Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 12 jul 2014, 18:13

Ajax je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mario Vrančić jako podsjeća igrom na Harisa Medunjanina.
Ofanzivno i po uspjesima sa Njemackom, Holandijom DA. Samo sto Medunjanin ima jos 3,4 godine ispred sebe karijere a Vrancic 10 godina. I Vrancic je bolji defanzivno ( zadnji vezni ) kao i brzi je od Medunjanina koji je dizelas. Uz to Vrancic igra Bundesligu a Medunjanin , Tursku ligu.
Dobra ti matematika :urnebes:
Mudonja ima 3, godine ispred sebe,Vrancic 10,a razlika u godinama =4.
I da,za Hadzica je bas bilo kopanje ociju selektoru sto se ne poziva,dok se ne pozva.Isti klinac kao I ti Vrancicem.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jul 2014, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:14

Ajax je napisao/la:Ali ih ima puno koji jesu.
Nema, svega par potencijalnih trenutno ima kvalitet za naš A tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 12 jul 2014, 18:19

Treba se rijesiti skarta poput Hadzica, Susica, Vrsajevica, Ibricica, Avdukica i inih. Vala, treba se i zahvaliti Misketu i Spahi. S druge strane, prilika se treba pruziti Prcicu, Arslanagicu, Vrancicu i drugim mladim igracima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:20

harishp je napisao/la:
I da,za Hadzica je bas bilo kopanje ociju selektoru sto se ne poziva,dok se ne pozva.Isti klinac kao I ti Vrancicem.
Znaci iz razloga jer su pojedinci na forumu pravili frku oko pozivanja Hadzica. I sada se pravi slicna oko Vrancica. To znaci da se radi o igracima slicnog kvaliteta :crazy: :crazy:

Jer taj pritisak za poziv je jedino sto imaju zajednicko. Vranicic ima iza sebe REZULTATE. Svjetski prvak, Bundesliga, Kapiten Njemacke reprezentacije. Najbolji veznjak Cvajte..
A koje rezultate ima Hadzic ?? Osim da igra u klubu pri dnu tabele u Austriji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:22

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ali ih ima puno koji jesu.
Nema, svega par potencijalnih trenutno ima kvalitet za naš A tim.
Slazem se trenutno je to tako. Vrancic, Arslanagic, mozda Prcic. Hrgota ako pristane. I mozda cak Salatic kao rezerva za Besica ili taj drugi razbijac, posebno ako Zahirovic ne zaigra opet za svoj klub. To je trenutno stanje. Osim ako neko opet ne iskoci :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:24

Ajax o čemu ti pričaš čovječe? Ko se ovdje protivi eventualnom pozivu za Vrančića? :crazy:
Ajax je napisao/la:Slazem se trenutno je to tako. Vrancic, Arslanagic, mozda Prcic. Hrgota ako pristane. I mozda cak Salatic kao rezerva za Besica ili taj drugi razbijac, posebno ako Zahirovic ne zaigra opet za svoj klub. To je trenutno stanje. Osim ako neko opet ne iskoci :D :D
Ako bi Salatić bio rezerva Bešiću, šta bi onda bio Vrančić? Gubiš se ti meni malkice.
Voli te tvoje Sarajevo.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 12 jul 2014, 18:25

Pavlovic kao rezerva za Kolasinca ;).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:28

PerryFred je napisao/la:Pavlovic kao rezerva za Kolasinca ;).
Danijel? Grasshopper?
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:29

Virtu4l je napisao/la:
Ako bi Salatić bio rezerva Bešiću, šta bi onda bio Vrančić? Gubiš se ti meni malkice.
Trebaju nam dvojica pravih razbijaca to znas i sam jako dobro. Zato si par puta prizivao Zahirovica ;)
Besic - Salatic ( pravi razbijaci, klasicni zadnji vezni )
Pjanic - Mario Vrancic - Prcic ( mozda ) ( polivalenti veznjaci koji mogu odigrati sve od zadnjeg veznog do ofanzivnog veznog )
Medunjanin ( Spor ofanzivni vezni koji se gura na zadnjeg veznog. Nema defanzivnih sklonosti )
Susic - Stilic ( mozda ) - Miske ( ako je spreman biti rezerva) ( klasicni ofanzivni vezni )
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2014, 18:30

