Moze li mi neko objasnit otkud U-20 prvenstvo, zar ne postoje samo U-17, U-19 i U-21 prvenstva ?Fuerza je napisao/la:
Da se ponovi ova scena sa Jesusom na 0:21 večeras!
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
- PeppermintSA
- Kontakt:
U-17, U-19 i U-21 prvenstva su po konfederacijama. Znači, u tim kategorijama imaš evropska prvenstva i preko njih se plasiraš na Svjetska prvenstva (U-18 i U-20). Preko U-21 evropskog prvenstva se plasiraš na Olimpijske igre koje su de facto U-23 prvenstvo.taremuha je napisao/la:Moze li mi neko objasnit otkud U-20 prvenstvo, zar ne postoje samo U-17, U-19 i U-21 prvenstva ?Fuerza je napisao/la:
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 27 jun 2018, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
u-16, u-18, u-20.... sve to postoji, samo sto sve reprezentacije nemaju te selekcije, neki praktikuju samo neparne...
Srbi ne gubite nadu, ovo prvenstvo je cudno bas, sve je moguce veceras, od ocaja do sjaja. 

27.10.2020
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hajmo Srbija
I da slusamo Tinu Ivanovic i vilu u Brazilu cijelu noc

I da slusamo Tinu Ivanovic i vilu u Brazilu cijelu noc

NON MOLLARE MAI
Iskreno, nisam ljubitelj srbijanske reprezentacije, ali veceras im drzim palceve protiv onih odvratnih uplakanih prevarantskih klosara. Kad god pomislim na brazil, prvo sto mi padne na pamet je ova scena
Aha, fakat nisam znao, hvala. Znaci slicno kao i u kosarci u mladjim kategorijama.PeppermintSA je napisao/la:U-17, U-19 i U-21 prvenstva su po konfederacijama. Znači, u tim kategorijama imaš evropska prvenstva i preko njih se plasiraš na Svjetska prvenstva (U-18 i U-20). Preko U-21 evropskog prvenstva se plasiraš na Olimpijske igre koje su de facto U-23 prvenstvo.taremuha je napisao/la:Moze li mi neko objasnit otkud U-20 prvenstvo, zar ne postoje samo U-17, U-19 i U-21 prvenstva ?Fuerza je napisao/la:
Srbija: Stojković, Rukavina, Veljković, Milenković, Kolarov, Tadić, Kostić, Milinković-Savić, Matić, Ljajić, Mitrović
Brazil: Alisson, Miranda, Thiago Silva, Fagner, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus, Willian
sastavi ako koga interesuje
Brazil: Alisson, Miranda, Thiago Silva, Fagner, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus, Willian
sastavi ako koga interesuje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kakav sastav izbacio Krstaja 

- alan_kardec
- Kontakt:
nema Baneta, tu je Rukavina, Veljković i Milenković stoperi
Znači svi yebeni preduslovi za pogibiju, su ispunjeni

Znači svi yebeni preduslovi za pogibiju, su ispunjeni

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- PeppermintSA
- Kontakt:
Da, isto kao u košarci samo što su Olimpijske igre posljednji stadij omladinskog fudbala, dok su u košarci seniorsko takmičenje.taremuha je napisao/la: Aha, fakat nisam znao, hvala. Znaci slicno kao i u kosarci u mladjim kategorijama.
- Fikret1946
- Kontakt:
pa logicno da nema Baneta, nece valjda taj penzioner ganjati Neymara
kako god ne gine im repriza utakmice protiv Argentine 2006 godine

kako god ne gine im repriza utakmice protiv Argentine 2006 godine
Respect za sastav Srbije, hrabro 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Aj Bane, ali stavlja 2 neiskusna stopera protiv Brazila i bez najboljeg DM i sa animicnim Kosticm...
Ne znam sta konta s Rukavinom i s Matićem i SMS-om na zadnjem veznom?! Pa tu ima da duva ko Košava... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rukavina je eto u cvatu mladosti...Fikret1946 je napisao/la:pa logicno da nema Baneta, nece valjda taj penzioner ganjati Neymara![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo je gore nego miha u zagrebu
- Fikret1946
- Kontakt:
nisam ni vidio koga mijenja iskreno, poenta je da ga bane ne bi mogao cuvatimarconato je napisao/la:Ne znam sta konta s Rukavinom i s Matićem i SMS-om na zadnjem veznom?! Pa tu ima da duva ko Košava...
i ovaj gore sto pise da ne igra najbolji zadnji vezni, ko je to bolji od Matica bgt da nije Milivojevic mozda

Trebao je Tite stavit jos jednog defanzivca sa Casemirom i Paulinhom jbt.
Kaže novaković sinoć to ako bude to je ko da im otvaramo autoput.marconato je napisao/la:Ne znam sta konta s Rukavinom i s Matićem i SMS-om na zadnjem veznom?! Pa tu ima da duva ko Košava...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.