Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Gledao sam dvadesetak minuta utakmice i drago mi je da nisam čitavu gledao jer da budem iskren remi sam očekivao,sada protiv Catanie kući koja će doći i parkirati tramvaj ispred gola i opet slijedi patnja.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 15 feb 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
ocaj ocaj jedino sta mogu reci jednostavno bez rasnog strijelca nemamo sta traziti razocaran sam vecerasnjom igrom i jos mi nije jasno kako CONTE nije nasao igru protiv ekipa koje igraju bunker jer ovo je patnja ziva ljudi parkiraju autobus i mi samo kruzim oko njega ne mozemo nista stvarno losa predstava veceras
glupe su te price izgubili smo scudeto i slicno nas cilj ove sezone je LP a ako skudeto dode to je bonus tako da idemo dalje PONAVLJAM NAS CILJ OVE SEZONE MJESTO U LIGI PRVAKA
glupe su te price izgubili smo scudeto i slicno nas cilj ove sezone je LP a ako skudeto dode to je bonus tako da idemo dalje PONAVLJAM NAS CILJ OVE SEZONE MJESTO U LIGI PRVAKA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bolje 1 Ibra nego 3 Matria, al' sta se moze, sad je gotovo...
Izgubili smo Scudetto sa ovim smjesnim remijima protiv ekipa koje ti ne pridju golu... Zalosno svega mi...
Giack iz ztakmice u utakmicu mi postaje mrzi i molim BOGA da ne igra do kraja sezone, al' da to bude Conteova odluka mada da se takvo nesto desi je ravno tome da cu ja nekada krociti na Mjesec...
Ne moze Pirlo sam drzati vezu i dijeliti lopte kao na tacnu a nasi golgeteri promasivati...
Al' nema veze pokusati zavrsiti sezonu bez poraza sa osvojenim Kupom i zavrsiti 2.
Bianconeri jesi li sada vidio sto je lose to sto je Milan pobjedio u Udinama...
Izgubili smo Scudetto sa ovim smjesnim remijima protiv ekipa koje ti ne pridju golu... Zalosno svega mi...
Giack iz ztakmice u utakmicu mi postaje mrzi i molim BOGA da ne igra do kraja sezone, al' da to bude Conteova odluka mada da se takvo nesto desi je ravno tome da cu ja nekada krociti na Mjesec...
Ne moze Pirlo sam drzati vezu i dijeliti lopte kao na tacnu a nasi golgeteri promasivati...
Al' nema veze pokusati zavrsiti sezonu bez poraza sa osvojenim Kupom i zavrsiti 2.
Bianconeri jesi li sada vidio sto je lose to sto je Milan pobjedio u Udinama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
to ti je 100% bio penal, lik ga je sapleo sa ledja samo sto Giaccherini nije je smrio kako treba nego se lopta izmigoljila mu ispod nogu i sudija mislio da mu ju je odbrambeni oduzeo.Al jbga nismo mi Milan, penal je bio cist.Soni je napisao/la:Penal je bio nad Giancerinijem (mozda), a ovo sto je Pirlo pao je smjesnije od onog kad se Giovinco bacio. Sto se mene tice kad se sve pogleda Gianc i Esti su igraci koje mozes naci u svakoj ekipi. Kazes mu trci tamo vamo, nabij poneku i to je to. Ne vidim kakav oni imaju kvalitet za Juventus.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jednostavno nemam riješenje za ekipe koje igraju bunker, pored toga nemamo ni sreće u ovim utakmicama. Mislim da je krajnje vrijeme da Conte pruži priliku Eliji protiv ovi slabiji ekipa, mislim da bi on tu mogao puno toga pomoći.
Što se tiče penala nad Giovincom ni govora, pa Barzaglie je igrao loptu, a što se tiče dotičnog, večeras je još jednom pokazao da ne zaslužuje da se vrati u Torino, ono udaranje Lichta mi je baš povuklo živce.
Također očigledan je pad forme kod Vidala i Marchisia, Vučnić koji se previše nonšalantno ponaša i maši, pored toga sebičnost pojedini igrača, prije svih Garibije koji nas je i košatao najmanje 3 boda, jer je u zadnje tri utakmice imao tri prilike koje je morao dodati saigračima, ali on se nešto umislio.
