FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2015, 12:58

@Minjore naravno da je to ideja za svaku pohvalu i stalno su navijaci tu bili da pomognu, od ciscenja snijega pa nadalje...ali jbmu mislim da je krajnje vrijeme da se i klub malo uozbilji.

Ok je da im se da prijedlog i skrene paznja, ali nek oni nadju radnike i obezbjede sredstva
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2015, 13:02

Elegant je napisao/la:Ne zanosite se ljudi kakav istok, ja sam se prvi ponadao prije par mjeseci kad se pomenula neka firma i pocetak obnove istoka u septembru, evo skoro pola august nema ni jedne jedine informacije.

Treba se okrenuti ligi, sve ostalo je suplja prica.
ja mislim da si u ova dva mjeseca 203204530504 puta napisao da od stadiona nema ništa. pošalji CV na portal i na k l i x, takvih im treba još.

radi se. to je takva vrsta posla da niko ne može tačno znati kad će biti, ali radi se. ko god je i šupu kod nas zakopao zna koliko je potencijalnih prepreka, a ne stadion. zato polako.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 avg 2015, 13:04

A naravno da je ok da sve ide u reziji kluba za finansiranje svega a ne trebaju velike pare. Ili 5 radnika al radnika po dnevnica ili raja koja hoce doci obezbijedit opremu, sok sendvic i ulaz gratis sledeca domaca zasto ne ja sam siguran da bi se raja odazvala. Kad se sjetim akcije za poplavljene pa 40 nas tovari jedan kamion, trojica nas slaze robu u kombi a 20 donosi. Kad su nasi mogli napravit grbavicu mozemo je i mi pomest valjda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 avg 2015, 13:07

invincible1921 je napisao/la:@Minjore naravno da je to ideja za svaku pohvalu i stalno su navijaci tu bili da pomognu, od ciscenja snijega pa nadalje...ali jbmu mislim da je krajnje vrijeme da se i klub malo uozbilji.

Ok je da im se da prijedlog i skrene paznja, ali nek oni nadju radnike i obezbjede sredstva
Brate sve je to super, al 20 ljudi po 20km to je 400km.. To je mjesecna Dzenisova plata. Bolje da 20 navijaca uradi to i dobije ulaznice za iduci mec, nego da klubu stvaramo dodatni trosak. Nek obezbjede sredstva za ciscenje i to mi navijaci mozemo srediti.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 12 avg 2015, 13:08

godrina je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
godrina je napisao/la:Jel se na stadionu ista uradilo ? Makar data koja dnevnica da se stolice pociste i pomete ? Klub ne moze praviti sam stadion tribine ali to sitno vala moze kolika god da je kriza.
Pojacanja, sumnjam za adilovica bio bi on dobar ali ima potrebnijih mjesta za popunit barem po meni
Bas sam poslije Radnika pisao o tome kako je ruzno vidjeti onu travu i nisko rastinje tamo na ulazu na Jug.. Mora se haman pa preskakati da bi se uslo. Lahlo je nama mladjim, ima dosta starijih ljudi na Jugu koji nisu toliko pokretni. Prije Veleza se moraju ocistiti stolice. Ako klub ne ogranizuje to onda mi navijaci moramo :)
Jest lako mladjima al to nema nigdje na svijetu o tome uopste ne treba razmisljati. Ocistit i sredit stadion se fakat mora, i zbog nas i zbog toga jer je to sasvim nornalna stvar ali i zbog potencijalnih ulagaca. To je nasa kuca, mi smo domacini gazde toga nama je na obraz taj gursuzluk tu (prvo uprava pa mi). Ja sam to vec predlagao nesto navijaci da odrade skupi se raja i par sati i gotovo al me neki lik poce ismijavat.
Ma mene dusa boli kad vidim koliko stolica na jugu nedostaje odnosno koliko je polomljeno i onda neko kaze da je navijac Zelje. Pitari tamo nisu mogli doci.

emirtmtmtm87
Kontakt:

Post Postao/la emirtmtmtm87 » 12 avg 2015, 13:15

invincible1921 je napisao/la:Ovo sto je ostala lokomotiva jel to znaci da nema nista od istoka :S
Lokomotiva nije fixna moze se premjestiti samo nek odluce da rade istok :D lokomotiva se radi jer je otisla bas bila,prilikom prijasnjih obnavljanja samo je dodavan novi sloj boje sad se to ogulilo skroz,stavice se stakla na otvore i efekti dima i pisak lokomotive prilikom gola,trebalo bi sve da bude gotovo do Veleza

