HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 feb 2017, 11:28

Memorijal Andrija Anković otvoriti će u subotu 11. veljače, u 13:00 utakmica HŠK Zrinjski-HNK Hajduk...
U nedjelju, 12. veljače, u 13:00 je utakmica za treće mjesto a finale je na rasporedu u 15:00...
Pored Zrinjskog i Hajduka, na turniru učestvuju domaći GOŠK Gabela i hrvatski drugoligaš Gorica...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 feb 2017, 12:27

Sutra igramo protiv Kopera za koje nastupaju Pranjić, Ibričić i naš prijatelj Antolović...
Sastav momčadi Kopera u utakmici protiv FC Hradec-Kralove koju su izgubili rezultatom 0:1
FC Koper: Antolović – Pučko, Teijo, Gregor, Ikić (46. Palik) – Pekuson, Pranjić, Posavac, Ibričić – Lukanovič, Valencia (46. Vekič)...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 feb 2017, 17:51

Stampy ne ser...i **** sa Hajdukom mrtvim sa nase teme,imaju svojh temu na forumu
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 feb 2017, 09:01

Danas protiv Kopera, šestoplasirane momčadi slovenačke prve lige...
Meč će vjerojatno propustiti Pehar i Todorović koji se žale na ozljede, ali se vraća Peko nakon što je pauzirao protiv Hradeca, također zbog ozljede (loše vrijeme i losi tereni u Istri uzimaju svoj danak, nadam se da ćemo se u budućnost ugledati na klubove kao što su Rijeka, koja se priprema na jugu Portugala ili Osijek koji se priprema u španjolskoj Marabelli, gdje su vrhunski uvjeti i gdje se pripremaju vrhunski europski klubovi...jeste možda malo skuplje, ali...kad smo već od Macrona naručili najskuplju moguću opremu, možemo dati i koji euro vise za pripreme, sve za dobrobit momčadi.... :) )
slika

U prvoj utakmici u prvenstvu protiv Čelika biti ćemo lišeni usluga Jakovljevića i Petraka zbog kartona...
Vjerojatnih početnih 11: Pirić, Blaić, Bogdanović, Katanec, Kukoč, Jamak, Tomić, Jović, Peko, Bilbija i Mešanović...
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 feb 2017, 13:39

Macron :bow:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 feb 2017, 09:48

Lillard je napisao/la:Macron :bow:
Oprema je strava, mrtva šminka, kako i dolikuje prvaku...Mene najviše interesiraju trenirke i duksevi, samo mislim da ću se morati strpiti do ljeta i nove kolekcije, ako ništa barem će za početak biti moguće nabaviti dres u Fan shopu...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 feb 2017, 11:04

Dobro je, jutros su svi trenirali, znači ozljede par igrača nisu ozbiljnije prirode...
Plemići se večeras vraćaju u Grad...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 feb 2017, 12:20

Ima li kakovih novosti na relaciji Kerla-Zrinjski?
Nešto je utihnula priča u vezi njega... :?
Volim te bola'!

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 09 feb 2017, 12:03

PiazzaGrande je napisao/la:
Oprema je strava, mrtva šminka, kako i dolikuje prvaku...Mene najviše interesiraju trenirke i duksevi, samo mislim da ću se morati strpiti do ljeta i nove kolekcije, ako ništa barem će za početak biti moguće nabaviti dres u Fan shopu...
Navodno će Macron otvoriti svoju poslovnicu u Mepasu gdje će se moći kupiti sva oprema od Zrinjskog , kao i sve ostalo iz njihove ponude .
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 feb 2017, 13:14

smoto je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
Navodno će Macron otvoriti svoju poslovnicu u Mepasu gdje će se moći kupiti sva oprema od Zrinjskog , kao i sve ostalo iz njihove ponude .

Boze daj ali cisto sumnjam,navodno navodno !

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 feb 2017, 11:06

Nikada bolju i skuplju ekipu nismo imali (tako smo govorili i ljetos i prošle zime, a nadam se da će tako biti i ovoga ljeta i sljedeće zime, to je znak da se kvalitetno i planski radi)...Svih 11 igrača koji su ove sezone najčešće nastupali za Zrinjski su tu ( Kozić, Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić, Petrak, Tomić, Peko, Todorović, Bilbija i Mešanović), otišli su oni koji su imali malu ili nikakvu minutažu ove sezone (Radeljić, Sivrić, Žeravica itd.), a dovedena su istinska pojačanja:dojučerašnji golman mlade reprezentacije Pirić, Blaić-koji će zauzeti mjesto na desnom boku, Kukoč-za kojega je izvršni predsjednik rekao da će biti ne samo pojačanje za Zrinjski, nego i za čitavu ligu, Jamak-odličan veznjak koji će voditi borbu sa Petrakom za mjesto u prvih 11, Kobiljar- mlada nada bh nogometa i Kajkut-prekaljeni strijelac ( još kada bi i Kerla šarnuo :pray: imali bi USS Enterprise na terenu )...Tu je i trener Barbarić koji je stepenica više u odnosu na Marinovića...
Mislim da ćemo lakše nego što očekujemo podići kantu na kraju sezone, ustvari obje, jer imamo i za kup odličan sastav-druga naša postava je po kvaliteti i realnim cijenama (ne onim kretenskim na bh transfermarktu, gdje čovjek nabija cijene igračima tima za kojeg navija) u rangu prvih ekipa Želje i Sarajeva...
Sve je u našim rukama i samo od nas, ni od koga drugog, ovisi hoćemo li slaviti 5. titulu i prvu duplu krunu ili nećemo...
Mislim da ćemo se na kraju svibnja radovati kao nikada do sad i da će kapetan Zrinjskog podići oba trofeja u zrak...

