I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakve su ovo sifre?Za_raju je napisao/la:I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik

zar ne znas za pojmove centralni vezni i zadnji vezni

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
FIFA sindrom.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakve su ovo sifre?Za_raju je napisao/la:I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik
zar ne znas za pojmove centralni vezni i zadnji vezni![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Moze on igrati i AMF,a u odredjenim postavkama i Wing 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
kakva mu je ovo šljiva na oku ? haha
"more" protiv želje i napadača ://Bosniacum Lilium je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Moze on igrati i AMF,a u odredjenim postavkama i Wing![]()
![]()
![]()
![]()
kakvu on pozicju igra kod Maccabia..? CM..?LCM..?RCM..?ACM...?.....?
koju mu narede 

CRNI GAVRAN OVDJEreptile je napisao/la:Decko, a ti si?velez je napisao/la:Ko ovog debila pozva u reprezentaciu popisam mu se nabrk ,on i Mravac ce nam **** i ono malo nade sto je ostalo ja samo neznam sta vas vecina vidi u ovom debilu ja ciru nisam volio al je jednom reko nesto uvezi mudonje da se nije sa loptom sastavio kosto i nije primjetio je to stari lisac.
Nebi on meni ni lopte donosio.
ja bi Salihovica stavio na njegovo mjesto momak brz ide naprjed dobar sut a brzo se vraca nazad a Lulica staviti na lijevu stranu.![]()

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Haris je naš zizu, dugo nisam vidio igrača da igra sa onakom lakoćom
Bilal je napisao/la:Da, ciro reko. Sada se ni utakmice ne trebaju gledati. Dovoljno je samo poslusati sta ciro kaze

Pod prečku u devet banki.... :)
Ramireza u Maccabi Medu u Chelsea!!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Medunjanin umjetnik, svaka cast ! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
RKO je napisao/la:Svidja mi se stil igre Mede: hladnokrvnost,smirenost i precizan udarac. Nije sto je nas al stvarno mislim da za njeg ima mjesta u nekoj od liga 5ice i to u klubovima iz gornjeg djela tabele.
Samo da nastavi ovako.
Nas Andrea Pirlo
Moram se citirati i dopuniti...tacnije potvrditi: Haris Medunjanin bosansko-hercegovacki Andrea Pirlo

RIP SALE VILENJAK
Ja se ne sjećam da je i jednu utakmicu loše odigrao za reprezentaciju (BiH), pravo čudo što nije u boljem klubu, i što nije imao više prilika u Valladolidu.
Ima neki svoj stil i odlično mu ide.
Ima neki svoj stil i odlično mu ide.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno Medo igra konstatno dobro. Ovaj gol danas iz 2. ili 3. reda, precizno kroz gomilu igraca.
Golman je tek vidio kad je bilo prekasno. Svaka cast momak, svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Precizan ko vijetnamski snajperista 67ePrincipatus je napisao/la:Stvarno Medo igra konstatno dobro. Ovaj gol danas iz 2. ili 3. reda, precizno kroz gomilu igraca.
Šteta je velika što nije uspio otići negdje u Evropu. Hladno bi mogao igrati u pola klubova iz liga petice.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NoName
- Kontakt:
Velika šteta, ali on samo treba da ovako nastavi i dobar transfer će sigurno doći. Momak igra bajno, kako za reprezentaciju, tako i za svoj klub. Neće to proći neprimjećeno. Na kraju krajeva, očito zna dobro odigrati i na defanzivnom veznom, mogao bi i on u City 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ramireza u Maccabi Medu u Chelsea!!!
Ja bi najradije sad sve ZMAJEVE u Chelsea doveo,da se pitam

Chelsea F.C.
- senad_flamin
- Kontakt:
Uz Dzeku je u najboljoj formi,zasluzuje klub poput Bayer Leverkusena,Palerma,Aston Vile
-RIVALDO-