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 12 avg 2015, 13:17

emirtmtmtm87 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ovo sto je ostala lokomotiva jel to znaci da nema nista od istoka :S
Lokomotiva nije fixna moze se premjestiti samo nek odluce da rade istok :D lokomotiva se radi jer je otisla bas bila,prilikom prijasnjih obnavljanja samo je dodavan novi sloj boje sad se to ogulilo skroz,stavice se stakla na otvore i efekti dima i pisak lokomotive prilikom gola,trebalo bi sve da bude gotovo do Veleza

:thumbup:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 avg 2015, 13:17

Sto bi hercegovci rekli niđe veze majkemi ali eto

superiore1921
Kontakt:

Post Postao/la superiore1921 » 12 avg 2015, 13:17

slika

POGLEDAJTE OSTALE ARTIKLE U PONUDI! ULTRAS MAJICE!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 avg 2015, 13:22

plavanacija je napisao/la:

:thumbup:
:njanjanja: :njanjanja: :clap:
Željeznicar za život cijeli !

Rios

Post Postao/la Rios » 12 avg 2015, 13:23

Minjore je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@Minjore naravno da je to ideja za svaku pohvalu i stalno su navijaci tu bili da pomognu, od ciscenja snijega pa nadalje...ali jbmu mislim da je krajnje vrijeme da se i klub malo uozbilji.

Brate sve je to super, al 20 ljudi po 20km to je 400km.. To je mjesecna Dzenisova plata. Bolje da 20 navijaca uradi to i dobije ulaznice za iduci mec, nego da klubu stvaramo dodatni trosak. Nek obezbjede sredstva za ciscenje i to mi navijaci mozemo srediti.
Slazem se sa @invicible1921,toliko klub moze ipak sam.I stadion Grbavica je Zeljo i pare koje se uloze u njega ne mogu se smatrati bacenim.Ok kad se apeluje za clanske,ok kad se trazi kupovina u fan shopu,bolja posjecenost,al ocekivati od navijaca jos da ciste stadion je malo bezveze..Ne zato sto ne bi bilo raje,naprotiv,sa ili bez tih gratis karti il sl.,nego zato sto klub mora pokazati da se konacno ide naprijed,a poceti od te sitnice ( po meni je ciscenje stadiona za ozbiljan klub sitnica ) je prava prilika.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

emirtmtmtm87
Kontakt:

Post Postao/la emirtmtmtm87 » 12 avg 2015, 13:25

CARSON je napisao/la:
Sto bi hercegovci rekli niđe veze majkemi ali eto
Ma klub je kostalo 0 km to je ideja starijih navijaca pa oni to i finansiraju govorili su da ce je mozda i natkriti...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 12 avg 2015, 13:27

Ja bih najviše volio da vidim generalnog sponzora uskoro. To su čiste pare za klub sa kojim odlično budžet popuniš. Ako se ne dovede neki inostrani sponzor, onda nek se neka domaća firma kontaktira i pokuša napraviti dogovor. Večina ovdje nije ni svjesna šta znači domaće gurati. Ako ništa imamo ovih proizvođaća vode, Kiseljak, Oaza, Princeza, Dijamant itd. Trebaju ljudi iz kluba koji su zaduženi za marketing i sl poslove pokucati na više adresa, samim tim držiš se parole "Kupujmo domaće"!!!!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 12 avg 2015, 13:31

plavanacija je napisao/la:Ja bih najviše volio da vidim generalnog sponzora uskoro. To su čiste pare za klub sa kojim odlično budžet popuniš. Ako se ne dovede neki inostrani sponzor, onda nek se neka domaća firma kontaktira i pokuša napraviti dogovor. Večina ovdje nije ni svjesna šta znači domaće gurati. Ako ništa imamo ovih proizvođaća vode, Kiseljak, Oaza, Princeza, Dijamant itd. Trebaju ljudi iz kluba koji su zaduženi za marketing i sl poslove pokucati na više adresa, samim tim držiš se parole "Kupujmo domaće"!!!!
Nije važno je li domaći ili strani, važno je da se ne smije ići ispod određene cijena, kad ga ne bi za godinu našli.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 avg 2015, 13:34

plavanacija je napisao/la:Ja bih najviše volio da vidim generalnog sponzora uskoro. To su čiste pare za klub sa kojim odlično budžet popuniš. Ako se ne dovede neki inostrani sponzor, onda nek se neka domaća firma kontaktira i pokuša napraviti dogovor. Večina ovdje nije ni svjesna šta znači domaće gurati. Ako ništa imamo ovih proizvođaća vode, Kiseljak, Oaza, Princeza, Dijamant itd. Trebaju ljudi iz kluba koji su zaduženi za marketing i sl poslove pokucati na više adresa, samim tim držiš se parole "Kupujmo domaće"!!!!
Pokucali su ljudi koji rade u klubu na jako puno adresa, čak su i besplatne banere dali za neke domaće firme sad na evropskim utakmicama baš iz razloga podrške kampanji "kupujmo domaće". I doveli su neke firme kao sponzore (http://fkzeljeznicar.ba/ ideš na dno početne). Na žalost još uvjek nije se našla firma koja će dati dovoljno novca da bude na dresu. Isto tako sponzor koji je bio dogovoren je bukvalno izradio. Nisu se pojavili na utakmici protiv Ferencvaroša i to je za sada propalo. A radilo se mjesecima na njemu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 avg 2015, 13:38

