NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 29 dec 2015, 07:27

užasna utakmica. dalton i manning, vraćajte se pod hitno!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2015, 08:02

Mig_Mig je napisao/la: Rio, pitao bih te kako Alem prezivi ovo psovanje i ponizavanje sinoc?
Na isti način na koji i Edin, za tu istu stvar, a ni work nije bio daleko od toga, ako ćemo biti realni. Svakako sam izbrisao, alem to neće više ponoviti, upozoren je na to, kroz PP, kao i ostali koji su to radili ranije.

Nije mi u interesu da neko sa ovog pdf-a završi u Banovićima, bez obzira ko to bio, jer nas je ionako malo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 dec 2015, 09:06

Ne bih ulazio u to koga treba banovati, a koga ne i svakako mi nije u interesu da se neko banuje(u sustini svejedno mi je), ali izjednacavanje ovako primitivnog ponasanja kao sto je psovanje i etiketiranje nekog homo sapiensom je, u najmanju ruku, bezobrazno. Never mind, imam ja u zivotu bitnijih stvari od tjeranja maka na konac na forumu, tako da jednostavno zaboravimo sve to i hajmo dalje.

Back to the topic, ne znam sta da mislim o drugom seedu. Mislim da su Chiefsi najopasnija ekipa od 3-6, tako da cu biti primoran navijati za Texanse, koliko god to apsurdno i mazohisticki zvucalo. Sto se tice Broncosa, napad je kriza, neznam sta da mislim. Da li vraitit Manninga sad poslje povrede, kakoav ce biti i sve to ili ostaviti Osweilera koji nije bio dovoljno dobar u zadnje 3. Coin toss!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2015, 09:39

Cardinalsi ce lagano da uganjaju NFC finale :kafa:

Nadam se da ce pobjediti Pantherse jer mi nekako oni izgledaju kao jedini koji mogu dobiti Patriotse, osim ako Jesti ili Bronconsi ne naprave podvig.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 dec 2015, 10:01

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Ona bijeda Broncosi, predvodjeni Human Growth Hormonom mogu komotno izgubiti od Jetsa, i eto Jetsa opet u Fox.
Da malo ukljucis lampice skont'o bi da Broncosi imaju 2% sanse da budu seed 3.

Human Growth :lol: :lol: Sigurno jos jedna laz lansirana iz staba cheatera kao i beskonacno drugih sto lazi sto dijela.

Patsi su k'o Srbi, okrenu istinu kako njima odgovara. Fuj cheateri, bljak deflagateri. :puke:
Neka te Glavonjin mali, nadji se s workom i fustangom, Dobrica Cosic bi bio ponosan na vas.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2015, 10:07

Dosta sa tom pričom, pretjerujete :stop:

Inače Broncosi sad zamijenili prvo za drugo pol, mada je moralo bolje protiv ovih osakaćenih Bengalsa, uskoro će morati donijeti odluku da li ostaviti Brocka ili vratiti Peytona za PO. :hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 dec 2015, 10:18

slika

:rol: :rol: :rol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2015, 10:18

Ma Payton ce igrati sigurno ako bude eventualna utakmica protiv Bradyja :D

A HC Bengalsa bi mogao da izgubi i sedmu uzastopnu utakmicu u PO (0-7). Nema pobjede od kada je dosao 2003..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 dec 2015, 16:27

slika

sta je Coltsima potrebno za diviziju

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 dec 2015, 16:27

Ako Seattle izgubi u Arizoni, onda Minnesota i GB u diretnom duelu odlucuju ko ide na Seattle? Ko dobije ide Seahawksima, a ko izgubi Washingtonu... ako se ne varam. :think:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 dec 2015, 16:35

SlevinKelevra je napisao/la:Ako Seattle izgubi u Arizoni, onda Minnesota i GB u diretnom duelu odlucuju ko ide na Seattle? Ko dobije ide Seahawksima, a ko izgubi Washingtonu... ako se ne varam. :think:
GB su dobili Seahawkse na pocetku sezone ako se dobro sjecam, sto znaci da imaju tiebreaker, sto znaci da GB u najgorem slucaju zavrsavaju 5i i idu Skinsima

3 vs 6, 4 vs 5

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 dec 2015, 21:02

Jel ovo ozbiljno za Coltse ili je neka sala?

