cuj ugasio bi se klub
sto se ne ugase zeljeznicar, sloboda, olimpic, celik, velez ?
mi smo u istom rangu sa njima, ali oni nisu prodali svoj klub...
valjda kad se prodamo, treba da imamo neke koristi od toga ili se varam ?!
mozes mislit koliko si inteligentan kad padas na takve price da bi se ugasili da nema tana...
sarajevo je bilo i prije tana i bice poslije tana.
haj mi reci sta je to tebi tan donio u klub ?
vece place igracima jel ? sta ti imas od toga ?
pa vise je zrinjski uzeo titula od kad je tan dosao , a nisu se prodali kladionicarskoj mafiji...
rustemovic kapiten sarajeva.
haj mi reci razliku izmedju rostera sarajeva i mladosti iz nekakvog doboj-kaknja ?
znas koja je ? - u oba kluba isti, prosjecni igraci, samo sto smo mi nasim dali velike plate.
jesi li ti još jedan od baliya sa jednim zubom u glavi koji skandira : "amidza, amidza? "
nije on tu sto tebe voli, niti je dosao da tebi da sadaku; dosao je zbog biznisa.
ja koliko se sjecam , u doba virsli mi smo stalno igrali evropu ?
i reci mi bolan , gdje je ta tvoja akademija ? kojeg su igraca ove godine izbacili ?
radovac najbolji proizvod kluba u zadnjih 10 godina.

[/quote]
Svaka na mjestu, ali ima tu doduse i do ovih nesposobnjakovica u upravi, jer nije sigurno Tan u talu sa ovim smijesnim menadzerima oko kluba, nego ova domaca gamad. Ali da je malo ucinjeno sa ovim investitorom jeste, gledajuci recimo projekat NK Rijeka ili FK Vardar, neko je bas ovde stavljao link na kojem se mogao vidjeti kamp Vardara i u sutini ono se kampom moze nazvati, a ne ona nasa 3 terena uz onu supu. A o NK Rijeka da ne govorim, svi znamo koliko se tek tu ulaze, pa cak i novi stadion se gradi, grupne faze, pa evo ove sezone mogli bi uzeti i titulu pored do sada nedodirljivog Dinama.