HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

GradKamena1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la GradKamena1 » 29 jan 2017, 20:07

BadrHari je napisao/la:Ostaje li Mesanovic u klubu?
Nezna se jos nista,al ako ostane produzuje ugovor kao i Katanec,Tomic,bar su tako rekli.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 29 jan 2017, 20:24

Ma tko ce otici,vecina je ekipa pocela pripreme ili ima sezone aktivne,sumnjam da ce itko prije ljeta otici pogotovo ovi sto im istice ugovor,sad hoce li potpisati nove ugovore to je upitno!
Znaci danas 7 golova hrvatskom treceligasu a pitari ne mogu federalnom prvoligasu barem jedan uvalit. :tralala:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jan 2017, 20:39

GradKamena1 je napisao/la:
Nezna se jos nista,al ako ostane produzuje ugovor kao i Katanec,Tomic,bar su tako rekli.
On i Kajkut su strasan tandem :bih:
Samo ne znam gdje bi Bilbija igrao, ima Zrinjski strasnu ekipu stvarno..
Slatke muke, mada padate 25.-og u grotlu :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 29 jan 2017, 21:08

BadrHari je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:
On i Kajkut su strasan tandem :bih:
Samo ne znam gdje bi Bilbija igrao, ima Zrinjski strasnu ekipu stvarno..
Slatke muke, mada padate 25.-og u grotlu :D
Bilbija u nas igra poluspicu i dobro mu to lezi kad ulazi iz drugog plana. Danas smo igrali 1.pol 3-4-3 i to cemo igrat u vecini utakmica,a drugo 4-4-2,dobro to Barba slaze.
A za 25. o tom,po tom sto bi rekli :D

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 30 jan 2017, 12:09

Lagano jučer, najbolji Bilbija i Peko.. Kukoč, Jamak i Kajkut se solidno predstavili.. po mom skromnom mišljenju Filipović najmanje pokazao.. žao mi Vasilja za onaj pacerski gol, msm da je teren kriv, ali baš momak nema sreće..
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jan 2017, 06:45

mara1905 je napisao/la:Lagano jučer, najbolji Bilbija i Peko.. Kukoč, Jamak i Kajkut se solidno predstavili.. po mom skromnom mišljenju Filipović najmanje pokazao.. žao mi Vasilja za onaj pacerski gol, msm da je teren kriv, ali baš momak nema sreće..
Kriva je "Međugorska krtica" :D ... a dešava se, ništa ozbiljno...
Bez obzira na nedoraslog protivnika, početak priprema, prvu utakmicu ove godine moglo se vidjeti nekoliko lijepih stvari...
-novi igrači će biti pojačanja u pravom smislu te riječi
-čini mi se da igramo okomitije nego sa bivšim trenerom( ako se može reći na osnovu ove jedne utakmice ), a Barbarić puno više učestvuje u igri od svog predhodnika
-nećemo imati samo opasnu lijevu stranu u ofenzivi, kao do sada, nego i desnu, sa Blaićem i Jovićem( potpuno spreman Jović će nam biti najveće pojačanje na proljeće )...Jova je "ubica" ;)
-Imamo dva tuceta "boli glava" igrača, i u slučaju kartona ili ne daj bože ozljeda nećemo biti u problemima...

Jedina loša stvar u nedjelju je ozljeda Stojkića( aduktor )...
Ne znam zašto Bandić nije dobio određenu minutažu na golu, Kouadio je, sve su prilike, bivši...Kobiljar mi je nepoznanica, vjerojatno sa Olimpikom još nisu riješene neke stvari...

Izgleda da je Barbarić pitanje četvrtog štopera, donekle, riješio postavljanjem Lučića na to mjesto...
Meša ostani!

P.S.-Samo da još zahvalim portalu, u ime svih onih navijača Zrinjskog koji iz raznoraznih razloga nisu mogli prisustvovati utakmici, što je i nas, kao i navijače ostalih momčadi koji se pripremaju u Međugorju-Čitluku, počastio streamom utakmice i teksualnim prijenosom... Svaka čast! :clap:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jan 2017, 10:32

Opet se, izgleda, nešto kuha oko Pirića... :hmmmmm: (Njegov ga manager svim silama želi gurnuti kod nas, nakon nekoliko propalih ino angažmana)...
Kouadio nije u sastavu ekspedicije za Istru...

24 igrača koji su otputovali u Medulin:
Vasilj, Kozić, Bandić...
Blaić, Barić, Stojkić, Kukoč, Katanec, Lučić, Jakovljević, Bogdanović...
Petrak, Tomić, Pehar, Jamak, Peko, Jović, Todorović, Filipović, Kobiljar...
Bilbija, Mešanović, Mrkaić, Kajkut...

Raspored utakmica u Istri:
03.02. Zrinjski – Mladost Lučani (SRB)
05.02. Zrinjski – Hradec Kralove (CZE)
07.02. Zrinjski – Koper (SLO)
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Duff

Post Postao/la Duff » 31 jan 2017, 12:18

GradKamena1 je napisao/la: Bilbija u nas igra poluspicu i dobro mu to lezi kad ulazi iz drugog plana. Danas smo igrali 1.pol 3-4-3 i to cemo igrat u vecini utakmica,a drugo 4-4-2,dobro to Barba slaze.
Opasno nesto trosis
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 31 jan 2017, 12:21

Duff je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la: Bilbija u nas igra poluspicu i dobro mu to lezi kad ulazi iz drugog plana. Danas smo igrali 1.pol 3-4-3 i to cemo igrat u vecini utakmica,a drugo 4-4-2,dobro to Barba slaze.
Opasno nesto trosis
:thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 jan 2017, 12:46

Kako Bilbija uopce igra u 3-4-3 :P
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 31 jan 2017, 13:11