:damn:
Ajax je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Znaci iz razloga jer su pojedinci na forumu pravili frku oko pozivanja Hadzica. I sada se pravi slicna oko Vrancica. To znaci da se radi o igracima slicnog kvaliteta :crazy: :crazy:

Jer taj pritisak za poziv je jedino sto imaju zajednicko. Vranicic ima iza sebe REZULTATE. Svjetski prvak, Bundesliga, Kapiten Njemacke reprezentacije. Najbolji veznjak Cvajte..
A koje rezultate ima Hadzic ?? Osim da igra u klubu pri dnu tabele u Austriji.
:damn: Ti fakat iz krajnosti u krajnosti.a I poredjenja su manje vise poglupa.
Drugo ne pise se ko ima oca sa vecim mudima.Vec sta se cinilo prije poziva doticnih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:33

@harishp

Kako god ti kazes. Nek su tvoja inteligentna. Razlika u klasi ako poredis Hadzica i Vrancica ( kao i njihova dosadasnja dostignuca u karijeri ) je toliko velika kao i klubovi za koje trenutno igraju. Da sve pada u vodu. Nema se tu sta puno pricati ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:35

Ajax je napisao/la:Trebaju nam dvojica pravih razbijaca to znas i sam jako dobro. Zato si par puta prizivao Zahirovica ;)
Besic - Salatic ( pravi razbijaci, klasicni zadnji vezni )
Pjanic - Mario Vrancic - Prcic ( mozda ) ( polivalenti veznjaci koji mogu odigrati sve od zadnjeg veznog do ofanzivnog veznog )
Medunjanin ( spor ofanzivni vezni koji se gura na zadnjeg veznog )
Susic - Stilic ( mozda ) ( klasicni ofanzivni vezni )
Puno ih je prijatelju, imamo Bešića, Pjanića i Prcića, i ako dođe Vrančić to bi bila jedna izuzetno ugodna situacija po nas.

Sa njima se može kombinovati na bezbroj načina, Pjanić i Bešić odlično funkcionišu zajedno, a Mire može ići prema naprijed umjesto Misketa tako da Vrančić može na njegovo mjesto, Prcić isto tako može igrati većinu tih pozicija. Medunjanin će isto tako biti uz njih neko vrijeme, u zavisnosti od protivnika, tako da je to sasvim dovoljan broj igrača da pokrije centralni dio terena.

Nama treba neko na lijevom krilu i to je trenutno veoma kritična pozicija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 12 jul 2014, 18:36

Marko Maletić danas ušao u prijateljskoj na poluvremenu, i zabio u 90. minuti za pobjedu 3:0. To mu je prva utakmica u dresu Excelsiora.
Igrali su protiv nečeg što se zove Schouwse XI, mislim da nije klub nego nekakva selekcija, nemam pojma.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 12 jul 2014, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2014, 18:37

Ajax je napisao/la:@harishp

Kako god ti kazes. Nek su tvoja inteligentna. Razlika u klasi ako poredis Hadzica i Vrancica ( kao i njihova dosadasnja dostignuca u karijeri ) je toliko velika da sve pada u vodu. Nema se tu sta puno pricati ;)
Jos jedan ocit primjer.Bicakcic prvak svijeta,cetiri puta na Himalajima,dva puta u Zaostrogu.
Sunjic oko rovova Rusko Ukrajinskih polozaja.
I sta bi Toni na kraju Tito,Partija ispade a Bicakcic klocina.Kod velikog broja kruticara.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:40

Virtu4l je napisao/la:
Puno ih je prijatelju, imamo Bešića, Pjanića i Prcića, i ako dođe Vrančić to bi bila jedna izuzetno ugodna situacija po nas.

