I ja se nadam da nisu toliko glupi u Arsenalu da uzmu tog Krkica. Nadam se da je ovo jedna izmišljotina.T-MAC je napisao/la:thiago i krkic za fabregasa + lova..
nadam se da nisu toliko ludi u barci da ovo urade
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
a tek ja..Bosco je napisao/la:I ja se nadam da nisu toliko glupi u Arsenalu da uzmu tog Krkica. Nadam se da je ovo jedna izmišljotina.T-MAC je napisao/la:thiago i krkic za fabregasa + lova..
nadam se da nisu toliko ludi u barci da ovo urade
aj preko krkica mogu i preci..eto vam ga..

samo nek on ne ide nigdje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30
pominje se mogucnost odlaska tiaga u arsenal, al najnovije vijesti govore da je venger zainteresovan i za mladog montoyu
bilo kako bilo, nadam se da fabregas nece doci, a da se ozbiljnije pocne raditi na pojacavanju odbrane
pominje se mogucnost odlaska tiaga u arsenal, al najnovije vijesti govore da je venger zainteresovan i za mladog montoyu
bilo kako bilo, nadam se da fabregas nece doci, a da se ozbiljnije pocne raditi na pojacavanju odbrane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romario buraz, ovaku cu ja to reci ukratko.Romariooo je napisao/la:kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30
Fabregas odj.ebi od Barce u skokovima

A to za Thiaga

A Bojana treba nekom pokloniti besplatno

- Barca u srcu
- Kontakt:
Dajte ljudi , ja vam kažem, hajmo napisati e-mail Barceloni da ne rade ovo, možda nas i poslušaju, navedemo argumente i eto.
Mandrak je napisao/la:Romario buraz, ovaku cu ja to reci ukratko.Romariooo je napisao/la:kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30
Fabregas odj.ebi od Barce u skokovimaustavom mu zabraniti da prilazi stadionu sa kojeg je pobjegao kao najveca kukavica svojevremeno.
A to za Thiaga![]()
pa grohotom se smijem...tog dragulja mogu francuski perveznjaci samo sanjati jer od te price nema ništa.
A Bojana treba nekom pokloniti besplatnosevap bi bio.
ja bih reko da fabregas treba odhebati u skokovima i to onim s motkom
bojana treba prodati dok se moze i uzeti nesto para, 10 15 miliona se moze uzeti za njega
tiaga ostaviti u prvom timu, davati mu sto vise prilike da igra, cas umjesto xavija, cas umjesto inieste, da ima sto vise utakmica u nogama
ovog mladog montoyu en bi trebalo prodavati, nego posuditi, mozda bude od njega sta
fontasa ostaviti u prvom timu i davati mu sansu
posto zasto rasprodati ove stu su na posudbama, kao i maxwela, milita i jeffrena, tako rasteretit klub od njihovih plata i nesto i zaraditi
rasprodati i neke igrace iz b tima koji su se dobro pokazali al nemaju mjesta u prvom timu, uzeti nesto para za njih, i onda dovesti jos talentovane djece u klub i davati im priliku da se dokazuju u b timu u drugoj ligi, posebnu paznju obratit na mladice koji igraju na pozicijama na kojima ce nam u dogledno vrijeme trebati novi domaci igraci
dovesti samo jednog dobrog napadaca (rossi ili sanchez), te jednog dobrog lijevog beka (ako ima para Bale, ako nema onda neko jeftiniji)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
romario
nema sanse da se moze za bojana dobiti 10-15 miliona..
to nemoj ni sanjati...nije niko sis'o vesla...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
moze moze sigurno, tek mu je 20 godina, ima nekog znanja i iskustva, mogao bi on zablistati u nekom drugom klubu u kojem bude imao mjestaT-MAC je napisao/la:romario
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
tu je vidis problem...Romariooo je napisao/la:moze moze sigurno, tek mu je 20 godina, ima nekog znanja i iskustva, mogao bi on zablistati u nekom drugom klubu u kojem bude imao mjestaT-MAC je napisao/la:romario
''mogao'' bi on...mozda je mogao i u barci ali nije,,,imao je dovoljno prilike...zato se nece niko toliko dati u rizik,dati puno love za njega i onda se nadati da ce proraditi...

