RŠD Velež Mostar

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la h1a2s3o4 » 07 apr 2022, 00:08

mozak je napisao/la:
06 apr 2022, 23:36
Bajrić ima sve osim iskustva.
Ja bi mu do kraja prvenstva dao da igra svaku utakmicu te da na taj način skuplja iskustvo i minute.
Vidio si kako je Dejanović napredovao..a htjeli smo ga se rješiti. Nakon ovog večeras, on je pokazao zašto ga je Feđa doveo.
Nekako se dižemo u formi i konačno smo počeli igrati.
Ipak, treba se spustiti na zemlju da opet ne poletimo, jer je i Tuzla u rezultatskoj krizi.
Bajrića definitivno treba "istrpiti" do kraja sezona i dati mu priliku da napreduje i skuplja iskustvo kako si rekao. Momak ima potencijala i sledece sezone može biti standardan kao jedan od dvojice iz zaštićenog godišta.
Ne znam koliko je realno da Puce bude isto sa prvim timom? Bilo bi sigurno lijepo i pozitivno, ali pitanje je da li je i izvodljivo.

Dejanovic je i mene pozitivno iznenadio. Jedan od boljih. Da hoće i Džanković imati sličan napredak. :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 apr 2022, 00:23

Doktor nauka igranja flastera Dino Hasanović. Hoće Doffo da se bije sa navijačima kako ga je Dinkara ugasio kao zadnju cigaretu. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 07 apr 2022, 00:43

*p!p!t@* je napisao/la:
07 apr 2022, 00:23
Doktor nauka igranja flastera Dino Hasanović. Hoće Doffo da se bije sa navijačima kako ga je Dinkara ugasio kao zadnju cigaretu. :rol:
Kako ga je nagazio, mislim da je i u autobus otisao za njim doktor. Ja stvarno ne mogu nikoga izdvojiti i greška bi bila kad bi izdvajali.

Dino je fenomenalno odigrao flastera, Zvonić i Zeljković su odigrali baš dobru utakmicu i podsjetili me na polusezonu bez poraza. Radović je odigrao tako energičnu utakmicu, ali Meho je ostavio srce na terenu, forma baš u usponu.
Radovac je po meni bio najslabiji u polju, a zapravo baš bio dobar (to govori koliko je on timski igrač), šteta za slobodnjak. Anđušić ima nevjerovatnu energiju i dribling, njemu je nemoguće uzeti loptu. Salčin odigrao najbolju utakmicu otkako je došao. Dejanović sve bolji i bolji, super utakmica sa slomljenim nosom dva gola. Haskić doktor fudbala, ljudi moji svaki skok, prekid ma sve je uzeo. N e m o g u ć e. Bogdanović danas ispucavao veoma dobro, boksao je par situacija ono njegovo - ništa neće hvatat. Peco zatvorio Tomaševića.

Skauting fenomenalan utakmice, sve pohvale.

Ali ekipno generalno fenomenalno. Raja je baš danas oduševljena bila.

Momenat utakmice: Doffo izašao a čitava tribina mu maše. Niko ne psuje, ali mašu svi :rol:
Ti si naša ljubav jedina!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 07 apr 2022, 00:55

fudbalfudbal je napisao/la:
07 apr 2022, 00:43
*p!p!t@* je napisao/la:
Kako ga je nagazio, mislim da je i u autobus otisao za njim doktor. Ja stvarno ne mogu nikoga izdvojiti i greška bi bila kad bi izdvajali.

Dino je fenomenalno odigrao flastera, Zvonić i Zeljković su odigrali baš dobru utakmicu i podsjetili me na polusezonu bez poraza. Radović je odigrao tako energičnu utakmicu, ali Meho je ostavio srce na terenu, forma baš u usponu.
Radovac je po meni bio najslabiji u polju, a zapravo baš bio dobar (to govori koliko je on timski igrač), šteta za slobodnjak. Anđušić ima nevjerovatnu energiju i dribling, njemu je nemoguće uzeti loptu. Salčin odigrao najbolju utakmicu otkako je došao. Dejanović sve bolji i bolji, super utakmica sa slomljenim nosom dva gola. Haskić doktor fudbala, ljudi moji svaki skok, prekid ma sve je uzeo. N e m o g u ć e. Bogdanović danas ispucavao veoma dobro, boksao je par situacija ono njegovo - ništa neće hvatat. Peco zatvorio Tomaševića.