Ma to je u interesu potencijalnog sponzora, a ne toliko kluba. Naravno da bi dobro dosle bilo kakve pare, ali opcenito preduzeca ulazu ogromne pare u marketing i bore se za ta sponzorstva. Jednostavno nemaju neki interes trenutno u nasem klubu i to je to. Sto se toga tice apsolutno podrzavam stav Gredica da se ne dozvoli reklamiranje neke firme za sicu. I oni koji imaju sponzore na dresu ne dobijaju gotovo nista od toga, a mi kao najtrofejni i najveci klub u drzavi bi trebali postaviti rekord sto se toga tice. Opet kazem firmama nismo interesantni, a da nije tako oni bi kucali na nasa vrata i davali ogromne pare da ih reklamiramo. Nazalost takva nam je liga i opca situacija da nemas potrebnu masu, niti gledanost da bi se neke firme pronasle u saradnji s fudbalskim, i opcenito sportskim, klubovima. Mnogo, mnogo novca se trosi na marketing, ali nazalost mi smo daleko od takvih ugovora. Pregovarati treba i ostvarivati kontakte, ali sto se tice generalnog sponzora nikoga ne mozes natjerati da ulaze tamo gdje nema interes.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2015, 13:42

da, da imaju računa i da se te pare stvarno vrate kroz marketing dolazili bi sami da ti ponude. na ovom nivou posjete i praćenosti kluba i lige, to su još uvijek donacije a ne pravi marketing.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 avg 2015, 13:48

Nece ti niko bit generalni sponzor sve dok nema stadion uslove da se normalno sjedi u cistom, da se normalno moze otici u wc. Pa jel po vama normalno da se moraju slat apeli upravi da se ono ocisti. Eto vi koji radite nemojte odrzavat svoje radno mjesto pa ces vidjeti efekte, nemojte cistit kucu kuhinju pa cete vidjet hoce li vam iko doci u posjetu a pogotovo castit vas jer time pokazujete da ste baksuz najblaze receno. To je mizerna stvar koja puno govori. Kome napravit stadion od 30000 sve sminka pevih mjesec i onda sloj prasine sve prljavo zaraslo. Ovo me boli al sad ne zasluzujemo nista bolje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 12 avg 2015, 14:03

Stvarno, ali stvarno je sramota kako klub dopušta mu stadion propada. Pa nije moguće da se za ovoliko godina nije mogla barem sjeverna tribina ušminkati. Pa Široki Brijeg je sigurno milione do sada uložio u stadion. Ja to ne mogu nikako da shvatim. Pa manji klubovi od nas ulažu u stadione. Mi kao da čekamo da se neko pojavi, da pare i obnovi stadion, ne ide to tako. Barem brini o onome što imaš, ako već nećeš nešto krupnije. Pa je li teško očistiti stolice, zamijeniti one koje su pukle, uložiti malo para i nešto prefarbati, obnoviti, da izgleda novo. Pa ja kad vidim onaj beton, sve popucalo, trošno...pa valjda nije to skupo uraditi. Ne znam, uprava je mnogo obećala, a vrijeme prolazi i vidljiv napredak se ne vidi. Ja ga vidim samo na terenu i tu zasluge idu trenerima i igračima. Neću nikoga još da krivim, sačekat ću negdje do početka proljetnog dijela, a ako do tada ne bude vidljivog napretka, moju podršku više neće imati.

Ovdje se mnogo priča o tome kako bi neki i volontirali ili radili za minimalne dnevnice neke stvari za klub. Zašto niti jednom nije bio konkurs za volontere s jasnim zadacima? Fali ljudi u marketingu, to svi znamo, a vjerujem da ima Željinih navijača koji bi neke stvari za džaba uradili. Ako se priča o tome da ima takvih ljudi, klub treba dati konkurs neki i on je svoje uradio. Čak i ako se niko ne prijavi, klub je svoje odradio, ne može im se zamjeriti. A da ne govorim da se na ovaj način može neki momak pokazati i postati zaposlenik. Što više razmišljam, to više shvatam kako u klubu nema ideja, a o realizaciji ne želim da pričam. Pa na kraju krajeva kontaktiraj prosječne bundesligaše, pokušaj se "pobratimiti", nek ti pokažu kako se radi...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 avg 2015, 14:09

jer uprava nema ništa sa trenerima i igračima, niti ih dovodi niti im obezbjeđuje uslove za rad...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.