to je i moje misljenje sa dobrim desnim bekom bi puno dobiliblack64 je napisao/la:Dovodjenjem Sanela tj desnog beka odmah pokrivamo i krilo, Sanel na d. beka, Memija na d. krilo, i Đelmić na lijevo. Time bi donekle imali sirinu u timu. Nadam se da ce ga uprava zaganjat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma sanel u našoj ligi pokriva sve pozicije. ja mislim da bi najkorisniji bio odmah ispred odbrane, ali nema veze, on u nas samo ne može braniti.
Ma brate nek se brisu, ne mogu pobrisati istinu koju mi znamo. Nek oni zaradjuju pare na nacin na koji zaradjuju. Svemu dodje KRAJ! Koliko sam cuo Boga mi kraj je mnogima koji su vedrili i oblacili proslu sezonuMinjore je napisao/la:@tm8782 brate na forumu nista novo opet nam brisu postove..![]()

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
srećom dokazi o transakcijama se ne mogu pobrisati.
Jeste se raspisali o pojačanjima, mi smo svoje uboli s Blagojevicem, Stokicem, i Mladenovicem, kad bi Sanela doveli dobili bi na širini, ovakako imamo početnih 11 odličnih i jos nekoliko na klupi korektnih za nasu ligu, sa ovom fizičkom spremom igrači mogu podnijeti i kup i ligu do nove godine, a onda idemo opet na novo
Hahah ma bilo mi dosadno pa otišao na TM tražio igrače bez ugovora i naletio na ovog haha.EmirTM87 je napisao/la:Dje ovog iskopa majke ti? Sve neki skautiantibot je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sebastian-g ... ler/106404 evo lijevo krilo slobodan još i argentinac![]()
Vidi brate ako ti ja kazem da je jedan članak o jednom igraču plačen da izađe(u jednoj državi), onda ti više nemam sta reći. Vjeruj mi da su neke stvari smješne do te mjere da su i njihovi ljudi počeli da pišu o tome. Nego da se nadovežem. Moje neko mišljenje da bi nama trebala još dva igrača, a to je desni bek i lijevo krilo. To bi trebali biti igrači koji su u svakom smislu pojačanja ili samo desni bek. Pod moranje je ovaj desni bek. Zadnji vezni bi takodje volio da malo rastereti i Amira i Blagoja da imaju više slobode prema naprijed, onda bi imali situaciju gdje bi konkurencija bila jaka.ChWilla je napisao/la:srećom dokazi o transakcijama se ne mogu pobrisati.
-
- Kontakt:
Kad se priča o troškovima nastupa u Evropi sjetih se onih što imaju kockarnice po Malti da su nam se reklamirali kao evropski sponzor kluba ma šta to značilo. Kakva je ustvari njihova uloga da li iko zna.
Evo jedan od primjera. Odes na ovaj TM i pogledas ovako igrace, ostavis i 5 dana ako treba, jer nema nekih veza sa menagerima i poznanstva. Kontaktiras agenciju/menagera/igraca i raspitas se za njega. Ne mora biti ovaj igrac nego neki sa nasih prostora ili iz EU. Ako ne pokusas neces nista postici. Jes malo bezveze ovo sto sam napisao ali mi nemamo skauta koji ce to raditi, ali imamo nekog ko je zaduzen za igrace. Evo konkretno za nekih mjesec dana sam uspio da se povezem sa ljudima koji su u tim vodama i naucio sam mnogo toga. Kako sta ide, ne moze se sjediti i cekati da ti neko pokuca na vrata.Da bi ti neko pokucao na vrata moras da imas reputaciju. Ona se stice svojim radom. Rad je stvorio covjeka i covjeka svi cjene, a nije nerad gospodina vjerujte mi. Mislim da neki ljudi trebaju dobro da zasucu rukave i da zarade svoje plate. Da ne duljim...antibot je napisao/la:Hahah ma bilo mi dosadno pa otišao na TM tražio igrače bez ugovora i naletio na ovog haha.EmirTM87 je napisao/la:Dje ovog iskopa majke ti? Sve neki skautiantibot je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sebastian-g ... ler/106404 evo lijevo krilo slobodan još i argentinac![]()
Slazem se da je Eldin dobar za nase lige, ali svima nam je bitnija Evropa, a kao sto smo se uvjerili on tu ne moze igrat
I oko transparentnosti uprave, ni ja je vala ne vidim, ova uprava sve fino prica, ali 80% tog sto pricaju ne rade. Bas cekam da dodju pare od Evrope i Dzeke i da vidim sta ce s njih biti, ako kazu da nema para i nista ne urade (istok, pojacanje, vracanje dugova), a znamo svi koliko cemo inkasirat uskoro onda su isti kao i sve prethodne uprave.