Momenat utakmice: Doffo izašao a čitava tribina mu maše. Niko ne psuje, ali mašu svi :rol:
Kad vec spomenu Zvonica, jedina stvar koju zamjeram Dudicu otkako je dosao u Mostar je forsiranje Isica umjesto Zvonica, pogotovo u europskim utakmicama. Zvonic, za kojeg licno smatram da je prosjecan (da ne kazem los) igrac, je jedan od najzasluznijih igraca sto smo otisli u europu i zavrsili 3. u ligi. Odigrao je onu polusezonu maltene bez greske i onda dodje Isic kojem je receno da ce biti igrac za rotaciju i uzme mu mjesto ali hajde, nadam se da cemo vidjeti ledja Isicu na kraju sezone.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 apr 2022, 00:57

ovo je danas bilo neocekivan rezultat...svaka cast :clap:

kup se mora uzet, nema nemoze, nema ne ide, ima da IDEEEE

jer se mora opet imati evropsko ljeto :cool:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 apr 2022, 08:28

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 07 apr 2022, 14:57

MostarskiSin je napisao/la:
07 apr 2022, 00:55
fudbalfudbal je napisao/la:
07 apr 2022, 00:43
*p!p!t@* je napisao/la:

Kad vec spomenu Zvonica, jedina stvar koju zamjeram Dudicu otkako je dosao u Mostar je forsiranje Isica umjesto Zvonica, pogotovo u europskim utakmicama. Zvonic, za kojeg licno smatram da je prosjecan (da ne kazem los) igrac, je jedan od najzasluznijih igraca sto smo otisli u europu i zavrsili 3. u ligi. Odigrao je onu polusezonu maltene bez greske i onda dodje Isic kojem je receno da ce biti igrac za rotaciju i uzme mu mjesto ali hajde, nadam se da cemo vidjeti ledja Isicu na kraju sezone.
Uzeo mu je mjesto zasluženo tada, bio je bolji i igrao strasno do Elfsborga. Sad je opet Zvonic zasluženo vratio mjesto jer se Isic pogubio ko hamidina krava poslje one nocne more na Grbavici. Treba jedan kapitalac na stoperu i malog Bajrića gurati, pogotovo sad u ligi gdje nemamo sta izgubiti. Nek stice iskustvo.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 apr 2022, 15:09

Sve je jucer top bilo osim sto sam bio na parkingu poslije utakmice jedno 100 godina :D

Niko da pohvali sudiju, jest da je bilo puno faulova ali covjek nije greske napravio :salut:
Da je Jovicic branio ove zadnje dvije utakmice najmanje bi 2 gola primio
Ustat pa reci Bogdanovic
Bogdanovic, Cosic, Zvonic, Zeljkovic, Radovic, Radovac, Hasanovic, Dejanovic, Salcin, Andjusic, Peco, Haskic :salut: :tokralju: BRAVO SVIMA
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 apr 2022, 15:19

OnlyLeft22 je napisao/la:
07 apr 2022, 15:09
Sve je jucer top bilo osim sto sam bio na parkingu poslije utakmice jedno 100 godina :D

Niko da pohvali sudiju, jest da je bilo puno faulova ali covjek nije greske napravio :salut:
Ustat pa reci Bogdanovic
[/spoiler
]

Bogdanovic, Cosic, Zvonic, Zeljkovic, Radovic, Radovac, Hasanovic, Dejanovic, Salcin, Andjusic, Peco, Haskic :salut: :tokralju: BRAVO SVIMA
Iz koje bi prilike primio Jovicic gol? Koliko se sjecam, ni protiv Sirokog Bogdanovic nije nista odbranio, nego su sve promasili plus je iz slobodnjaka Ikic ili ko vec precku pogodio.

Bas golman u ove dvije tekme nije imao nikakvog uticaja, tako da i dalje jedan kiks Bogdanovica ga seli na klupu 😃
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 apr 2022, 15:28

killafrommanilla je napisao/la:
07 apr 2022, 15:19
OnlyLeft22 je napisao/la:
07 apr 2022, 15:09

Ustat pa reci Bogdanovic
[/spoiler
]

Iz koje bi prilike primio Jovicic gol? Koliko se sjecam, ni protiv Sirokog Bogdanovic nije nista odbranio, nego su sve promasili plus je iz slobodnjaka Ikic ili ko vec precku pogodio.

