Sretan rođendan da zabiješ puno golovaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek je sretan 27 rođendan Mascherano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Sretan rođendan da zabiješ puno golovaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Nek je sretan 27 rođendan Mascherano
ovo posebno fkt se zna ubaciti jos samo malo realizaciju da popravirealan_coek je napisao/la:Apsolutno se slazem nezz sta spominju pedra nemore ga zamijenit ni 3 Sancheza i 5 rossia frajer je bar po meni 3x bolji za barcu od ville mada je i on dobar ma ovo sve sto dodje samo klupa mozda konta Pep zbog golgeterske krize ove godine da salta napad npr M-V-P i M-S-R.Portillo je napisao/la: Ako dodju i Sanchez i Rossi i Nilmar i sva ostala potencijalna pojacanja Pedro ostaje u prvoj postavi, on im je savrsen igrac za taj sustav. Steta tvoja sto nisi pogledao par utakmica Barce pa da zakljucis da je jedini kandidat koji bi mogao iz prve (i to nakon nekog vremena) mogao biti Villa.
Ovaj sto kaze za pedra da nebi mogao nidje drugo igrat totalni ludjak il ga nije nikad vidio.
Pedro je jedan od igraca koji ima najbolja kretanja bez lopte takodje zna brzo sa strane sjurit ima dobar sut i u situacijama 1 vs 1 nikad ne fula (za razliku od ville). Jos je fazon sto ga xavi i iniesta uvjek mogu izbacit u for 1vs 1 tako da u svim bitnim utakmicama gdje se xavi i iniesta podju dodavat na 30-40 metara pedro zabija go. On ti je ko cicarito po meni i bolji samo sto se u ovakvoj barci ne izdvaja previse. Uglavnom 1 postava se nece dirat iduce godine mozda samo villa i rossi izmjena i buskets i fabregas kad igramo protiv bunker ekipa koje prakticno ni ne napadaju
ne boj se..taj nece propustit utakmicu protiv frankovaca...Romariooo je napisao/la:kako ce pocetak naredne sezone biti zanimljiv samo, super kup spanije i odmah dva el classica, a u superkupu evrope protiv sjajnog porta
odmah na pocetku valja zakrviti, i to vjerovatno bez messika koji ce odmarati od copa americe
vidjecemo u kakvom ce se stanju vratiti s copa americe koja se igra upravo u argentini, mislim da ce messi tu briljirati i dobro se istrositi da napokon dokaze da moze nesto i u reprezentacijiT-MAC je napisao/la:ne boj se..taj nece propustit utakmicu protiv frankovaca...Romariooo je napisao/la:kako ce pocetak naredne sezone biti zanimljiv samo, super kup spanije i odmah dva el classica, a u superkupu evrope protiv sjajnog porta
odmah na pocetku valja zakrviti, i to vjerovatno bez messika koji ce odmarati od copa americe
Za sada se vise pise o dolasku Sancheza,ali je to mozda fora da bi se spustila Rossijeva cena.Bane Madridista je napisao/la:Hoće li biti šta od Rossijevog transfera u Barcelonu?
Ti pričaš kao da ne živimo u dobu recesije i kao da se novci sami od sebe režu...Normalno da nam treba ekonomičnost i to ne mala nego velika.Zahvaljujući Laporti Barca jest osvojila značajne trofeje ali Boga mi i finansijski je u minusu.Robovlasnik je napisao/la:Da je Rossel bio predsjednik Barcelone u onom mandatu sto nas je vodio laporta mi bi sada bili na jednoj tituli lige prvaka i na kvalifikacijama za Evropsku ligu .... Ono sto sam volio kod Laporte nedostaje kod Rossela da se odrijesi kesa za nekog igraca // Ja sam ubjeden da je Laporta tu ... da bi sada imali Fabregasa u vezi , Bale na beku i vjerovatno Rossija u napadu .... // Ti romario govoris o ekonomicnosti .... sta je ekonomicno u tome da ostajemo bez odbrane ?!?!?!
Adriano lijevi bocni
Abidal lijevi bocni i stoper
Alves desni bocni
Pujol stopet
Pique stoper - dakle u slucaju ozljede Pujola kojih ce biti sigurno i recimo da se ozljedi Alves ( mada nije skoro nikad ) tebi odbrana ostaje na Fontasu ?!?! i Adrianu ( koji je u finalu kupa bio NEVIDLJIV ) i koji je losa kopija Alvesa sto se tice centarsuta ( covjek jednostavno nikad ne ubaci loptu ) ,,,,
Vezni red je koliko toliko uredu mada nebi skodilo dovodjenje jos jednog veznjaka - radi nedo Bog ozljede Xavia ili Inieste // jer upitno je koliko se mozemo odmah osloniti na Tiaga - Jer i kad su Iniesta i Messi pocinjali svoje prve korake u A timu ... nisu odma zablistali pogotovo Iniesta tek nakon dvije sezone provedene u prvom timu dobili smo nesto od njih.
Napad je ove sezone prosao odlicno .... mada i tu treba definitino popravka .... Krkic nek se ljuti i nek nam donese pare za dovodjenje Rossija i Sancheza .... i to bi bilo to![]()
Dakle romario ova ekipa bez tri minimum pojacanja tesko da ce ponoviti proslogodisnje uspjehe uzmemo li u obzir kako se druge vodece ekipe pojacavaju
...50 miliona za fabregasa,pa jesu li oni normalni??thenaturalone je napisao/la:Evo danas vidim kao pustit ce Arsenal Fabregasa u Barcelonu, cijena 50 miliona eura![]()
Nadam se da ga necemo kupiti, bar ne za te pare jer nam uopste nije neophodan, bolje dovesti kvalitetnog napadaca i eventualno Bale-a nego iskesirati toliko lovu za Cesca i poslije mu nazor traziti mjesto u prvih 11.
al se nerviram beze sto svi trazite balea pa nebi meda mogao u barci prvo on je krilo nije bek dok je igrao beka nije mu ni rednap upamtio ime a kamoli da se cuje za njega gdje dalje a drugo frajer more trcat al tehnicki je i mravac bolji od njegathenaturalone je napisao/la:Evo danas vidim kao pustit ce Arsenal Fabregasa u Barcelonu, cijena 50 miliona eura![]()
Nadam se da ga necemo kupiti, bar ne za te pare jer nam uopste nije neophodan, bolje dovesti kvalitetnog napadaca i eventualno Bale-a nego iskesirati toliko lovu za Cesca i poslije mu nazor traziti mjesto u prvih 11.
ako pep stvarno želi fabregasa onda to sigurno nije bezveze i ja ga potpuno podržavam ( ali samo ako stvarno pep to pep želiMandrak je napisao/la:Ma nisu ni u Barsi sisali vesla, posebno ne Rosell koji je odavno zavrnuo pipu...dat ce im Sandro 50 kar.ina![]()
Nije mi Pep nikako jasan citavo ovo vrijeme![]()
navalio da ga dovede, ko da mu je otac
![]()
![]()
pa šta misli, da stavi lidera Xavia na klupu.
ma fabregas bi nam sjeo ko budali samar ba mos mislit on xavi i iniesta kad bi se uzeli dodavat pa zivota mi tesko bi koji tim uspio 25% posjeda da nam uzme i to bi sve bilo izbi nabi ako uspijes zabicatalonia je napisao/la:ako pep stvarno želi fabregasa onda to sigurno nije bezveze i ja ga potpuno podržavam ( ali samo ako stvarno pep to pep želiMandrak je napisao/la:Ma nisu ni u Barsi sisali vesla, posebno ne Rosell koji je odavno zavrnuo pipu...dat ce im Sandro 50 kar.ina![]()
Nije mi Pep nikako jasan citavo ovo vrijeme![]()
navalio da ga dovede, ko da mu je otac
![]()
![]()
pa šta misli, da stavi lidera Xavia na klupu.
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.