Što se tiče penala nad Giovincom ni govora, pa Barzaglie je igrao loptu, a što se tiče dotičnog, večeras je još jednom pokazao da ne zaslužuje da se vrati u Torino, ono udaranje Lichta mi je baš povuklo živce.
Također očigledan je pad forme kod Vidala i Marchisia, Vučnić koji se previše nonšalantno ponaša i maši, pored toga sebičnost pojedini igrača, prije svih Garibije koji nas je i košatao najmanje 3 boda, jer je u zadnje tri utakmice imao tri prilike koje je morao dodati saigračima, ali on se nešto umislio.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Imamo 15 suteva po utakmici, od kojih maksimalno 2 mozes reci da su opasna. Igra je nikakva. Bonuci i Chielini igraju playmakere, daju neke lopte u Messi stilu, jer se niko ziv ne otvara. Pirlo pokusava nazor da napravi svemirsku asistenciju, koja prolazi 1 u 5 utakmica. A tek ovi "napadaci" ... Ne vidim cime Esti i Gianc zasluzuju dres Juventusa, a milionski transferi hlade muda kuci.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
Daj Bianconeri,ono nije vidjelo penala
Budi bar jednom realan
,ne znam kakvi su se svirali,ali ono nad Pirlom nije vidjelo penala .
Za remi ste/su sami krivi ,nemate nikakve igre,sve se gleda da Pirlo uzme loptu,da izbaci nekog u šansu ali toga slabo ima .Jednom je odbrana pogriješila Pirlo sjajno izbacio napadače dvojica su bila na golmana ,ovaj šuta ,mjesto da doda Vučiniću i to je jedna od prokockanih šansi,ono se moralo zabiti
Parma uspjela u svojoj naumi,sačuvali su mrežu i oni slave ,igrači Juventusa traže krivce u sudijama iako su sami krivi

Budi bar jednom realan

Za remi ste/su sami krivi ,nemate nikakve igre,sve se gleda da Pirlo uzme loptu,da izbaci nekog u šansu ali toga slabo ima .Jednom je odbrana pogriješila Pirlo sjajno izbacio napadače dvojica su bila na golmana ,ovaj šuta ,mjesto da doda Vučiniću i to je jedna od prokockanih šansi,ono se moralo zabiti

Parma uspjela u svojoj naumi,sačuvali su mrežu i oni slave ,igrači Juventusa traže krivce u sudijama iako su sami krivi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedino mi je zao sto igramo bolji fudbal od Milana i sve vise naginjem ka tome da smo bolja ekipa jer smo to i pokazali.Ali Serie A obiluje ekipicama koje se brane cijelo vrijeme a mi tu imamo problema i samo zbog te cinjenice cemo izgubit titulu.Dakle ne, sto nesto Milan igra bolji fudbal,nego sto lakse rijesava manje ekipe sto ne znaci da su uopsteno bolja ekipa, a mi derbije sa jacim protivnicima lakse rjesavamo.Dodas jos malo sudijska sranja poput protiv Siene i neka guranja Milana i dobijes titulu u Milanu bez nekih problema.Cak stovise Milan ce osvojit scudetto sa jednom od najlosijih predstava tokom sezone, cak je i inter onih godina bez konkurencije, igrao bolje i vise zasluzio titulu nego ovosezonski Milan.To malo i pokazuje na sta je spala Serie Amdss je napisao/la:ocaj ocaj jedino sta mogu reci jednostavno bez rasnog strijelca nemamo sta traziti razocaran sam vecerasnjom igrom i jos mi nije jasno kako CONTE nije nasao igru protiv ekipa koje igraju bunker jer ovo je patnja ziva ljudi parkiraju autobus i mi samo kruzim oko njega ne mozemo nista stvarno losa predstava veceras
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Soni je napisao/la:Imamo 15 suteva po utakmici, od kojih maksimalno 2 mozes reci da su opasna. Igra je nikakva. Bonuci i Chielini igraju playmakere, daju neke lopte u Messi stilu, jer se niko ziv ne otvara. Pirlo pokusava nazor da napravi svemirsku asistenciju, koja prolazi 1 u 5 utakmica. A tek ovi "napadaci" ... Ne vidim cime Esti i Gianc zasluzuju dres Juventusa, a milionski transferi hlade muda kuci.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nije jos nista gotovo. Ja bi vratio Krasu, stavio Eliu, amatere vratio u C ligu i Tunguziju, protiv ovih levata igrao formaciju 3 1 6 i osvojio skudeto

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Bolje napraviti ligu za prvaka i ligu za ostanak, tako bi Juve sigurno bio prvak, ovako ne ide. Male ekipe nikako da se pobjede...
