Je li tako ovo piše: We're experiencing some issues on the 2014 NBA All-Star Ballot. Please check back later.*p!p!t@* je napisao/la:Prijavljuje neke probleme stalno, valjda neće kasnije biti problema...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Glasanje preko fejsa , kitonezci vladaju . Svi se udruzili i glasaju za Linn-a.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Realno nema od ovog nista ali eto fino se nadati. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
samo neka glasaju, lin mirzi nije prijetnjaMuhamedTM je napisao/la:Glasanje preko fejsa , kitonezci vladaju . Svi se udruzili i glasaju za Linn-a.

Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 07 jan 2014, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bumpmiki_92 je napisao/la:samocelik je napisao/la:Kako ono ide glasanje za All-star utakmicu? Možemol mi sa foruma glasat![]()
http://allstarballot.nba.com/ballot?ref ... lsearchbar
imas dole na dnu ovu opciju : (OPTIONAL) write in vote ; tu odaberi Mirzu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Znam da nije al eto reko da naglasim da kitonezci lumpuju na nba/facebook.LenBias je napisao/la:samo neka glasaju, lin mirzi nije prijetnjaMuhamedTM je napisao/la:Glasanje preko fejsa , kitonezci vladaju . Svi se udruzili i glasaju za Linn-a.mirza nije ni svjestan kako ce imati mjesto u prvih pet istoka, neka mu neko javi da nece utakmicu gledati na tvu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
kako bolan nema BosneSarajlijc@ je napisao/la:Realno nema od ovog nista ali eto fino se nadati.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
http://www.****/2013-01-31-07-00-31/b ... a-all-star" onclick="window.open(this.href);return false;
evo braco shareujte pa da i oficijalno budemo najludja nacija, svi svi svi !
evo braco shareujte pa da i oficijalno budemo najludja nacija, svi svi svi !
Cura i ja glasali. Sutra nova tura. 

ide mirza na all star, boli ga briga 

Pise mi dole nesto kad idem Vote now,upisem ove rijeci i izbaci We're experiencing some issues on the 2014 NBA All-Star Ballot. Please check back later. 

SLOBODA NAVIJAČIMA
samo budi uporan druzeennis je napisao/la:Pise mi dole nesto kad idem Vote now,upisem ove rijeci i izbaci We're experiencing some issues on the 2014 NBA All-Star Ballot. Please check back later.

Preko facea glasajte kad ne moze ovako i meni uvijek nesi issue izbacuje jeb.o mu on mater...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Gamad Americka,hoce da nas sabotiraju odmah na startu,ne znaju oni koliko ja imam vremenaLenBias je napisao/la:samo budi uporan druzeennis je napisao/la:Pise mi dole nesto kad idem Vote now,upisem ove rijeci i izbaci We're experiencing some issues on the 2014 NBA All-Star Ballot. Please check back later.

SLOBODA NAVIJAČIMA
ennis je napisao/la:Gamad Americka,hoce da nas sabotiraju odmah na startu,ne znaju oni koliko ja imam vremenaLenBias je napisao/la:samo budi uporan druzeennis je napisao/la:Pise mi dole nesto kad idem Vote now,upisem ove rijeci i izbaci We're experiencing some issues on the 2014 NBA All-Star Ballot. Please check back later.![]()

Thank you for voting
Be sure to check out the starting line-up for the NBA All-Star Game 2014 on January 23.
WRITE IN VOTE: Mirza Teletovic Brooklyn

http://allstarballot.nba.com/daily?refe ... lsearchbar
Za Mirzu možete glasati klikom na link koji vas nakon registracije računa vodi do odabira 10 startera za All-star. Mirza nije u odabiru za startere jer u vrijeme objavljivanja kandidata za ovo mjesto nije imao značajniju minutažu.
Ipak svakom glsaču je ostavljena opcija da izabere onoga za koga smatra da treba biti tu i 3 igrača sa najviše ovih glasova sa Istoka će se naći u New Orleansu na All-star vikendu.
Dakle za Mirzu se može glasati tek onda kad odaberete 10 startera i to pod opcijom "optional vote".
Braćo prosljeđujte ovo pa možda i uspijemo

Zadnja izmjena: edohz, dana/u 07 jan 2014, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad budete birali ti 10 startera glasajte za one iz Bucksa i Filadelfije, a ne za ove sto se ocekivaju na all staru 

dajte link za glasanje
15.10.2013.
da, biraj druge petorke stalno a mirzu ostavljaj istog da bi imao on najvise glasova od tebe, logicnohamzaTM87 je napisao/la:Je li svaki put pored Mirze i petorke moram izabrati ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.