Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad prije Mekiću uđe na forum i napisa ovoliki post? Sigurno još nije Edis ušao u svlačionicu.Albas1921 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 17:49Samo ne znam kako vas nije stid pljuvati vise po Mekicu, momak za sada jako korektan!! Vracao bi i ja lopte Coci i isao na siguricu buduci da su se pojedinci umislili i momak kad daje loptu ne ulaze u prostor nego se ceka sve na gotovo. (Gasal) + uzeo i ocistio par kljucnih lopti. J*** se meni je li gledao pitare ili ne zanima me zalaganje igraca na terenu i svaka cast Nedime za ovaj potez, trazenje prekida utakmice od sudije radi ovog sramotnog skandiranja na tribinama!!!
Prije bih za Hajdarevica rekao da je odsutan, nema Hodzica da kupi za njega lopte i ispravlja greske.
Za Gasala se traze opravdanja (lokva) izgubio je do sada 6 lopti na kojem god dijelu terena se nalazi, ne ide u prostor, jako los u odnosu na prethodne utakmice.
Stilic danas nije u sastavu ili?![]()
Santos zatvoren ali isto tako ga momak pojeo u 2 duela i samo se pitam koliko sansi treba Santos da namjesti Haracicu da bi ovaj zabio gol?
Vegu suvisno komentarisati jos od prve utakmice u dresu Zeljeznicara, nevezano za autogol, cista fula. Misljenje nisam mijenjao ni nakon utakmice protiv Tuzle, za razliku od vecine pa vam je sad kloc i levat, standardno…![]()
De nam reci gdje se može zaposliti kao full time debil i smarač po forumima da i mi koju marku uzmemo?