Ne bi mi bilo krivo da je SIena pala u Torinu i jos neke losije ekipe, jer se mora priznati da uvijek Juve igra tesko protiv Parme u gostima. Brine me ne efikasnosti napadaca i ne mogocunost pobjedivanja manjih protivnika u Torinu...
Lose u smilu da ne pobjedujemo, dok uvijek igramo bolje i imamo sanse. Matri i Vucini bez ucinka, samo su bili broj..
Ne bi mi bilo krivo da je SIena pala u Torinu i jos neke losije ekipe, jer se mora priznati da uvijek Juve igra tesko protiv Parme u gostima. Brine me ne efikasnosti napadaca i ne mogocunost pobjedivanja manjih protivnika u Torinu...
Lose u smilu da ne pobjedujemo, dok uvijek igramo bolje i imamo sanse. Matri i Vucini bez ucinka, samo su bili broj..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pirlo je jedini igrač uz Vučinića koji ima petlje da nešto pokuša barem, što on nabija lopte krivite Contea čija je taktika da se svaka lopta doda Pirlu.
Najveću grešku je napravio kad je ubacio Gaccherinija, nakon te izmjene totalno smo izgubili koncepciju igre, umjesto da mi još više dominiramo, dešava se suprtno Parma preuzima kontrolu i mi blijedo pokušavamo iz nekih polukontri.
I još jedan od razloga ovog rezultata je sebičnost napadača prvenstveno Matrija.
Najveću grešku je napravio kad je ubacio Gaccherinija, nakon te izmjene totalno smo izgubili koncepciju igre, umjesto da mi još više dominiramo, dešava se suprtno Parma preuzima kontrolu i mi blijedo pokušavamo iz nekih polukontri.
I još jedan od razloga ovog rezultata je sebičnost napadača prvenstveno Matrija.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma kakva liga za prvaka. Ne mozemo mi nista zamjeriti Parmi. Ljudi hoce bod i cao. U svakoj utakmici imamo sansu nasa 2 igraca na golmana, gdje 1 pas sve rjesava, ali svako gladan golova, ne da niko lopte.
Quag je za Matrija Del Piero. I ove golove sto je dao moze se onom gore zahvalit. (Matri)
Quag je za Matrija Del Piero. I ove golove sto je dao moze se onom gore zahvalit. (Matri)
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Nemamo se mi šta ljutiti na ekipe koje se brane, brane se i protiv ostali ekipa, to što mi nemamo igrače koji su sposobni probiti protivnički bunker, jer naš problem.
Jednostavno dok ne budemo imali nekog čovjeka koji će jednim potezom riješiti utakmicu, ovako će biti. Ne može mi od Novare, Siene, Parme očekivati da se nadigravaju sa Juventusom, treba biti malo realan. Treba tražiti problem u sebi ne u drugima, ja sam zadovoljan rezultatom do sad, LP je cilj, ali pojedini igrači su se previše uzdigli, a nemaju potrebe niti materijala za to
!
Jednostavno dok ne budemo imali nekog čovjeka koji će jednim potezom riješiti utakmicu, ovako će biti. Ne može mi od Novare, Siene, Parme očekivati da se nadigravaju sa Juventusom, treba biti malo realan. Treba tražiti problem u sebi ne u drugima, ja sam zadovoljan rezultatom do sad, LP je cilj, ali pojedini igrači su se previše uzdigli, a nemaju potrebe niti materijala za to

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 15 feb 2012, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne bih da se vadim na sudije, ali u odlucujucem trenutku protiv Siene sudija ne svira cist penal, a radi se o lideru prvenstva, stvarno smijesno. Veceras je mogao svirati onaj pad Giacherini, a ostao je njem, meni to dovoljno govori da Juve tesko moze do titule...
