RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Bijeljina055
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Bijeljina055 » 06 mar 2013, 17:08

Evo iako nisam navijac Veleza.jos malo nostalgije!!!Ove utakmice se i ja kao klinac sjecam!!!
Borusija Dortmund kako to strasno zvuci!!Jedino je los snimak ali vrijedi!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 mar 2013, 17:13

Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.

Ona ti samo daju do znanja zašto se boriš, za koga i za šta navijaš.
Okrenimo se sadašnjosti, gledajmo u budućnost koja ne obećava, mijenjajmo sadašnjost za blistavu budućnost.

Svi na tribine, podrška ne smije izostati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 mar 2013, 17:14

zizu1991 je napisao/la:Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.

Okrenimo se sadašnjosti, gledajmo u budućnost koja ne obećava, mijenjajmo sadašnjost za blistavu budućnost.

Idemo svi , svi !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 06 mar 2013, 17:17

zizu1991 je napisao/la:Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.

Uz duzno postovanje igraci Veleza koji su u subotu igrali u Bijeljini ovim igracima iz snimka nebi mogli ni skupljati lopte ili cistiti kopacke!!!To u subotu sto je nastupalo je jad i ocaj,kao grupa gradjana.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 mar 2013, 17:19

Klub, ne igrači. Zbog kluba se dolazi na utakmice, ne zbog igrača.
Svima po zasluzi dati što zaslužuju, kako salve aplauza, tako i salve zvižduka, ali moraju znati jedno ...
da se od Veleža ne smije odustati !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 06 mar 2013, 18:30

Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.[/quote]
Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.
Celik = Gradina => Velez = Ljubic[/quote]
ako se icega netrebas bojat onda je sigurno stimanje! ako imalo zaviris u statistiku velez je jedan od najneuspjesniji domacina zadnjih sezona! ko god zasluzi odnese bodove iz vrapcica pa cak i oni sto nezasluze ali sreca bude na njihovoj strani i posrece se sa kontrom! trebali napomenut da velez ima samo 3 pobjede u 8 odigrani tekma na domacem terenu ove sezone, nekoliko crveni kartona i nekoliko penala svirani za protivnika! ako se igdje trenutno u PL moze igrat posteno u gostima to je sigurno u vrapcicima! ta prica o stimanju ti nepije vode ni sekunde! da se stima sigurno bi imali barem 10-12 bodova vise do sad iz ti 5 tekma gdje su bodovi izgubljeni na domacem terenu![/quote]
realno brate,gubili smo u "100"-im minutama u Mostaru protiv Veleža,svirali se penali u 9o i nekoj,ovaj put nadam se da toga neće biti,uostalom vidjet ćemo u subotu,ja se nadam dobrom rezultatu svog kluba,a bolji neka pobijedi ;)
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 06 mar 2013, 18:42

Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 mar 2013, 19:22

remistarmo je napisao/la:Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.
Eto pobjede u prijateljskoj. :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 06 mar 2013, 19:40

Goodison je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.
Eto pobjede u prijateljskoj. :lol:

Jedva nekako.....

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 mar 2013, 19:49

AgresivnoDjubre je napisao/la:Dosad 4 autobusa i 11 kombija.Invazija na Mostar. Nek bolji pobjedi.

:lol: :lol: :lol:
moze vas 300-400 stat na onu tribinu za gostujuce svi ostali ce samo dobit nogu u paksu i u zenicu (naravno ako vas bude toliko) :P hahah
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 06 mar 2013, 20:32

Zadnji put je bilo 7,8,9..13 robijasa :D
Mostar u srcu, Velež do groba !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 mar 2013, 02:20

