HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Memorijal Andrija Anković otvoriti će u subotu 11. veljače, u 13:00 utakmica HŠK Zrinjski-HNK Hajduk...
U nedjelju, 12. veljače, u 13:00 je utakmica za treće mjesto a finale je na rasporedu u 15:00...
Pored Zrinjskog i Hajduka, na turniru učestvuju domaći GOŠK Gabela i hrvatski drugoligaš Gorica...
U nedjelju, 12. veljače, u 13:00 je utakmica za treće mjesto a finale je na rasporedu u 15:00...
Pored Zrinjskog i Hajduka, na turniru učestvuju domaći GOŠK Gabela i hrvatski drugoligaš Gorica...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Sutra igramo protiv Kopera za koje nastupaju Pranjić, Ibričić i naš prijatelj Antolović...
Sastav momčadi Kopera u utakmici protiv FC Hradec-Kralove koju su izgubili rezultatom 0:1
FC Koper: Antolović – Pučko, Teijo, Gregor, Ikić (46. Palik) – Pekuson, Pranjić, Posavac, Ibričić – Lukanovič, Valencia (46. Vekič)...
Sastav momčadi Kopera u utakmici protiv FC Hradec-Kralove koju su izgubili rezultatom 0:1
FC Koper: Antolović – Pučko, Teijo, Gregor, Ikić (46. Palik) – Pekuson, Pranjić, Posavac, Ibričić – Lukanovič, Valencia (46. Vekič)...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Stampy ne ser...i **** sa Hajdukom mrtvim sa nase teme,imaju svojh temu na forumu
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
Danas protiv Kopera, šestoplasirane momčadi slovenačke prve lige...
Meč će vjerojatno propustiti Pehar i Todorović koji se žale na ozljede, ali se vraća Peko nakon što je pauzirao protiv Hradeca, također zbog ozljede (loše vrijeme i losi tereni u Istri uzimaju svoj danak, nadam se da ćemo se u budućnost ugledati na klubove kao što su Rijeka, koja se priprema na jugu Portugala ili Osijek koji se priprema u španjolskoj Marabelli, gdje su vrhunski uvjeti i gdje se pripremaju vrhunski europski klubovi...jeste možda malo skuplje, ali...kad smo već od Macrona naručili najskuplju moguću opremu, možemo dati i koji euro vise za pripreme, sve za dobrobit momčadi....
)

U prvoj utakmici u prvenstvu protiv Čelika biti ćemo lišeni usluga Jakovljevića i Petraka zbog kartona...
Vjerojatnih početnih 11: Pirić, Blaić, Bogdanović, Katanec, Kukoč, Jamak, Tomić, Jović, Peko, Bilbija i Mešanović...
Meč će vjerojatno propustiti Pehar i Todorović koji se žale na ozljede, ali se vraća Peko nakon što je pauzirao protiv Hradeca, također zbog ozljede (loše vrijeme i losi tereni u Istri uzimaju svoj danak, nadam se da ćemo se u budućnost ugledati na klubove kao što su Rijeka, koja se priprema na jugu Portugala ili Osijek koji se priprema u španjolskoj Marabelli, gdje su vrhunski uvjeti i gdje se pripremaju vrhunski europski klubovi...jeste možda malo skuplje, ali...kad smo već od Macrona naručili najskuplju moguću opremu, možemo dati i koji euro vise za pripreme, sve za dobrobit momčadi....

U prvoj utakmici u prvenstvu protiv Čelika biti ćemo lišeni usluga Jakovljevića i Petraka zbog kartona...
Vjerojatnih početnih 11: Pirić, Blaić, Bogdanović, Katanec, Kukoč, Jamak, Tomić, Jović, Peko, Bilbija i Mešanović...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Oprema je strava, mrtva šminka, kako i dolikuje prvaku...Mene najviše interesiraju trenirke i duksevi, samo mislim da ću se morati strpiti do ljeta i nove kolekcije, ako ništa barem će za početak biti moguće nabaviti dres u Fan shopu...Lillard je napisao/la:Macron
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Dobro je, jutros su svi trenirali, znači ozljede par igrača nisu ozbiljnije prirode...
