FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 22 okt 2016, 18:15

GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 okt 2016, 18:17

Evander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igrat

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 okt 2016, 18:19

Poslije kise uvijek dolazi sunce. Nadam se da ce i nama uskoro doci :( :( :plac:

Vidim podcjenjuju se druge ekipe. Zrinjski i Krupa nama mogu biti primjer u mnogo cemu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 okt 2016, 18:20

Memara je napisao/la:GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!
Slazem se , nikakve igre nista oni nemaju

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:20

Ocekivao sam svasta, ali ovakav pad i propast nismo ni mi "pljuvaci" mogli naslutiti! Mogu misliti kakva nam je nova iznenađenja tek uprava spremila na zimu, jedva cekam. Hocemo jos jednu desetku iz Albanije, zadnjeg veznog iz neke zadnje ekipe iz CG i moze jos kakav napadac iz Mijanmara.. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 okt 2016, 18:22

@High, ma kakav zrinjski daj svega ti, nisu oni toliko dobri koliko smo mi losi! Ja i dalje ne mogu da vjerujem i u soku sam kakva ekipa je trenutno prva na tabeli.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 okt 2016, 18:22

Ubjedljivo najbolja ekipa. Ljudi ce u zadnje 4 godine 3 puta uzeti titulu. Tu staje sva prica.
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 okt 2016, 18:23

joker90 je napisao/la:Ocekivao sam svasta, ali ovakav pad i propast nismo ni mi "pljuvaci" mogli naslutiti! Mogu misliti kakva nam je nova iznenađenja tek uprava spremila na zimu, jedva cekam. Hocemo jos jednu desetku iz Albanije, zadnjeg veznog iz neke zadnje ekipe iz CG i moze jos kakav napadac iz Mijanmara.. :opaopa:
presli su sad na kontakte iz rumunije i moldavije.. mora igrac valjda bar izgledat malo profesionalnije ;)
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 22 okt 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 okt 2016, 18:24

Gledam evo na eurosportu Bayern Borussia.M. Ja ne mogu da vjerujem s kim smo mi igrali i da je sve to za dvije godine sve palo u vodu. Brate ovo treba kaarati sve i svakog.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:26

Nestadose svi argumenti braniocima uprave na kraju.. Nema ni tog kampa, ni akadamije, ni qrca ni palca. Obecao Edis evropsko Sarajevo i grupe u 2017 negdje, a mi za opstanak se borimo. Hoce li imati izmet obraza da ode makar nakon ovog? :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 okt 2016, 18:27

Ne kažem da sam znalac, ne kažem da sam neki stručnjak, daleko od toga, ali neke stvari su se vidjele odmah na početku i ko iole malo prati fudbal mogao je predvidi ovaj scenario. Optimističnim koji i dalje vjeruju u titulu sam pljuvač, kao i još par "realnih" forumaša koji vide na svoje oči, a kako vrijeme odmiče, takvih je sve više i više. Da se vratim samo par sedmica unazad...

1.
SiouxLukavac je napisao/la:
Zip je napisao/la:Iz te 4 tekme kad bi 7 bodova uzeli, bio bih zadovoljan.
Samo da zelju napokon dobijemo na Kosevu abd.
Sedam bodova iz sljedeće 4 utakmice kad bi uzeli, ne da bi bio zadovoljan, nego bi slavio kao da smo titulu uzeli kao što bi i većina vjerovatno a da se to desi, to jest da uzmemo 7 bodova, mislim da bi i uzeli titulu ali mislim da je to ipak nemoguće iz više razloga.