Robijas007 je napisao/la:Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.
Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.
Celik = Gradina => Velez = Ljubic[/quote]
ako se icega netrebas bojat onda je sigurno stimanje! ako imalo zaviris u statistiku velez je jedan od najneuspjesniji domacina zadnjih sezona! ko god zasluzi odnese bodove iz vrapcica pa cak i oni sto nezasluze ali sreca bude na njihovoj strani i posrece se sa kontrom! trebali napomenut da velez ima samo 3 pobjede u 8 odigrani tekma na domacem terenu ove sezone, nekoliko crveni kartona i nekoliko penala svirani za protivnika! ako se igdje trenutno u PL moze igrat posteno u gostima to je sigurno u vrapcicima! ta prica o stimanju ti nepije vode ni sekunde! da se stima sigurno bi imali barem 10-12 bodova vise do sad iz ti 5 tekma gdje su bodovi izgubljeni na domacem terenu![/quote]
realno brate,gubili smo u "100"-im minutama u Mostaru protiv Veleža,svirali se penali u 9o i nekoj,ovaj put nadam se da toga neće biti,uostalom vidjet ćemo u subotu,ja se nadam dobrom rezultatu svog kluba,a bolji neka pobijedi ;)[/quote]
ako cemo izvlacit malo stariju povjest i to ne toliko staru onda je bilo slucaja gdje je se velezovim igracima u tunelu prema svlacionicama na BP cak prijetilo i pistoljem! da nepricamo da je sudjenje svaki put kad velez gostuje na BP bilo barem tako kako ti pricas da je vama u mostaru ako ne i gore! ovaj zadnji put na kamberovic polju nije, sto jest jest bolji ste bili i posteno 2-0 dobili i oko desavanja na terenu se nema nista zamjerit, bolji dobilo i tacka! ali bogami sto se desavanja na tribinama tice ima! od grupe celikovaca kojoj je bilo draze stajat i svasta nesto nama dobacivat radije nego gledat desavanja na terenu do osiguranja koje je blago receno bilo neprofesionalno! kazem neprofesionalno jer se suzdrzavam koristenja malo ruzniji i grublji rijeci koje bi to bolje opisale! valja prvo pocurit u svoju avliju i ocistit prije nego sto se tudje dotakne! sto se tekme u subotu tice, ove sezone su i gore ekipe od celika uzimale bod/bodove, ako ste bolji sigurno vas sudije i raznorazne vanterenske igre nece sprijecit da dobijete kao sto i nikog nisu zadnji godina! ziv ti meni i zdrav bio i sretno i tebi i tvojoj ekipi u subotu pa nek bolji tog dana dobije!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 mar 2013, 06:36

mikki21 je napisao/la:
Robijas007 je napisao/la:Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.
Celik = Gradina => Velez = Ljubic
ako cemo izvlacit malo stariju povjest i to ne toliko staru onda je bilo slucaja gdje je se velezovim igracima u tunelu prema svlacionicama na BP cak prijetilo i pistoljem! da nepricamo da je sudjenje svaki put kad velez gostuje na BP bilo barem tako kako ti pricas da je vama u mostaru ako ne i gore! ovaj zadnji put na kamberovic polju nije, sto jest jest bolji ste bili i posteno 2-0 dobili i oko desavanja na terenu se nema nista zamjerit, bolji dobilo i tacka! ali bogami sto se desavanja na tribinama tice ima! od grupe celikovaca kojoj je bilo draze stajat i svasta nesto nama dobacivat radije nego gledat desavanja na terenu do osiguranja koje je blago receno bilo neprofesionalno! kazem neprofesionalno jer se suzdrzavam koristenja malo ruzniji i grublji rijeci koje bi to bolje opisale! valja prvo pocurit u svoju avliju i ocistit prije nego sto se tudje dotakne! sto se tekme u subotu tice, ove sezone su i gore ekipe od celika uzimale bod/bodove, ako ste bolji sigurno vas sudije i raznorazne vanterenske igre nece sprijecit da dobijete kao sto i nikog nisu zadnji godina! ziv ti meni i zdrav bio i sretno i tebi i tvojoj ekipi u subotu pa nek bolji tog dana dobije!
To je bilo kada se tekme sve domace dobijale a zanja tri-cetri kola stimalo prvenstvo.Vidimo da se sve to promijenilo ,pa sada stimaju prvenstvo pomcu sudija.Vi i Sloboda ste ispali sto je tada bilo nezamislivo.Ja bi iskreno volio da bude dobra utakmica i neka bolji pobijedi.Ako bi mi dobili tu utakmicu to bi znacio jedan samar ovim nasim navijacima sto se unaprijed predaju, i dao nam vjetar u leda ka borbi za Evropu.
Veliki pozdrava SAMO ČELIK
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 mar 2013, 14:03

