Senijad Ibričić

viKK
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 20:17

Evo i požuti Ibro :mrgreen:

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 20:17

ahmic je napisao/la:jel i asist imao?
Ja mislim da jeste... ili sam ja pogrijesio hahahaha :lol: loš stream, i nije mi turski jezik najbolji :P ali mislim da je to bio Ibro, licio na njega

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 18 jan 2013, 20:18

KO ZNA ZNA TOOOOOOOOOOOO IBROOOOOOOOOOO
nedimko buha

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jan 2013, 20:18

ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 18 jan 2013, 20:20

knabs je napisao/la:zasto ima srce ispred imena ovog (pro)celavog kvazifudbalera na forumu, koliko mi svi trebamo trpiti sve ovo :(

zato što ga svi vole...
nedimko buha

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 20:21

ciza je napisao/la:ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
nije posuđen trabzonu nego gaziantepu...

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 18 jan 2013, 20:23

crknite dušmani ja i ibro smo neuništivi...dogodine u lizi šampijona on dere juventus aja italijanke po milanu.
Zadnja izmjena: SultanSenijad, dana/u 18 jan 2013, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
nedimko buha

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jan 2013, 20:23

viKK je napisao/la:
ciza je napisao/la:ma ljudi ibricic je kvaliteta za neki prosjecan evropski klub nije on top klasa igraca ni kad bio,zeznuo ga je odlazak u lokomotiv gdje nije igrao,posudjen trabzonu gdje je odigrao polusezonu dao dva gola i dizao formu,Nemoze igrat u repki u prvih 11 ali moze bit dobra opcija sa klupe,jer je trenutno nasao klub (koji se bori za evropu a ne za opstanak)gdje moze bit ono sto je bio hajduku jedan od glavnih igraca i nosioca igre,dok visca,svraka i sesar su igraci koji samo popunjavaju ekipu i nisu bitan faktor u svojim ekipama(nosioci igre)o kvesicu namam komentar jer nasa liga ne predstavlja mjerilo kvalitete igraca
nije posuđen trabzonu nego gaziantepu...
do mene greska,i smatram ga boljim igracem od medunjanina samo ako dostigne nivo forme koju je imao kod cire pogotovo u utakmici s belgijom,i da je bilo koji igrac koji je otisao iz nase lige ovako odigrao kao ibro veceras bio bi proglasen velemajstorom i klasom
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 jan 2013, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 20:23

Opet podcijenijivanje Ibre.... Višća da je dobio šansu, vi bi vidjeli da je za reprezentaciju i bolji od Stevanovića. Ibričić igra za solidan klub u turskoj, evo dao gol protiv Galatasaraya u debi, to nije mala stvar.

Za Kvesića ja nikad nisam rekao da igra za A reprezentaciju u prvi 11... Rekao sam da je potencijal, i ja sam siguran da je on budućnost BH fudbala.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 jan 2013, 20:25

Djeluje mi izuzetno spreman,bas trci ko navijen...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 20:28

Junak Ibro izlazi iz igre :D

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 20:28

Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 18 jan 2013, 20:28

Ovaj trener nije normalan, vadi najboljeg igraca :?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 jan 2013, 20:30

MrAmani96 je napisao/la:Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.

Vjerovatno se boji da će dobiti drugi žuti. Ipak, imaju fin rezultat, i ne bi valjalo kad bi ostali sa 10 igrača. Ono što sam ja vidjela, dobar je bio. Ali, ugašen je stream. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 20:33

BaDa12 je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:Evo izasao... Neznam radi cega, bas je dobro djelovao na terenu, dao je gol... Dobar start u novi klub.

Vjerovatno se boji da će dobiti drugi žuti. Ipak, imaju fin rezultat, i ne bi valjalo kad bi ostali sa 10 igrača. Ono što sam ja vidjela, dobar je bio. Ali, ugašen je stream. :mrgreen:
Naravno, ugašen stream, nema se sad sta vidjeti :mrgreen: Odlican rezultat, imaju peto mjesto u ligi, ja sam siguran da će Kasimpasa izboriti mjesto za Europu.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jan 2013, 20:41

SultanSenijad je napisao/la:crknite dušmani ja i ibro smo neuništivi...dogodine u lizi šampijona on dere juventus aja italijanke po milanu.
valjda po Torinu al hajde bitno je da se buba

:) dobar je guza večeras bio
Semper Fidelis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jan 2013, 21:51

Stvarno prava golcina, dugo je drzao loptu, vuce solo i onda gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2013, 21:53

Kako ju je krzn'o unutrašnjim, podsjeti na starog Ibru, nadam se da će izvući noge iz guzice i početi ponovo igrati nogomet, jer ono što on radi u reprezentaciji je blago rečeno katastrofa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jan 2013, 23:54

http://www.e-haberajansi.com/kasimpasa- ... 74381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
trazi sam da pogledam gol, i slucajno naletim na ovo evo imaju i ocjene

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 jan 2013, 00:24

ciza je napisao/la:http://www.e-haberajansi.com/kasimpasa- ... 74381.html
trazi sam da pogledam gol, i slucajno naletim na ovo evo imaju i ocjene
Za one koji ne gledaju Sulejmana i Šeherzadu, na šta si tačno naletio? :P

Šalu na stranu, dobra sedmica Senijadu, do osmice vjerovatno ne bi stigao, a do kartona i umora sigurno bi da je ostao do kraja meča. Treba biti zadovoljan sa ovom utakmicom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.