Prvo, loša ekipa, drugo, povrede, treće, kartoni uz sve to 4 preteške utakmice u nizu, i četiri boda bi bila dobra i to je realno očekvati, sve više od toga je ravno tituli i play offu recimo.
2.
SiouxLukavac je napisao/la:Idemo dalje, sad slijedi paklen raspored, bit će pravo teško, očekujem nekih 4 boda u sljedeće 4 utakmice, sve više od toga je SAVRŠENSTVO.
I zna li se da li će do Širokog biti spremni Duljević, Sarić ili Husejnović?
3.
SiouxLukavac je napisao/la:U sljedeće 4 utakmice i sa 4 boda moramo biti zadovoljni.
4.
SiouxLukavac je napisao/la:Sa ovom ekipom u sljedeće 4 utakmice ne možemo uzeti više od 4 boda.
5.
SiouxLukavac je napisao/la:Ja se iskreno pribojavam sve četiri naredne utakmice.
Povrede i kartoni su najveći problem za ovu, već sakatu i lošu ekipu bez ikakve širine.

Realno je očekivati 4 boda. (1-1-2)
Sve više od 4 boda je odlično i svi bi bili zadovoljni.
6.
SiouxLukavac je napisao/la:Nisam optimističan nikako ali nadam se da će nas obradovati.
Dobra stvar po nas a loša za bh fudbal je, vjerovatno, veliki pad Slobode, pa mislim da nam oni neće biti konkurenti za Evropu.
Radnik je ozbiljna i solidna ekipa ali mislim da nam neće napraviti neki problem što se tiče borbe za Evropu.
A ako želimo pričati o tituli i borbu za istu, onda mi večeras moramo pobijediti, Zrinjski je već na +7 a za 3 kola im gostujemo. Bojim se da će u ove 3 utakmice ta bodovna prednost biti dvocifrena i da će biti nemoguće, bilo kojoj ekipi, pa i nama, ih sustići ali nadam se da do toga neće doći.
Nisam optimističan ali opet tvrdim da ćemo izboriti na kraju evropu samo iz razloga što Slobodu više ne vodi Azmir i što je Široki u velikim problemima.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 22 okt 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 okt 2016, 18:29

Memara je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
Ubjedljivo najbolja ekipa. Ljudi ce u zadnje 4 godine 3 puta uzeti titulu. Tu staje sva prica.
Sto samo govori da jedan takav prosjecni ustaski klub bolji od nas i komsija. Gasi ligu ili klub sramota me!
Ljudi imaju kontinuitet. Vec im postaje navika da redovno uzimaju trofeje.
Uprava im radi fenomenalan posao, dobar trener i poprilicno kvalitetan roster.

Realno, mozemo neke stvari naucit od njih koliko god to porazno bilo.
ZZ

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 okt 2016, 18:30

Treba nam napadac iz Kirgistana on ce davat 40 golova po sezoni

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2016, 18:31

13 kola iza nas, mi 4 pobjede imamo samo.. Je li ovo realno?? :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 okt 2016, 18:33

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igrat
Ne mislim na ovu utakmicu nego inace na cilj Tana i to sta je njegov intres.
Ne znam na koji drugi nacin on moze imati ikakve druge koristi od ovakvog amaterskog kluba.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 okt 2016, 18:33

Memara je napisao/la:@High, ma kakav zrinjski daj svega ti, nisu oni toliko dobri koliko smo mi losi! Ja i dalje ne mogu da vjerujem i u soku sam kakva ekipa je trenutno prva na tabeli.
Nisam @high. :rol:
Eto klasicno "divovsko" podcjenjivanje protivnika. Sta ce ovaj, sta ce onaj, mi smo najjaci, bla bla. Mi sebi dopustimo da na pocetku sezone ostanemo bez NAJBOLJEG igraca, usto da ne dovedemo zamjenu, te igramo s 2 NAPADACA u citavom rosteru ???? I ti se cudis kako su Zrinjski i Krupa ispred nas ???
Fakat sam na pocetku sezone vjerovao i bio ubjeden u titulu i gledaj sad belaja. 11 bodova od prvog mjesta, znaci titulu komotno mozemo zaboraviti, ne zbog zaostatka nego zbog igre.
I opet ponavljam, mozemo se ugledati na Zrinjski i Krupu, a to sto smo mi igrali s Unitedom, HSV-om i Borusijom nam ne pomaze u ovom trenutku. Mi smo cirkus klub i tacka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 22 okt 2016, 18:33

