FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

rebonja
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 15:04

Ćosić kao je kao kapiten otišao za reprezentaciju, ne radi se ni o kakvoj povredi ili tome slično.

Devil, Milić može da igra i po boku jer ima dovoljno brzine a i dosta mečeva za OFK je odigrao po strani.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 15:06

rebonja je napisao/la:Ćosić kao je kao kapiten otišao za reprezentaciju, ne radi se ni o kakvoj povredi ili tome slično.

Devil, Milić može da igra i po boku jer ima dovoljno brzine a i dosta mečeva za OFK je odigrao po strani.
On je klasicni spic,sa eventualnim igranjem na SS,sve ostalo je smesno za njega,zasto bi eksperimentisali sa nekim takvim,kada nama treba klasicni levak po strani,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 15:08

Pa mogli bi uzeti našeg Davidova,mi ne tražimo puno,daćemo ga ko vama za nekih tričavih 250 000? :D
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 15:08

http://sportnetwork.rs/

Al' ga Robi strpa. :lol:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 06 jul 2011, 21:21

Neka bomba se sprema do nedelje, valjda ne lažu. :)
(Nije Drago)
- " $...

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 21:45

obannon je napisao/la:Neka bomba se sprema do nedelje, valjda ne lažu. :)
(Nije Drago)
Možda Magrao.

Kod: Označi sve

Klub sa „Marakane“ započeo pregovore o angažovanju brzonogog brazilskog levog krila iz kijevskog Dinama. U opticaju pozajmica na godinu dana.

- Zvezda je napravila prve korake jer je želja čelnika kluba da zamena za Pašeka bude igrač izuzetnih kvaliteta, što Magrao svakako jeste - potvrdio je izvor „Novosti“ blizak crveno-belima.
U Zvezdi su očigledno svesni da moraju da rade brzo i konkretno kako bi dobili veliko pojačanje, jer je za Magraoa zainteresovana i Braga, ali nije spremna da ispuni prohteve Dinama kada je reč o obeštećenju.

S obzirom na to da je procenjena vrednost Brazilca oko 2,5 miliona evra, jasno je da Beograđani ne mogu i neće razgovarati s Kijevljanima o otkupu, već o jednogodišnjoj pozajmici.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 jul 2011, 23:57

Mnogo je spekulacija medijskih i to mi se uopste ne svidja,u Zvezdu ce doci verovatno neko ko do sad nije ni pominjan u medijima,voleo bih da dodje Magrao ali tesko.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 00:00

Tribalian je napisao/la:Mnogo je spekulacija medijskih i to mi se uopste ne svidja,u Zvezdu ce doci verovatno neko ko do sad nije ni pominjan u medijima,voleo bih da dodje Magrao ali tesko.
Na tragu si,za koji dan bi trebalo ja da potpisem,kaze secamo te se jos iz kadetskih dana. :mrgreen:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 07 jul 2011, 00:06

Devil zar ti nisi dete Big Bula iz Bačinaca? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 00:07

28TAGOE je napisao/la:Devil zar ti nisi dete Big Bula iz Bačinaca? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da sam njihovo dete,meni bi karijera jos trajala,jer niko ne bi smeo na "Mesare" jace da udari. :lol:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 07 jul 2011, 00:13

E moj Devile,vidim ja šta je problem kod tebe htio ćaća i mater da im dijete dobije diplomu u Zvezdi umjesto da uz sina fudbalera dobijaju i kobasice svako dva dana . ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jul 2011, 00:16

Od sada cu za sve informacije vezano za FKCZ prvo pitati "'28TAGOE"...Lik je bolje upucen nego Lukic licno... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 00:16