Pats sa pola snage do superbowla :) a tamo je 50%-50% skim god.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 dec 2015, 23:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la: Rio, pitao bih te kako Alem prezivi ovo psovanje i ponizavanje sinoc?
Na isti način na koji i Edin, za tu istu stvar, a ni work nije bio daleko od toga, ako ćemo biti realni. Svakako sam izbrisao, alem to neće više ponoviti, upozoren je na to, kroz PP, kao i ostali koji su to radili ranije.

Nije mi u interesu da neko sa ovog pdf-a završi u Banovićima, bez obzira ko to bio, jer nas je ionako malo.
Kome sam ja psovao mrtvu familiju? Kako te nije stid to reci, kako te nije stid uporediti mene i njega u bilo kojem pogledu, a kamoli za ovako jedno primitivno ponasanje?

To sto ste vi guzni haveri, a ne volis mene, miga, worka i fustanga jer ne volimo Patse i seremo po njima nemas pravo zavoditi neki svoj red po privilegijama i ovo je ovako otkad si postao moderator nicim zasluzeno osim sto visis po svakoj mogucoj temi pa valjda zbog tog jer fali kadrova na forumu. ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2015, 23:54

Edin TM87 je napisao/la: Kome sam ja psovao mrtvu familiju? Kako te nije stid to reci, kako te nije stid uporediti mene i njega u bilo kojem pogledu, a kamoli za ovako jedno primitivno ponasanje?
Psovao si meni kad sam ti brisao ovdje postove (nije familija, ali si me poslao u PM), i poslije smo na PP prešli i riješili to, ali nije ni bitno sada. Alem je uvijek prcao Patse za sve čak i više od vas, prema tome nikakve protekcije nema, upozoren je za ono i bude li se ponovilo neće više biti član foruma.

Stvarno nema potrebe da se to pitanje moderacije poteže više.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 dec 2015, 23:59

Neka, druze se obojica samnom a ovdje jamu kopaju, pa nea vise toga

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2015, 00:00

Nisam ja tebi nista psovao, nemoj sirit lazi i nemoj molim te potezat pricu da si ti meni oprastao nesto molim te :lol: Evo banuj me sad ako sam bilo kojoj personi na forumu psovao na ovoj temi ikad (ne ukljucujuci igrace i timove logicno)

Nije poenta Alem normalno da necu da ga banuje iko mi se ovdje prcamo 2 godine i zajebanciju sirimo, a i kome bi se smijali za ove izlete i prognoze :rol:

Prcao ih je nekad, al' su mu nesto postali dragi u zadnje vrijeme, sto li :tralala:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 dec 2015, 00:01

KenoRob je napisao/la:Jel ovo ozbiljno za Coltse ili je neka sala?

Pats sa pola snage do superbowla :) a tamo je 50%-50% skim god.
Nije sala, treba im se poklopit jos 8 stvari

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 dec 2015, 00:30

Edin TM87 je napisao/la:Nisam ja tebi nista psovao, nemoj sirit lazi i nemoj molim te potezat pricu da si ti meni oprastao nesto molim te
Ne širim, znam dobro šta je bilo, možda je bilo na PP (nakon što sam ti izbrisao neki post gdje si spominjao Patse :mrgreen: ), al' helenejse, nije sad ni bitno, riješili smo te razmirice.
Edin TM87 je napisao/la:Prcao ih je nekad, al' su mu nesto postali dragi u zadnje vrijeme, sto li :tralala:
Ma ne prca jedino kad igraju protiv vas, cheateri mu je omiljena uzrečica :P
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 dec 2015, 00:31

alemsa je napisao/la:Neka, druze se obojica samnom a ovdje jamu kopaju, pa nea vise toga
Sam si je sebi iskopao !
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2015, 00:32

Ponasate se kao da ste navijaci Raidersa :D

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.