FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:38

Mokes je napisao/la:
Memara je napisao/la:@High, ma kakav zrinjski daj svega ti, nisu oni toliko dobri koliko smo mi losi! Ja i dalje ne mogu da vjerujem i u soku sam kakva ekipa je trenutno prva na tabeli.
Nisam @high. :rol:
Eto klasicno "divovsko" podcjenjivanje protivnika. Sta ce ovaj, sta ce onaj, mi smo najjaci, bla bla. Mi sebi dopustimo da na pocetku sezone ostanemo bez NAJBOLJEG igraca, usto da ne dovedemo zamjenu, te igramo s 2 NAPADACA u citavom rosteru ???? I ti se cudis kako su Zrinjski i Krupa ispred nas ???
Fakat sam na pocetku sezone vjerovao i bio ubjeden u titulu i gledaj sad belaja. 11 bodova od prvog mjesta, znaci titulu komotno mozemo zaboraviti, ne zbog zaostatka nego zbog igre.
I opet ponavljam, mozemo se ugledati na Zrinjski i Krupu, a to sto smo mi igrali s Unitedom, HSV-om i Borusijom nam ne pomaze u ovom trenutku. Mi smo cirkus klub i tacka.
Izgubio si opkladu sa mnom vec nakon 13 kola.. :kafa: Sa opkladama sam 5/5.. Tacno cu se udebljati koliko mi morate naplacati puta rucak..
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 okt 2016, 18:39

Ovaj PAPE1 mi je nekako ista pasmina kao i pokojni Majkl...
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 okt 2016, 18:39

@Mokes :urnebes: :urnebes: avatar isti halali! Ma kontam ja sve, ali me sramota da su ove ustasice male trenutno prve na tabeli! Dzaba pokusavas ali to je samo jedna prosjecna ekipa i to treba da bude sramota nas, komsija i cijele drzave!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:41

PitarBordo je napisao/la:Ovaj PAPE1 mi je nekako ista pasmina kao i pokojni Majkl...
Branio je upravu prije, filozofirao, sad ce usmjeriti svoj gnjev prema forumasima koji su bili u pravu i vidjeli neke stvari dok je on gurao glavu u pijesak.. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 okt 2016, 18:42

a za dva dana nam je 70 rodjendan..
Sjetite se sta nam je sve Kusutirca obecao za 70ti
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 okt 2016, 18:42

joker90 je napisao/la: Izgubio si opkladu sa mnom vec nakon 13 kola.. :kafa: Sa opkladama sam 5/5.. Tacno cu se udebljati koliko mi morate naplacati puta rucak..
FK Sarajevo je k'o kazino, vazda gubis, al' ti fino.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 okt 2016, 18:44

Sve pohvale! :bow: :bow:
slika

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 okt 2016, 18:44

PAPE1 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Ne kažem da sam znalac, ne kažem da sam neki stručnjak, daleko od toga, ali neke stvari su se vidjele odmah na početku i ko iole malo prati fudbal mogao je predvidi ovaj scenario. Optimističnim koji i dalje vjeruju u titulu sam pljuvač, kao i još par "realnih" forumaša koji vide na svoje oči, a kako vrijeme odmiče, takvih je sve više i više. Da se vratim samo par sedmica unazad...

1.
SiouxLukavac je napisao/la: Sedam bodova iz sljedeće 4 utakmice kad bi uzeli, ne da bi bio zadovoljan, nego bi slavio kao da smo titulu uzeli kao što bi i većina vjerovatno a da se to desi, to jest da uzmemo 7 bodova, mislim da bi i uzeli titulu ali mislim da je to ipak nemoguće iz više razloga.

Prvo, loša ekipa, drugo, povrede, treće, kartoni uz sve to 4 preteške utakmice u nizu, i četiri boda bi bila dobra i to je realno očekvati, sve više od toga je ravno tituli i play offu recimo.
2.
SiouxLukavac je napisao/la:Idemo dalje, sad slijedi paklen raspored, bit će pravo teško, očekujem nekih 4 boda u sljedeće 4 utakmice, sve više od toga je SAVRŠENSTVO.
I zna li se da li će do Širokog biti spremni Duljević, Sarić ili Husejnović?
3.
SiouxLukavac je napisao/la:U sljedeće 4 utakmice i sa 4 boda moramo biti zadovoljni.
4.
SiouxLukavac je napisao/la:Sa ovom ekipom u sljedeće 4 utakmice ne možemo uzeti više od 4 boda.
5.
SiouxLukavac je napisao/la:Ja se iskreno pribojavam sve četiri naredne utakmice.
Povrede i kartoni su najveći problem za ovu, već sakatu i lošu ekipu bez ikakve širine.

Realno je očekivati 4 boda. (1-1-2)
Sve više od 4 boda je odlično i svi bi bili zadovoljni.
6.
SiouxLukavac je napisao/la:Nisam optimističan nikako ali nadam se da će nas obradovati.
Dobra stvar po nas a loša za bh fudbal je, vjerovatno, veliki pad Slobode, pa mislim da nam oni neće biti konkurenti za Evropu.
Radnik je ozbiljna i solidna ekipa ali mislim da nam neće napraviti neki problem što se tiče borbe za Evropu.
A ako želimo pričati o tituli i borbu za istu, onda mi večeras moramo pobijediti, Zrinjski je već na +7 a za 3 kola im gostujemo. Bojim se da će u ove 3 utakmice ta bodovna prednost biti dvocifrena i da će biti nemoguće, bilo kojoj ekipi, pa i nama, ih sustići ali nadam se da do toga neće doći.
Nisam optimističan ali opet tvrdim da ćemo izboriti na kraju evropu samo iz razloga što Slobodu više ne vodi Azmir i što je Široki u velikim problemima.
Hajde daj nam rjesenje da mi narednih 10 godina dominiramo,evo slusamo te...
Sad je za sve kasno. Prodajom kluba hostapleru, zapecatili smo sudbinu. Samo prodaja kluba, novom ambizioznijem vlasniku koji zna sta zeli, moze nas izvuci iz najgore situacije u istoriji skluba.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 okt 2016, 18:45

Memara je napisao/la:Sve pohvale! :bow: :bow:
slika
:tokralju: :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 okt 2016, 18:49

kakav besmisao mi furamo jbt e,pa bolje je realno da igramo ligu za opstanak,u ligi za prvaka bi nas ponižavali realno,ovako šuti pusti i budi stabilan prvoligaš,bio sam pesimista na početku sezone čim sam vidio da hurta ostaje ali ovakom krahu se fkt nisam nadao,ubogi smo i dekadentni,probati naći neku budalu koja bi nas kupila od tana i to je to

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 okt 2016, 18:50

Joj jes' se sjebala tema sa ovim linijama :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 okt 2016, 18:53

Da stvar bude gora, sjetite se samo utakmica gdje smo uzeli 3 boda.
Pobjeda protiv Viteza u 90+ minuti uz nevjerovatnu sreću.
Pobjeda protiv Krupe u 90+ minuti, nezasluženo.
Pobjeda protiv Olimpika, tijesna pobjeda gdje smo od raspale ekipe na kraju spašavali i čuvali prednost.
Jedina utakmica do sada, sa kojom možemo biti zadovoljni je utakmica protiv Svinjskog na Koševu kada smo ih uzeli 2:0, ne znam ni ja kako.

Moramo biti zadovoljni i sa trenutnim stanjem, MORAMO!

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 22 okt 2016, 18:54

Evander je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igrat
Ne mislim na ovu utakmicu nego inace na cilj Tana i to sta je njegov intres.
Ne znam na koji drugi nacin on moze imati ikakve druge koristi od ovakvog amaterskog kluba.
Ja mislim da se je i on pokajao sto je uopste usao u ovaj projekat i da je davno vec odustao od onoga sto je bio nekakav plan s nama.
To dovoljno dokazuje to sto se eve vec evidentno na kampu ne radi nista,a i 1. ekipa se selektira i pravi samo reda radi,usput se poneko tu ugradi sa igracima iz uprave da malo sta usicare. Nema vise nikakvih tu planova,ideja,ulaganja itd.
Mi smo,kako stvari stoje,vec de jure a uskoro i de facto ostali bez kluba.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:56

Gdje nam je @Majkl ili kako su ga neki ovdje zvali "babuka"?? Ovi pljuvaci i dusmani uvijek tu, a ovi sto vole klub i "brane" uvijek nestanu kad se situacija zagovna. Isti princip nestanka i sakrivanja, od Dine Selimovica do Majkla Avdica.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 okt 2016, 18:57

@memara
Četiri posta u kojima današnjeg protivnika nazivaš imenom koji mu ne priliči sam ti obrisao, molim te da ne nastavljaš s tim.

Ljudi su nas pobjedili zasluženo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 okt 2016, 18:58

Pa ljudi moji cim je onakav hohstapler otisao iz kluba (A.I.) trebalo nam je biti jasno u kom pravcu klub ide.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 19:00

Da mi je samo znati koliko su se obogatili na racun kluba, Dino Selimovic, Ibrak, Kantcmardzic i ostali.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 okt 2016, 19:02

čivčija jeste bjelosvjetski hoštapler ali je za rahmetulaha ihtijarevića kapetan podmornice moj zagorski

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 22 okt 2016, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 22 okt 2016, 19:02

Nažalost sve što sam pisao od ljeta i od imenovanja Hurtica za šefa stručnog štaba obistinilo se.Prognozirao sam tada da Hurtic neće trajati do prve pauze u prvenstvu i to se ostvarilo. Njegov izbor kao i izbor Ihtijarevica za šefa sportskog segmenta je pokazao da Uprava gubi kompas i da u sezonu ulazimo sa nestručnim i nekompetentnim ljudima.Tjeranje najboljeg igrača i strijelca kao i mnogih drugih kvalitetnih klubskih igrača dovelo je do toga da se umjesto za titulu borimo za ligu 6????? Cala mi je drag ali ni on nije puno toga promijenio .Ekipa jeste loša ali 3 boda iz 4 zadnje utakmice i 3 postignuta gola govore i o radu trenera. Prognozirao sam -6 na zimskoj pauzi ali to je sada misaona imenica. Sada idu nešto " lakše" utakmice ali koga mi možemo pobijediti ovakvom igrom u napadu? Kome možemo dati 2 gola? Treba stisnutizube do kraja sezone, zimus dovesti po dva ciljana pojačanja u svakoj liniji .Zahvaliti se igračima koji nemaju kvaliteta za Sarajevo. NIJE SVE IZGUBLJENO. UBIJEDJEN SAM DA ĆEMO SE PLASIRATI U EUROPU NA KRAJU SEZONE. SANSA POSTOJI I U KUPU. SARAJEVO JE BILO I U GORIM SITUACIJAMA.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 okt 2016, 19:03

Pa ko kaze da nisu zasluzeno uzeli? Ne smeta meni to uopste, bolji su duplo. Ali ja ih samo zovem ono sto i upravo jesu, ono sto oni i podrzavaju. Jesi li mozda slusao sta oni pjevaju tokom utakmice? Pozdrav hilmo.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 22 okt 2016, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DzemoSmjecanin, laznokrilo i 31 gost.