Sa njima se može kombinovati na bezbroj načina, Pjanić i Bešić odlično funkcionišu zajedno, a Mire može ići prema naprijed umjesto Misketa tako da Vrančić može na njegovo mjesto, Prcić isto tako može igrati većinu tih pozicija. Medunjanin će isto tako biti uz njih neko vrijeme, u zavisnosti od protivnika, tako da je to sasvim dovoljan broj igrača da pokrije centralni dio terena.

Nama treba neko na lijevom krilu i to je trenutno veoma kritična pozicija.
Po meni:

- potreban je drugi razbijac ako nista kao zamjena za Besica ( Salatic ili Zahirovic )
- treba pozvat Vrancica, Prcica i Medunjanin. Slazem se ima ih puno. Dvojicu najboljih treba zadrzati a treci neka ide na siri spisak. Dvojici novih dati sansu da se dokazu.
- kako je lijevo krilo kriticno: Lulic, Salihovic, Visca ?? Po meni je puno kriticniji drugi zadnji vezni. Odnosno ofanzivni vezni umjesto Misimovica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:41

harishp je napisao/la:Jos jedan ocit primjer.Bicakcic prvak svijeta,cetiri puta na Himalajima,dva puta u Zaostrogu.
I sta bi Toni na kraju Tito,Partija ispade a Bicakcic klocina.Kod velikog broja kruticara.
Tako nekako.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 jul 2014, 18:43

Arslanagic, Vrancic, Prcic

To je sasvim dovoljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 18:44

Ajax je napisao/la:- kako je lijevo krilo kriticno: Lulic, Salihovic, Visca ?? Po meni je puno kriticniji drugi zadnji vezni. Odnosno ofanzivni vezni umjesto Misimovica.
Niti jedno od tih krila ne igraju dobro za reprezentaciju. Višća je možda i najviše pokazao, ali ne može u prvih 11 pored ove dvojice.

Drugi zadnji vezni mogu biti Pjanić ili Vrančić, a zamjena za Misketa je Pjanić, valjda ste to napisali milion puta do sad.

Kao što Mozambik reče, Arslanagić, Vrančić i Prcić, mada ne znam zašto Prcić, ali eto, ako se tjera neki inat neka se tjera do kraja. Mislim da je Štila korisniji od njega u ovom trenutku.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 18:46

harishp je napisao/la:
Jos jedan ocit primjer.Bicakcic prvak svijeta,cetiri puta na Himalajima,dva puta u Zaostrogu.
Za mene Sunjic nije ispred Bicakcica. Imamo pravo imati razlicito misljenje. Ja gledam na Bicakcica kroz zadnjih 10-tak utakmica. A ne samo kroz jednu losu protiv jake Argentine. Isto tako Sunjica sam gledao i kroz pripremne utakmice. A ne jednu jako dobru protiv Nigerije. Protiv Irana da je Hadzic zaigrao stopera izgledao bi solidno. Wales je duplo opasniji od Irana u sto ces se i sam uvjeriti. Kakav je ko ispao kod koga me ne zanima. Ja govorim samo u svoje ime. Ne poznajem ni jednog od onih koje ti nazivas kriticari licno. Mozda sa pojedincima dijelim misljenje odnosno viziju fudbala. I to je sve.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 jul 2014, 18:49

Edol je napisao/la:Marko Maletić danas ušao u prijateljskoj na poluvremenu, i zabio u 90. minuti za pobjedu 3:0. To mu je prva utakmica u dresu Excelsiora.
Igrali su protiv nečeg što se zove Schouwse XI, mislim da nije klub nego nekakva selekcija, nemam pojma.
E, njega treba pratiti i pozvati... :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, MrPink i 41 gost.