FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zbog tebe sam vino pio,
zbog tebe sam tužan bio,
Zbog tebe su u kafani prošli moji lijepi dani.
zbog tebe sam tužan bio,
Zbog tebe su u kafani prošli moji lijepi dani.
Sabrine mi moje!
Izgleda da je jedini način da ublehe odu iz Kluba Liga za opstanak ili Liga za prvaka bez Evrope. Tan nama nije problem, problem su domaći izdajnici. Za uspjeh u ovoj kukuruz ligi ne trebaju milioni.
SARAJEVO
Bicemo prvi u ligi za bedaka,vec vidim kapitena Rustema kako dize pehar,a Kusturicu kako pjeva na proslavi kuknjava
Izbaciti Radovca, vratiti Kobiljara!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Calin niz: 2 pobjede na srecu i naguzove,3 remija i poraz.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije do njega nista.zagorski je napisao/la:Calin niz: 2 pobjede na srecu i naguzove,3 remija i poraz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta mislite kako ce se situacija razvijati ako zavrsimo u ligi za opstanak?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Past ce mrtva glava!joker90 je napisao/la:Sta mislite kako ce se situacija razvijati ako zavrsimo u ligi za opstanak?
- Evolution87
- Kontakt:
Sta ucinio si tiii od zivota moooog...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako je Krste izvodio slobodnjakeEvolution87 je napisao/la:Sta ucinio si tiii od zivota moooog...

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Nije Cala nista kriv! Bit ce sramota ako mu neko na Kosevu bude zvizdao. Sve negativne emocije usmjerite prema lozi.MortemHz je napisao/la:Nije do njega nista.zagorski je napisao/la:Calin niz: 2 pobjede na srecu i naguzove,3 remija i poraz.
SARAJEVO
Pokušati dobiti još koju tekmu, skupiti bodova da se ne može ispasti i pustiti omladince u Ligi za opstanak da završe sezonu.
Ja ove majmune više gledati ne mogu. Ako hoce da vrate raju na Kosevo, mislim da bi ovo bilo dobro rjesenje.
Pa onda u sljedecu sezonu jovo nanovo, sve ispocetka. Ako se koji omladinac pokaze, ostaviti ga. Cijelu ekipu iznova graditi. Od golmana pa do napadaca. i plus jos otprilike 8 igraca za zamjenu. Znaci, treba nam 20ak novih igraca.. Ja licno ne bih ostavio niti jednog igraca koji danas igra u Sarajevu. Svi su se dovoljno pokazali u ovih 13. kola. (ali svakako ne raskidati ugovore, vec ih pustiti da gledaju novo Sarajevo s tribina i da budu Sarajevo II koje ce igrati prijateljske sa Semizovcem, Pofalickim isl.)
To vam je to drugovi moji..
Ja ove majmune više gledati ne mogu. Ako hoce da vrate raju na Kosevo, mislim da bi ovo bilo dobro rjesenje.
Pa onda u sljedecu sezonu jovo nanovo, sve ispocetka. Ako se koji omladinac pokaze, ostaviti ga. Cijelu ekipu iznova graditi. Od golmana pa do napadaca. i plus jos otprilike 8 igraca za zamjenu. Znaci, treba nam 20ak novih igraca.. Ja licno ne bih ostavio niti jednog igraca koji danas igra u Sarajevu. Svi su se dovoljno pokazali u ovih 13. kola. (ali svakako ne raskidati ugovore, vec ih pustiti da gledaju novo Sarajevo s tribina i da budu Sarajevo II koje ce igrati prijateljske sa Semizovcem, Pofalickim isl.)
To vam je to drugovi moji..
IDEMO PONOVO!
Hiljadu budala ce opet biti na Kosevu. Ovisni 1946joker90 je napisao/la:Sta mislite kako ce se situacija razvijati ako zavrsimo u ligi za opstanak?

SARAJEVO
Znam,samo onako konstatujemMortemHz je napisao/la:Nije do njega nista.zagorski je napisao/la:Calin niz: 2 pobjede na srecu i naguzove,3 remija i poraz.
Gori smo trenutno nego pod Jesicem sto smo bili! Kako padamo brzo, ovo je fascinantno jarane, za proucavati.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ista kao i danas, nista se nece promijeniti. Ove dok Tan ne smijeni nema ko drugi. Starih hordi nema, ovi novi ne znaju tribinu voditi, a ne upravu rusiti. Sve to ovima ide na ruku, i dok ih Tan ne nogira ne pada im na pamet da idu.joker90 je napisao/la:Sta mislite kako ce se situacija razvijati ako zavrsimo u ligi za opstanak?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Rustemovicu, Saricu, Samire, Amere ako imate obraza idite iz svetinje. Uprava napolje, kako vas nije stid u ovoj kokuz ligi se borimo za evropu, ustvari pretkola evrope, dok ste vi u klubu evropu cemo samo gledat preko tv. Gori smo mi sto pratimo ove ublehe.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!!!
Imaju li srama! stoka, gori od politicara!
Imaju li srama! stoka, gori od politicara!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@Molotovljev, @keli1946, dajte raji malo optimizma, recite da nas oci nase varaju kao sto ste znali. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946