I oko transparentnosti uprave, ni ja je vala ne vidim, ova uprava sve fino prica, ali 80% tog sto pricaju ne rade. Bas cekam da dodju pare od Evrope i Dzeke i da vidim sta ce s njih biti, ako kazu da nema para i nista ne urade (istok, pojacanje, vracanje dugova), a znamo svi koliko cemo inkasirat uskoro onda su isti kao i sve prethodne uprave.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
a sjećaš li se kako je igrao protiv maribora, a kako neki mnogo omiljeniji i dizaniji u zvijezde nego on?
Dokle je to došlo jbte, Adilovic kažu nije pojačanje. Nije po mjeri ili sta vec, jeste ono jedan od najproduktivnijih napadača Zelje ali nije dovoljno dobar. Drago mi je da smo toliko napredovali pa možemo i bolje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ruku na srce, tada su svi poprilicno lose igrali u Evropi, nije da bi meni smetalo kada bi on dosao, ali u napadu nam za ligu fakat nisu potrebna pojacanja osim ako je to neki igrac koji je kvalitetom iznad svih ovih koje imamo, a Eldin to nije, vec je tu negdje bare-bare s njima, a pod velikim upitnikom je dal bi on u ovakvoj igri koju forsira Oda mogao trpati kao prije.ChWilla je napisao/la:a sjećaš li se kako je igrao protiv maribora, a kako neki mnogo omiljeniji i dizaniji u zvijezde nego on?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
Ljudi mi moramo ići naprijed a ne nazad kad su igrači u pitanju. Oda preferira igrače koji znaju lopte pa tako i špic mora znati lopte. Adilović je dao koliko je dao i hvala mu, ali on i lopta ne idu zajedno. Dalje, samo bi uzimao mjesto nekom mlađem i perspektivnijem, a Adilovića ne možeš više nikom prodati. Jedva smo ga prodali kad je bio u naponu i kad je iza sebe imao i golove i titule. Ako nema brate gdje eno ima Sloboda ubila se za njega.
eldin je dao regularan gol obje utakmice s mariborom usprkos lošoj igri ekipe, a fulio nije ništa što se trebalo pogoditi. jedan je sudija poništio.
i u drugoj turskoj su plate nekoliko puta veće nego ovdje (doduše ako ih dobiješ), budi siguran da su joco i kokot mogli nekad otići i tamo uvaliti 20ak golova da bi otišli.
i u drugoj turskoj su plate nekoliko puta veće nego ovdje (doduše ako ih dobiješ), budi siguran da su joco i kokot mogli nekad otići i tamo uvaliti 20ak golova da bi otišli.
-
- Kontakt:
Mozda si pogresan post citirao jer ovo sto si ti napisao nema nikakve veze s onim sto sam ja pisao. Mislim da si ti taj koji laze jer ja nigdje nisam spomenuo neke golove, Lazara, Bekrica...ne znam sta to znaci.bagrcavi je napisao/la:Ne širi laži. Za Samsunspor 44 utakmice, 20 golova. Malo li je.sergejevic je napisao/la:Imaju svi pravo na svoje misljenje. Neki su isto tako insistirali da je Adilovic najbolji napadac u ovom djelu Evrope, dok su neki zeljeli da se sansa da tada nepoznatom Bajicu. Sjecam se dobro kad smo @pile87 i ja raspravljali o poziciji Bajica preko pp. Vrijeme je sve pokazalo, onaj nije uspio opstati u turskoj drugoj ligi i to dovoljno govori o nekom njegovom kvalitetu. To je cinjenica. Politika kluba je sasvim jasna i Adilovic se ne uklapa u sve to.
i sto se tice prigovaranja, osim Aldina, nikada niko nije prigovorio Amiru ili Zericu jer su mladi momci i jer su ono sto svi zelimo, a to je da igraju nasa djeca. Prigovaralo se za Kokota, Djelmica, Mladenovica...sve su to iskusniji igraci.