njegova realna cijena po meni je do 10 mil max
pozzz

pozzz
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
u nekom drugom vremenu jeste mu realna cijena do 10 miliona
danas kad za jednog rossija valja izvaliti 30 miliona, vrijedi i bojan barem upola manje
vrijedi bojan sigurno i 15 miliona i siguran sam da bi nekoliko klubova barem dalo toliko para za njega
danas kad za jednog rossija valja izvaliti 30 miliona, vrijedi i bojan barem upola manje
vrijedi bojan sigurno i 15 miliona i siguran sam da bi nekoliko klubova barem dalo toliko para za njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
15 miliona neka se neko istrese za Bojana i neka ga odmah vodi...želim mu svu srecu svijetu ,ali u nekom drugom klubu...možda i proigra i zablista , ko zna...ali MOŽDA.
Barci treba jedan stoper, jedan lijevi bek (to ce biti ili Enrique ili ovaj mladi Angel iz Sportinga...zato što Adriano može igrati (i igrao je ove godine) na obje bocne pozicije...i treba joj jedan napadac koji ce dati širinu (Rossi bi bio pun pogodak, što se napada tice mada je i Sanchez opak igrac i veoma dobar 1 na 1).
Barci treba jedan stoper, jedan lijevi bek (to ce biti ili Enrique ili ovaj mladi Angel iz Sportinga...zato što Adriano može igrati (i igrao je ove godine) na obje bocne pozicije...i treba joj jedan napadac koji ce dati širinu (Rossi bi bio pun pogodak, što se napada tice mada je i Sanchez opak igrac i veoma dobar 1 na 1).
ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav
Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepa
Ajd da je to los igrac pa hajd, al ako ce se iko uklopit savrseno onda je to Cesc 

Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepa

ser del barça es el millor que hi ha !
Cesc je jedno neodlucno, licemjerno *ovno i izdajnik. I sta bi mi trebali u buducnosti graditi ekipu oko igraca koji je ionako vise na tribinama i u bolnici nego na terenu? :misli:Scof1eld je napisao/la:ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav![]()
Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepaAjd da je to los igrac pa hajd, al ako ce se iko uklopit savrseno onda je to Cesc
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Cesc je jedno neodlucno, licemjerno *ovno i izdajnik. I sta bi mi trebali u buducnosti graditi ekipu oko igraca koji je ionako vise na tribinama i u bolnici nego na terenu? :misli:Scof1eld je napisao/la:ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav![]()
Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepaAjd da je to los igrac pa hajd, al ako ce se iko uklopit savrseno onda je to Cesc
malo i pretjerujes, nije cesc los u dusi niti mu treba zamjeriti sto je kao maloljetnika otisao u arsenal, dobar je on momak, al jedini mu je problem sto kod nas sad nema mjesta za njegov povratak, pa zato nek kao i do sada svoju srecu trazi u londunu ili negdje drugo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio 

ser del barça es el millor que hi ha !
Izvini, ali to jednostavno nije tacno...Xavi i Puyol nisu poletili, a imali su odlicne ponude kad je Barca bila u qurcu.Scof1eld je napisao/la:pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio
Neko vjeruje u sebe i svoju sudbinu u svom klub, ne možemo sve generalizovati...zato su ti igraci institucije Barce jer su joj ostali vjerni od pocetka do kraja...a znamo dobro da je bilo sušnih sezona u nizu, kad nije išlo.
Stani, Cesc je Barcu napustio kad smo igrali Kup Uefa i otisao u jaci klub, sad kad vidi da se tu nece naosvajati trofeja zeli da ga Barca vadi iz govana u koja se sam uvalio.Scof1eld je napisao/la:pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio
Piquea ne mozes porediti sa malim smrdom, jer je iz Barce hajmo reci protjeran (dobro mozda je protjeran malo teska rijec) ali se vratio cim su ga iz Barce pozvali, sigurno ga ni Ferguson nebi pustio tako lako da on nije inzistirao na tome. Hocu reci da je i Cesc mogao podnijeti "transfer request" i doci u Barcu za nekih 20 miliona, ili jednostavno zatraziti od kluba da ga puste, kao sto je uradio Mascherano.
Don't hate what you don't understand.
Od odlaska thiaga nema nista,pa nije ni guardiola budala da ga pusti...A ako Fabregas dodje zelim mu svu srecu,ako ne dodje isto tako,prije sam bio protiv njegovog povratka,ali sam promijenio misljenje...Taj transfer kvari Arsenal jer mu nabijaju cijenu i do 50mil,ali i fabregas koji nikad da se odluci... 

Pa upravo to...nece ni on u Barcu, sve je ovo jedna velika ubleha...covjek nece da ide iz svog kluba Arsenala, jer da hoce rekao bi otvoreno pred svima Puštaj me nazad kuci i majci svojoj...Mascherano je direktno rekao Puštaj me jer necu igrati u suprotnom i to je to - to je sva mudrost...ovako se bezveze prave sapunice i preseravanja,iste šuplje price se ponavljajuenobarca je napisao/la:Od odlaska thiaga nema nista,pa nije ni guardiola budala da ga pusti...A ako Fabregas dodje zelim mu svu srecu,ako ne dodje isto tako,prije sam bio protiv njegovog povratka,ali sam promijenio misljenje...Taj transfer kvari Arsenal jer mu nabijaju cijenu i do 50mil,ali i fabregas koji nikad da se odluci...