FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igrati na Kosorica, visi mu drugi zuti.
Cala izvedi Sarica hitno!!!!!
Slabi smo na tribinama. Na terenu bolji, ali previše fulamo.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Odlazi Rustemovicu........
ne znam kakav je jug sto se posjete tice al sjever ne pamtim onako los na derbiju, mozda onaj zadnji pod Dzinetovim vodstvom prije nego se tadasnji Zapad vratio al to su neka druga vremena bila, kako god ovo je odron od posjete(iskljucivo mislim na sjever, ostale tribine su znale biti svakakve i prije), sto se igre tice ne brinite i prosle godine su oni odron bili pa dobise, njih i njihove igre me nikad nije bilo strah al zato njihove nafake itekako, ospem se kad se samo sjetim kako oni znaju dobiti utakmicuAmarildo je napisao/la:Slabi smo na tribinama. Na terenu bolji, ali previše fulamo.
Pyro is not a crime !
Ja sta rade sa ovim reklamama , A nas strateg ko da nema klupe
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Izvedi gaaaaaaaa
Saric je uyebo sve sto se moglo uyebat,a nije mu ni kolega Rustemovic puno bio bolji!
Saric je uyebo sve sto se moglo uyebat,a nije mu ni kolega Rustemovic puno bio bolji!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 16 okt 2016, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma bježi bolan, kako nismo dali protiv ovih uhljuba
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Šarić
Kakva prevara od igrača.

Kakva prevara od igrača.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Saric vec drugi derbi zaredom, nas najlosiji igrac.
mora se odat priznanje nikad gori Sarajevo i Zeljo , valja sabrat ovaj jad
Mi ovako loši, a opet za klasu bolji. Šteta zbog prilika. Izmjene su trebale bit ranije.
Meša Selimović
Meša Selimović
- f0rest1946
- Kontakt:
Saric i Rustemovic dva panja obicna, ovo smo morali dobit puno bolji smo bili..
Ma napad nam je najgori , nema tu niko da nesta , Saric ocaj , Rustemovic isto , sto smo doveli Saida koji ****, 13 golova smo mi dali samo , jad
Zadnje tri utakmice 3 boda. Jedino sto je dobro je to da se igra ipak solidno popravila,ali su se jasno i pokazali odredeni limiti,kvalitativne prirode,kod nase ekipe prevenstveno u veznom redu.
Sve u svemu mozemo se nadati plasmanu u ligu 6 aBd,a uz adekvatna pojacanja mozda cak i plasmanu u Evropu.
Sve u svemu mozemo se nadati plasmanu u ligu 6 aBd,a uz adekvatna pojacanja mozda cak i plasmanu u Evropu.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 16 okt 2016, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 17 gostiju.