MrMacak je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:OLARIA-MADUREIRA RJ 1 kvota 2.35.
Ovo dojava ? Kakva dojava kvota 2.35 bolan ne bio,dojava je kvota preko 10,20,30 a ne 2.35,ne budi smjesan.To je samo neka analiza,koju sam ja vidio hiljadu puta dosad.I hoces naplacivati kvotu 2.35 za 50 KM hahaha
AJD MOLIM TE UFATI SE NOGE SA FORUMA !
sad cu ti ja rec....ovi klubovi su u dobrim odnosima i uvjek je domacin pobjedivao i zbog toga je ova utakmica namjestena...ali ipak ostaje da vidimo do vecaras...
1-0

poslusao sam lika i puko 1 2.35, pogodio R.Madrid, 2.05, hokej Modo 1.95, Karpat 2.10, Hemellina 1.80 rukomet Dansku 2.15 i Svedsku 2.05..Sutra 155 km.
Ne igram cesto a i neulazem puno iz dosade, a nemzes da gledas neke tekme a da neodigras sta..puce me ovaj hokej danas, jos sam konto da stavim i Madjarsku 1.60
Druze hvala za Olaria

ija budala puce 1, ali dobro sam se izvukao i na Karpatu ljudi gubili 1/3 1-3, pm okrenuli na kraju 4-3 nisam mogao da vijerujem..ebena kladionica zato sam prije 2 dana kiksao hokej Strhromar 125 citavo vrijeme vodili i na kraju 2-2 predzadnja tekma na listicu, zadnja bila Sevilla- Villaral 1...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu