Izvini moja greška...znam da je vodio Luksemburg citavu utakmicu, vidim da su nekako na kraju okrenuliEthel je napisao/la:@boomerang5 Nije Makedonija izgubila od Luksemburga...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
boomerang5
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
GRUPA G
Makedonija dobije V. Britaniju
Mađarska dobije Makedoniju
GRUPA D
Estonija i Bjelorusija izgube od Poljske
GRUPA A
Island dobije Kipra
Island izgubi od Belgije
Makedonija dobije V. Britaniju
Mađarska dobije Makedoniju
GRUPA D
Estonija i Bjelorusija izgube od Poljske
GRUPA A
Island dobije Kipra
Island izgubi od Belgije
Može li mi netko odg. zbog čega su Teletović i Nurkić trebali putovati poseno mimo ostalih rep. za Švedsku?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Vjerovatno je bilo par puta postavljano ali nema veze
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hocel ovo postat Ivica Osim Hrvatska-Australija al za kosarku? Stvarno ne bih volio da se tako dobar klip unisti konstantnim postavljanjem poslije svakog porazaPuma je napisao/la:Vjerovatno je bilo par puta postavljano ali nema veze![]()
Naletih na video himne na yt, svi se zagrlili samo kod Mirze ruke na ledjima 
Zar je nekome jos ovdje zaista stalo da se kvalifikujemo u ovakvim uslovima i scenama....?
Kvalifikovanje samo doprinosi nastavku agonije, a ispadanje, najrealnije za očekivati i najpoštenije, jer u ovakvim uslovima nismo ni zaslužili,donosi barem neku nadu za reformu i neki novi početak, ako nista drugo onda barem sa novim selektorom.
Kvalifikovanje samo doprinosi nastavku agonije, a ispadanje, najrealnije za očekivati i najpoštenije, jer u ovakvim uslovima nismo ni zaslužili,donosi barem neku nadu za reformu i neki novi početak, ako nista drugo onda barem sa novim selektorom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam uvijek optimista, ne može drugačije. Mislim da nije riješenje da ne odemo na EP, nećemo ništa postići samo ćemo otići u veći ambis. Moramo na EP.nerminh74 je napisao/la:Isti sam ti ludzakUnofficialpage je napisao/la:Ja se još nadam da idemo na EP.
Kontam ako nam se sve poklopi i prodzemo
Savez ce dovesti kako bog zapovjeda selektora
Mirza ce doci i nece se zajebavati kako bi saprao ljagu sa svog imena
Slicna stvar sa Nurkicem
A musa ce malo smanjiti dozivljaj
Jos ce sulejmanovic i karahodzic imati aba sezonu
Mozda zovnemo alibegovica i rjesimo naturalizovanog
I mozda atic dodze tobe
Ali zato sam ja ludzak i pokusavam biti opgimista
U suprotnom nema seniorske kosarke do 2018 ili 19 godine
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Apsolutno se slazem, nismo mi tog kvaliteta da ucimo na greskamaUnofficialpage je napisao/la:Ja sam uvijek optimista, ne može drugačije. Mislim da nije riješenje da ne odemo na EP, nećemo ništa postići samo ćemo otići u veći ambis. Moramo na EP.nerminh74 je napisao/la:Isti sam ti ludzakUnofficialpage je napisao/la:Ja se još nadam da idemo na EP.
Kontam ako nam se sve poklopi i prodzemo
Savez ce dovesti kako bog zapovjeda selektora
Mirza ce doci i nece se zajebavati kako bi saprao ljagu sa svog imena
Slicna stvar sa Nurkicem
A musa ce malo smanjiti dozivljaj
Jos ce sulejmanovic i karahodzic imati aba sezonu
Mozda zovnemo alibegovica i rjesimo naturalizovanog
I mozda atic dodze tobe
Ali zato sam ja ludzak i pokusavam biti opgimista
U suprotnom nema seniorske kosarke do 2018 ili 19 godine
Da jesmo nebi nam ista krvopijska vlast vladala skoro 30 godina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Više ne bi imali razlog da prave nešto bolje, pali smo na dno i nema ka gore. Dok sa dobrim rezultatima moraju. E da ćemo mi nakon ovog sve ovo otjerati i da krenemo u stvaranje nećeg boljeg ali nećemo, nema šanse da da se desi da se pokrenemo ka boljem.
Ali, nama se nikad nisu rezultati potrefili da nama idu u korist, nemamo mi tu pomoć. Samo jednom da se i nama to dogodi. Pomozi Allahu.
Ali, nama se nikad nisu rezultati potrefili da nama idu u korist, nemamo mi tu pomoć. Samo jednom da se i nama to dogodi. Pomozi Allahu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Je l bas mora pobjeda od 40+ razlike u pm? Da je bar neka normalna do cenera razlike, pa i nekako.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne treba, i ja sam se bio prepao da je toliko.Avantii je napisao/la:Je l bas mora pobjeda od 40+ razlike u pm? Da je bar neka normalna do cenera razlike, pa i nekako.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakve su sanse Svedske za prolaz ?