Igrač koji u 71 utakmicu za Želju zabije 40 golova i još sedam puta asistira, neki će reći Zeba mu asistiro, ovaj mu asistiro, ali čovjek je zabio 40 golova. Džaba ti asistiranje ako ti ne znaš zabiti gol, a on zna. Evo jedan od dokaza za to, kada nam je možda i donio titulu svojim golom.
Bio najbolji strijelac lige, kapiten u pojedinim utakmicama, borio se za sveti dres. Ne znam šta više hoćete? Razumijem ja da se nekome igrač ne sviđa iz ovih ili onih razloga, ali treba cijeniti ono što je uradio za klub u vremenu kad je bio tu. Došao, ne došao, donio nam je dosta radosti i treba to poštovati, a ja bih iskreno volio da dođe i da donese tu širinu u napadu. Odnosno tu dimenziju više koju sad nemamo, a to su ubačaji sa strane.
Čudna stvar kod naših navijača i ovih kvazinavijača je to da kad nekoga uzmu na zub, nije bitno šta će taj igrač uraditi na terenu, kako će se ponašati, svejedno je, pljuvanje mu ne gine. Može zabijati 5 golova biće "joj levata nijedan gol škaricama nije dao". Naravno postoje i obrnuti primjeri kao što je bilo sa Lazarom Popovićem. Simptomatično je to da mišljenje naših navijača varira i mijenja se drastično od situacije do situacije. Bekrić je bio Pele i Maradona u jednom, kad je otišao počelo se pričati da i nije nešto bio pred odlazak. Baja ode, uđem na forum, ili u kafanu i ide priča kako je spor, kako carini loptu, kako nema jedne noge, ko da smo ga se jedva kutarisali u Biser ili Azot iz Vitkovića, a ne uzeli milion maraka za naše dijete. Fuj. A takvih primjera ima milion. Razmislite malo o tome koliko i kako volite Želju, jer Želju ne čini samo grb, Želju čine i oni ljudi koji nose taj grb na prsima.
I razmisli malo o svojoj zadnjoj recenici i o tome ko trenutno nosi grb kluba na prsima. Beganovic ili Adilovic. Mozda je bolje da si zaljepio gol iz Budimpeste, uvjerili smo se protiv Plzena da Adilovic nije sposoban iz jos bolje situacije osutati, a da lopta ne ode u aut.
Adilovic...za mene uvijek dobro dosao mozda smo pokriveni gore u napadu ali konkurencija je uvijek dobro dosla...Mene brine odbrana
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Adilovic je masina ako bude onaj stari itekako bi nam bio koristan, al ne vjerujem mahali da ce doci.
-
- Kontakt:
Mjerilo kvaliteta nikad isključivo nije bilo gdje je ko otišao. Ima tu more faktora. Najbolji Željin centarfor iza rata je bio Vazda koji je bio doktor fudbala za sve ove što su došli poslije njega. Doduše, on je prijeratna škola fudbala kad su oni što su dohvačali lopte bili igračine za ovo što sad igra u ovoj ligi i opet taj isti Vazda nije otišao nigdje. Ja stvarno ne znam koji će nam klinac Adilović. Gino je kad niko nije, bio je Amaru stub u svlačionici, ali brate bilo prošlo mi moramo dalje. Nadam se samo da ga Oda neće jer bojim se da bi ga Uprava dovela samo kao alibi dovođenje u smislu evo doveli smo Adilovića šta hoćete. Hoćemo beka i krilo minimum i još jednog dobrog veznog igrača da nam se ne desi kad u jačim utakmicama Amir izađe da se sve raspadne. Boli me neka stvar gdje ćete ih iskopati, imate sad pare i nađite ih. Ljudi koji razumiju fudbal (ovdje konkretno mislim na Bokača) je prije Ferencvaroša govorio da je tada trebalo dovesti par igrača i upravo predvidio šta će nam se desiti kad liga počne. Jeb.iga naši su tako teški da dinaru da je to ćudo jedno. Daj plati jednom nešto u životu, svi smo mi kokuzi generalno gledajući ali budu dingospo plati raje piće zadnjim parama u đepu. Novi dan nova nafaka. Uvijek nekakakva kuknjava i cicijaluk kad su pare u pitanju. Dođe 25 milja na Standard, a kad bi kukali ko Uprava ne bi došlo 5 milja.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 12 avg 2015, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
ima preko puta klub gdje upravo to rade, troše očeve poslednje pare. taj nas je rezon i doveo u probleme u kojima smo sad.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Levin, Mamba21 i 24 gosta.