Teško ćemo se izvući.Gledajući naš raspored i ostalih konkurenata svi su u prednosti nad nama, i to dobro.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 mar 2013, 14:54

mujoisuljo je napisao/la:Teško ćemo se izvući.Gledajući naš raspored i ostalih konkurenata svi su u prednosti nad nama, i to dobro.
ma nema predaje do zadnje kapi krvi.Treba probati uzeti bodove od direktnih protivnika za opstanak i to na njihovom terene kao sto su Gabela,Travnik,Rudar(nisu ni oni daleko od opasne zone),pa Zvijezda(mada mislim da ce se zvijezda izvuci jer su stabilan tim,uprava im radi solidan posao).Velika je steta sto Radniku ne otkidosmo bod koji bi vrijedio duplo.Svaki bod u gostma kod ovih ekipa vrijedi duplo tako da sa izjavama tipa "nema nam spasa" ne treba pretjerivati jer svi ce klubovi igrati sa svima,hebo raspored

IDEMOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIII

Protiv Celika zelim dobru utakmicu,dobru atmosferu,fer i korektno navijanje(treba respektovati i protivnicke navijace ako se ponasaju normalno i navijacki ) i naravno nova 3 boda ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 mar 2013, 16:06

rodjak je napisao/la:dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu :D

slika

Ima jos slika na sluzbenoj stranici
evo me...nisam se mogao ranije javiti, pošto nisam imao net.. :D

nek se samo radi, već sada ovaj stadion ima bolje uvjete od BB-a

VELEŽ 100% neće ispasti, jer ima naših ljudi u NSBiH, koji to neće dozvoliti, Duško, Barba, Kajtaz...nadam se :(

a sad realno do gostovanja Sarajeva ima još četiri kola, a ako želimo mira, moramo iz ove četiri utakmice pokušati sakupiti što više bodova, po mogućnosti svih 12 bodova. da bi Sarajevo dočekali u miru...

@demamo

ma nije me strefilo, nego mi je pritisak otišao u tri p.m. :lol:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 mar 2013, 18:39

Lično, ne sekiram se za opstanak. Ova ekipa je po imenima među top8 u ovoj ligi, samo je pitanje vremena kad će proigrati kako treba. Teško možemo da očekujemo da dobijemo Želju ili Sarajevo ali sa ekipama poput Čelika, Borca, ******** se da lako obračunati. Jedino uz ova dva gore pomenuta, možda tu još zapnemo na Širokom jer su nam tradicionalno neugodni.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 mar 2013, 22:24

slika

Nu momaka! :D

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 07 mar 2013, 22:42

bekicamir je napisao/la:slika

Dobro bekicu skontali smo da navijas za VELEZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 mar 2013, 23:35

RodjeniiBrato je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:slika

Dobro bekicu skontali smo da navijas za VELEZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jelde bekicu kako srce zaigra kad se ugleda neka od ovakvih slika ,ma znam bola i kod mene je isto tako :D ,a ovi sa slike su bili zlocasti decki za protivnicke odbrane,prosto ih izludjivali,a da su bili imalo ozbiljniji mogli su dosta toga i osvojiti ,hebi ga .Ali dobro je i ovako,bitno je da su ih zvali "Sarmeri sa Neretve" 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.