Sad sam vidio, dosta je ovo realno. Cekacemo da Belgijanci tuku ove ribare gore, to bi moglo biti gutavoUnofficialpage je napisao/la:Ma ne treba, i ja sam se bio prepao da je toliko.Avantii je napisao/la:Je l bas mora pobjeda od 40+ razlike u pm? Da je bar neka normalna do cenera razlike, pa i nekako.Iznad gore pišu scenariji šta nam sve treba, dosta toga je realno ali najteže ono glavno da mi Šveđane pobjedimo. To je najmanje realno.
![]()
Steta bi bilo da se i povrh svega ne ode na EB. Jeste losa atmosfera u i oko saveza, ali...
Realno da je Ivanovic ostao u najgorem slucaju bi sa Rusima imali 1:1 i lagani prolaz, ali jbg. Opet sad nije lako ni Muli, ko zna sa cim se on sve bori, a da nema veze sa kosarkom kao igrom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odgovor se zna i a to je osobu Y istjerat iz ekipe. Ali na vrijeme ne sa zakašnjenjem ali samo da je to razlog a ne neke odluke višeg nivoa jer im kažeš da nešto ne funkcioniše. A osoba Y je poštovala do sad osobu X uvijek i uvijek ginula na terenu do sad, što znači na osoba X ima neki problem koji mi ne znamo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja bih postavio potsnje cijeloj forum zajednici ali hajde da budemo iskreni. Imena cu izbjeci posto sam misljenja da su ona najmanje vazna i da nas ta imena vode u klopku iz koje ne mozemo izaci. Dakle, osoba X je trener, a osoba Y je igrac. Osoba Y ne postuje osobu X, misli da je veca od tima, takticke zamisli ne postuje, ne dise i ne zivi s timom. Sta biste vi uradili da ste osoba X ili sta bi trebao uraditi X. Pokusajmo zaboravati imena, neka nam u glavi budu samo X i Y prilikom odgovora.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Osoba x odmah treba da prepozna taj problem i rijesi ga.Posebno ako je igrac y dosao nespreman i pocne da se ispucava od prve,ne zvanicne,vec pripremne utakmice.Takodje,osoba x,da bi to rijesila mora biti sigurna u svoj kvalitet i ono sto radi,te da vjeruje da ce uz jak timski duh,dosta uigranih akcija i pozrtvovanoscu uspjeti izboriti plasman na EP i bez osobe y.Osoba x to sve treba da uradi ma sta javnost mislila o tome,jer je ona SELEKTOR a ne mi.Posto nista od navedenog osoba x nije uradila,misleci da ce osoba y na "suhi" kvalitet(sto bi se reklo) odraditi vecinu posla i odvesti nas na EP, upala je u sopstvenu zamku koja pokazuje nas "ho-ruk" mentalitet (kojim mislimo da bez sistemskog rada i prave organizacije mozemo postici nesto) cime je pokazala svoje neznanje i neprofesionalnost te NEMA NIKAKVO PRAVO da pokusava "rijesavati" situaciju nakon sto su kola otisla nizbrdo i sada poceti graditi neki autoritet.Eto ga,cijela poenta,ma koja imena da su u opticaju....aleksandar_veliki je napisao/la:Ja bih postavio potsnje cijeloj forum zajednici ali hajde da budemo iskreni. Imena cu izbjeci posto sam misljenja da su ona najmanje vazna i da nas ta imena vode u klopku iz koje ne mozemo izaci. Dakle, osoba X je trener, a osoba Y je igrac. Osoba Y ne postuje osobu X, misli da je veca od tima, takticke zamisli ne postuje, ne dise i ne zivi s timom. Sta biste vi uradili da ste osoba X ili sta bi trebao uraditi X. Pokusajmo zaboravati imena, neka nam u glavi budu samo X i Y prilikom odgovora.
E=mc2aleksandar_veliki je napisao/la:Ja bih postavio potsnje cijeloj forum zajednici ali hajde da budemo iskreni. Imena cu izbjeci posto sam misljenja da su ona najmanje vazna i da nas ta imena vode u klopku iz koje ne mozemo izaci. Dakle, osoba X je trener, a osoba Y je igrac. Osoba Y ne postuje osobu X, misli da je veca od tima, takticke zamisli ne postuje, ne dise i ne zivi s timom. Sta biste vi uradili da ste osoba X ili sta bi trebao uraditi X. Pokusajmo zaboravati imena, neka nam u glavi budu samo X i Y prilikom odgovora.
Sve je relativno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
NikakveBassha je napisao/la:Kakve su sanse Svedske za prolaz ?
-
hercegovina
- Kontakt:
ma suspendovat ce ruse do prvenstva jer se opet zapucalo u ukrajini, tako da mi upadamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.