Plemići se večeras vraćaju u Grad...
Plemići se večeras vraćaju u Grad...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ima li kakovih novosti na relaciji Kerla-Zrinjski?
Nešto je utihnula priča u vezi njega...
Nešto je utihnula priča u vezi njega...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Navodno će Macron otvoriti svoju poslovnicu u Mepasu gdje će se moći kupiti sva oprema od Zrinjskog , kao i sve ostalo iz njihove ponude .PiazzaGrande je napisao/la:Oprema je strava, mrtva šminka, kako i dolikuje prvaku...Mene najviše interesiraju trenirke i duksevi, samo mislim da ću se morati strpiti do ljeta i nove kolekcije, ako ništa barem će za početak biti moguće nabaviti dres u Fan shopu...Lillard je napisao/la:Macron
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- hskzmostar
- Kontakt:
smoto je napisao/la:Navodno će Macron otvoriti svoju poslovnicu u Mepasu gdje će se moći kupiti sva oprema od Zrinjskog , kao i sve ostalo iz njihove ponude .PiazzaGrande je napisao/la:Oprema je strava, mrtva šminka, kako i dolikuje prvaku...Mene najviše interesiraju trenirke i duksevi, samo mislim da ću se morati strpiti do ljeta i nove kolekcije, ako ništa barem će za početak biti moguće nabaviti dres u Fan shopu...Lillard je napisao/la:Macron
Boze daj ali cisto sumnjam,navodno navodno !
-
Nikada bolju i skuplju ekipu nismo imali (tako smo govorili i ljetos i prošle zime, a nadam se da će tako biti i ovoga ljeta i sljedeće zime, to je znak da se kvalitetno i planski radi)...Svih 11 igrača koji su ove sezone najčešće nastupali za Zrinjski su tu ( Kozić, Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić, Petrak, Tomić, Peko, Todorović, Bilbija i Mešanović), otišli su oni koji su imali malu ili nikakvu minutažu ove sezone (Radeljić, Sivrić, Žeravica itd.), a dovedena su istinska pojačanja:dojučerašnji golman mlade reprezentacije Pirić, Blaić-koji će zauzeti mjesto na desnom boku, Kukoč-za kojega je izvršni predsjednik rekao da će biti ne samo pojačanje za Zrinjski, nego i za čitavu ligu, Jamak-odličan veznjak koji će voditi borbu sa Petrakom za mjesto u prvih 11, Kobiljar- mlada nada bh nogometa i Kajkut-prekaljeni strijelac ( još kada bi i Kerla šarnuo
imali bi USS Enterprise na terenu )...Tu je i trener Barbarić koji je stepenica više u odnosu na Marinovića...
Mislim da ćemo lakše nego što očekujemo podići kantu na kraju sezone, ustvari obje, jer imamo i za kup odličan sastav-druga naša postava je po kvaliteti i realnim cijenama (ne onim kretenskim na bh transfermarktu, gdje čovjek nabija cijene igračima tima za kojeg navija) u rangu prvih ekipa Želje i Sarajeva...
Sve je u našim rukama i samo od nas, ni od koga drugog, ovisi hoćemo li slaviti 5. titulu i prvu duplu krunu ili nećemo...
Mislim da ćemo se na kraju svibnja radovati kao nikada do sad i da će kapetan Zrinjskog podići oba trofeja u zrak...
Edit: Evo Kerla šarnu za Želju na pola godine...izvuk'o ga Slavko iz svoje kartoteke

Mislim da ćemo lakše nego što očekujemo podići kantu na kraju sezone, ustvari obje, jer imamo i za kup odličan sastav-druga naša postava je po kvaliteti i realnim cijenama (ne onim kretenskim na bh transfermarktu, gdje čovjek nabija cijene igračima tima za kojeg navija) u rangu prvih ekipa Želje i Sarajeva...