Bas golman u ove dvije tekme nije imao nikakvog uticaja, tako da i dalje jedan kiks Bogdanovica ga seli na klupu 😃
Jest da zna igrati nogama, samo svaku trecu loptu pogrijesi, ako si gledao u Listici. Pa jedno 3-4 puta iz nicega on pogrijesi i onda su protivnici imali napad. On je doveden jer zna igrati nogama, rukama zeve se mane, cak i u Antaliji onu jednu utakmicu, ne zna se postavit kao golman. A sto se tice igra nogama, u ovoj ligi ti to nista ne znaci, kad imas terene kao u Tuzli, Bijeljini....

Tako da
ARAUJO, ARAUJO, JOOOOOOOOOOOOOOOJ, JOOOOOOOOOOOOOOJ, PA LJUDI
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 apr 2022, 16:39

Edo Vehabović je produžio ugovor s FK Velež do ljeta 2024. godine.
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 apr 2022, 17:40

Boga mi ja sam pisao godišnji od 18 do 21.05. :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 07 apr 2022, 17:52

Iduca stanica nam je Sloboda u Tuzli, idemo korak po korak.

Sloboda za pobjedu vec dugo mjeseci ne zna, dok su nama ostali dužnici uveliko jer su nas u devedeset i nekoj šokirali.

Mi smo u dobrom momentu i dolazi nam utakmica kao traženje nastavka pozitivnog niza.

Velika mana će biti što je teren užasan, nažalost..

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 07 apr 2022, 18:37

Mulahasanović na centru u Tuzli
Mostar u srcu, Velež do groba

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 07 apr 2022, 20:06

mozak je napisao/la:
06 apr 2022, 23:36
DzananMusa11 je napisao/la:
06 apr 2022, 22:27
Ništa bez Zvonića !!!! Sreca pa je onaj mali fasovo crveni pa nije mogao igrat, inace bi se opet naprimali golova

KOliko je ova liga jadna pokazuje da smo sva 4 gola dali iz ukradenih lopti, dakli samo s borbom mozes da imas rezultat, ono sto nas je krasilo lani !!!

Onda pojedini ovčari pršuti i slični pomisle da su neki igrači pa prestanu da trče i potop
Bajrić ima sve osim iskustva.
Ja bi mu do kraja prvenstva dao da igra svaku utakmicu te da na taj način skuplja iskustvo i minute.
Vidio si kako je Dejanović napredovao..a htjeli smo ga se rješiti. Nakon ovog večeras, on je pokazao zašto ga je Feđa doveo.
Nekako se dižemo u formi i konačno smo počeli igrati.
Ipak, treba se spustiti na zemlju da opet ne poletimo, jer je i Tuzla u rezultatskoj krizi.
Treba igrat u ligi, nema šta, i iduće sezone počinjat svaku kao u21. Šteta je što Alen izlazi iz u 21, taman kad je proigrao sada, Đani isto grizao kao pit bull, to mi se sviđa, mi bez trke, borbe i zalaganja ne možemo ništa očekivati. Bit će ludnica na Bilinom

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 07 apr 2022, 20:48

Mi ako imamo imalo pameti dat ćemo priliku Puci malom iz omladinskog

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 10 apr 2022, 17:30

Kako ga zabi brat Arman, majstorski.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Wnbsbe
Kontakt:

Post Postao/la Wnbsbe » 10 apr 2022, 17:35

Gdje su naši navijači?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 10 apr 2022, 17:37

Wnbsbe je napisao/la:
10 apr 2022, 17:35
Gdje su naši navijači?
Navodno radovi na stadionu, zabranjen dolazak RA

Wnbsbe
Kontakt:

Post Postao/la Wnbsbe » 10 apr 2022, 17:48

Mostarwolf1981 je napisao/la:
10 apr 2022, 17:37
Wnbsbe je napisao/la:
10 apr 2022, 17:35
Gdje su naši navijači?
Navodno radovi na stadionu, zabranjen dolazak RA
Hvala!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.