28TAGOE je napisao/la:E moj Devile,vidim ja šta je problem kod tebe htio ćaća i mater da im dijete dobije diplomu u Zvezdi umjesto da uz sina fudbalera dobijaju i kobasice svako dva dana . ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
A cekaj ti mislis da sam ja Zvezdino dete? :?
Nazalost nisam,malo sam dalje od Topcidera. ;)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 07 jul 2011, 00:23

marconato je napisao/la:Od sada cu za sve informacije vezano za FKCZ prvo pitati "'28TAGOE"...Lik je bolje upucen nego Lukic licno... :mrgreen:
Na raspolaganju uvek,znači moja uloga na ovom forumu je svrsishodna i opštetolerantna,dakle nije mi problem,iako kažu da ne treba imati idola,pa čak ni u ovakvom stanju poput mene. 8-) :lol:

p.s. Devile oprosti ako sam pogrešio što sam ti roditelje spomenuo (jedan forumaš me fino naruži,dv,kaže da sam pogriješio) ovim putem ti se izvinjavam,ti znaš zašto.
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2011, 07:32

Nas Kosarkaski klub nema temu,pa sam nasao za shodno zbog forumasa koji navijaju za Zvezdu da kazem da ovo sa Covicem MORA :!: da prodje :!: To nam je jedini spas u ovom trenutku i jedini nacin da vratimo Zvezdu na mesto koje joj pripada :!:

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 07 jul 2011, 11:34

? $ " $ свега у ",? " - $ ствар ",ова управа не ? / на - $ у $. ? ? " " $,& " онај " $ $ Тане " се % & ?. " не ? $ " ",? " " " су ".' " " ? $ се " " " & $ тог % " ? ?,него & је & ' 20 $.
" & $ се $ - " " $ на " " " $ - $ $ прву " 28 ?,са пар " ?,јер она су ' & & ? ? у " $ ? Европе.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2011, 12:04

Najjaci je ovaj sukob ministra inostranih poslova Srbije i onog **** iz SPS-a oko Zvezde i Partizana :mrgreen:

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 07 jul 2011, 12:14

Tribalian je napisao/la:Najjaci je ovaj sukob ministra inostranih poslova Srbije i onog **** iz SPS-a oko Zvezde i Partizana :mrgreen:
' $ $ " " " се $ ?,", не ' ". $ је ? ?,$ је " ? на " ",са " ". " $ се ? / у уста " " $ сопствене $ " ? ".То " се $.
$ $ " & " у уста " " $ су " са Севера " $ ? " $,те " $ " " $ " & " & ?. % се ? " " сопствене неуспехе ? " у % " % - се у " $.

- " ? " ново & ",& &?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 13:03

bompeto je napisao/la:? $ " $ свега у ",? " - $ ствар ",ова управа не ? / на - $ у $. ? ? " " $,& " онај " $ $ Тане " се % & ?. " не ? $ " ",? " " " су ".' " " ? $ се " " " & $ тог % " ? ?,него & је & ' 20 $.
" & $ се $ - " " $ на " " " $ - $ $ прву " 28 ?,са пар " ?,јер она су ' & & ? ? у " $ ? Европе.
Ja ne znam zasto se vi toliko brinete za to levo krilo,nismo mi u nekoj bajnoj finansijkoj situaciji pa da mozemo da ih gomilamo,a znamo da ce nam to levo krilo trebati najvise polusezonu,i sta cemo onda,da imamo Pacheca i tog "odlicnog" bespotrebno u timu,pogotovo ako to jos bude stranac.Miric i nekako ili neko domaci ali stranac,ne hvala.
Na toj poziciji trenutno bi trebao da ne kazem morao igrati Lazovic,levo krilo je njegova primarna pozicija sto igra i u reprezentaciji,dakle imamo strasnu zamenu za Pacheca,a ako zatreba tu je Vesovic koji opet moze odlicno da odigra na toj poziciji jer mu nije strana.Nemojte zaboraviti ni malog Causica allrounded veznjaka,momci koji prate pripreme kazu da je strasan,na nasu zalost a na njegovu mozda i srecu otisao je sada sa reprezentacijom pa nece proci cele pripreme,ali treba racunati na njega.
Najprimarnija pozicija za dovodjenje igraca je stoper,tu ocekujem iskreno Dragutinovica,a onda desni bek,jer sa prvim izborom Mikicem,te Stojkovicem i Vesovicem kao zamenama nije to bas najsretnije resenje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 14:21

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.