Sve je u našim rukama i samo od nas, ni od koga drugog, ovisi hoćemo li slaviti 5. titulu i prvu duplu krunu ili nećemo...
Mislim da ćemo se na kraju svibnja radovati kao nikada do sad i da će kapetan Zrinjskog podići oba trofeja u zrak...
Edit: Evo Kerla šarnu za Želju na pola godine...izvuk'o ga Slavko iz svoje kartoteke

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 feb 2017, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Tvoj optimizam je sigurno realan i sve ovo sto si napisao je istina.Ali ipak treba uzeti malo rezerve,treba vidjeti kako ce Barba to posloziti,kakva ce biti atmosfera u timu jer puno je novih igraca i svi su navikli igrati a ovdje to nece biti moguce.Ako budu dobra klapa rezultat nece sigurno izostati.Svi znamo da imena ne igraju ali s obzirom da zadnjih godina radimo planski i da imamo i bodovnu prednost i nelos raspored prije doigravanja onda obrana titule prvaka bi smjela izostati a kup je druga prica iako ne sumnjam da cemo i tamo imati glavnu rijec.PiazzaGrande je napisao/la:Nikada bolju i skuplju ekipu nismo imali (tako smo govorili i ljetos i prošle zime, a nadam se da će tako biti i ovoga ljeta i sljedeće zime, to je znak da se kvalitetno i planski radi)...Svih 11 igrača koji su ove sezone najčešće nastupali za Zrinjski su tu ( Kozić, Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić, Petrak, Tomić, Peko, Todorović, Bilbija i Mešanović), otišli su oni koji su imali malu ili nikakvu minutažu ove sezone (Radeljić, Sivrić, Žeravica itd.), a dovedena su istinska pojačanja:dojučerašnji golman mlade reprezentacije Pirić, Blaić-koji će zauzeti mjesto na desnom boku, Kukoč-za kojega je izvršni predsjednik rekao da će biti ne samo pojačanje za Zrinjski, nego i za čitavu ligu, Jamak-odličan veznjak koji će voditi borbu sa Petrakom za mjesto u prvih 11, Kobiljar- mlada nada bh nogometa i Kajkut-prekaljeni strijelac ( još kada bi i Kerla šarnuoimali bi USS Enterprise na terenu )...Tu je i trener Barbarić koji je stepenica više u odnosu na Marinovića...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Imamo strašnu ekipu na papiru, jedan od vratara sigurno ide, jer je logično da budu tri, a ne četiri, vjerojatno i Kouadio koji nije išao u Istru.. sad da li posudbe ili raskidi to je stvar dogovora.. samo se nadam da ćemo dovesti još jednog stopera jer smo ostali na trojici, a oni su najviše podložni kartonima, tako da bi valjalo imati još jednoga u rotaciji..
HŠKZ!
Hoce li bit kako ultrasa dns na utk u gabeli?
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
PiazzaGrande je napisao/la:.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Edit:bolje da nisu ni dolazili
- brkatasomina
- Kontakt:
- hskzmostar
- Kontakt:
2:1 pobjeda nad Hajdukom 2,Zrinjski takodjer kombinirana postava.
Trazi se jos pocetnih 11,cudi me sto Kukoc danas nije nastupao!
Trazi se jos pocetnih 11,cudi me sto Kukoc danas nije nastupao!
Ljepše su izgledali oni Zeusovi crni dresovi,nego ovi danas.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- hskzmostar
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Ljepše su izgledali oni Zeusovi crni dresovi,nego ovi danas.
Stvar ukusa,meni je ovaj dobar dres,bitno da prvi ostane zastitni znak.
Prijateljske dobro odradjene ali nisu mjerilo evo Mladost 2 2 sa Dnjiprom finalistom liga ueffe neki bi svrsavali i najavljivali grupnu fazu LP da su mjesto Dobojlija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.