edit: je li Pirić još uvijek U-21?

edit2: ybg, malo sam se preračunao...U skupinu U-21 ulaze:Vasilj, Bandić, Lučić i Kobiljar...
Daj šablon kako to izgleda Zrinjski u 3-4-3 , ja ti kažem da nije ta formacija bila u pripremnoj.PiazzaGrande je napisao/la:Ako su Vasilj i Bandić U-21, a čini mi se da jesu, onda nema dvojbe ko bi mogao biti višak, pošto u momčadi imamo samo još jednoga U-21(Kobiljar), a treba ih biti min. tri u zapisniku...Ili se možda varam....
Najvece koje ste doveli. Molite Boga da ga dogovorite, ja se nadam da necete.PiazzaGrande je napisao/la:Bi li Semir Kerla bio pojačanje za nas?
Bili su razgovori na relaciji Kerla-Zrinjski prošli tjedan, ali izgleda ništa od tog posla...barem za sada, vidjet ćemo...Eisenbahner1921 je napisao/la:Najvece koje ste doveli. Molite Boga da ga dogovorite, ja se nadam da necete.PiazzaGrande je napisao/la:Bi li Semir Kerla bio pojačanje za nas?
Ma, ako bi ga doveli imali bi "Maginot liniju" ispred gola(Kerla-Katanec), neprobojni bedem...golman nam ne bi bio potreban...Mog'o bi i ja branit'...mara1905 je napisao/la:Sretno Žera, korektan si uvijek bio.. stigao Pirić, iako sam bio protiv toga, sad kad je došao želim mu da bude najbolji golman u ligi pa i šire.. nadam se da će Vasilj na posudbu nije u redu da trune na klupi.. što se tiče Kerle ja bi ga doveo samo ako je bolji od Kataneca ili Jakovljevića tj. ako će upasti u prvi tim, za klupe nam nije potreban..
U prvom poluvremenu svi su odigrali vrlo dobro, pored strijelca Mešanovića istakli su se Blaić i Jović...hskzmostar je napisao/la:Mladost Lucani petoplasirana ekipa srpske superlige pobjedjena rutinski sa 2:0 golovima Mesanovica.
Mladostasi dobili crveni ali nasi gospodski dopustili ulazak drugog igraca.
Kajkut promasio penal za ubjedljiviju pobjedu!
Leti na ovim pripremama, ako Meša ne ode do početka prvenstva, Kajkut će se morati dobro zabrinuti...hskzmostar je napisao/la:Nemoj mi Mrkaica spominjat ziv bio,antitalenat nikad mi nije bilo jasno koji ce nam kur...bolje da su Acimovica forsirali idiotizam zesci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.