PiazzaGrande je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:Lagano jučer, najbolji Bilbija i Peko.. Kukoč, Jamak i Kajkut se solidno predstavili.. po mom skromnom mišljenju Filipović najmanje pokazao.. žao mi Vasilja za onaj pacerski gol, msm da je teren kriv, ali baš momak nema sreće..
Kriva je "Međugorska krtica" :D ... a dešava se, ništa ozbiljno...
Bez obzira na nedoraslog protivnika, početak priprema, prvu utakmicu ove godine moglo se vidjeti nekoliko lijepih stvari...
-novi igrači će biti pojačanja u pravom smislu te riječi
-čini mi se da igramo okomitije nego sa bivšim trenerom( ako se može reći na osnovu ove jedne utakmice ), a Barbarić puno više učestvuje u igri od svog predhodnika
-nećemo imati samo opasnu lijevu stranu u ofenzivi, kao do sada, nego i desnu, sa Blaićem i Jovićem( potpuno spreman Jović će nam biti najveće pojačanje na proljeće )...Jova je "ubica" ;)
-Imamo dva tuceta "boli glava" igrača, i u slučaju kartona ili ne daj bože ozljeda nećemo biti u problemima...

Jedina loša stvar u nedjelju je ozljeda Stojkića( aduktor )...
Ne znam zašto Bandić nije dobio određenu minutažu na golu, Kouadio je, sve su prilike, bivši...Kobiljar mi je nepoznanica, vjerojatno sa Olimpikom još nisu riješene neke stvari...

Izgleda da je Barbarić pitanje četvrtog štopera, donekle, riješio postavljanjem Lučića na to mjesto...
Meša ostani!

P.S.-Samo da još zahvalim portalu, u ime svih onih navijača Zrinjskog koji iz raznoraznih razloga nisu mogli prisustvovati utakmici, što je i nas, kao i navijače ostalih momčadi koji se pripremaju u Međugorju-Čitluku, počastio streamom utakmice i teksualnim prijenosom... Svaka čast! :clap:
Ma sve to stoji, ali Peko je u nedjelju odigrao za klasu bolje od Jovića, samo j..e ga nekonstantnost, jer je i na početku sezone bio naš najbolji igrač pa se samo ugasio.. bude li igrao ko u nedjelju Jovića čeka klupa.. ponovit ću po stoti put da sam uvijek za momke iz naše omladinske škole, zato se nadam da će Vasilj braniti da nećemo dovoditi Pirića.. malo mi smeta kad vidim da su u kadru za Istru samo Vasilj, Bandić (3. golman kako sada stvari stoje), Pero i Peko iz naše omladinske školee, ali šta je tu je..
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jan 2017, 14:02

@mara1905...I ja sam mislio, poslije onoga dvomeča sa Legiom da će Peko rasturiti PL, ali samo jedan gol i dvije asistencije u polusezoni...nedovoljno, možda je razlog što je puno više učestvovao u obrambenim zadacima nego njegov kolega s druge strane Todorović ( 5 golova, 4 asista), pa nije imao dovoljno snage ili prostora za nešto više u ofanzivi, ne znam...
S druge strane, Jović nam, nakon teške ozljede, donosi 3 boda iz Viteza, a prije toga zabija 3 gola Veležu u kupu :tokralju:
Imam neki osjećaj da bi ovo moglo biti njegovo proljeće, jer je strašan igrač a bit će potpuno spreman...

Mi smo TOP momčad ove lige i u njoj trebaju igrati samo najbolji igrači...
...bez obzira što bih i ja (kao i svi mi) volio da je više naših igrača u kadru... a što ih nema mislim da bi to pitanje mogli uputiti gosp. Periću i nemalom broju trenera u Omladinskoj školi, isto kao i trenerima u prvoj momčadi (ne sjećam se da je iko iz SS bio na nekoj utakmici juniora ili kadeta, osim Make, i to kad njegov mali nastupa)...

Nadam se da će nas Pirić zaobići...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jan 2017, 18:18

Bi li Semir Kerla bio pojačanje za nas?
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 feb 2017, 12:35

Čitajući ovih dana, pa evo i danas, vijesti tj. uglavnom nebuloze iz ove naše lige, izgleda da Mi, nakon svih ovih godina, još uvijek nismo svjesni sa kakvim glupsonima, levatima i mahalašima imamo posla(uz zaista rijetke izuzetke), ne samo primarno u nogometu nego i u svim sverama života(politika, ekonomija itd)...Sve neki samoprozvani velikani, giganti, divovi, štajaznam, a furda, fukara i rinaka običina...I kako sa ovakvima u Europu?
Treba to sve pošamarati i u ćošak poslati, gdje im je i mjesto...
Ako u sljedećih pet godina, pet puta zaredom ne budemo prvaci, sami smo krivi, nitko drugi...
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 feb 2017, 15:09

Potpisao Kenan Piric!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 01 feb 2017, 15:11

Top !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 feb 2017, 15:15

Strašan posao.
Ali je i dalje Karačić > Pirić kako god bilo :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 feb 2017, 15:17

Sad smo kompletni na svim pozicijama!
Bravo Sula!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 01 feb 2017, 15:18

Tako se to radi,sad igra za nasu srednju platu,ni blizu ko sto je trazio na pocetku.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 feb 2017, 17:43

GradKamena1 je napisao/la:Tako se to radi,sad igra za nasu srednju platu,ni blizu ko sto je trazio na pocetku.

A tko ce mu dati toliku placu kao sto je pisano da je trazio ta dolazi iz prosjecnog bh prvoligasa ta nije nastupao za Bayern?!
Inace sad imamo 4 golmana jedan ce morati na posudbu ili raskid.
Tata Vasilj ce poludit.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.