Edit: Evo Kerla šarnu za Želju na pola godine...izvuk'o ga Slavko iz svoje kartoteke :D
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 feb 2017, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 10 feb 2017, 11:25

PiazzaGrande je napisao/la:Nikada bolju i skuplju ekipu nismo imali (tako smo govorili i ljetos i prošle zime, a nadam se da će tako biti i ovoga ljeta i sljedeće zime, to je znak da se kvalitetno i planski radi)...Svih 11 igrača koji su ove sezone najčešće nastupali za Zrinjski su tu ( Kozić, Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić, Petrak, Tomić, Peko, Todorović, Bilbija i Mešanović), otišli su oni koji su imali malu ili nikakvu minutažu ove sezone (Radeljić, Sivrić, Žeravica itd.), a dovedena su istinska pojačanja:dojučerašnji golman mlade reprezentacije Pirić, Blaić-koji će zauzeti mjesto na desnom boku, Kukoč-za kojega je izvršni predsjednik rekao da će biti ne samo pojačanje za Zrinjski, nego i za čitavu ligu, Jamak-odličan veznjak koji će voditi borbu sa Petrakom za mjesto u prvih 11, Kobiljar- mlada nada bh nogometa i Kajkut-prekaljeni strijelac ( još kada bi i Kerla šarnuo :pray: imali bi USS Enterprise na terenu )...Tu je i trener Barbarić koji je stepenica više u odnosu na Marinovića...
Mislim da ćemo lakše nego što očekujemo podići kantu na kraju sezone, ustvari obje, jer imamo i za kup odličan sastav-druga naša postava je po kvaliteti i realnim cijenama (ne onim kretenskim na bh transfermarktu, gdje čovjek nabija cijene igračima tima za kojeg navija) u rangu prvih ekipa Želje i Sarajeva...
Sve je u našim rukama i samo od nas, ni od koga drugog, ovisi hoćemo li slaviti 5. titulu i prvu duplu krunu ili nećemo...
Mislim da ćemo se na kraju svibnja radovati kao nikada do sad i da će kapetan Zrinjskog podići oba trofeja u zrak...
Tvoj optimizam je sigurno realan i sve ovo sto si napisao je istina.Ali ipak treba uzeti malo rezerve,treba vidjeti kako ce Barba to posloziti,kakva ce biti atmosfera u timu jer puno je novih igraca i svi su navikli igrati a ovdje to nece biti moguce.Ako budu dobra klapa rezultat nece sigurno izostati.Svi znamo da imena ne igraju ali s obzirom da zadnjih godina radimo planski i da imamo i bodovnu prednost i nelos raspored prije doigravanja onda obrana titule prvaka bi smjela izostati a kup je druga prica iako ne sumnjam da cemo i tamo imati glavnu rijec.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 10 feb 2017, 16:00

Imamo strašnu ekipu na papiru, jedan od vratara sigurno ide, jer je logično da budu tri, a ne četiri, vjerojatno i Kouadio koji nije išao u Istru.. sad da li posudbe ili raskidi to je stvar dogovora.. samo se nadam da ćemo dovesti još jednog stopera jer smo ostali na trojici, a oni su najviše podložni kartonima, tako da bi valjalo imati još jednoga u rotaciji..
HŠKZ!

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 11 feb 2017, 11:42

Hoce li bit kako ultrasa dns na utk u gabeli?

Besic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Besic » 11 feb 2017, 12:04

PiazzaGrande je napisao/la:.
slika
Jel ovako? :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 11 feb 2017, 15:16

Edit:bolje da nisu ni dolazili

brkatasomina
Kontakt:

Post Postao/la brkatasomina » 11 feb 2017, 15:20

Pobjeda danas 2:1
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 feb 2017, 15:21

2:1 pobjeda nad Hajdukom 2,Zrinjski takodjer kombinirana postava.
Trazi se jos pocetnih 11,cudi me sto Kukoc danas nije nastupao!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 feb 2017, 16:13

Ljepše su izgledali oni Zeusovi crni dresovi,nego ovi danas.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 feb 2017, 17:00

Besic je napisao/la:Ljepše su izgledali oni Zeusovi crni dresovi,nego ovi danas.

Stvar ukusa,meni je ovaj dobar dres,bitno da prvi ostane zastitni znak.
Prijateljske dobro odradjene ali nisu mjerilo evo Mladost 2 2 sa Dnjiprom finalistom liga ueffe neki bi svrsavali i najavljivali grupnu fazu LP da su mjesto Dobojlija. :roll:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.