Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Volio bih i ja al predobro mi zvuci da bi bilo istinito da on sa 18g brani u timu koji bi trebao biti barem sredina njemacke bundeslige. Kad skontam mozda nam to ine ide u prilog jer su nasi smotani i spori a lik je vec govorio da zeli igrat i sliko se sa nasom zastavom. Ako zaigra i bude standardan prvi gk u werderu garant ce ga i njemci zvat na neku prijateljsku jer im je bio kapiten mladjih selekcija.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
pisao sam već ovdje, kad igraju u kombinovanom sastavu, Husić brani, kad igraju u prvom sastavu, brani neki drugi golman, nije Wolf 

http://www.transfermarkt.de/richard-str ... eler/93768Chinaglia je napisao/la:pisao sam već ovdje, kad igraju u kombinovanom sastavu, Husić brani, kad igraju u prvom sastavu, brani neki drugi golman, nije Wolf
- Nerminovic
- Kontakt:
ovaj nema pojma, bolji je avdukicAjax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/richard-str ... eler/93768Chinaglia je napisao/la:pisao sam već ovdje, kad igraju u kombinovanom sastavu, Husić brani, kad igraju u prvom sastavu, brani neki drugi golman, nije Wolf
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Dakle kako sada stvari stoje, moguce da sa 6 Bosanaca krenemo u sezonu Seria A:
Pjanic (AS Roma)
Lulic (Lazio)
Modic (AC Milan)
Zukanovic (Chievo)
Djuric (Cessena)
Nadarevic (Genoa)
Medjutim, Modc je upitan hoce li ga Inzaghi vec sada prekomandovati u glavnu ekipu, a Djuric i Nadarevic bi opet mogli na posudbu, ili eventuelni transfer.
Pjanic (AS Roma)
Lulic (Lazio)
Modic (AC Milan)
Zukanovic (Chievo)
Djuric (Cessena)
Nadarevic (Genoa)
Medjutim, Modc je upitan hoce li ga Inzaghi vec sada prekomandovati u glavnu ekipu, a Djuric i Nadarevic bi opet mogli na posudbu, ili eventuelni transfer.
eto, prizvaste maria. prva susiceva misija u novom mandatu? naslov na ss.ba 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
ma izmišljaju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Hadzica su hvalili po instrukcijama Papketa i brata mu.
Svejedno mislim da prva "meta" mora da bude Arslanagic. Treba rijesiti sve do pocetka kvalifikacija, ili makar do utakmice sa Walesom.
Svejedno mislim da prva "meta" mora da bude Arslanagic. Treba rijesiti sve do pocetka kvalifikacija, ili makar do utakmice sa Walesom.
I ovdje na forumu se uveliko falio Hadzic, pisane su mnoge stvari kako on zasluzuje poziv, a ne Zahirovic koji je "napravio korner nakon kojeg smo mogli primiti gol".Mozambik je napisao/la:Hadzica su hvalili po instrukcijama Papketa i brata mu.
Postoji mogucnost da Amar zamjeni Denijala Pirica. A onda ce valjda sve ici brže i bolje.Mozambik je napisao/la:Hadzica su hvalili po instrukcijama Papketa i brata mu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako je tako konacno jedan odlican potez Susicabluesaa je napisao/la:eto, prizvaste maria. prva susiceva misija u novom mandatu? naslov na ss.ba

@Mozambik i Vrancic i Arslanagic. I Prcic ako se uspije probiti do nekog prvoligasa. Zasto bi doveli jednog kada mozemo bar dvojicu. Nema tu prve mete. Ako imamo dvojicu odlicnih igraca treba dovesti obojicu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.

Pa sta su imali za pohvalit ??
Vrli forumaši, prizivali ga isto kao što ti sad prizivaš Vrančića.Ajax je napisao/la:Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.![]()
????
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bgm hvalili su ga, napadali Papeta što ga ne zove.Ajax je napisao/la:Hvalili Hadzica ko, gdjeDeeWa je napisao/la:Samo mi je smijesno malo sto kad god neki nama dolazi reprezentativac tj kad mu se prave najave ovako su svi roberto carlosi, xabi alonse i slicni. To je sve polivalentno, brzo, tehnicki potkovano i slicno. Kad se sjetim ovako su hvalili i hadzica svojevremeno a i mnoge ostale.![]()
????
Pa sta su imali za pohvalit ??

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobro jaro. Samo po meni je Vrancic mnogo bolji igrac ali ako to zanemarimo kao subjektivno. Vrancic bar ima rezultate iza sebe. Njemacki reprezentativac kapiten i svjetski prvak. Onda proglasen za najboljeg veznjaka Cvajte. Od sljedece sezone ce cak igrat jednu BundesliguVirtu4l je napisao/la:
Vrli forumaši, prizivali ga isto kao što ti sad prizivaš Vrančića.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mario Vrančić jako podsjeća igrom na Harisa Medunjanina.
Ne ulazim ja u to ko je bolji igrač. Govorim o tome da čim se pojavi neki igrač na ić on je odmah kvalitet za a tim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ofanzivno i po uspjesima sa Njemackom, Holandijom DA. Samo sto Medunjanin ima jos 3,4 godine ispred sebe karijere a Vrancic 10 godina. I Vrancic je bolji defanzivno ( zadnji vezni ) kao i brzi je od Medunjanina koji je dizelas. Uz to Vrancic igra Bundesligu a Medunjanin , Tursku ligu.Neutral je napisao/la:Mario Vrančić jako podsjeća igrom na Harisa Medunjanina.
Sa tim dijelom se slazem sa tobom. Da nije svaki koji se pojavi odma za A reprezentaciju. Ali ih ima puno koji jesu.Virtu4l je napisao/la:Ne ulazim ja u to ko je bolji igrač. Govorim o tome da čim se pojavi neki igrač na ić on je odmah kvalitet za a tim.
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 48 gostiju.