NK Zvijezda Gradačac

GradacacC
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la GradacacC » 21 maj 2014, 13:38

Zagalo je napisao/la:Da li je istina da sav prihod sa utakmice ide za pomoć postradalima?
istina..

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 21 maj 2014, 17:17

slika
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 maj 2014, 17:57

i one naš zlatni dečko( mićo) u želju pihh lako smo ga izgubili

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 maj 2014, 19:32

@emire
A mogli ste ga dobiti za sicu samo da ste znali pregovarati sa Modricom i da sa vama potpise prvi profesionalni ugovor... Jer Modrici trebaju hitno pare da se ne ugase.. I to su ovi nasi iskoristili i po diskont cijeni ga doveli.. i kad dodje potpisace odmah profesionalni ugovor.... :thumbup:
Samo naravno ako momak ne izradi Osima i dogovor i ne ode vani, al' ne vjerujem da je takvo djubre i on i familija mu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 21 maj 2014, 19:49

emir_dj je napisao/la:i one naš zlatni dečko( mićo) u želju pihh lako smo ga izgubili
Upravo to, mi tako lako gubimo igrace, kad se sjetim kakvi su sve igraci igrali kod nas. Kad bi uspjeli zadrzat okosnicu ekipe bar dvije godine mi bi bili u vrhu PL..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 21 maj 2014, 19:52

MrMuscle je napisao/la:@emire
A mogli ste ga dobiti za sicu samo da ste znali pregovarati sa Modricom i da sa vama potpise prvi profesionalni ugovor... Jer Modrici trebaju hitno pare da se ne ugase.. I to su ovi nasi iskoristili i po diskont cijeni ga doveli.. i kad dodje potpisace odmah profesionalni ugovor.... :thumbup:
Samo naravno ako momak ne izradi Osima i dogovor i ne ode vani, al' ne vjerujem da je takvo djubre i on i familija mu...
Ako potpise profesionalni ugovor, da li mi imamo pravo na neku nadoknadu kao za treniranje i slicno?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 maj 2014, 19:57

Kapetan je napisao/la:
Ako potpise profesionalni ugovor, da li mi imamo pravo na neku nadoknadu kao za treniranje i slicno?
Mislim da necete nista dobiti... Jer nije rijec o transferu vec o naknadi za treniranje...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 21 maj 2014, 20:08

Kapetan je napisao/la:
Zvijezda ima pravo na naknadu za treniranje ukoliko Kuzmanović sa Željom potpiše profesionalni ugovor

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 21 maj 2014, 20:18

mico jos nigdje nije preso to su sve samo spekulacije
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 maj 2014, 20:19

@sony
Zeljo nije dao marke Slaviji za Stanica kad je potpisivao profesionalni ugovor... Dosao je sa 18 ili 19 god... A proveo je kod njih jednu god...
Doduse nisam pravni expert moguce da su se izmijenili uslovi kod potpisivanja ugovora i zato sam stavio ono mislim...

@mirza Mico i familija su mu se dogovorili sa Osimom... ;)

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 maj 2014, 20:35

Ne kontam vas nikako. Pokazalo se veliko interesovanje za ovu utakmicu. Ulaznice su se rasprodale za tren. U nedjelju izasle u prodaju a vec u ponedjeljak u podne ih vise nije bilo. Toliko bi ljudi htjelo da vidi repku a nemaju gdje stat. Samim tim sto pustaju ljude da gledaju sa nasipa je na nekakav nacin ucinjena usluga.
Ko sto onaj rece, kome se gleda repka gledo bi je pa makar sa drveta. I ne bi se zalio.

Ne znam vjerovatno vam je krivo sto se igra vamo a ne u Tuzli, Sarajevu ili sta ja znam.. Al eto.

Sto se tice cijene, sada kad znam da ide u humanitarne svrhe, nije mi zao ni 30KM dat za kartu. Za vas ne znam.

jahija

Post Postao/la jahija » 21 maj 2014, 20:55

Nije još ništa dogovoreno sa Mićom što ne znači da neće biti dečko ima želju samo je bitno ako ga Željo želi to ne znam, ako je dobar talenat onda će ga Osim i uzeti.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 21 maj 2014, 21:10

MrMuscle je napisao/la:@sony
Zeljo nije dao marke Slaviji za Stanica kad je potpisivao profesionalni ugovor... Dosao je sa 18 ili 19 god... A proveo je kod njih jednu god...
Doduse nisam pravni expert moguce da su se izmijenili uslovi kod potpisivanja ugovora i zato sam stavio ono mislim...

@mirza Mico i familija su mu se dogovorili sa Osimom... ;)
Ukoliko igrač potpisuje prvi profesionalni ugovor prije svoje 23. godine svi prethodni klubovi u kojima je igrač trenirao do svoje 21. godine imaju pravo na naknadu za treniranje. Ali, moguće je da se klub odrekne naknade

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 maj 2014, 07:30

izgleda da ima još 400-500 karti u prodaji za sve sektore(neke su vraćene iz općine)pa bujrum i vi iz susjedstva..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 maj 2014, 08:55

da li se zna na kojoj ce se lokaciji bar malo moci prici igracima za autograme, slikanje i sl? :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 maj 2014, 09:13

LenBias je napisao/la:da li se zna na kojoj ce se lokaciji bar malo moci prici igracima za autograme, slikanje i sl? :)
u 11h su na gradini na doručku,pokušaj tu-mada mislim da se neće moći lako prići od policije i zaštitara

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 maj 2014, 09:16

zmaj348 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:da li se zna na kojoj ce se lokaciji bar malo moci prici igracima za autograme, slikanje i sl? :)
u 11h su na gradini na doručku,pokušaj tu-mada mislim da se neće moći lako prići od policije i zaštitara
hvala :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2014, 09:19

Svaka cast zmajevi, teren je fenomenalan.!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 22 maj 2014, 10:11

zmaj348 je napisao/la:izgleda da ima još 400-500 karti u prodaji za sve sektore(neke su vraćene iz općine)pa bujrum i vi iz susjedstva..
ima jos karti evo sad ja isao kupio.... ideemmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 maj 2014, 10:52

combe80 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:izgleda da ima još 400-500 karti u prodaji za sve sektore(neke su vraćene iz općine)pa bujrum i vi iz susjedstva..
ima jos karti evo sad ja isao kupio.... ideemmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
nisam nigdje pročitao hvala za info,ccc čombe-čombe :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.