Lopovska posla opet u Italiji...
Lopovska posla opet u Italiji...
i jos nesto mi nije jasno.. koji q. se forsira ta retardirana formacija 3-5-2 ? ta formacija je umrla davno, jos je samo Napoli koristi i onda se mi nadjemo majmuni i koristimo je.. a sa 4-3-3 smo razbijali sve ekipe, nije bio ni jedan jedini kiks protiv slabih ekipa (izuzmemo li ona prva dva kiksa dok se ekipa nije poslozila), i sad odjednom Conte glumi budalu i mjenja foramciju.. 

juventus 0244 je napisao/la:Nemamo se mi šta ljutiti na ekipe koje se brane, brane se i protiv ostali ekipa, to što mi nemamo igrače koji su sposobni probiti protivnički bunker, jer naš problem.
Jednostavno dok ne budemo imali nekog čovjeka koji će jednim potezom riješiti utakmicu, ovako će biti. Ne može mi od Novare, Siene, Parme očekivati da se nadigravaju sa Juventusom, treba biti malo realan. Treba tražiti problem u sebi ne u drugima, ja sam zadovoljan rezultatom do sad, LP je cilj, ali pojedini igrači su se previše uzdigli, a nemaju potrebe niti materijala za to!
POTPIS
CILJ JE I DALJE LIGA PRVAKA
- JuveSissoko
- Kontakt:
jos jedna stvar zbog koje imamo ovolike nerjesene rezultate, a to je cinjenica da nemamo niti jednog igraca u ekipi koji moze slomiti protivnicnog igraca u duelu 1:1, ili da ga pretrci.Ponekad to Vucinic uradi ali to je vise neko trzanje pa se malo usmjeri u stranu i sutira.Imamo tolike krilne igrace i bezbroj puta sam gledao kako prime loptu na stranu i imaju samo jednog igraca ispred sebe i sta bude.... nista.Ako je neko krilni napadac ili krilo klasnicno taj ima zadatak da prelazi igrace po strani i centrira.To smo mozda vidjeli "dva puta" ove sezone, da ne govorim o nekim sad fintama i lomnjenjima proivnika, toga nema ni za lijeka.Ne moras bit fudbalski strucnjak da skontas kako se ove, usmrdjele sto ih ja zovem, male pickaste ekipe koje ne igraju fudbal nego vojno postrojavanje pred golom, rjesavaju a to je upravo igracima koji 1:1 predju igraca i stvore visak.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrali smo posljednjih pola sata 4-3-3 formaciju pa je Parma preuzela kontrolu nad utakmicom.Italia je napisao/la:i jos nesto mi nije jasno.. koji q. se forsira ta retardirana formacija 3-5-2 ? ta formacija je umrla davno, jos je samo Napoli koristi i onda se mi nadjemo majmuni i koristimo je.. a sa 4-3-3 smo razbijali sve ekipe, nije bio ni jedan jedini kiks protiv slabih ekipa (izuzmemo li ona prva dva kiksa dok se ekipa nije poslozila), i sad odjednom Conte glumi budalu i mjenja foramciju..
Ž '21!
ne bih rekao da smo igrali, a i da smo igrali mislio sam da igramo sa krilima, a ne Djakerinijem i slicnim znalcima..Bianconeri1988 je napisao/la:Igrali smo posljednjih pola sata 4-3-3 formaciju pa je Parma preuzela kontrolu nad utakmicom.Italia je napisao/la:i jos nesto mi nije jasno.. koji q. se forsira ta retardirana formacija 3-5-2 ? ta formacija je umrla davno, jos je samo Napoli koristi i onda se mi nadjemo majmuni i koristimo je.. a sa 4-3-3 smo razbijali sve ekipe, nije bio ni jedan jedini kiks protiv slabih ekipa (izuzmemo li ona prva dva kiksa dok se ekipa nije poslozila), i sad odjednom Conte glumi budalu i mjenja foramciju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.