalet i sejtan odvede na krivi put

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Titova-Juga
- Kontakt:
Evo srdacno te odpozdravljam, da ne bih unistavao temu i da preko mene ne nabijas postove
, nadam se da ces progooglat malo o Maldiniju i Baresiju informacije radi ono, trebat ce ti nekad, vidis kako te sad strefilo, niodkuda.. A kazu nije smak svijeta
Cao sine.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Molim te ne provaljuj se lik je ovdje dvije godine,dok ti za 2 mjeseca imas vise postova od njega,i pises o nekim nabijanjima postova...Titova-Juga je napisao/la:Evo srdacno te odpozdravljam, da ne bih unistavao temu i da preko mene ne nabijas postove, nadam se da ces progooglat malo o Maldiniju i Baresiju informacije radi ono, trebat ce ti nekad, vidis kako te sad strefilo, niodkuda.. A kazu nije smak svijeta
Cao sine.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
cucemo se care....Titova-Juga je napisao/la:Evo srdacno te odpozdravljam, da ne bih unistavao temu i da preko mene ne nabijas postove, nadam se da ces progooglat malo o Maldiniju i Baresiju informacije radi ono, trebat ce ti nekad, vidis kako te sad strefilo, niodkuda.. A kazu nije smak svijeta
Cao sine.
@arsenalisation eee pa zasto sam mu preporucio ono...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:Molim te ne provaljuj se lik je ovdje dvije godine,dok ti za 2 mjeseca imas vise postova od njega,i pises o nekim nabijanjima postova...Titova-Juga je napisao/la:Evo srdacno te odpozdravljam, da ne bih unistavao temu i da preko mene ne nabijas postove, nadam se da ces progooglat malo o Maldiniju i Baresiju informacije radi ono, trebat ce ti nekad, vidis kako te sad strefilo, niodkuda.. A kazu nije smak svijeta
Cao sine.
Da mi je svrha nabijanje postova, visio bi po "chatu" i sličnim temama kao dotični.
Zadovoljan sam samo onim što me baš interesuje, dakle, "Velež", "Bullsi", "Nba".
Hvala lijepo, doviđenja.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ĆeMa je napisao/la:tebi je neko sa 20 g. dijete ??Titova-Juga je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:
@titova juga da si ti meni ziv i zdrav, ja uzimam 20-tu , hvala Allahu
Pa eto vidis da sam bio u pravu
"momcino" moja velika, preporuka jedna, onako, prijateljska
http://www.lijecenje-kuranom.com/
http://www.molitve.info/index.php/20090 ... APIJA.html
biraj, sta god izaberes, neces pogrijesiti.... samo ti moze pomoci, nikako odmoci

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
AtlantidaTribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!

Mi smo žabari izgledaTribalian je napisao/la:
Jos jednom bih napomenuo da je istorija koju sada ucimo je stigla ovde 1878. godine,zahvaljujuci tadasnjem srpskom ministru prosvete Stojanu Novakovicu,o kome ne zelim da trosim reci. Verovali ili ne do tada nije bilo pomena da mi ovde ( srbija,bosna,hrvatska) poticemo od nekih juznih Slovena,sto je po meni apsurd ,vise licim na prosecnog Italijana nego na Rusa ili Ceha. Pristalica sam misljenja da se ovde niko nije ni selio ni odselio ,ali eto vreme ce pokazati....
Za mene je Osmanagic covek koji misli svojom glavom i covek koji radi prave stvari i pokusava da nas izvuce iz ovih sadasnjih istorijskih zabluda i sivila nastalih "istorijskim nesporazumima" .

Uglavnom treba pratiti ove njegove postove
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako ce ovi Italijani danas da stele, pogotovo ovi sa dna tabele.
Bolton - Manchester City 2 @ 1.85
Aston Villa - Liverpool 2 @ 2.15
Tottenham - Birmingham X @ 3.70
Ovi Englezi su danas ludi pravo.
Newcastle - West Brom 1 @ 2
Fulham - Arsenal Zk 1 @ 1.85 [ zuti kartoni ]
Wolves - Blackburn ZX2 @ 1.70
Miami - Chicago 1 @ 1.50
Ne mogu danas nikako biti pametan.
Ovi Englezi su danas ludi pravo.

Miami - Chicago 1 @ 1.50

- alfarouqaminu
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ce ovi Italijani danas da stele, pogotovo ovi sa dna tabele.
Ovi Englezi su danas ludi pravo.![]()
Miami - Chicago 1 @ 1.50

- samir_tm87
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ce ovi Italijani danas da stele, pogotovo ovi sa dna tabele.
Miami - Chicago 1 @ 1.50
fulio temu il ?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, fulio temu. Halalite. 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Miami - Chicago 1 @ 1.50
Kralju, ahahaha

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Miami - Chicago 1 @ 1.50

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
jest da je jedan od mojih navijača CFC, ali ovo ide ove jer me dobro nasmijaloChelsea_CBH je napisao/la:Vjeruj mi, ne čitao on osobno, ali ima svoju online službu koja prati glavne forume u 100ak zemalja svijeta, među njima i BiH. Ako išta nadam se da će naše želje koliko toliko utjecati na njega.osgood je napisao/la:hoće li ta prodaja i kupovina?![]()
nadam se da Roman čita ovaj forum, da će vam bar jednu želju ispuniti

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
za alfu na temi Sta mislite o osobi iznad sebeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da bi trebo malo da ohladi,da mozemo i neko drugog da komentarisemo,a ne samo njega.

Rođen s tobom da budem
Gledaj svoja posla,i prati moje postove slobodno.I evo za tebe jedna lepa pesmaFrutek je napisao/la:AtlantidaTribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!![]()
Mi smo žabari izgledaTribalian je napisao/la:
Jos jednom bih napomenuo da je istorija koju sada ucimo je stigla ovde 1878. godine,zahvaljujuci tadasnjem srpskom ministru prosvete Stojanu Novakovicu,o kome ne zelim da trosim reci. Verovali ili ne do tada nije bilo pomena da mi ovde ( srbija,bosna,hrvatska) poticemo od nekih juznih Slovena,sto je po meni apsurd ,vise licim na prosecnog Italijana nego na Rusa ili Ceha. Pristalica sam misljenja da se ovde niko nije ni selio ni odselio ,ali eto vreme ce pokazati....
Za mene je Osmanagic covek koji misli svojom glavom i covek koji radi prave stvari i pokusava da nas izvuce iz ovih sadasnjih istorijskih zabluda i sivila nastalih "istorijskim nesporazumima" .![]()
Uglavnom treba pratiti ove njegove postove

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....