NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljudi imal ti pojacanja ...
Imaju juniori pojacanja to nam je za ovu godinu od pojacanja 
Daj boze da izgulimo i ovu godinu

Eno Sloboda će pripremati evropsku Slobodu.Pola ekipe bi moglo dobiti slobodne papire.Mogli bi se pojačati nepotrebnim igračima u Slobodi.zmajoni je napisao/la:Imaju juniori pojacanja to nam je za ovu godinu od pojacanja

Ode Sušić u Drinu

Pa normalno kad momak ne dobija plate dosta ce ih otic a juniori su nam pojacanja bio sastanakvatreni je napisao/la:Ode Sušić u Drinu![]()
![]()

vatreni je napisao/la:Eno Sloboda će pripremati evropsku Slobodu.Pola ekipe bi moglo dobiti slobodne papire.Mogli bi se pojačati nepotrebnim igračima u Slobodi.zmajoni je napisao/la:Imaju juniori pojacanja to nam je za ovu godinu od pojacanja
Daj boze da izgulimo i ovu godinu![]()
![]()
Mi imamo jos status premijerligaša,sto bi za njihov visak bilo i logično.
![]()
![]()
Pa nece ti niko doc dzaba igrat i ovo sto ostane nasa djeca ce ostat

Jao,pa nije valjda dotle doslozmajoni je napisao/la:vatreni je napisao/la:Eno Sloboda će pripremati evropsku Slobodu.Pola ekipe bi moglo dobiti slobodne papire.Mogli bi se pojačati nepotrebnim igračima u Slobodi.zmajoni je napisao/la:Imaju juniori pojacanja to nam je za ovu godinu od pojacanja
![]()
![]()
![]()

a novi sponzor belamionixzmajoni je napisao/la:vatreni je napisao/la:Eno Sloboda će pripremati evropsku Slobodu.Pola ekipe bi moglo dobiti slobodne papire.Mogli bi se pojačati nepotrebnim igračima u Slobodi.zmajoni je napisao/la:Imaju juniori pojacanja to nam je za ovu godinu od pojacanja
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
danas su otjerali naseg trenera Kadiju,covjek 30 godina u zvijezdi,i otjeran,heh...nasa uprava...
ove sezone deremo guzove svima

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Steta sto je takva situacija, da hocete aBd ostati u ligi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ove godine nema opstanka. konačno na našu veliku žalost smo dotakli dno. Iz pouzdanih izvora znam da smo dotakli dno. Samo Vas molim da me unaprijed neosuđujete jer nikad nepišem dok nešto dobro neprovjerim, tako je bilo kada sam pisao za onog Azerbejdžanca. Na našu žalost dvije ekipe sa koijma bi smo se mogli borit za opstanak dolaze iz RS (Drina i Mladost) a kako su ove godine ispale njihove dvije nevjerujem da će i sljedeće. Što se tiče ovih iz Federacije tu smo mi Vitez i Travnik ali su ova dva trenutno ispred nas po igračkom kadru da neračunamo da će se kod nas i ovo što ima rasuti. Prvi primjer je Sušić koji je već pronašao novi klub.
Jedina svjetla tačka je mislim da će konačno naša djeca dobiti šansu - a to su mnogi željeli. Sad će te se moći uvjeriti koliko oni vrijede ili nevrijede.
Jedina svjetla tačka je mislim da će konačno naša djeca dobiti šansu - a to su mnogi željeli. Sad će te se moći uvjeriti koliko oni vrijede ili nevrijede.
momci jedino vi navjaci mozete ostaviti Zvijezdu i sljedecu sezonu u PL..bit ce vam tesko al nemojte odustajati morate se dic dok niste ispali,red je na vas nazalost pocelo se pricati :S
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Posljednji STRANAC kojeg je trebalo otpustiti iz Zvijezde je bas Pavle Sušić.Od toliko koliko je ostalo on je jedan od četvorice koji vrijede.Medjutim,Zrinjski koji izlazi u Europu se pojačava njime kojeg ja za takvu ekipu ne bi nazvao pojačanje.E sada mozete misliti na kojem smo mi nivou kada se Zrinjski pojačava iz ekipe koja je nula bila u drugom dijelu.
Napokon ide jedna normalna sezona, bez ikakvih navijackih ambicija tipa ide se ne europu, dolazi azerbejdzanac, doce ovaj, doce onaj...... znaci sad se je sve jad i cemer i svaka pobjeda ce biti ko da je izborena europa iz ovakve situacije se moze dosta izvuc
nevjerovatno vec smo ispali .ljudi sacekajte malo sta je vama.kakvo ispadanje bolan
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
kako se samo smijem i citam ove postove,alo ljudi sta je vama,pa i budala zna da se nece niti jedan transfer dogoditi dok ne zavrsi svjetsko prvenstvo,ljudi jednostavno dali odmora od sve,al vjeruj da ce zvijezda biti jaca od prosle sezone,doce i novi trener,par igraca izvana,i rupe se pokrpit iz ostali klubova,tipa sloboda itd...naravno s ovim nasim kosturom od ekipe sto je ostao,zvanicno!!!a susic je davno trebo otic,preskup je igrac,a nista posebno nije pokazao..astra1922 je napisao/la:nevjerovatno vec smo ispali .ljudi sacekajte malo sta je vama.kakvo ispadanje bolan
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
sta ti je ba imaju ljudi "provejrene informacije"crvenobijeli je napisao/la:kako se samo smijem i citam ove postove,alo ljudi sta je vama,pa i budala zna da se nece niti jedan transfer dogoditi dok ne zavrsi svjetsko prvenstvo,ljudi jednostavno dali odmora od sve,al vjeruj da ce zvijezda biti jaca od prosle sezone,doce i novi trener,par igraca izvana,i rupe se pokrpit iz ostali klubova,tipa sloboda itd...naravno s ovim nasim kosturom od ekipe sto je ostao,zvanicno!!!a susic je davno trebo otic,preskup je igrac,a nista posebno nije pokazao..astra1922 je napisao/la:nevjerovatno vec smo ispali .ljudi sacekajte malo sta je vama.kakvo ispadanje bolan

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Kontakt:
mirzard je napisao/la:sta ti je ba imaju ljudi "provejrene informacije"crvenobijeli je napisao/la:kako se samo smijem i citam ove postove,alo ljudi sta je vama,pa i budala zna da se nece niti jedan transfer dogoditi dok ne zavrsi svjetsko prvenstvo,ljudi jednostavno dali odmora od sve,al vjeruj da ce zvijezda biti jaca od prosle sezone,doce i novi trener,par igraca izvana,i rupe se pokrpit iz ostali klubova,tipa sloboda itd...naravno s ovim nasim kosturom od ekipe sto je ostao,zvanicno!!!a susic je davno trebo otic,preskup je igrac,a nista posebno nije pokazao..astra1922 je napisao/la:nevjerovatno vec smo ispali .ljudi sacekajte malo sta je vama.kakvo ispadanje bolan![]()
![]()

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Uglavnom svako plasira neprovjerene informacije.Mahom smo predhodnih sezona fulali.Pojačavaju se samo ekipe za euro takmičenja.Probjeru ono sto valja.Nama,običnim smrtnicima sto ostane.Sloboda će probrati na kantonu sto valja.Mi, sto Sloboda ne htjedne.Jbg.veliki je kanton,valjda skupimo nesto,samo ne vise onaj hamelj iz Srbije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.