SiouxLukavac je napisao/la:Ne kažem da sam znalac, ne kažem da sam neki stručnjak, daleko od toga, ali neke stvari su se vidjele odmah na početku i ko iole malo prati fudbal mogao je predvidi ovaj scenario. Optimističnim koji i dalje vjeruju u titulu sam pljuvač, kao i još par "realnih" forumaša koji vide na svoje oči, a kako vrijeme odmiče, takvih je sve više i više. Da se vratim samo par sedmica unazad...

1.
SiouxLukavac je napisao/la:
Zip je napisao/la:Iz te 4 tekme kad bi 7 bodova uzeli, bio bih zadovoljan.
Samo da zelju napokon dobijemo na Kosevu abd.
Sedam bodova iz sljedeće 4 utakmice kad bi uzeli, ne da bi bio zadovoljan, nego bi slavio kao da smo titulu uzeli kao što bi i većina vjerovatno a da se to desi, to jest da uzmemo 7 bodova, mislim da bi i uzeli titulu ali mislim da je to ipak nemoguće iz više razloga.

Prvo, loša ekipa, drugo, povrede, treće, kartoni uz sve to 4 preteške utakmice u nizu, i četiri boda bi bila dobra i to je realno očekvati, sve više od toga je ravno tituli i play offu recimo.
2.
SiouxLukavac je napisao/la:Idemo dalje, sad slijedi paklen raspored, bit će pravo teško, očekujem nekih 4 boda u sljedeće 4 utakmice, sve više od toga je SAVRŠENSTVO.
I zna li se da li će do Širokog biti spremni Duljević, Sarić ili Husejnović?
3.
SiouxLukavac je napisao/la:U sljedeće 4 utakmice i sa 4 boda moramo biti zadovoljni.
4.
SiouxLukavac je napisao/la:Sa ovom ekipom u sljedeće 4 utakmice ne možemo uzeti više od 4 boda.
5.
SiouxLukavac je napisao/la:Ja se iskreno pribojavam sve četiri naredne utakmice.
Povrede i kartoni su najveći problem za ovu, već sakatu i lošu ekipu bez ikakve širine.

Realno je očekivati 4 boda. (1-1-2)
Sve više od 4 boda je odlično i svi bi bili zadovoljni.
6.
SiouxLukavac je napisao/la:Nisam optimističan nikako ali nadam se da će nas obradovati.
Dobra stvar po nas a loša za bh fudbal je, vjerovatno, veliki pad Slobode, pa mislim da nam oni neće biti konkurenti za Evropu.
Radnik je ozbiljna i solidna ekipa ali mislim da nam neće napraviti neki problem što se tiče borbe za Evropu.
A ako želimo pričati o tituli i borbu za istu, onda mi večeras moramo pobijediti, Zrinjski je već na +7 a za 3 kola im gostujemo. Bojim se da će u ove 3 utakmice ta bodovna prednost biti dvocifrena i da će biti nemoguće, bilo kojoj ekipi, pa i nama, ih sustići ali nadam se da do toga neće doći.
Nisam optimističan ali opet tvrdim da ćemo izboriti na kraju evropu samo iz razloga što Slobodu više ne vodi Azmir i što je Široki u velikim problemima.
Hajde daj nam rjesenje da mi narednih 10 godina dominiramo,evo slusamo te...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 okt 2016, 18:35

Kako i sta dalje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 okt 2016, 18:37

MortemHz je napisao/la:Kako i sta dalje?
Pa prvo cemo prodati Harisa Duljevica za 4 miliona
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 okt 2016, 18:38

MortemHz je napisao/la:Kako i sta dalje?
Prvo ostavke kusturice, kantardzica i ekipe pa cemo onda dalje .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.